Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Újabb szexbotrány a Jobbikban? Házasságtöréssel vádolják Szegedi Csanádot

2012.05.01. 20:40 | ZöldMarci | 1 komment

A Jobbik hatalmi belviszálya borsodban meglehetősen nagy méreteket öltött. Minden párt-tisztségétől megfosztották Endrésik Zsolt megyei elnök, országgyűlési képviselőt és Kisgergely András ózdi képviselőt is. Fő ellenlábasuk Szegedi Csanád, a Jobbik országos alelnöke volt. Így érthető, hogy Endrésiket a pártból való kikerülése után nem kötelezi a bajtársi hallgatás. Endrésik most Szegedi Csanádot nemcsak "pénzügyi és politikai machinációkkal", hanem házasságtörésekkel is vádolja.

Kép: Toleráns társadalomért - Nem kérünk a szélsőjobból facebook-oldal

Most pedig következzék egy 2010. szeptemberi cikkünk, a Jobbik addig összegyűlt szexbotrányairól.

Már az  országgyűlési választás előtt meggyűlt a baja tagjai "lazaságával". Előbb Király "melegeket nyalok és füvezek" András ügye került elő, majd Szávay István mutatta be, hogy a "hit megélésébe és a hagyományok ápolásába" akár a péniszpumpa is beletartozik. Ezután a Müller Niki a leszbipornós gárdista mutatta be az erkölcskommandó álszentségét. A Piroslap hozta le Kassab Adonisnak a képét, aki ugyan kereszt alatt mutatott be, de biztos nem füves cigit sodort a jó hangulathoz...

A választás után került elő kapuvári delegáltjuk, aki Müller Nikihez hasonló "művészeti tevékenységet" végzett Honey Lovely néven. Ezután kiderült, hogy a Magyar Gárda mégsem zárta ki Müller Nikit, amit csak tetézett, hogy a Jobbik erkölcsi ökleként szolgáló Magyar Gárda kapitányáról került elő videófelvétel, amin (igen csinos) hölggyel csalja feleségét.

Ezután már tényleg csak hab volt a tortán, hogy a Jobbik kaposvári polgármester és képviselőjelöltjéről kiderült, hogy tanárként diáklányokat molesztált. Iskolájában megrovást is kapott, amiért a 15 éves lányoktól érdeklődött, hogy szoktak-e maszturbálni, lefeküdtek-e barátjukkal, illetve, hogy "el tudják-e képzelni az intim együttlétet egy idősebb férfival".

Az eset szeptember 4-én derült ki. Ehhez képest csak 9 nappal később sikerült visszaléptetni az "érdeklődő tanárbácsit" a képviselőjelöltségtől.

Máskor is érdekes, hogy az azonnali és radikális változásokat ígérő párt mennyire lassan oldja meg saját ügyeit. Müller Niki még hónapokig a gárda tagja maradhatott, Király Andrást nem zárták ki, noha a Jobbik programja "bűnözőnek tekint" minden "drogost". De legalább nem szóvivő.


Frissítés (2011. szeptember):
A Jobbik solymári elnökéről is kiderült, hogy komolyan elmerült a pornószakmában:

Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. Később rendezőnek állt, ő jegyzi például a „Bi Sex World” című film mindkét részét, valamint az „International Anal Queens” című produkciót. Pornós pályafutása 1992-ben kezdődött, és több mint tíz évig tartott.

 

Szegedi Csanád esete tehát nem lenne kirívó a Jobbikban. De vajon megengedheti-e magának a folyamatos magánéleti botrányokat az a párt, amely eközben szerelmi élete miatt venné ki Faludy Györgyöt a tantervből?

Szegedi Csanád eszik

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr404482869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2012.05.07. 16:09:38

"Szegedi Csanád eszik"

LOL
ez üt mindent :)
süti beállítások módosítása