Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Tiltsunk ki minden férfit az EU-ból, hiszen potenciális terroristák!

2015.11.28. 20:51 | Brendel Mátyás | 16 komment

jesuisgeci.jpg
Mindenki érti, hogy a cím nyilvánvalóan abszurd, de nyugi, Orbán Viktor "gondolataira" alapozok. Orbán ugyanis azt az ordénáré hazugságot találta mondani, hogy:

" tény az, hogy az összes terrorista alapvetően migráns, a kérdés csak az, hogy mikor emigráltak az Európai Unióba" .

Na most:

1) Ha így vesszük, akkor az összes magyar is migráns, csak az a kérdés, hogy mikor emigráltak Magyarországra. Sőt, az összes európai is migráns, mert valamikor sok tízezer éve Afrikából emigráltunk ide. Persze kivétel a Fideszes neandervölgyiek, azok korábban.:) De azok is emigráltak, és azok is Afrikából.

2) Ha a sokadik generációs emigráns fogalmát néhány generációra szűkítjük le, akkor is sok kivételt lehetne mondani, mint Anders Breivik, az ETA, az IRA, és hasonlók. Orbán a héten is óriásit bukott, hiszen a TEK által elfogott magyar terroristák nem muszlimok voltak, ha voltak, inkább szélsőjobbosok. Szóval Magyarországon úgy látszik, hogy Orbán elvtársai, a szélsőjobbosok a veszélyesek. Ne feledjük el a cigánygyilkosokat sem, azok sem bevándorlók voltak ebben a szűkebb értelemben.

3) És akkor most jöjjön az abszurd cím, eddig az összes európai terrorista férfi volt. Hasna Aït Boulahcenről kikiáltották, hogy az első európai öngyilkos merénylő nő, de aztán kiderült, hogy ez sem igaz. Ő tehát egy nő, aki segített a terroristáknak, de úgy néz ki, hogy nem ölt meg senkit, még magát sem. De igazán felesleges is ezen az egy eseten vitázni, mert az összes többi terrorista férfi volt. Legalábbis azok, akikre emlékezni tudok.

Ebből következően tehát az EU-ból nyilván ki kéne toloncolni az összes férfit. Ellene lehet vetni ennek, hogy:

A) Na jó, de a férfiak elenyésző része terrorista. De ugyanez igaz a migránsokra is.

B) A férfiaknak mégis igencsak nagy hasznuk van Európában. Ha más nem, a demográfia szempontjából. És ugyanez igaz az emigránsokra is.

Nyilván mindenki érti, hogy az A és B ellenvetések mennyire jogosak, és akármennyire is igaz, hogy a terroristák (szinte) kivétel nélkül férfiak, ez nem ok a kitoloncolásukra. Na most ezek után már csak azt kéne felfogni, hogy ez ugyanúgy érvényes a bevándorlókra is. Orbán hülyeségeket sugall.

Pontosabban persze a bevándorlóknál nyilván mérleget kell vonni, hogy mennyit tudunk befogadni, és a menekültek esetében meg azt, hogy erkölcsi elveink azt mondják, hogy segíteni kéne rajtuk. Ezt mérlegelve szerintem bőven elfogadható az, hogy Európa befogadhatja az összes szír menekültet, mert meg tud birkózni vele. Az összes bevándorlót nem tudjuk reálisan befogadni, tehát itt jogos egy határvonalat húzni.

Az sem igaz, hogy az a tény, hogy a terroristák (szinte) kivétel nélkül férfiak, azt jelenti, hogy a férfiak integrációja megbukott, azt sem, hogy a férfi egy alsóbbrendű nem. Nem helyes azon pár férfi alapján az összes férfira általánosítani. És még ha van is a férfiak és a terrorizmus között egy ilyen összefüggés, azért ez mégiscsak nagyon sokadrendű szempont. És a bevándorlóknál is így van ez.

Ami egyébként az ezévi menekülteket illeti, és a terrorizmust, a párizsi elkövetők közül 2 embernél merül fel az, hogy a menekülthullámmal jött. Én ezt még mindig nem fogadom el biztosra, mert az hogy nála legyen az egyiknél az útlevele érthetetlen dolog. De az megvan, hogy amennyiben ez a 2 öngyilkos merénylő esetleg tényleg a menekültekkel jött, akkor ezek összesen maximum egy embert öltek meg?! Ekkora a menekültveszély Európában. A párizsi terrortámadás teljesen nyilvánvalóvá tette, hogy terrorista akciót megszervezni, irányítani menekültek nem tudnak, ehhez bizony európai állampolgárok kellettek, akik fegyvert tudnak szerezni, autót tudnak kölcsönözni, albérletet tudnak kivenni, és hasonlók. Ha speciel felhasználtak két loser bombatölteléket is, az a támadás szempontjából lényegtelen ráadás volt, és ahogy látjuk, sokat nem számított.
A napokban a menekültvándorlás alábbhagyott, és a kvóterendszer lett a hírekben a fő téma. Itt a Fidesz megint Darwin-díjasat alkotott. Gulyás Gergelytől idézek, de természetesen ugyanez Rogán, Kósa vagy Orbán véleménye is:

"A kvótarendszer üzenete hazugság, hiszen azt közvetíti az érkezőknek, hogy Európa be tudja őket fogadni. Ha a külső schengeni határvédelmet nem érvényesítjük, akkor a belső schengeni határ kerül veszélybe."

De gondolkozzál már Gergőke!

1) Egy olyan EU-ban, ahol az összes határt le lehet zárni kerítéssel, még meg is lehetne csinálni azt az embertelen dolgot, hogy tényleg körbevesszük az EU-t (a schengeni EU-t) kerítéssel, és nem engedünk be senkit.

2) De az EU-nak vannak tengeri határai is, és akárhogy is nyomatja Orbán azt a baromságot, hogy a török-görög határt kell megvédeni, hónapok óta nem jött elő azzal, hogy hogy a nénikéjéban akar a tengerre kerítést építeni.

3) Ennek meg az a következménye, hogy Görögország, Olaszország, de Franciaország, Spanyolország partjaira mindenképpen jönnek bevándorlók. Valamit tehát ezekkel kezdeni kell.

4) Orbán erre annyi megoldást tud mondani, hogy akkor a következő szárazföldi határon építsenek kerítést. De akkor ebbe Görögország, Olaszország, Franciaország és Spanyolország beleroppan.

5) Orbán mondhatja erre azt, hogy ő egy önző fasz, mit érdekli, csak éppen Görögország összeroppanása súlyosabb az EU-ra nézve, mint egy párizsi terrortámadás. Sőt, még egy súlyos menekülthullámot vált ki.

6) De ennél hamarabb is jelentkeznek a gondok, mert Görögország nyilván nem fogja ezt lenyelni, és nem fog engedelmeskedni. Eddig is azért küldték tovább regisztráció nélkül a menekülteket, mert maguk nem bírnak ennyit befogadni.

7) Amikor Macedónia elhatározta, hogy a nem menekült bevándorlókat nem engedi be, már abból is óriási feszültségek keletkeztek a határon. Még kérdés, hogy mi lesz ennek a vége.

8) Összességében látszik az, hogy a problémára nincs nemzeti megoldás. A menekültek ész nélküli továbbengedése addig megy, amíg Németország tűri. A kerítés építés csak a szomszéd kertjébe tereli a dolgot. Ez egy szemét intézkedés, és a szomszéd nem örül neki. Márpedig az Magyarországra visszaüt, ha a szomszédok szerint geci.

9) Az egyetlen igazi megoldás bizony az összeurópai megoldás. Igen ám, de ehhez meg a kvótarendszer elengedhetetlenül szükséges, mert már említettem, butuska Orbán, hogy Görögország se nem fogja tűrni, és ha tűrné, nem tudná megcsinálni, hogy minden menekültet maga fogad be. Át kell vállalni menekülteket. Ezt pedig a kvótarendszer teszi lehetővé.

Egy gyakorlati ellenvetés, amelyre Gulyás is utal a "végrehajthatatlan" állításával az lehet, hogy a kvótarendszert azért nem lehet kivitelezni, mert a menekültek nem is akarnak Magyarországra jönni, és ha kényszerítenék őket, akkor úgyis visszamennének Németországba. Most azon csak egy mondat erejéig lovagolok, hogy ezek szerint Orbanisztán egy olyan szar hely, ahova a kutya sem akar jönni. És erről Orbán tehet.

De ezentúl ez nyilván egy megoldható technikai probléma. Olyan előnyöket kell felajánlani menekülteknek, hogy önként jöjjenek Magyarországra. Munkát és lakhatást kell nekik felajánlani. Aki azon akad ki, hogy ez igazságtalan, mert a magyaroknak meg nem ajánl fel ilyeneket a kormány. A helyzet az, hogy de, részben igen, mert támogatnak gyárakat, van közmunka, van munkanélküli segély, és hasonlók. Az, hogy az Orbán kormány többet nem költ ilyenekre, hanem inkább stadionokra, az inkább kormánykritika, nem érv a kvótarendszer ellen.

Fel kéne fogni, hülye Fideszes politikusok, hogy az Európai Unió, régi nevén Európai Közösség valóban egy közösség. Ebben a közösségben ha Magyarország antiszociális geciként viselkedik, akkor megszívja, mint mindenki bármely közösségben. Különösen, ha az a valaki nem erős. Orbán minden eddigi geciskedése hátrányt okozott Magyarországnak az Európai Közösségben. Ára van annak, ha a többi ország Magyarországot egy antiszociális baromnak látja, aki még egy pár menekültet sem akar befogadni. Persze lehet, hogy Orbanisztán annyira gyenge, hogy nem tud, mert a kormány reformjai annyira működnek, de akkor tessék bevallani, és segítséget kérni! Bizonyára lehet azokhoz a kvótákhoz támogatást is kapni.
És ha már a támogatásoknál vagyunk, fel kéne fogni, hogy az EU támogatások nélkül Magyarország gazdasága még mindig recesszióban lenne. Az EU, a német autógyárak, a támogatások nélkül sehol nem lennénk. Orbán úgy viselkedik, mint ahogy a szélsőjobber sztereotípia szerint a cigányok: a közösség törvényeire és elvárásaira szarik, de a kis segílyke, az kéne neki.

Hát nem Orbán ha te nem vállalod a kvótát, nem vállalod, hogy a közösség tagja leszel, ha antiszociális, geci fasz vagy, akkor a közösség kivet magából, nem segít. Akkor lehet, hogy ugrik a segílyke, meg kimaradunk a Schengenből. Fidesz-szavazók, tényleg ezt akarjátok?! Egy tönkrement országot az EU-n kívül?! Ahol egyébként nyugdíjatok sem lesz, mert demográfiailag össze is omlik az ország. Mert akkor csak így tovább!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr988123192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hívőlélek 2015.11.29. 07:50:40

A szerző túltolt jelzőit leszámítva teljes mértékben egyetértek vele. Orbán rezsimje a legkárosabb rezsimek egyike a magyarokra nézve. Valójában a nemzet szisztematikus kiirtását hajtja végre. A magyar ellenességének következménye ma már az ország lélekszámának alakulásában, az éhező gyermekek , nyugdíjasok tíz és százezreiben mérhető. A mindent elöntő korrupció, az oktatás és az egészségügy romba döntése olyan következményekkel jár hogy Magyarország területén megszünőben vannak az emberi társadalom fennmaradásának feltételei.

Csaba Svolik 2015.11.29. 13:59:45

Téged kéne kitíltani meg az összes húgyagyú barmot !
Tény az hogy a párizsi merénylet résztvevői mind bevándorlók voltak , közülük 4 fő a mostani migrációval érkezett európába a bombaszakértőjűkkel együtt !
Tény az ,hogy a migrációs hullámal óriási mértékben megnőtt a terrorveszély európában ! ( Párizs , Hannover, Brüsszel és ma már London is ! )
Tény ,hogy másod , harmad generációs muszlimok is radikalizálódnak , tehát az asszimilizációjuk téveszme ! ( lásd " NO GO zónák európa szerte )
És még sorolhatnám ....
Nem vagyok orbán fan , de ezt jól csinálja , amit itthol az egy más tészta és azis ,hogy nincs olyan ellenzéki politikai erő akire rá lehetne bízni az országot !

NemodaBuda 2016.04.12. 07:29:01

@Csaba Svolik: Marhaság, amit írsz ! Bármelyik ellenzéki erő jobban elkormányozná ezt az országot, mint orbánék ! Talán a Jobbik nem ! Másrészt, a húgyagyú barmok - ez meg mi ?

gmihaly621 2016.04.12. 07:43:52

Bródy János legújabb dalainak egyikében a "Magyarok közt európai"-ban elhangzik az a sor is: "Nem vagyunk jók Európának". Bizony, bizony. Erről szól az egész történelmünk a honfoglalás óta. Hát akkor miről is beszélünk? Amúgy pedig nem az összes férfit, hanem az iszlám-muszlim kultúrkörből érkezőket kellene fokozottabban ellenőrizni, de kulturált eszközökkel. Az az Európa, amely a 16. században az Európából kirekeszteni óhajtott "Balkánon" (fritz eredetű geopolitikai fogalom, akárcsak Bizánc) hagyta nyomulni a mohamedán (!!!) törököket, most szívja meg az eddigi - mondjuk így - habzsidőzsit. Gyászukkal ugyan együtt érzünk, de azért ezt se felejtsük el.

gmihaly621 2016.04.12. 17:13:05

@Brendel Mátyás: Kevered Gizikét a gőzekével. A belépő külföldiek ellenőrzése minden állam szuverén joga, nem beszéltem én sem másról. Vagy te azt is ellenzed? Ha "helyzet" van, akkor bizony jó az óvatosság. Lehet bízni bizonyos értékekben, de az önvédelem nem tilos.

gmihaly621 2016.04.13. 07:30:21

@Brendel Mátyás: Az iszlám nevében elkövetett "viselt dolgok" ismeretében szó sincs előítéletekről. A gyerekeket és a miattuk elmenekülőket "védőpajzsként" maguk elé tartva visszaélnek a nyugatos elvekkel és sajtóetikával, nem, mintha amazok ártatlan bégető barikák lennének.

gmihaly621 2016.04.13. 17:42:33

Ezt az érveléstechnikát már sokan vágták a sutba, mert megtévesztő, hamis. Nem általánosításról van szó, hanem negatív tapasztalatokról, amelyek ellenérzést tesznek szükségessé.

gmihaly621 2016.04.15. 12:56:05

@Brendel Mátyás: Jó, a tatárjárás és a török nyomulás évszázadokkal korábban volt. Vagy azok a népvándorlások, amelyek a Heribert Illig-féle elkamuzott évszázadokban történtek és elfelejtődtek. De megtörténtek.

gmihaly621 2016.04.16. 08:19:19

A honfoglaló és a hódító háborúskodás egyformán gyilkolászásokkal járt együtt. Mi a hódoltságból és a "gyarmati" státuszból kifolyólag bő tapasztalatokat szereztünk bizonyos migránsi-bevándorlói hátsó szándékokról. Ez a mostani "népvándorlás" bizony-bizony összevethető az egykoriakkal, azokkal is, amelyeket most a drágalátosok "ignorálnak". Pedig a görög-latin írásbeliség előtt is tettek-vettek egyet és mást, de írott szöveg híján agyonhallgathatják. A régészetre pedig aszerint van zseton, hogy az aktuális politikának mennyi hasznot hajt.

gmihaly621 2016.04.16. 19:25:28

@Brendel Mátyás: Persze, mert a párizsi és a brüsszeli terroristák nem az ő meneteikkel együtt szivárogtak be. Az izraeliek már régóta mondják, hogy az iszlamista arabok már régóta baleknak nézik a nyugat-európaiakat, akiknek a hülyeségeihez csatlakozol, akárcsak a D 306-os és egyéb exelvtársak, politikai szélkakasok.

gmihaly621 2016.04.17. 21:01:32

@Brendel Mátyás: Ad 1: Toboroztak, te Észlény! Ad 2: És a kutya közönséges, de jellegzetes kinézetű EU-állampolgárok rasszista diszkriminálást sajnos pont az ilyen esetek indokolják - bár ne a próféta szóljon belőlem. Mit tennél ezen veszély ellen, te marha?

gmihaly621 2016.04.19. 06:42:51

@Brendel Mátyás: A jövő majd eldönti, hogy fenyegető-e, vagy sem a terrorveszély. Mindenesetre a 15-16. században a szintén iszlamista (mohamedán) törökök és a cserben hagyó, sőt, a Török Portával boltoló Európa már ki lett próbálva. Az arabok és a többiek pedig rosszabbak. És a kultúrában, mentalitásban a lényeg tekintve 300 évvel le vannak maradva - állítólag. És az a rengeteg fegyver, amivel boltol, aki teheti, el is sülhet. Szóval ezt a pacifista elvtárisztikus dumát jegelhetnéd, te emmentáli marha.

gmihaly621 2016.04.20. 09:49:33

@Brendel Mátyás: Toborzásról beszéltem, te észlény! Akkor ezt a már régebb idő óta ott élő, úgy-ahogy beilleszkedő toborzó oldja meg. Az állampolgárságot pedig túl hamar kapták meg és elnézték nekik, hogy nem hajlandók integrálódni. A "baj" akkortájt kezdődött, amikor Trianon kapcsán jól kioktattak minket, hogy mit is kellett volna tenni. Valamicskét ímmel-ámmal megtettek egy újabb háború után a kioktatók, hogy ne csináljanak segget a pofájukból, de hát a langyosat az Isten is kiköpi.

gmihaly621 2016.04.21. 07:06:06

@Brendel Mátyás: Mondtam már, hogy az állampolgárság nem számít, te eszement, mert kutyából nem lett szalonna. A fiatalság tapasztalatlansága sem mentség ilyen súlyos bűnök elkövetésénél. Már az imámokat sem kellett volna beengedni, csak akkreditációval. És az uszításaik felplankolása után őket kellett volna elsőként kitoloncolni. És a beszivárgó iszlamista-szalafista agitátorokat, toborzókat, akik meghülyítették ezeket a takonypócokat.

brandon1 2017.11.24. 20:45:21

@Brendel Mátyás: "Tény az ,hogy a migrációs hullámal óriási mértékben megnőtt a terrorveszély európában ! ( Párizs , Hannover, Brüsszel és ma már London is ! ) -ez nem tény"

Mostanra már egyre inkább úgy tűnik, hogy tény: www.veol.hu/orszag-vilag/az-iszlamista-terrorizmus-elleni-egyseget-allit-fel-nemet-fbi-2171623/
süti beállítások módosítása