Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Jobbik szabadulni próbál a legújabb szexbotránytól

2010.09.14. 06:27 | ZöldMarci | 1 komment

Címkék: szex pornó botrány jobbik tanár erkölcs kaposvár diáklány magyar gárda gárda molesztálás zagyva gyula szexbotrány király andrás kassab adonis nikki müller honey lovely

A szittya erkölcspártnak, a megtisztulást ígérő Jobbiknak már a tavaszi választás előtt meggyűlt a baja tagjai "lazaságával". Előbb Király "melegeket nyalok és füvezek" András ügye került elő, majd Szávay István mutatta be, hogy a "hit megélésébe és a hagyományok ápolásába" akár a péniszpumpa is beletartozik. Ezután a Müller Niki a leszbipornós gárdista mutatta be az erkölcskommandó álszentségét. A Piroslap hozta le Kassab Adonisnak a képét, aki ugyan kereszt alatt mutatott be, de biztos nem füves cigit sodort a jó hangulathoz...

A választás után került elő kapuvári delegáltjuk, aki Müller Nikihez hasonló "művészeti tevékenységet" végzett Honey Lovely néven. Ezután kiderült, hogy a Magyar Gárda mégsem zárta ki Müller Nikit, amit csak tetézett, hogy a Jobbik erkölcsi ökleként szolgáló Magyar Gárda kapitányáról került elő videófelvétel, amin (igen csinos) hölggyel csalja feleségét.

Ezután már tényleg csak hab volt a tortán, hogy a Jobbik kaposvári polgármester és képviselőjelöltjéről kiderült, hogy tanárként diáklányokat molesztált. Iskolájában megrovást is kapott, amiért a 15 éves lányoktól érdeklődött, hogy szoktak-e maszturbálni, lefeküdtek-e barátjukkal, illetve, hogy "el tudják-e képzelni az intim együttlétet egy idősebb férfival".

Az eset szeptember 4-én derült ki. Ehhez képest csak 9 nappal később, tegnap sikerült visszaléptetni az "érdeklődő tanárbácsit" a képviselőjelöltségtől.

Máskor is érdekes, hogy az azonnali és radikális változásokat ígérő párt mennyire lassan oldja meg saját ügyeit. Müller Niki még hónapokig a gárda tagja maradatott, Király Andrást nem zárták ki, noha a Jobbik programja "bűnözőnek tekint" minden "drogost". De legalább nem szóvivő.

Ennél többet mond el a párt erkölcsi komolyságáról, hogy számos botrányos alak változatlanul képviseli a pártot. Csak egy gyors áttekintés.

Szávay képviselő lett a "nemzet templomában". Kassab Adonis most még polgármester-jelöltként is indulhatott. Zagyva Gyula az újságírók ostorral való fenyegetése után (szánalmasan) magyarázkodott ugyan, de bocsánatot nem kért. Sőt, a pártelnök "kedélyesen" azzal rótta meg, hogy nem volt kövezkezetes (mármint a s...dugás ígéretét illetően).

A Magyar Szigeten brutálisan megvert Fradi szurkolók ügyében pedig a szittyabűnöző elkövetőket csak szavakban próbálták komolyan megtalálni, bocsánatot szintén nem kértek. Pedig a párt vezetőinek fájhattt volna a dolog, hiszen a Magyar Szigetre látogató fradisták minden bizonnyal 'nemzetileg elkötelezett' emberek, talán Jobbik-szimpatizánsok lehettek.

Intellektuálisabb esetek is vannak. Morvai Krisztinától a kerékbilincs-ügyben csak egy nevetséges mosakodást kaptunk. De senki nem szólt neki, hogy a mentelmi jog mögé bújni - hogy jobbikos szóhasználattal éljünk - a "politikusbűnözők" szokták.

Pörzse Sándor pedig semmi érdemi magyarázatot nem tudott adni arra, hogy 98-ban az általa - most már - népirtónak nevezett MSZP mellett kampányolt. (Hogy irtott-e népet az MSZP, azt még a jobb történészek sem bizonyították, de a köpönyeg megfordítása szembetűnő.)

 

Eközben Jobbik a honlapjának fejlécén most is büszkén hirdeti: "Be fogjuk bizonyítani, hogy lehet becsületesen politizálni".

Így nem lesz könnyű.

 

Frissítés:
A Jobbik solymári elnökéről is kiderült, hogy komolyan elmerült a pornószakmában:

Zoltan Kabai és Zoltan Cowboy néven legalább száz, német, olasz, angol és magyar pornófilmben szerepelt. Később rendezőnek állt, ő jegyzi például a „Bi Sex World” című film mindkét részét, valamint az „International Anal Queens” című produkciót. Pornós pályafutása 1992-ben kezdődött, és több mint tíz évig tartott.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr232294500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Master Yoda 2010.09.14. 13:36:40

meglátjuk ez milyen hatással lesz az önkormányzati választásokra, remélem erős jobbik bukta lesz, az lmp már a jelöltállításoknál elvérzett majdnem mindnehol a jobbik ezt az akadályt még több-kevesebb sikerrel vette..
süti beállítások módosítása