Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Pornós Niki után újabb Gárda-botrány

2010.08.12. 18:46 | partizano | 1 komment

Címkék: pornó botrány hűtlenség jobbik vona gábor megcsalás magyar gárda gárda kiss róbert müller niki nikki müller

Kiss Róbert Gárda-főkapitány nem a feleségével smárolt perceken át. Lehet-e ennek köze a pornós Müller Nikihez? Mit reagál minderre Vona Gábor?

A Jobbik folyamatosan tisztaságot és erkölcsiséget ígér. Szép példája volt ennek, amikor Deutsch Tamáson kérték számon a bibliai elveket.

Isten, Család, Erkölcs, Tisztaság, Becsület - ezek a Magyar Gárda jelszavai. Nos a klasszikus értelemben ezeket biztosan mérsékelten képviselik.

A Magyar Gárda Mozgalom kapitánya Kiss Róbert nős, ám röppentek már fel róla olyan hírek is, melyek arról szóltak: feleségéhez nem mindig hűséges. Kiss Róbertet korábban egy Emese nevű lánnyal hozták össze, a kapitány tagadta viszonyukat.

Most viszont előkerült egy felvétel, amelyen Kiss Róbert "hosszan lélegezteti szájon át" csinos partnerét. A végén pedig látszik, hogy fontosak neki az elvek, hiszen "Turán" feliratú ing van rajta.

Ezután talán az is érthetőbbé válik, hogy (leszbi és egyéb) pornós felvételeiről elhíresült Müller Niki miért maradhatott mégis a gárdában.

A botrány kitörésekor hivatalosan megszűnt a 150 filmben szereplő "Nikki Müller" művésznő gárda-tagsága. Sőt Kiss Róbert még július 28-én is azt hazudta, hogy "Müller Niki nem tagja Gárdának és nem is lesz". A szélsőjobbot jól ismerő amerikai szerverről működő kurucos honlap azonban talált olyan felvételeket, amelyeken 2010. július 24-én Müller Niki jól láthatóan Gárdistákkal együtt feszít Békéscsabán. A szélsőjobboldalon az a pletyka is kering, hogy Müller Niki "közeli barátságba" került a gárda főkapitányával, bár ezt Kiss Róbert Emese létezéséhez hasonlóan tagadta...

Persze lehet, hogy Kiss nem "együttérzésből", hanem a szervezet egysége miatt falazott Nikolettának...

Müller Niki továbbra is "teljes erőbedobással" szolgálja a Gárdát

Pornós Niki miatt már komoly feszültségek voltak a Jobbikban. Vajon Vona Gábor mit fog Kiss Róbert félrelépésére válaszolni? Lefokozza, mint a Jobbik "mérsékeltjeit" képviselő Pősze Lajost a gárdát bíráló nyilatkozatáért? (Emiatt és a "radikálisok" térnyerése miatt lépett ki a Jobbik  tatabányai elnöke.) Kihasználja, hogy a parlamentbe jutott Jobbiknak egyre kényelmetlenebb Gárdát elsüllyessze? Netán eljátsza, hogy nem történt semmi problémás, mint Morvai Krisztina kerékbilincsénél? Bármit is lép érdekes dolgok történnek a Jobbikban.

FRISSÍTÉS: Cikkünk megjelenése után két órával megjelent a hír, hogy Kiss Róbert lemondott:-)

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr382217673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

perzsmacska 2010.08.12. 21:51:14

partizano, nem túl igényes, ha hol Kiss Lászlózod, hol Kiss Róbertezed Kiss Róbertet.
süti beállítások módosítása