Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ne verd meg a fideszest!

2013.04.06. 18:02 | balközép | 241 komment

Címkék: fidesz

Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne!

Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz politikusainak arrogáns és pökhendi viselkedése és gondolkodása. Igen, engem is mélyen felháborít az a sok-sok trükközés, amit ebben az országban csinálnak. Igen, engem is mélyen felháborít az, ahogy a hatalmukkal nem élnek, hanem visszaélnek. És, igen, engem is mélyen felháborít az a kép, ami a mai Magyarországról kialakult, vagy ami épp Budapest utcáin fogad.

Ha őszintén kérdeztek, nem tudom mi a megoldás. Nem tudom, hogyan lesz Magyarország egy olyan ország, ahol mindenki felemelt büszke tekintettel járhat, ahol lehetsz úgy baloldali, hogy nem ugat be neked a roppant intelligens jobbos. Ahol nem azért vagy magyar, mert valahova szavazol, hanem azért mert teszel az országért és a társadalomért.

De egy dolgot biztos tudok. Ha, a fideszes aktivisták  nem végezhetik úgy a dolgukat, hogy ne kelljen félniük, akkor pont olyanná leszünk mint Ők. Ne üsd, ne verd meg a fideszes aktivistát! Persze, tudom, hogy ennyi szenny után is nagy pofájuk van. Agymosottak. Azt is, tudom, hogy érvek feleslegesek, mert nevetséges álérvekkel szétoffolnak. Zsidó vagy? Elmúltnyocév? Kommunista vagy? De egy ütés csak lehúz téged is abba a szellemi posványba, ahol ők élnek.

Mi baloldaliak ettől vagyunk különbek, (persze nem tartom kizártnak, hogy Jobbikosok osztogatják a pofonokat). Arra kérek mindenkit, akihez megy egy fideszes, hogy legyen vele nagyon barátságos és nagyon kedves. És, amikor szóba keveredik az aláírás ne tegyen mást, csak lesajnálóan köszönjön el és csukja be az ajtót.

A normális ország nem velük, hanem veled kezdődik. Soha, egy pillanatig se felejtsd Te baloldali büszke magyar ember vagy, aki attól különb, hogy gondolkodik és intelligensen cselekszik. Mindig!  

Nos, Fideszes Aktivisták!

Azt, Ti tudjátok, hogy a pofonokat a Jobbikos elvbarátaitoktól kapjátok-e? Ha így van, sajnos azzal nem tudunk mit tenni, hiszen azt a szörnyet Ti engedtétek az utcára 2006-ban a hatalomért. Most, is kedvenc TV-tek, a Hír, mosdatja őket… tudod a Budaházyt… aki a gyanú alapján MSZP-sek életére tört….  azt tudom mondani, amit főztetek egyétek meg! De, azért gondolkozzatok el jobbosok, jól van ez így? Nem, kellene írni a HírTV-nek, hogy mélyen felháborít Titeket, hogy gyilkossági kísérlettel vádolt személyeket mosdat kifelé?

Amikor MSZP-s aktivistákat vertek, irodákat gyújtottak fel egy sem volt közületek olyan, aki azt mondta volna ezt nem kéne. Hát, mi mondjuk, még egyszer: Ne verd meg a Fideszest! És, bocsánat, de Orbán Viktor nem szólalt meg és nem mondta azt anno, hogy ezt ne. Mesterházy viszont nem hallgatott, azt mondta –helyesen-, hogy ne! Gondolkozzatok el… talán változtok Ti is!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr35204280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

regress 2013.04.07. 16:58:35

@Behajtó70: viktorék 2-év alatt 28 megszorítást vezettek be.akkor miért nem gyűjtögettek aláírást? a fél ország víz alatt,és ez a legnagyobb problémátok?benneteket tényleg ütni kell

genyamagyar 2013.04.07. 17:20:37

"De egy ütés csak lehúz téged is abba a szellemi posványba, ahol ők élnek."

Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni! Leszarom, hogy abba a posványba keveredek, ahol ők vannak! Pofán kell baszni őket - így lemerülve a posványukba - aztán amikor eltakarodnak, ki kell emelkedni a mocskukból.

Ha valaki késsel támad, kevés a szép szó. Ha valaki fegyverrel támad, kevés a kés.

genyamagyar 2013.04.07. 17:22:25

Az "erőszak a gyengék fegyvere." Lehet. Viszont a célt azzal el lehet érni.

genyamagyar 2013.04.07. 17:24:47

@nu pagagyí: "Két eset van, vagy szervezett provokáció bármikor bevethető fizetett statiszták előadásában, vagy egyéni akció tényleges sérelmet szenvedett elkeseredett emberek részéről."

Egy biztos: az emberek rájöttek, hogy lehet ÜTNI is! Nem viccelek! Lásd hozzászólások...

genyamagyar 2013.04.07. 17:27:25

Megkérdezném a posztolót, hogy ha megtámadnák az országot, akkor sem használná az ellenség eszközeit - értsd: fegyvereket - nehogy lesüllyedjen a szintjükre?

Csak úgy érdekelne...

(Arról nem is szólva, hogy állandóan valami permanens forradalom zajlik a fidesz szerint...)

nem várt fordulat 2013.04.07. 17:34:57

ez a poszt talán kártékonyabb, mint ha pofán basznék valakit. baloldaliként úgy érzem, hogy fröcsög belőle a gyűlölet, és hozzátesz ugyan ahhoz az akna munkához, amit a fidesz olyan nagy előszeretettel művel.

simán csak annyit kellett volna írni, ha már kellett, hogy "szeressük egymást gyerekek". volt ebben jobbikozástól kezdve jól belerúgokig minden.

Alaister Grand 2013.04.07. 17:35:49

De én annyira, annyira szeretnéhéhéhéhéhém addig ütni a fejüket valami kemény és dudoros tárgyhoz, amíg végre fel nem ébrednek az agyhalálbohohohohohóóóól!

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 17:42:33

Elolvasva a kommenteket, tényleg igaz, hogy a baloldal mélyrepülése óta a politikai kultúra része lett az erőszak. Amikor a nagy "demokratákban" tudatosul, hogy továbbra sincs mögöttük számottevő tömeg, akkor simán elfogadható eszköznek minősítik az erőszakos dolgokat. Hát igen, a jó öreg kettős mérce már megint....

Szerencsére vannak józan vélemények a baloldalon is, lásd például a posztert.

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 17:46:23

@genyamagyar: Milyen támadásról beszélsz, szerencsétlen? A nemzet 2010-ben döntött, hogy kinek adja kormányrudat. A vesztes pedig képtelen belátni, hogy nem ő nyert, hanem egyre agresszívebben próbál visszakerülni a hatalomba. Újabban a jelek szerint az erőszaktól sem riad vissza. Jobb helyeken ez az alkotmányos rend megsértése címre esélyes cselekedet.

_most_ 2013.04.07. 17:48:10

@Nem tudom a nevem: milyen baloldalról beszélsz, egyszerűen sokaknak elege lett a fidesz hazudozásaiból, ennek semmi köze a baloldalhoz.

pityipalkó 2013.04.07. 17:49:17

A Fidesz szóvivő asszonya arról nagyon nem beszél,hogy őket meg a székházukat a SÓSAVAS ember védte meg a futballhoz köthető nem makulátlan tiszta elő életű emberekkel együtt !
Pedig érdekelne,hogy a hittant bevezetni szándékozók erkölcsileg (és nem utolsó sorban büntetőjogilag) társadalomra nem tartják e veszélyesnek a nagy nyilvánosság előtt elkövetett fenyegetést ??
Az aláírás gyűjtőket nem szabad bántani,szánni kellene őket.

Cinkes 2013.04.07. 17:55:34

ugyan miért ne tenne jót egy két józanító pofon egy egy ostoba droidnak...? hátha felébrednek egyszer....

_most_ 2013.04.07. 17:59:35

@Nem tudom a nevem: amit leírtál az pontosan a fideszre igaz, 2006-ban nem tudtak beletörődni a vereségbe, mindent megtettek, hogy keresztbe tegyenek a kormánynak, hogy minél rosszabbul menjen az országnak, megosztották az embereket, kivitték a politikát az utcára, az embereik felgyújtották fél Budapestet, nem érdekelte őket semmi, csak hogy ők kerüljenek hatalomra, ez a fidesz.

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 18:00:13

@Cinkes: "ugyan miért ne tenne jót egy két józanító pofon egy egy ostoba droidnak...? hátha felébrednek egyszer.... "
Ugye akkor se lesz baj, ha ezt egy másik párt szimpatizánsai is így gondolják, akik kicsit többen vannak?

prolee 2013.04.07. 18:05:57

@Alaister Grand: Én is annyira szeretném ütni az MSZP/SZDSZ fanok fejét, hátha kinyílik a szemük..... de sajnos nem lehet. Ez van. :))))

Mindenki azt hiszi, hogy csak és kizárólag ő látja helyesen a világ dolgait, aki másképp látja, az csaki hülye lehet.

Na, ezt utálom ebben az országban a legjobban......

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 18:08:29

@_most_:
"amit leírtál az pontosan a fideszre igaz, 2006-ban nem tudtak beletörődni a vereségbe, mindent megtettek, hogy keresztbe tegyenek a kormánynak, hogy minél rosszabbul menjen az országnak, megosztották az embereket, kivitték a politikát az utcára, az embereik felgyújtották fél Budapestet, nem érdekelte őket semmi, csak hogy ők kerüljenek hatalomra, ez a fidesz."

Amit leírtál az tökéletesen ráillik a mostani helyzetre.

A mostani baloldal bele tud törődni, hogy vesztett?
Nem.

Keresztbe tesznek?
Miazhogy, nagyonis

Megosztják az embereket?
Még szép. Demokraták - demokraták. Fideszdroidok - felvilágosult.

Utcára vitt politika:
Székházfoglalás, odaláncolások, Milla gyűlés, (hatalom)éhség-ment. Mi ez ha nem utcára vitt politika? Vagy ha a jobboldal visz utcára az bűn, ha a baloldal az erény?

Budapest felgyújtása
Az itteni kommentekből az jön le, hogy sokan még ölni is képesek lennének, ha ezzel deaktiválhatnák a más politikai véleménnyel rendelkezőket. Tegnap volt egy kép egy másik blogon a BKV-s kijelzők felállított tartójáról. Pár IQ harcos addig jutott el, hogy milyen jól fel lehetne rá akasztani Orbánt meg a többi fideszest. s pár éve ezek botránkoztak meg a legmélyebben, hogy a jobboldal még az erőszaktól sem riad vissza. No comment...

_most_ 2013.04.07. 18:24:17

@Nem tudom a nevem: a fidesznek 2/3-a van, hogy tudna az ellenzék keresztbe tenni, csökkentik a gdp-t, vagy sértett kisgyerekként kivonulnak a parlamentből?
A kommentekben mit ír le valaki azt azért nem kell túl komolyan venni. Amúgy olvastál te már jobboldali médiát, ott kimoderálják azokat a kommenteket, amik nem arról szólnak, hogy kiknek kell meghalnia.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.07. 18:30:04

Szarháziak!
Pécs nem biztonságos város. Sajnos aki eddig nem így látta, vagy így látta, de nem ezt mondta, minimum tévedett. Megint keserű rekord dőlt meg Pécsett.
Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.

Bándy Kata halála egy bélyeget nyomott Pécsre, és nem egy biztonságos városét. Hiába bizonygatták utána a rendőrök, hogy de kérem, tessék megnézni a statisztikákat, nincs itt semmi kirívó. Arról van szó csupán, hogy egy-két nagyobb nyilvánosságot kapott eset miatt romolhatott a pécsiek biztonságérzete.

Alighanem pont a lényeget nem vették észre. Egy város annyira biztonságos, amennyire a benne lakók annak érzik. Ez rogyott meg, amikor meghalt egy 25 éves életvidám lány. És szerintem elmaradt a reakció. Biztosan szükség van sok-sok autós járőrre, de én egy ilyen eset után kicsivel több gyalogos járőrt küldenék az utcákra. Esetleg sokkal többet, ha már a kamerarendszer kevés, mint a kisfröccs. Vagy polgárőrséget szerveznék. Vagy bármilyen módon, de nem azt üzenném, hogy mindenki taxival menjen haza, hanem azt, hogy ilyen pedig nem fordulhat elő még egyszer.

Aztán jött a péntek, és amíg a bíróság igazságot szolgáltatott, és tényleges életfogytiglanra ítélte Bándy Kata gyilkosát, az élet újabb negatív rekorddal sújtott le Pécsre. Ezúttal a polgármester lányán próbáltak meg erőszakot tenni, majd brutálisan összeverték.

Páva Zsolt egy rendkívül higgadt, és lányos apaként mondhatom, egyszerűségében és tömörségében megható közleménnyel vette elejét a rosszízű találgatásoknak.

Bizonyára gratulált már mindenkinek, aki azért felelős, hogy éppen a városi online médiafelületen kislánya kitakart arcával jelentették meg az erről szóló cikket. De hát a fideszes szócsövünkről van szó, tehát elnézzük a tahóságot!
Különben a két hét alatt már rég rendbe tették a közbiztonságot a bóvlisták, ez biztos máris Bajnai-Gyurcsány akció!

Mélyen együtt érzek Páva Zsolttal. Nem tudom, hogyan viselném azt a keserűséget és tehetetlen dühöt, ami benne tombolhat most. Szívből kívánom, hogy mihamarabb meglegyen a tettes, és gyógyulni kezdjenek mindenkiben főleg a lelki sebek.

komplikato 2013.04.07. 18:37:12

@roki: "Nem láttam sehol, hogy Orbán azon feszengett volna, hogy megüssön, vagy megüttessen bárkit is, ..."

A feleségét kérdezted már erről???

komplikato 2013.04.07. 18:38:52

@zobod: "A korábbi 17% szja kulcs helyett most 16% a kulcs a kisjövedelműeknek is."

És előtte 0% volt, meg volt adójóváírás és szuper bruttósítás, ergo tízezreket buktak ...

roki 2013.04.07. 18:42:26

@pokesz70:

'Azt az okfejtést meg különösen nem értem, hogy a baloldali politika szerinted szegényellenes (azért nem működik itthon, mert túl sok a szegény), ellenben a fidesz, na az nagyon védi a szegényeket.'

Bizony, bizony.

A Fidesz azt a pofátlanságot műveli, hogy szegénypolitikája célszegmensének tekinti azt a lakossági réteget, akiket a nyugati mintát lemásolni akaró ballib politika pedig egyenest donornak szemelt ki, hogy a nyugati mintát adoptálva a cigányság felzárkóztatását a prolik itt-ott fellelhető zsírszöveteinek kipréselésével valósítsa meg, amit a brüsszeli karosszékeik kényelméért cserébe elvárnak tőlük.

Nagyon fontos megfigyelést tettél, bizony a baloldali politika szegény ellenes, mivel Magyarországon elmaradt szinte az egész középosztály jóléti felemelkedése, a többiekről nem is beszélve.Erre a kvázi szegény társadalomra kívánnak olyan terheket róni, amit a gazdag nyugat esetleg jó szívvel megengedhet magának, ellenben itt keleten, csak kényszerrel és hazudozással lehet lenyomni a torkokon.... amihez persze kell egy kis orbákolós ungibungi.

roki 2013.04.07. 18:43:14

@komplikato:

Cccc...

Nyilván te tartod náluk a gyertyát.

roki 2013.04.07. 18:46:14

@Orbán miatt fogy a magyar és a vallásos ember,kösz:

'Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.'

Ennek több oka van, a sok közül az egyik a MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS fogalmának megalkotása és az ennek következtében egyes szubkultúrában kialakuló érzet, hogy ők büntetlenül tehetnek meg dolgokat.

roki 2013.04.07. 18:54:35

@_most_:

' mivel neked személyesen több a megrendelésed, sikerült levonnod a következtetést, hogy jobban teljesít az ország, persze a fideszes seggnyalás gondolom meghálálják megrendelésekkel.'

Kretén vagy...

Egész egyszerűen vannak olyan szegmensek, ahol a korábban elhalasztott állagmegóvási, felújítási munkálatokat még azelőtt elvégeztetik az okos vállalatvezetők, hogy a lakossági kereslet élénkülése felverné a kivitelezési árakat. Ezt a picai viselkedést amúgy tanítják.

...én pedig versenykörnyezetben, árajánlatokkal szerzek megrendelést, egyre többet, ami nem is csoda, mert egyre többet és nagyobb értékben írnak ki.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:03:18

@roki:

Érdektelen a folyamatok szempontjából, hogy neked mennyi a munkád.
A századvégnek is sokkal több van most, mint 4 éve.
:))

A lényeg az, hogy a kiskereskedelmi forgalom zsugorodik gyakorlatilag az ötödik negyedéve folyamatosan.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:07:03

A beruházások az amortizáció alá csökkentek, gazdasági növekedésre beruházások nélkül kilátás egy szál se, a minisztériumokba meg tehetetlen bólogatójánosok osztják az észt.

Ehhez képest az, hogy a fene se tudja ki fene se tudja miért felpofozott egy fidesz aktivistát, az semmiben nem releváns.

Ami egyébként persze nem szép dolog, de nem számít semmit.

zobod 2013.04.07. 19:18:33

@komissarlajos: a nagy túrót, 36%, és volt a jövedelmemnek egy olyan nem is kis része, amire még +4% szja-t kellett fizetni. Nézzél már utána mielőtt olyan valakinek osztod az észt, aki konkrétan meg is tapasztalta a baloldal tanult, boldogulni képes középosztállyal szembeni tradícionális gyűlöletét.

Reszelő Aladár 2013.04.07. 19:18:47

A rezsicsökkentés elleni tiltakozás kellene, ha már az adóemeléses követelések nem jöttek be. Tán még a devizahitelesekbe kellene rúgni egyet, hisz milyen alapon merészelik csökkenteni a bankok profitját a hülye döntéseikkel.
Aki ezek mellé áll, az nyilván feleős döntést hoz, majd magán megszorít.
MSZP aktivistát nem szoktak verni, vagy az elnyomott sajtó nem beszél róla...
Védd csak a védhetetlent. Jövőre megint kikaptok, (persze majd csalással), addig is hadd ismerjük a vezéretek (melyik is az) nagyságát, amiért elítél egy nemtelen sunyi támadást. Igazi államférfi!!!

zobod 2013.04.07. 19:25:14

@komplikato: Ja,azt bukták amit TŐLEM vontak el, és adtak oda nekik. Mindezt ellenszolgáltatás nélkül, a nagy semmiért cserében, mintha az valami jutalmazni való érdem lenne, hogy valakinek a munkája keveset ér a piacon. Azok a csalók is igénybe tudták venni, akik zsebbe kapták a pénzt, és minimálbéren voltak bejelentve. Ez az egész nem volt más, mint egy baloldali világképből fakadó vagyontranszfer, a papíron jobbmódúaktól a papíron szegények felé. A kiterjedt feketegazdaság miatt még persze az eredeti célja sem valósult meg, egyedüli hatása az volt, hogy kizsigerelték azokat a munkavállalókat, akik képesek valami piac által is elismert teljesítményt nyújtani. A mostani adórendszer méltányos, igazságos, ráadásul nem bünteti azt, aki ésszel tanul és dolgozik, és mindennek következményeképp boldogul is.

Amadeus62 2013.04.07. 19:39:45

@zobod:

Nemcsak a jómunkásemberek élnek ám kurva kevés pénzből, hanem a tanultak és az értelmiség is. Igazságos, de nem egy ilyen helyzetben! Persze te örülsz, mert kurva jól jártál vele.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.04.07. 19:41:45

Most hunyjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy a megütött aláírásgyűjtő egy etnikai/vallási kisebbséghez tartozó! Mit szólna ehhez Európa???

roki 2013.04.07. 19:46:11

@Nero Bianco:

A folyamatok szempontjából a munkám azért érdekes, mert indikátorai a kilábalásnak... természetesen nem véletlenül profílozom magam adott irányra.

A kereskedelmi forgalom zsugorodása átmeneti és messze nem csoda, kalkulálható volt.

Özönlenek külföldre dolgozni azok, akiknek nincs elfoglaltsága ámde kényszerek pedig dolgoznak körülöttük, mivel elfogyott minden felhasználható tartalák.

Ez a folyamat első lépésben a kiskereskedelmi forgalom visszaesésével jár mivel ezek az emberek külföldön vesznek meg mindent, ámde egy idő után pedig a hazautalt pénzek megjelennek majd a család költésében.

Ugyanez történt a lengyeleknél 10 éve.

A folyamat amúgy azzal jár, hogy eltűnik a munkaerő piacról a használható ember, egyre többet kell fizetni az alkalmazottak megtartása céljából, tehát egyre magasabb vállalási díjak mellett lehet teljesíteni a megnyert ajánlatokat...beindul az a konvergencia folyamat, aminek során nyugati munkabérek felé kezd közelíteni több szektor, mint ahogy az árak is ebbe az irányba fejlődnek majd.

midnight coder 2013.04.07. 19:48:12

@_most_: Ellenzékben egyik párt sem tud komolyan keresztbe tenni az aktuális kormánynak.

zobod 2013.04.07. 19:52:03

@Amadeus62: csakhogy én, meg a másik aki jól járt, azok megdolgozok azért a viszonylagos jólétért. Az én munkám a piac árazza be annyira, amennyit keresek. Egy műszaki és egy gazdasági diploma, egy felsőfok szintű angol és középszintű német nyelvtudás, és évtizedes szalmai tapasztalat után hidd el, másnak is van legalább annyi a jövedelme, mint nekem. Nem ügyeskedve, sem a másik ember jövedelmét elszedve akarok jobban élni annál, mint amit a magam képességét kiaknázva képes vagyok elérni. A középrétegek kizsebeléséből finanszírozott adójóváírás pedig sajnos pont ezt jelentette, hogy engem kizsebelnek, más pedig jobban él annál, mint amit a maga erejéből képes elérni.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:57:24

@roki:

A kiskereskedelmi forgalom visszaesése a világon mindenhol egyértelműen a recesszió jele.
A beruházások brutális visszaesése meg annak a jele, hogy nem is lesz a közeljövőben növekedés, mert nincs miből.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.07. 19:57:32

Ez egy 2 az 1-ben poszt. :)

Az első rész nagyon korrekt és maximálisan támogatandó.

A második nem tudom, miért került ide.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.07. 20:09:23

@Poszt:

"Ha, a fideszes aktivisták nem végezhetik úgy a dolgukat, hogy ne kelljen félniük, akkor pont olyanná leszünk mint Ők.
...
Agymosottak."

Mondjuk ez még egy kicsit meredek. Azt is illene alapállásként leszögezni, hogy mindkét oldalon állnak korrekt, okos, gondolkodó, művelt emberek. Aki a demokratikus játékszabályokat betartva próbálja elveit, meggyőződését aktivistaként is kifejezni, az az ország hasznos és demokrata állampolgára.

Legyen az aláírásgyűjtő akár fideszes, akár lmp-s, akár mszp-s.

Na valami ilyesmi még szimpibb lenne.

Kérdezi a poszt, hogy hogyan leszünk mi normális ország? Hát ott, hogy a másik oldal pártolóit nem agymosottaknak, kommunistáknak, zsidóknak,tolvajoknak, gazembereknek tituláljuk. Nem ellenségnek tartjuk egy életre halálra menő polgárháborúban, hanem az ország javát szolgáló demokratikus ellenfélnek.

És igen, mindkét oldalon van tanulnivalójuk ebben mind az állampolgároknak, mind a politikusoknak. És igen, a Fidesz vastagon sáros ebben. Azonban az is igaz, hogy a mindenkori kormány mindig mérsékeltebb a mindenkori ellenzéknél.

roki 2013.04.07. 20:12:39

@Nero Bianco:

A kiskereskedelmi forgalom már négy éve esik, a mostani visszaesés viszont már annak köszönhető, hogy nem 9.9 millió ember fogyaszt belföldön, hanem jó, ha 9.2 millió....aki viszont keresni fog és ebből költeni, részben Magyarországon.

A beruházások tartós mélyrepülése következtében jelentős elhalasztott beruházás halmozódik, ami egy elfogadható finanszírozás mellett bármikor startolhat.

Ha gyökeresen változik egy országban a politikai stratégia, akkor előfordul, hogy a távozó garnitúra leépíti a folyamatokat, míg az új politikai berendezkedés előbb kialakítja a kereteket és utána indítja beruházásait az időközben akkumulálódó források felhasználásával.
Orbánék politikai szempontjából most lesz időszerű a beruházások beindítása, hogy a nyilvánvalóan bekövetkező gazdasági siker szárnyán megnyerhessék 2018-at is.

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 20:33:37

@prolee:
"... Fideszest! Árulkodjatok rá EU-ban, USA-ban, mindenhol a világon!"
Na igen, ez egy igazi, agymosott fideszes bérkommentelő behányása. :DDD
Mást sem tudtok, mint mocskolódni.

_most_ 2013.04.07. 20:37:12

@roki: te tényleg fullba nyomod a kretént, a fidesz már 2010-ben is azt mondta, hogy mostanra már dübörögni fog a gazdaság, hát nagyon nem így lett :D

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 20:39:05

@_most_: sőt, egyéni nyugdíjszámlákat is ígéretek a lenyúlt manyup pénzek után, aztán tessék: kap mindenki egy nulláról(!!!) induló egyéni számlát. Kapják be!

Vitalea 2013.04.07. 20:48:20

Rettentő nagy butaság ezt bal és jobboldali kérdésként kezelni. Ez az egész annak a hatalmas frusztrációnak a folyománya ami mindenhol jelen van az országban és amit szinte minden ember érez akár bal, akár jobboldali. Ha a jobboldaliak nem lennének frusztráltak, nem éreznék szükségét az állandó harcnak a neten, nem békemenetelnének stb. Ez a frusztráltság évek óta egyre nő a barikád mindkét oldalán - mivel mindegy kinek a pártja van éppen kormányon, rendre egyre rosszabbul érzik magukat az emberek a bőrükben. Ugyanazért lesznek sokan egyre agresszívabbak, mint amiért mások elhagyják az országot.
A felelős az a politikai elit akinek elemi érdeke az árok és a barikádok fenntartása, amelynek esze ágában sincs kiegyezni, amely állandóan hergeli a híveit. Ezek az emberek pedig ott tenyésznek mindkét oldalon. Szóval ne tessenek ujjal mutogatni!

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 21:03:26

@Vitalea: azért ez így nagyon nem igaz! Ha megnézed, hogy hány agresszív, tahó tagja van a fideszes és a jobbikos bandának, majd összehasonlítod a "ballib" szimpatizánsaival, akkor kiderül, hogy nagyságrendekkel több az erőszakos barom a fidesz-jobbik köreiben.

yatumux 2013.04.07. 21:06:22

Nem javaslom a felemelt fejet egy baloldalinak sem. Ez a szó úgy mint a jobboldali szintúgy, nem hangzik már jól...

Nem hiszem, hogy ebben az országban ideológiákról kellene vitázni.

Pragmatikus, működő külföldi példák, és békés, kompromisszumkész, baráti hangnem.

Ez a jövő. Vagy szomorú jövőnk lesz.

Ezt az jobban érti aki sportolt. Én 25 éve full contact ( ko) küzdősportolok.

És az Ellenfelem a sporttársam Nem az Ellenségem. Aki előtt meghajlok és megölelem... Talán gondolkozzunk el ezen.

A 8 hónapos kisbabánkkal a Heim pálban voltunk sürgősségi beutalóval.

A kezemben volt a baba mikor két rosszarc a kórházban ! Belémkötött!!!!

Azt hiszem ez már a vég közeli állapot. Talán mindenki vegyen vissza és nézzen magába...

yatumux 2013.04.07. 21:10:57

Hiába mondtam: uram. Itt a kezemben ez a kicsi baba. Nem most kellene kötekedni. Erre: engem nem énekel senki és semmi, én mindenkinek nekimegyek, akkor és annak amikor csak gondolom.

És úriember maradtam. Nem volt. Könnyű. Olyan mély ösztönök robbantak bennem, hogy széttépni, azonnal ütni, stb.

Ahogy a feleségem szokta mondani. Emberek vagyunk nem állatok.

Fejesrob 2013.04.07. 21:14:38

Figyeltétek? Monoron nyert az MSZP-DK.

Jó, a polgármester fideszes lett, viszont az otthon maradtak szavazatai köztudottan balliberálisok. :)

Amúgy meg nem kell ennyit hisztizni, az MSZP több mint 10 éve 2 biztonsági embert is "mellékel" a kitelepüléseihez. Azt nem értem, hogy a Fidesz miért nem tette, sajnos kell.

Egy hibbant mindig akad, ez nem a mai kor terméke.

Don Quixote de la Ferko 2013.04.07. 21:19:08

@roki:

" roki 2013.04.07. 13:59:00
@Orbántakarodj!!!:

"Szíven szerint lelőném. "

Harcos baloldali politikai álláspont, hiszen pont erről beszélünk.....ennyit tudtok, erre vagytok képesek. "

Nem várok emlékezést egy fidesznyiktől, hiszen nem emlékeik vannak, hanem orbán lázálmait és hazugságait böfögik vissza, ezért ajánlanám figyelmedbe kuszaszemű mariskátok 2002 körüli mondását, mely szerint " lecsatolom az oldalfegyveremet és lelövöm, mint egy veszett kutyát".

Nero Bianco 2013.04.07. 21:19:35

@roki: Gyakorlatilag csupa feltételezéssel élsz, és semmi ténnyel.
Ja, vagy lesz fellendülés vagy nem lesz, meg vagy lesz beruházás vagy nem lesz.

A probléma meg szerintem az, hogy a magyar államigazgatás és kormányzat egyszerűen nem eléggé szakszerű, és ennek a következményeit majd mindannyian szívjuk.

Vitalea 2013.04.07. 21:20:53

@fidesz = népirtó csőcselék: most olvasd el újra amit írtam, mert nem vetted a lényeget. Mindenki egyre frusztráltabb. Van aki ettől agresszív lesz, van aki elmegy, van aki bezárkózik. Mindenkit érint az a rossz hangulat ami az országban van. Az, hogy a jobboldal agresszívabban kommunikál és előbb ütött, nem mentség. Szerintem Orbán Viktornak nagyon komoly személyes felelőssége van az árokásásban és az árok fenntartásában, de ez nem jelenti azt, hogy Mesterházy nem ugyanebben érdekelt és nem ugyanezt teszi. Ő is állandóan háborúzik csak éppen kevesebb a muníciója! És Schiffer is aki lassan a saját árnyékával sem fog együttműködni, mert annak múltja van.
Vésse eszébe minden indulatos és a másik oldal híveire kígyót-békát kiabáló ember, hogy éppen azt teszi amit a másik oldal vár tőle, igazolja, hogy a másiknak van igaza. Amíg ez így lesz, addig nem lesz sem nyugalom, sem fejlődés, sem béke, csak duma meg pofonok.

Don Quixote de la Ferko 2013.04.07. 21:21:46

@ccactus:

Bocs, de olyan, hogy azt, aki ki akar csinálni azt barátnak tekintem, csak a filmekben létezik.

Ha nem gond, nem igazán tekintem embernek azokat, akik eltakarítandó ellenségüknek tekintenek, mert nem vagyok hajlandó velük együtt a csúti tolvajt éltetni.

yatumux 2013.04.07. 21:25:12

Talán ha abbahagynátok és reagálnátok arra amit írtam...

_most_ 2013.04.07. 21:39:42

@fidesz = népirtó csőcselék: a jobb oldal politikája mindig is a gyűlöletre és az agresszióra épített, ez tartja össze őket.

Fejesrob 2013.04.07. 21:47:32

@_most_: Ja, nekem a Fidesz miatt már erekcióm sincs, Bajnaiék alatt mint az állat, olyan voltam.

És még ez is:

"Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke szerint Budapest utcáin manapság már nem járhatnak szabadon és biztonságban a zsidók - tudósít a Jediot Áháronot és a Vállá!Hádásot izraeli hírportál."

Arra mondjuk kíváncsi lennék, ha a jobboldal politikája épít gyűlöletre és agresszióra, akkor miért ennek a zsidónak kell hazudnia azt, hogy Bp-en nem járhatnak szabadon a zsidók?

_most_ 2013.04.07. 22:01:12

@Fejesrob: tényleg nem értem, hogy sikerült ehhez a témához is zsidózni, de nem is szeretném megérteni a "logikádat".

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:03:30

@_most_: ezt miért nekem írod? Ezzel tisztában vagyok, max. azzal vitatkoznék, hogy pl. a fidesz hagyományos értelemben jobbos lenne. Bár szép lassan megcélozták a Szálasi-féle vonulatot, de egyelőre Rákosiéknál tartanak.

bortezomib 2013.04.07. 22:03:37

"Te baloldali büszke magyar ember vagy, aki attól különb, hogy gondolkodik és intelligensen cselekszik."

én magam ugyan balra húzok, de azért akad pár ismerősöm, aki jobbra. és nem vagyok náluk különb. és ők sem különbek nálam. ezt a mondatod nagyon-nagyon elrontottátok.

roki 2013.04.07. 22:04:34

@Nero Bianco:

Ahhoz elég szakszerűek voltak, hogy kifogják a szelet az IMF szélvizén a hatalmi status quo fenntartása érdekében a jelenlegi politikai garnitúra gazdasági ellehetetlenítésén fáradozók vitorlájából és ím már meglehetős szabad kézzel csinálhatnak politikai elképzeléseikkel összhangban álló gazdaságpolitikát a kényszerpályák helyett.

Amúgy pedig mindenki tudja, hogy fellendülés VAN.
Tartós, több évtizedre kiterjedő konjunktúra kezdődött a világban, amiben Magyarország lapjai jók, köszönhetően víznek és vele összefüggésben élelmiszernek, így nincs az a gátló tényező, amely tartósan fejthetné ki visszahúzó hatását, mert a piac még a legnagyobb szereplőket is képes büntetni akkor, ha logikája ellen lépnek fel politikai célok érvényesítéséért.
Ballib oldalól negatív kommunikációval már képtelenség lesz nyerni, rá fog kényszerülni a politikai garnitúra, hogy olyasmit vezessen fel, ami megfoghatja a többség fantáziáját.... no én kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek képesek túllépni saját árnyékukon.

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:07:27

@Fejesrob: inkább arról pofázz kisköcsög, hogy mekkora volt a részvétel!
Gondolom, még akkora sem, mint pár hete Szentendrén.
És igen, ha azt vesszük alapul, hogy a csürhétek kötelező jelleggel megy szavazni, akkor számolhatunk úgy, hogy a fidesz és a jobbik kb. annyi szavazatot kapott, mintha 100%-os részvételi arány lett volna.

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:08:42

@zobod: "A mostani adórendszer méltányos, igazságos, ráadásul nem bünteti azt, aki ésszel tanul és dolgozik, és mindennek következményeképp boldogul is."

Hazudsz. Ezért menekül külföldre minden tehetséges ember, aki megteheti. Aki meg igyekezett gondoskodni a jövőjéről, az is rosszul járt, mert a vezéred ellopta a magánnyugdíj pénztárakat (bocsi, megvédte). Az neked méltányos meg igazságos, ha valakinek ellopják a jövőjét?

yatumux 2013.04.07. 22:11:46

@_most_: aha. 2006-ban is kilőtték a saját szemüket.
A fél MSZP börtönben. Bűnözőnek lenni sem szelíd dolog...

zajos1 2013.04.07. 22:16:11

@fidesz = népirtó csőcselék: Ezt nehéz lesz meg magyarázni, főleg hogy a Jobbikos is lenyomta őket.
@Orbán Diktor: maga az Unió mondta, hogy teljesen jogszerű volt az eljárás, annak fényében is, meg abban, hogy emiatt az állam eladósodott, mert ugye a kieset befizetést pótolni kellett a nyugdíjkasszában, tejesen helyesen járt el az állam.
@Orbántakarodj!!!: Jó tudni, hogy a baloldal szimpatizánsai így gondolkodnak. ez csak megerősíti azt, hogy a baloldalon csak az erőszak maradt mint 2006-ban...
@Orbán miatt fogy a magyar és a vallásos ember,kösz: legalább megtudtuk az elejéről, hogy melyik családba tartozol, köszönjük, hogy bemutatkoztál az írásod elején, aki más bajával kampányol az tényleg a megszólítottak közé tartozik...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:17:52

@Fejesrob: "Ja, nekem a Fidesz miatt már erekcióm sincs, Bajnaiék alatt mint az állat, olyan voltam. "

Most meg idejársz szopni.

roki 2013.04.07. 22:21:04

@Orbán Diktor:

Ahogy elnézem, inkább a szaxiztatáshoz ért.

Fejesrob 2013.04.07. 22:21:09

@Orbán Diktor: Szopni szerintem te jársz ide, csak kurvára nem veszed észre.

_most_ 2013.04.07. 22:24:13

@zajos1: dehát neked nem mondták a békemenetben, hogy az Unió a magyar emberek ellensége, így nyilván jogszerűnek fogják tartani, hogy a fidesz ellopta a magyar emberek megtakarításait.

Fejesrob 2013.04.07. 22:25:22

@fidesz = népirtó csőcselék: Nem értelek makimajom. Nyertetek és köcsögözöl????

A következő mondatodban pedig be is bizonyítod, hogy te tényleg olyan hülye vagy, amilyennek feltételeztem. Bedobtam a horgot, te meg ráharaptál:)

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:26:42

@zajos1: te tényleg akkora barom vagy, mint amekkorának mutatod magad? Én nem azt mondtam, hogy az otthonmaradók akár az mszp-re, akár az lmp-re, akár x pártra szavaztak volna! Abban viszont biztos vagyok, hogy a csürhétek 90-95%-a megjelent a szavazáson és abban is, hogy jó, ha a 30%-ot elérte a részvétel.
És ez így nektek égés, birkuci! :D

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:27:19

@Fejesrob: nácikám, többször mondtam már, hogy magasról leszarlak. :D

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:29:31

@zajos1: " maga az Unió mondta, hogy teljesen jogszerű volt"

Leszarom az Uniót, nem ők lopták el a nyugdíjamat. Hogy mersz az Unióra hivatkozni, amikor a vezíred éppen ellene harcol a békamenet élén? Vigyázz az ilyen szövegekkel, mert a Párt figyelő szemei mindent látnak.

"emiatt az állam eladósodott, mert ugye a kieset befizetést pótolni kellett a nyugdíjkasszában"

Hazudsz. Az állam nem emiatt adósodott el, de neked ezt nem fogom részletezni, mert úgy sem értenéd.

Nero Bianco 2013.04.07. 22:30:03

@roki:

"amiben Magyarország lapjai jók, köszönhetően víznek és vele összefüggésben élelmiszernek"

Mondjuk tisztelem az optimizmusodat, de a magyar élelmiszergazdaság jelenleg romokban van, főleg a hús és húskészítmények terén.
Ami még valahogyan nyereséges, az az alacsony feldolgozottságú gabonatermékek.
A sertés és baromfi ágazat a mélyponton, a marha meg sosem volt.

Negyedannyi sertést tenyészt és értékesít ma magyarország, mint 25 évvel ezelőtt.
Hol lesz ebből fellendülés?
Hol vannak az innovatív vállalkozások? Hol vannak a fellendülést segítő beruházások?
Hol vannak a magyar vállalkozók?

zajos1 2013.04.07. 22:30:53

@fidesz = népirtó csőcselék: Birkuci te vagy, már csak hogy szembesítsen valaki az igazsággal, de mindig annak a véleménye számít aki elmegy szavazni, ezek szerint többség nem elégedetlen mert nem hallatta a hangját... Égés a szociknak, persze már a DK is az volt...

Fejesrob 2013.04.07. 22:32:06

@_most_: Ezt az antiszemitizmust nálad a zsidó szó váltja ki ugye?

Helyedben elmennék holnap egy elmeorvoshoz, mert hidd el, bagatellnek tűnik a probléma, de komolyabb funkcionális zavar állhat mögötte. Nem akarok rákra tippelni, de egy CT-t szerintem végeztess el.

Persze lehet, hogy csak lihegsz?

zajos1 2013.04.07. 22:32:44

@Orbán Diktor: index.hu/gazdasag/2013/04/07/betet/ Ez az igazi rablás, mert itt a saját megtakarítást lopják el, a manyup soha se volt a tied... És pontosítsak többek között ezért is...

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:33:57

@zajos1: a többség már belefáradt a sok hazug politikussal való foglalatosságba. De tudom, nektek ez győzelem, mert még kétharmadot is hazudhattok magatoknak...
De ha nem vagy birka, akkor gondolom, a fidesz által fizetett gazember lehetsz. :D
Én jóindulatú voltam és feltételeztem, hogy csak egy ostoba birka vagy, aki fel sem fogja mi történik körülötte. De ha ennyire sérelmezed, akkor marad a másik variáció, hogy fidesz csöcsön élsz...

zajos1 2013.04.07. 22:34:48

@_most_: Én soha sem voltam békemenetben, de te biztos megünnepelted április 04.-ét...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:35:39

@roki: Itt írta a barom, hogy nincs erekciója, de te nyilván jobban tudod, ezek szerint te szakszizol nála. Jól elvagytok ti egymással.

zajos1 2013.04.07. 22:37:10

@fidesz = népirtó csőcselék: Megnézhetnéd ki van a gép előtt egész nap, (többek közt te...) gondolom kell a megélhetésedhez, de szánalmas, hogy ennyire silány az életed, hogy másokat kell jelzőkkel illetned, remélem a valóéleted, kicsit jobb, bár a szánalmas kifejezéseid nem ezt sugallják...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:38:50

@zajos1: "a manyup soha se volt a tied..."

Megint hazudsz.

Fejesrob 2013.04.07. 22:40:59

@zajos1: Igen, ez egy nagyon szerencsétlen csóka lehet. 2014 tavaszán lehet, hogy még egy ér is megpattan az agyában. Munkásőrsors.

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:44:46

@Fejesrob: Hiába vered két kézzel, csak akkor tudsz elsülni, ha kimondod a "zsidó" szót. Beteg vagy te bazmeg, hidd el nekem.

Fejesrob 2013.04.07. 22:55:02

@Orbán Diktor: Te pedig ahogy elnézem, a nácira élvezel.

Olvasd már vissza magad csak úgy 2 hétre. Egy elmeorvos vizsgázhatna a kórtörténetedből. Itt játszod az erkölcsrendészt, de nem látod, mennyire szánalmas vagy. Én a csapdámat pld. egy ballib seggfejnek terveztem, törvényszerű, hogy te estél bele, ennyire hülye b+:)

_most_ 2013.04.07. 22:58:02

@Orbán Diktor: ez betalált, múltkor valamelyik kommentjében olyasmivel kérkedett, hogy hány zsidó lányt dugott meg, gondolom ez valami náci szokás lehet.

_most_ 2013.04.07. 23:23:36

@bortezomib: minden normális ember felsőbbrendű, mit egy jobboldali. A jobboldaliak nagy része állat, állatként viselkedik. A jobboldaliak nagy része az emberi kommunikációra képtelen, leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. A jobboldaliak mindannyian potenciális nácik. Miközben habzó szájjal utálják a nyugatot, a nyugati világ vívmányait használva terjesztik a náci eszméket. A nácikat nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni.

Lacdelo 2013.04.07. 23:31:40

Az a csoda, hogy eddig még a magyar nép nem làzadt fel a Fidesz diktatúra alatt és veri a Fideszeseket az utcán.

Magyarorszàgot a Fidesz hataloméhsége teljesen tönkretette az elmùlt 20 évben.
:(

Magyarorszàg a következô 20 évre minumum tönkre van téve. :(

Aki tehette az már emigràlt. :(

Ha a választàst elcsalja a Fidesz akkor vér is fog folyni. :(

Lacdelo 2013.04.07. 23:38:54

@_most_:

Végre egy hasonló gondolkodàsú ember.

Àmen.

A Jobbik tönkre fogja tenni az orszàgot. Habàr màr szerintem sikerült is.

Ki fektett be egy nàci, antiszemita orszàgba. Max. spekulànsok. :(

Ki akarja a gyerekét egy nácik által irànyìtott orszàgban felnevelni?

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.07. 23:39:39

Szarháziak! Ma Király Tamást is megölték! PIntér takarodj!
Pécs nem biztonságos város. Sajnos aki eddig nem így látta, vagy így látta, de nem ezt mondta, minimum tévedett. Megint keserű rekord dőlt meg Pécsett.
Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.

Bándy Kata halála egy bélyeget nyomott Pécsre, és nem egy biztonságos városét. Hiába bizonygatták utána a rendőrök, hogy de kérem, tessék megnézni a statisztikákat, nincs itt semmi kirívó. Arról van szó csupán, hogy egy-két nagyobb nyilvánosságot kapott eset miatt romolhatott a pécsiek biztonságérzete.

Alighanem pont a lényeget nem vették észre. Egy város annyira biztonságos, amennyire a benne lakók annak érzik. Ez rogyott meg, amikor meghalt egy 25 éves életvidám lány. És szerintem elmaradt a reakció. Biztosan szükség van sok-sok autós járőrre, de én egy ilyen eset után kicsivel több gyalogos járőrt küldenék az utcákra. Esetleg sokkal többet, ha már a kamerarendszer kevés, mint a kisfröccs. Vagy polgárőrséget szerveznék. Vagy bármilyen módon, de nem azt üzenném, hogy mindenki taxival menjen haza, hanem azt, hogy ilyen pedig nem fordulhat elő még egyszer.

Aztán jött a péntek, és amíg a bíróság igazságot szolgáltatott, és tényleges életfogytiglanra ítélte Bándy Kata gyilkosát, az élet újabb negatív rekorddal sújtott le Pécsre. Ezúttal a polgármester lányán próbáltak meg erőszakot tenni, majd brutálisan összeverték.

Páva Zsolt egy rendkívül higgadt, és lányos apaként mondhatom, egyszerűségében és tömörségében megható közleménnyel vette elejét a rosszízű találgatásoknak.

Bizonyára gratulált már mindenkinek, aki azért felelős, hogy éppen a városi online médiafelületen kislánya kitakart arcával jelentették meg az erről szóló cikket. De hát a fideszes szócsövünkről van szó, tehát elnézzük a tahóságot!
Különben a két hét alatt már rég rendbe tették a közbiztonságot a bóvlisták, ez biztos máris Bajnai-Gyurcsány akció!

Mélyen együtt érzek Páva Zsolttal. Nem tudom, hogyan viselném azt a keserűséget és tehetetlen dühöt, ami benne tombolhat most. Szívből kívánom, hogy mihamarabb meglegyen a tettes, és gyógyulni kezdjenek mindenkiben főleg a lelki sebek.

Mpatikus Eszetlenellenes 2013.04.08. 00:05:15

@Lacdelo:
Ez sajnos így van.
Az a gondosan, tankönyvbe illően pontokba szedett TERV ( a "nemvolttaggyűlésen, vagy Kötcsén születhetett, ki tudja ...), ami politikai és gazdasági hatalom megszerzésére és hosszú távú megtartására irányult beérni látszik.
A választások elcsalása az utolsó OPCIÓ, (csak ha kell, de akkor gondolkodás nélkül) a HUNGARIAN STATE CAPTURE forgatókönyvében.

Persze Orbánék el szeretnék kerülni, próbálják zilálni az ellenük tömörülni próbálókat, de nem fog menni, csalni kell majd. A regisztráció elkaszálását követően ez egyre biztosabb, jól mutatták ezt a "nemzeti (fideszPR)-konzultációk) is és a populista rezsicsökkentős aláírások is gyatrán jönnek csak összefelé.

"...Tetszettek volna forradalmat csinálni !..." -mondta Antall. Nos ami késik az nem múlik.
A TEHETETLENSÉG és a KILÁTÁSTALANSÁG amire a fidesz az embereket kárhoztatta ide vezet.

A fideszes legantipatikusabb tulajdonsága pont gondosan kitervelt és végigvitt jéghideg tervéből fakadó mindenhatóság tudata lett. Az a KAJÁN GŐG, ami jellemzi őket, olyan szinten irritálja és dühíti fel mára már az utca emberét is, hogy beüti az arcukat.
Pont a ZEMBEREK... Vicces és tanulságos, de lesz ez még rosszabb is...
A csalást követően majd 2015-ben.

Nap Pali 2013.04.08. 00:07:56

a verés még semmi...

majd ha lógnak akkor ugrájjatok !

01234567 2013.04.08. 00:40:29

Az erőszak az elnyomott szegények végső fegyvere. Az erőszakmentesség pedig nem fegyver, az egy út.
Különben is, miért nem kíséri az aláírásgyűjtőket egy ultra, vagy egy fradi biztonsági őr.
Mindig megdöbbenek, a politikusok mennyire távol élnek a valóságtól, aztán amikor szembejön...

yatumux 2013.04.08. 00:43:38

Úr Isten! Mennyi gyűlölet és vérszomj. :(

Valami azt súgja, hogy családi gondjaitok lehetnek.

Csak az tud ilyen alpári, előítéletes, és sarkos lenni aki csuma boldogtalan.

Komolyan sajnállak benneteket. Így soha nem lesztek boldogok.

És pont a Ti gyűlöletetek és önzésetek szűlte és táplálja a Jobbikot.

yatumux 2013.04.08. 00:45:15

@Nap Pali: ezért Pld börtönbe is kerülhetsz v leperelhetik a gatyádat.

Ha már nincs benned emberség...

01234567 2013.04.08. 01:05:39

@yatumux: A szegénység és a nyomor az a családi probléma, ami okozza azt a frusztrációt ami táplálja a gyűlöletet, amely szüli az erőszakot. Megleplek a szélsőjobb is a nyomorral és a kilátástalan szegénységgel egyenes arányban erősödik. Az rendben ha te esetleg nem olvastál semmit a 20-as, 30-as évek Németországáról, de hogy a politikusaink sem. ....igaz amilyen primitívek...

Rwindx 2013.04.08. 01:37:49

Mennyi ostobaság egy rövid posztban.

webnazi 2013.04.08. 06:11:19

gyurcsányi idejében az azonosítójel nélküli ávósoktól kaptad a pofonokat (egy kis könnygázzal megspékelve) az utcán-téren. Arra jobban vágytál, ugye?

Egyébként ha ebben az országban balhé van (mert miért is ne lenne? Már a Totya megmondta - lesz balhé ...), akkor abban úton-útfélen, de mindig benne van az áruló baloldal és a komcsik "jótékonykodó" keze. Mert ők már annyira edzésben vannak a történelmi partizánharcokban, az emberileg aljas hátulról-támadásban, a szervezett államellenes földalatti mozgalmakban, stb. Az a mocsok Ronwerber meg tolja őket - az adófizetők pénzéből!
Nem kellene maszatolni, hisz mindenki tudja
- a bukott párt máig nem képes a 2010-es választási vereségét megemészteni, ezért aztán nekik semmi sem szent és szinte mindent szabad. De hogy a (sün)rendőrség ilyenkor miért nem csap oda? Néhány nyilvános megszégyenítés minden bizonnyal nagyon sokat hozhatna a konyhára. pl. egy pellengér (vagy kaloda) a Kossuth téren. Ott fikázni az elkapdosott elkövetőket ...

Nap Pali 2013.04.08. 07:43:46

@yatumux: ?

mert azt írom ha lógnak akkor kell ajvékolni?

ez egy semmit mondó komment volt... tudom mit írok... patika mérleg van...

KÁVÁNNI ÉS JÓSOLNI lehet a fidesiszták és pereputtyuk HALÁLÁT !

ezt engedd meg nekem:)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.08. 19:00:55

@Don Quixote de la Ferko:

"Bocs, de olyan, hogy azt, aki ki akar csinálni azt barátnak tekintem, csak a filmekben létezik.

Ha nem gond, nem igazán tekintem embernek azokat, akik eltakarítandó ellenségüknek tekintenek, mert nem vagyok hajlandó velük együtt a csúti tolvajt éltetni."

Senki nem akar téged bántani, hidd el! Szeretünk téged! Ne gyűlölj minket!

Don Quixote de la Ferko 2013.04.08. 20:28:00

@ccactus:

:))))

Ja. Azért listáztok .

"E" mint ellenség.

Vicces vagy.
süti beállítások módosítása