Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ne verd meg a fideszest!

2013.04.06. 18:02 | balközép | 241 komment

Címkék: fidesz

Ha lehet hinni a fideszes pártpolitikusnak, Kocsis Máténak, ma is és tegnap is megvertek egy Fideszes aktivistát. Na ezt ne!

Van az a pont, amit nem lehet és nem is szabad átlépni. Normális és békés Magyarországon szeretnék élni. Igen, engem is mélyen felháborít a Fidesz politikusainak arrogáns és pökhendi viselkedése és gondolkodása. Igen, engem is mélyen felháborít az a sok-sok trükközés, amit ebben az országban csinálnak. Igen, engem is mélyen felháborít az, ahogy a hatalmukkal nem élnek, hanem visszaélnek. És, igen, engem is mélyen felháborít az a kép, ami a mai Magyarországról kialakult, vagy ami épp Budapest utcáin fogad.

Ha őszintén kérdeztek, nem tudom mi a megoldás. Nem tudom, hogyan lesz Magyarország egy olyan ország, ahol mindenki felemelt büszke tekintettel járhat, ahol lehetsz úgy baloldali, hogy nem ugat be neked a roppant intelligens jobbos. Ahol nem azért vagy magyar, mert valahova szavazol, hanem azért mert teszel az országért és a társadalomért.

De egy dolgot biztos tudok. Ha, a fideszes aktivisták  nem végezhetik úgy a dolgukat, hogy ne kelljen félniük, akkor pont olyanná leszünk mint Ők. Ne üsd, ne verd meg a fideszes aktivistát! Persze, tudom, hogy ennyi szenny után is nagy pofájuk van. Agymosottak. Azt is, tudom, hogy érvek feleslegesek, mert nevetséges álérvekkel szétoffolnak. Zsidó vagy? Elmúltnyocév? Kommunista vagy? De egy ütés csak lehúz téged is abba a szellemi posványba, ahol ők élnek.

Mi baloldaliak ettől vagyunk különbek, (persze nem tartom kizártnak, hogy Jobbikosok osztogatják a pofonokat). Arra kérek mindenkit, akihez megy egy fideszes, hogy legyen vele nagyon barátságos és nagyon kedves. És, amikor szóba keveredik az aláírás ne tegyen mást, csak lesajnálóan köszönjön el és csukja be az ajtót.

A normális ország nem velük, hanem veled kezdődik. Soha, egy pillanatig se felejtsd Te baloldali büszke magyar ember vagy, aki attól különb, hogy gondolkodik és intelligensen cselekszik. Mindig!  

Nos, Fideszes Aktivisták!

Azt, Ti tudjátok, hogy a pofonokat a Jobbikos elvbarátaitoktól kapjátok-e? Ha így van, sajnos azzal nem tudunk mit tenni, hiszen azt a szörnyet Ti engedtétek az utcára 2006-ban a hatalomért. Most, is kedvenc TV-tek, a Hír, mosdatja őket… tudod a Budaházyt… aki a gyanú alapján MSZP-sek életére tört….  azt tudom mondani, amit főztetek egyétek meg! De, azért gondolkozzatok el jobbosok, jól van ez így? Nem, kellene írni a HírTV-nek, hogy mélyen felháborít Titeket, hogy gyilkossági kísérlettel vádolt személyeket mosdat kifelé?

Amikor MSZP-s aktivistákat vertek, irodákat gyújtottak fel egy sem volt közületek olyan, aki azt mondta volna ezt nem kéne. Hát, mi mondjuk, még egyszer: Ne verd meg a Fideszest! És, bocsánat, de Orbán Viktor nem szólalt meg és nem mondta azt anno, hogy ezt ne. Mesterházy viszont nem hallgatott, azt mondta –helyesen-, hogy ne! Gondolkozzatok el… talán változtok Ti is!

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr695204280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

willdataa 2013.04.06. 21:23:25

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

"Azt, Ti tudjátok, hogy a pofonokat a Jobbikos elvbarátaitoktól kapjátok-e? Ha így van, sajnos azzal nem tudunk mit tenni, hiszen azt a szörnyet Ti engedtétek az utcára 2006-ban a hatalomért."

Ez szamárság. A Jobbik az MSZP-kormány idején erősödött meg, az MSZP-kormány irányítása alatt álló rendőrség engedte ki a Jobbikot az utcára.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

balközép 2013.04.06. 21:37:29

@willdataa: oh értem, akkor meg azért írj már a HírTV-nek, hogy akkor azok a rendőrök még sem voltak szemkilövetőek... És azt is írd, már meg a jobbos csatornának, hogy nem Gyurcsány adott utasítást arra, hogy oszlassanak... Mert ugye ez így akkor elentmondás

willdataa 2013.04.06. 21:42:50

@balközép:

A rendőrök 14 személynek okoztak szemsérülést tehát szemkilövetők, ez egzakt tény. A Gyurcsány pedig maga vallotta be a tévében hogy adott utasítást a rendőrségnek, tehát az utasítás adási viszony Gyurcsány és a rendőrség között fennállt, ha pedig ez a viszon fennállt, abból egyenesen következik Gyurcsány felelőssége a rendőrség működéséért.

willdataa 2013.04.06. 22:28:56

A rendszerváltás óta csak magukat demokratáknak nevező MSZP-kormányok rendőrsége oszlatott jogellenesen gyülekezést és tartott fogva jogellenesen több száz embert, amiről papírja, jogerős ítéletek vannak, amivel súlyosan megsértette a gyülekezés és a szabad mozgás demokratikus és emberi jogait, tehát a magyarországi baloldal amikor hatalmon volt, nem viselkedett demokratikusan.

- 1997 noveber 3. METÉSZ-tüntetés
- 2003 december 1. Gesztenyés kerti tüntetés
- 2006 október 23. Kossuth téri tüntetés
- 2009 július 4. Erzsébet téri tüntetés

laszlos 2013.04.06. 23:09:32

Ez alapvető dolog, hogy nem verünk meg senkit sem otthon, sem utcán. Ugye még emberek vagyunk, nem egy gerinctelen férgek.
Seem fideszest, sem jobbost, sem balost.
Eddig elcsesztetek mindent - ami a politikát illeti - helyre kell hozni valakinek! Itt más alternativa nincs mint jobb és még jobb

mahalik 2013.04.07. 02:56:42

@laszlos: időről időre eljutok oda, hogy teljesen elvesztem a reményt, hogy vannak emberek ezen a bolygón, de az ilyen hozzászólások újraélesztik ezt a reményt. bárcsak többen lennétek olyanok, akik semmilyen körülmények között sem fogadják el az erőszakot

toportyánzsóti 2013.04.07. 06:28:44

Ne verd a fityuszost mert hiperérzékeny ha róla van szó,ellenben neki szabad gyermekedet kábszerterjesztő,kurvafuttató maffiagyilkossal rugdostatni...Ezektől az aljanépektől nincs senki lejjebb!Bárki aki őket veri csak igazságot tesz szerintem,ezeket a nemzetidegen parazitákat el kell távolítani a közéletből!

camilló 2013.04.07. 07:19:12

Ha emlékezetem nem csal a Viktor az aki erőszakkal akar megoldani problémákat. Gondolok itt a "kokira" , és a "sallerra"! Valóban elítélendő, ha egy aktivistás megvernek, vagy akárcsak verbálisan is bántanak. Én csak sajnálni tudom őket! Lehet a tisztelt vezetőiknek volt címezve ez az erőszak, csak ugye azok elérhetetlenek. Ha már magáról a harcról beszélünk, akkor el kell gondolkodni azon, hogy pankrátorok ellen, nem lehet görög-római stílusban küzdeni a győzelem esélyével.

kézműves étcsokimikulás 2013.04.07. 09:49:18

erdekes,valahogy elfeldkezett a poszter(szokas szerint)a "baloldali" utcai hoborgokrol,akik mindenert-kesik a villamos,elfogy a csirkeszarny,elo kell venni a berletet,esik,stb...-a zorbant es a fideszt teszik felelosse,ordenare modon,lokdosodve,kopkodve,egymast odebbtaszitgatva...
es-milyen fura-itt a kornyeken csak ilyet lehet latni...

béla a görög (törölt) 2013.04.07. 09:57:28

jó, jó - nem bántom, leköpni szabad?

amúgy elkepzelhető, hogy ezek fogják megértetni ezekkel a szerencsétlenekkel, hogy rajtuk kívűl van más is... nehezen tanulják meg a NEM-et.
Nem hiszik el hogy van. 1-1 pofon hozzásegiti őket a tanuláshoz megértéshez.
Normál esetben ezt már kiskorában megtanulja az ember és akkor se felejti el ha nyugdijba megy.

Ne vedd el ami nem a tiéd például!

jó megigérem, nem verem meg...

fourgee 2013.04.07. 10:01:37

@Farkos Tsapó Gyurka: "willdataa a roki. elmeroki"

Előző munkahelyemen volt egy brazil kollégám. Szeretett kötekedni, általában nem volt igaza. Az a tipikus mindenkibe, mindenbe belekötő - valószínűleg csak azt akarta elérni hogy mindenki rá figyeljen.

Nos, amikor belémkötött és tudatosítottam benne hogy rohadtul nincs igaza, akkor egyszerűen lebuzizott, majd idegesen otthagyott. Azt hitte hogy ezzel el van intézve és igaza van - közben meg mindenki rajta röhögött.

:)

gomorra 2013.04.07. 10:04:20

Nem ilyen egyszerű ez, kedves posztoló!

Csak nem gondolod, hogy annyi sunyiság, annyi hazugság, annyi gazemberség után, amit a magyar nép ellen elkövet a FIDESZ, elkövetett a Medgyessy-Gyurcsány-Demszky-Hagyó, hogy van nép, amelyik csak tűr?! Ilyen elit-munka után kijár egy kis ütés. Tudom, tudom, nem szép, de mi a l.f.szért nem működik jobban az ország?! Én örülök ha ütnek, kicsit örülök ugyan, de örülök, mert azt jelzi, hogy van még vér a nemzetben, s tévedés ne essék, a jobbikot útálom, ahogyan csak lehet. Bánkódom is, mert nem így kellene legyen, de még nagyobb baj lenne, ha nem ütnék meg a komlói polgármestert, a fityuszos aktivistákat. S az, ahogyan a gyűlöletkampányt a fidesz szervezi, az a maga módján tökéletes és működőképes, csak arra nem gondolnak gonoszkáim kicsit sem, hogy ez visszaüt.

felcsutisuttyo 2013.04.07. 10:08:41

ÜSSÉTEK A FIDESZ BÍRKÁKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vénkujon 2013.04.07. 10:19:44

helytelenítem emberek ütlegelését.
bár hozzátenném, hogy beérett viktor stratégiája.
áldás, békesség.

Ambiorix 2013.04.07. 10:28:15

Ez a poszt a gyűlöletbeszéd és az erőszakra uszítás mintapéldánya. Azzal az ősrégi, ezért nagyon átlátszó retorikai fogással él, hogy - látszólag! - ellenez valamit, miközben minden szavával szidalmaz, lekicsinyel, becsmérel, üt, és ütni is akar az "ellenségen", ezzel persze pont az erőszakosokat hergelve.
Szóval csak annyit mondanék én, kedves balközép, hogy ez a gyáva, alattomos uszítás még sokkal jobban megvetendő, mint az a néhány nekikeseredett alkoholista barom, aki az utcán a pofonokat osztogatja.
Azt nem mondom, hogy szégyellje magát, mert lehetetlenséget még magától sem kívánhatok.

regress 2013.04.07. 10:35:04

mit rinyálnak a fideszes agyhalottak? egy kis sósav jobb lett volna?vagy egy hittantanár veszi őket kezelésbe?

csárli hárper 2013.04.07. 10:35:20

@Ambiorix: "Azzal az ősrégi, ezért nagyon átlátszó retorikai fogással él, hogy - látszólag! - ellenez valamit, miközben minden szavával szidalmaz, lekicsinyel, becsmérel, üt, és ütni is akar az "ellenségen", ezzel persze pont az erőszakosokat hergelve."

tökéletes jellemzése a fidesznek...

roki 2013.04.07. 10:35:20

@felcsutisuttyo:

Kimondottan örülök annak, hogy az agresszív, mindenen elégedetlenkedő agyatlan söpredék ímmár bizonyítottan a baloldali politikai osztatban foglal helyet, ami tulajdonképpen némileg természetes is, hiszen ezek valami mellett, értékek, elképzelések mellett soha sem tudnak állást foglalni, ők a mindenkori és mindennel szemben álló ellenzékiséget képviselik és minduntalan sodródnak a politikai változások mentén.
Lehet persze, hogy csak azok agresszivitása tör elő, akik szilárdan hitték, a rendszerváltással töretlenül folytatódik a baloldali egyeduralom, némi látszatellenzékiséggel színezve és most nehezen szokják, hogy nem leosztott lapos bábszínház, hanem valódi verseny zajlik a politikai elképzelések között.

Hajrá baloldal, van dolgotok, nem csak a domináns, többségi politikai erővel kell megküzdenetek, de mindazon csontvázakat is kezelni kellene, amikkel a kommunizmus legyőzhetetlenségének hiszemével elteltek csalódottsága kopog ki a szekrényből.

Kb. ennyit tudtok: ÜSSÉTEK A FIDESZ BÍRKÁKAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.....és ez a szellemi szegénységi bizonyítványotok is egyuttal.

vénkujon 2013.04.07. 10:41:16

@roki: hát persze roki. ellenben az ájtatos gyermeksimogatás meg csakis jobbódali-érzületű termék. eriggy már bazdmeg.

gomorra 2013.04.07. 10:43:32

@roki: De egyszerűen gondolkodsz, batya! S mint minden egyszerű gondolkodás, vagy legalábbis a legtöbb, igen sántít, magyarul nincs igazad. Lófaszt a baloldalé az agresszió, én konzervatívnak (is) vélem magam, mégis feltörölném Orbánnal a padlót csak kerülne a kezem közé. S mégcsak agresszív sem vagyok, ismerem magam, no, ehhez mit szólsz?

Bretschneider detektív 2013.04.07. 10:44:07

@Ambiorix: Menj haza és adjál apádnak két pofont, mert nem nevelt meg!

Szűtté mamá? Szűjjé! 2013.04.07. 10:47:45

@felcsutisuttyo: Üsd te ha akarod. És utána sitteljenek le annak rendje és módja szerint. Buta emberek vannak. Belőlük lesznek a pártaktivisták, szektások stb... Ezért valakit megverni nem szabad. Ha felelőst keresünk, akkor az nem a pártaktivista, aki aláírást gyűjt, hanem az, aki hazugságokkal felheccelte valahol egy párt székházában.

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.04.07. 10:47:49

Szarházi baloldali csürhe. Sajnos 89-ben nem folyt vér. Lett volna 100 prominens vérgeci bolsevik disznó akit simán agyon kellett volna lőni.

roki 2013.04.07. 10:49:12

Bizony-bizony, akit magához akar édesgetni az ember, azokhoz és úgy beszél....vagy nem beszél, mert nincs mit mondani és a felgyülemlett frusztráció erőszakban manifesztálódik.

Az erőszak és pláne az erőszak baloldali áhítása tény, ennek maga a blog is emlékművet állít.

reccs 2013.04.07. 10:51:41

Nyugi, majd febérel a fidesz alvilági verőlegényeket, hogy verjék az aktivistáikat. Nem bízzák a véletlenre.

roki 2013.04.07. 11:00:04

@gomorra:

Hááááát, hogy Te konzervatívnak véled magad, az egy dolog, de az erőszak áhítása másként áraz be.

Minden személyeskedés nélkül, csak a párhuzamok kedvéért mondom, hogy a nyilas söpredék is simán beöltözött kommunistának.... mert kicsi ország, egy csőcseléke van csak.

A mainstream baloldali politika válságban van, nincs érvényes, előremutató mondanivalója, tulajdonképpen mást sem tud mondani évek óta, mint, hogy orbánagecigonosztörpe... ennek következménye az erőszak, hiszen nincs semmi kézzel fogható érve az ellenzékiségnek, mint a kártékonynak bélyegzett kormányoldal bármi áron történő eltávolításának szózatai.

Továbbra sem mondják meg a társadalomnak, hogy ők mit és hogyan akarnak, csak csupán a hatalmat akarják gyorsan... és az erőszakból látszódóan bármi áron.

...persze nehéz volna mondaniuk bármit is, mert ha őszinték lennének politikai céljaik tekintetében, feltehetőleg demokratikus úton soha sem kerülnének hatalomba.

reccs 2013.04.07. 11:07:24

@roki: Továbbra sem mondják meg a társadalomnak, hogy ők mit és hogyan akarnak, csak csupán a hatalmat akarják gyorsan... és az erőszakból látszódóan bármi áron.

Aljas csűsztatás.

A többi egy az egyben igaz a 2009-2010-es Orbánra.

Behajtó70 2013.04.07. 11:11:41

"ahol mindenki felemelt büszke tekintettel járhat, ahol lehetsz úgy baloldali, hogy nem ugat be neked a roppant intelligens jobbos"

Két gondolat az őszinte jóakaratodról:

1. Már a fenti mondattal is beugattál a jobbosoknak. Akkor miért várod, hogy neked nem fognak beugatni?!
2. Ha előbb olvasnál és csak aztán kezdenél észt osztani, akkor tudnád, hogy:
- volt egy elnyomó, szovjeteket kiszolgáló, gyilkosságokkal tarkított rezsim (szocializmus), amit 1989-ben el akartunk törölni. Ezt neveztük rendszerváltásnak. Nem sikerült, mert akik az előző rendszer vezetői voltak, azok most is itt röhögnek rajtunk, teli pofáfal, milliárdos vagyonokkal.
- Ebből adódóan az alap-jobbos tézis az, hogy mindenki, aki a baloldal szekerét tolja, az végülis a régi szoci rendszerurak szekerét tolja, ahelyett.

Természetesen a jobbos tudja, hogy a Fideszben is van ilyenolyan előéletű, de azért a Fidesz még mindig a legkevésbé köthetö a régi szocikhoz, mert akiket balos kórus mindjárt emlegetni fog, azok mind súlytalan senkik voltak az MSZMP vezetésében. Nem voltak ugyanis döntéshozók. Az mszp-ben meg kifejezetten a régi döntéshozók ülnek.

Emiatt tehát Magyarországon nincs tiszta szocialista párt, nem lehet tisztán (előítélet nélküliként) balosnak lenni....még egy jó darabig biztosan nem.

------
És végül újra: amíg itt szemenköpködöd a jobbosokat a fent idézett modatoddal (és hasonlókkal), addig milyen alapon vársz más viszonzást?

bigmax 2013.04.07. 11:17:38

@Ambiorix: Talán egy szakember megoldaná a kényszerképzeteid vagy kezd újra az iskoláid de most ne apád segítségével végezd el az általánost.Igen, csak az általánost, mert tőled többet ez az ország nem vár el!!!!!!Siess vele ,mert még elcsíphetsz egy miniszteri poziciót -nálatok elég ennyi iskola ehhez is ,na meg a pártkönyvetek.
A felvetéshez ,hogy ütni vagy nem ütni :
Egyet megütni felesleges .....mindet megütni kötelessége minden hazaszerető férfinek.Igen ,férfiaknak és nem gyerekeknek és kislányoknak !Egy férfi akkor lehet büszke önmagára ha van mire!Él Magyarisztánban még férfi aki nem alkuszik meg senkivel ha a hazájáról és annak jövőjérül van szó?Sajnos én eggyel se találkoztam még.......
Ha majd tudatolsul a magyar hímekben ,hogy mitől férfi a férfi és rádöbbenek,hogy vannak dolgok amit megkell tennie egy férfinak ,mert férfi akkor talán lesz jövője ennek az országnak és ennek a népnek!Amíg töketlen megalkuvó baromként csak pofáztok oda-vissza és benyaljátok amit fentről az emberi és magyar hulladék elétek dob addig csak szánalmas ,nyomorultak vagytok !Bizonyítandó,lásd: gyerekek mennek helyettetek az igazukért tiltakozni.......

gomorra 2013.04.07. 11:19:07

@roki: Valószínűsítem, hogy az erőszak nem köthető bal- vagy jobboldalhoz. Inkább egyéni mentalitáshoz, némi korlátoltsághoz, de nem megyek ebbe most jobban bele.

Annak viszont örülök, hogy tudunk most itt beszélgetni, csendben, tán értelmesen is .-)

Szóval: én nem különösebben foglalnék abban sem most állást, hogy a mainstream baloldali politika válságban van-e nálunk. Az tuti, hogy amit Medgyessyék, Gyurcsányék elkövettek, az több, mint botrányos, elszegényítették az országot mindeközben a társadalmi igazságosság sem haladt előre egy fikarcnyit sem.
Ha ez a baloldal hibája, nos, akkor a jobboldal (?!) is hibás, hiszen a szegényedés ugyanígy folytatódik. Kicsit máshogy, néha a feltételezett irány jó, de az eszközök csapnivalóak, miközben a jogállam széthullik, a hitelesség (gazdasági-társadalmi) padlóra kerül, a demokráciákban alapvető jogok sérülnek. S ne tessék nekem itt engem lebalodlalizni meg libsizni, a '70-es években az Amerika Hangja adón is nevelkedtem s megjegyeztem akkor amit a demokráciáról mondott. Hát ami most itt van, a szegénységen kívül, a kilátástalan gazdaságon kívül az egy rakás szar, amit egy áljobboldali populista (= hazug, demagóg, gazember, hataloméhes) kormányzat s picinke emberei visznek végbe.

Tehát engem nem érdekel baloldal, jobboldal, az egész elitünk leszerepelt de csúnyán, innen kell felállni.
Fel fogunk!

roki 2013.04.07. 11:21:43

Lószart csúsztatás, tény.

Egyrészt baloldalon nincsen klasszikus, szociáldemokrata értelemben vett baloldali politika, ami a középrétegek helyzetbehozását célozza(nem volt és nem is várható).... olyat most éppen Orbán csinál, aki nem volt gyáva ennek érdekében konfrontálódni a gyarmatosító érdekekkel.

A magyar politikai baloldalon dominánsan a '68-as típusú liberális szellemiség európai politikai céljaival összehangoltan szegénységpolitikás cigánypolitika van és semmi más az atlantista tőke érdekeinek kiszolgálásána túl.
Ha a baloldali szavazóbázis nem volna folyamatosan kondicionálva az orbánagonoszgecitörpe PR projekttel, akkor szembenézve saját oldala politikai ténykedésével, valószínűleg bottal kergetné el oldalának összes politikai prominensét.

Az erőszak kinyilvánulása nem más, mint tehetetlenség... tehetetlenség mert nincs érvényes érvkészlet, ami felvonultatható lenne.

kennyking 2013.04.07. 11:30:01

Az nem igaz, hogy fideszeseket vernek.Ha csak nem verik saját magukat.Én a független és mértékadó médiából tudom, hogy csak a szélsőjobboldaliak ( sima jobboldal nincs, nem volt, nem is lesz)vernek embereket.Szegény baloldaliak kergetik a lepkéket a virágos réten, míg a szélsőjobboldaliak megvernek mindenkit, aki csúnyán néz rájuk, lenácizzák őket, vagy csak nem zöld a sál a nyakukban.
A fidesz megint hazudik, nem vernek fideszeseket.

roki 2013.04.07. 11:30:52

@gomorra:

Baloldalt nincs érvényes politikai mondanivaló, elsősorban azért, mert az a politikai osztat alkalmatlan a nyugat európai párhuzamaival rezonálásra, akik pedig nagyon erős kézzel meghatározzák a követendő irányt.

Azért alkalmatlan, mert a magyarországi baloldal még nem volt polgár, maga pont ugyanazokkal a napi megélhetési problémákkal küzd a jóléti érzet minden nyoma nélkül, mint azok, akiket a nyugati iránymutatás alapján fel kellene emelnie.

Egyszerűen nonszensz elvárni tehát, hogy baloldalról őszintén támogassák az áldozatvállalással járó cigánypolitikát-szegénypolitikát.Természetesen a baloldali politika tudja ezt, ezért nem őszínte, de a politikai ambíciók mentén nem is lehet az. Ezért baloldalról nincs más politikai PR lehetőség, mint az ellenfél dehumanizálásáig elmenve az orbánagecigonosztörpe projekt. Ezek után nincs mit csodálkozni, hogy egyesek ütnek dühjükben, mert hát érvelni nem tudnak, a politika nem szolgáltat hozzá érvényes alapot és fogódzókat.

Nero Bianco 2013.04.07. 11:38:52

@roki:

Ügyesen kopipasztázol a fideszes pártkiadványokból.

roki 2013.04.07. 11:45:22

@Nero Bianco:

Sosem tettem ilyet, de tessék, cáfold meg az állítást, mutasd fel, hogy a baloldal rendelkezik olyan előremutató politikai vízióval, amit széles tömegek számára el tudna adni.

Te is tudod, én is tudom, hogy a nyugati mainstream baloldaliság Magyarországon nem eladható, mert túl szegények itt az emberek hozzá.... úgyhogy itt az orbákoltató projekt jelenti az eszmepótlékot.

gomorra 2013.04.07. 11:50:09

@roki: de kedves barátom, miért foglalkozol most a baloldallal? Leszerepeltek, látod nem is növekednek, a támogatottságuk csekély.

S közben nem szólsz az áljobboldali problémáról?! Engem ez érdekelne, mert ebben a helyzetben amiben vagyunk, egy erős jobboldali politika kellene leginkább. Mindjárt hozzáteszem, hogy Orbán politikája - megítélésem szerint - nem erős és nem jobboldali. Nem lehet erős, mert a 8 év ellenzéki időszakát végighazudta s most az akkori hazugságait kéne igazságként eladnia. Nem lehet erős, mert a szegényedés tény, nem lehet erős, mert kiabál s csak a félő ember kiabál, ahogyan a félő kutya ugat.
Nem lehet erős, mert erőt csak az erkölcs adhat. Az erkölcsös ember, erkölcsös politika nem hazudik, nem egyenlőtlenül mér, magyarul nem lop, nem igyekszik mindent egy kézbe tudni (demokrácia: hatalmi ágak szétválasztása, tudod, Amerika Hangja, 1970-es évek eleje, nem a mostani ballibsik befolyása reám).
S írtad följebb, hogy a középosztály helyzetbe hozása: ezt én valahogy nem észlelem a szövegen túl, dehát szövegelni az a hülye Gyurcsány is tudott.

Szóval: jobboldali politikát, de ne ezt! Ott az a hülye kis államtitkár, a környezetvédő, az Illés! Olyan baloldali szövege van mikor szakmai dolgokról is beszél (pl. nem lehet magáncégnek munkát kiadni, mert ott a korrupció veszély s még csak a plafon sem szakadt le :-) ) csodálom, hogy Kövér (a nagy bajszú) még nem csukatta börtönbe, mikor látszólag ő annyiar gyűlöli a kommunistákat. Ó, de sok baromság van ebben a magyar közéletben!!!

zgabi 2013.04.07. 11:56:34

Szerintem a Fidesz házon belül konspirál, magyarul fideszesek verték a saját aktivistáikat, csak azért, hogy rákenhessék Bajnaira, így csökkentve annak választási esélyeit. Ennyire félnek tőle? Mert abban ezer százalékig biztos lehet minden normális, gondolozni tudó ember, hogy Bajnainak semennyi köze sincs a fideszes aktivisták megveréséhez. Se a Fidesz székházának elfoglalásához. Bajnai nem az erőszak embere, s ezzel tisztában vannak a fideszesek is, ezért merem azt gondolni, bizony lehetséges, hogy saját provokátoraik verték saját altivistáikat. Hitler is így csináltatta amikor felgyújtatta a Reichstagot, ugyanis csak az után válhatott olyan véreskezű diktátorrá amilyen mindig is szeretett volna lenni a Sátánfattya.

kennyking 2013.04.07. 11:58:24

@gomorra:
" erkölcsös politika nem hazudik,"
Valóban nem.Csak egy baj van, nincs erkölcsös politika.A politikai hatalom nem jó semmire sem, ha nem élnek vele vissza.Ha relativizáljuk a tisztességet, akkor beszélhetünk tisztességesebb vagy kevésbé tisztességes hatalomról, de ezek az opciók Magyarországon nem relevánsak.Itt nincs szó arról, hogy akit négyévente ebben az áldemokráciában a hatalomba szavaznak, akkor az az országot/ népet szolgálja, hanem, mint abszolutista uralkodó tekint az alattvalókra.Amíg ez a szemlélet vezérli a politikusokat, pártokat, addig sem erkölcsös politikáról, sem demokráciáról nem beszélhetünk.

profilo 2013.04.07. 11:59:30

@bigmax:

Bakker!

Büszke,hazaszerető férfi.Aki szerencsétlen aláírásgyűjtő aktivistákat ver.
Na ne már!
Akkor lenne "ez" férfi,ha odaáll az Országház elé,félresöpri az Orbit védő testőröket és lekever neki két sallert,majd kioszt neki még búcsúzóul két kokit is.
Na ez lenne a férfi.
De aki szerencsétlen aktivistákat ver,az simán csak gyáva féreg.
És ha TE ezeket a szerencsétlen aktivistákat akarod hazaszerető férfiúi kötelességből mind megütni,akkor ne csodálkozz,hogy gyerekek mennek helyetted tüntetni és harcolnak azért amiért NEKED kellene.
Mert ők nem akarnak veled egy oldalra kerülni,mert tudják,hogy egy gyáva féreg vagy.
Ők már emberesednek,férfiasodnak,míg TE gyerek maradsz örökre.

gomorra 2013.04.07. 12:00:05

@zgabi: bizony, ez is egy opció, de ha még nincs is esetleg így, akkor is a fidesz szégyene.
Amelyik párt, amelyik ember ennyire megosztja a társadalmat, annak nincs helye a politikában.

roki 2013.04.07. 12:00:18

@gomorra:

Azért foglalkozom a baloldallal, mert a blog témáját adó erőszakos esetek abból a frusztrációból táplálkoznak, miszerint a baloldal képtelen arra, hogy érvényes politikai mondanivalóval töltse meg a közéletet, olyannal, amiről elhiszik a jelenleg domináns politikai osztattal oppozícióban levők, hogy alapul szolgálhat a győzelemre.

Orbán egy pragmatikus politikus.... és baromi jól csinálja azt, amit csinál, feltehetőleg több lapot fog kapni a történelemkönyvekben.

Orbán erejét az adja, hogy valós, széles rétegeket elérő társadalmi igényeket elégít ki a politikája.

Kövér kommunizmus címszóval egy elnyomó jellegű, diktatórikus hatalmi berendezkedést gyűlöl és egyúttal azokat, akik ebben az eszmekörben forogva kiszolgálták egy idegen hatalmi központ, Moszkva érdekeit.

anyahajókabinajtóhajtogató 2013.04.07. 12:00:23

viktor szólt a vonának
vona szólt a fradi drukkereknek
fradi dukkerek verték a fideszgenyókat
fidesz rákente a baloldalra

Magyar népmese.

Link elek 2013.04.07. 12:02:19

Mindenki köpjön le egy fideszest!

rókafogta 2013.04.07. 12:08:36

@Ambiorix:" Ez a poszt a gyűlöletbeszéd és az erőszakra uszítás mintapéldánya. " A tied!

roki 2013.04.07. 12:09:26

@Link elek:

Jó ötlet, hiszen nincs más fegyveretek,az érvek ütközésében rendre alul maradtok...legalább legyen néha kis egóhoz szabott sikerélményetek.;))))

Zerwikaptur - Hármat egy csapásra! 2013.04.07. 12:09:42

Az ilyen támadások elkövetési módja jellemző. Mindig férfi a támadó és mindig nő a megtámadott. Ez az összefüggés sokkal lényegesebb, mint az hogy épp kinek az aktivistáját verték meg.
Ha ez a "bátor" ember történetesen férfi aktivistákkal találkozik, valszeg behúzott farokkal oldalgott volna el.

prfact 2013.04.07. 12:10:44

A Facebookon és baloldali sajtóbanévek óta folyó permanens "vicces" képekkel illusztrált anti-fidesz kampány után várható volt, hogy a baloldaliak a tettek mezejére lépnek.
Szinte az összes magát baloldali kötődésűnek tartó ismerősömtől kapom folyamatosan az egyre trágárabb kormányt lejárató tartalmakat amik súlykolják, hogy hazánkban megszűnt a demokrácia, szólásszabadság és a forint bármilyen irányú mozgása összeomláshoz vezet és ez természetesen közvetlenül Matolcsi gazdaságpolitikájának következménye.
A médiamunkások és a hivatásos trollok mintha a létükért küzdenének fáradhatatlanul gyártják az újabb és újabb blőd képeket. Ami sajnálatos, hogy értelmesnek számító ismerőseimtől is jön ugyanez a kritikán aluli gyakran trágár nyelvezetet használó szemét, akik műveltek, politikailag, gazdaságilag tájokozottnak számítanak. Úgy látszik a baloladli eszmék blokkolják a logikus gondolkodást.

roki 2013.04.07. 12:15:50

@prfact:

Arra leszek kíváncsi, hogy miként fognak a ballerek kifarolni a trollkodásból, mert a körülmények már erősen ellenük dolgoznak.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2013.04.07. 12:18:18

Most tudja valaki azt mondani, hogy jobban élünk mint 4 éve?
Szörnyű kaotikus állapotok uralkodnak az élet minden területén hazánkban.

Előző hsz-hez!

Ugyan milyen negatív kampány kell a Fidesz-nek, hogy segítségével elérhesse az egymillió új munkahelyet?

Egymás lejáratására, óriás plakátok elhelyezésére persze van pénz az adófizetők pénzéből.
Az meg már megint más téma, hogy kié, kiké ezek a cégek!

kennyking 2013.04.07. 12:19:33

@prfact:
" akik műveltek, politikailag, gazdaságilag tájokozottnak számítanak."
Ezt csak "Ők" terjesztik magukról, és mivel sokat mantrázzák, egy idő után el is hiszik.Bőven elég elolvasni a liberális kommenteket, hogy az ember el tudja őket helyezni egy olyan virtuális térben, amely a műveltségről, politikai-gazdasági tájékozottságról szól.

fermion 2013.04.07. 12:19:53

@profilo: Köszönöm ,hogy személyeskedve kikérted magadnak amit ugyan nem értettél meg de magadra ismertél mint az egyik töketlen barom a sok közül.Lehet ,hogy féreg vagyok,de legyek inkább féreg mint a te nyomorult fajtád!

Húsleves 2013.04.07. 12:24:31

Azt meséljétek el az erős embereteknek
- hogyan gyilkoltattátok a cigányokat a titkosszolgálatokkal, hogy tartósan megmérgezzétek a cigány magyar együttélést (ti, akik "én is cigány vagyok" táblákkal demonstráltok)
- hogyan vonultatok ki a parlamentből amikor arról volt szó, hogy ti vagytok a kummunista utódpárt, (ti, akik egyfolytában arról papoltok, hogy "a magyarok nem néznek szembe a történelmi bűneikkel")
- hogyan dicsekedett el Gyurcsány büszkén Debreczeni József Az új miniszterelnök című könyvében, hogy az ő stábjuk kerekített a „nem agresszív, nem fenyegető” beszédből „egy kis rossz szándékkal” rendkívül sikeres lejárató akciót.
Aztán majd akkor tudni fogja a munkásököl, hova kell ütni.

zajos1 2013.04.07. 12:26:49

@felcsutisuttyo: @Zerwikaptur - Hármat egy csapásra!: ÁLLÍTSÁTOK MEG ARTURO BAJNAIT
1956-ban a főváros legbékésebb kerülete volt a tizenhetedik. A forradalom ideje alatt egyetlen lövés nem hallatszott, egyetlen csepp vér nem csöppent. Nagyot változott azóta az élet.
Az internacionalista világ által bujtogatott új gestapósok itt kezdték meg a hatalomátvételért folytatott harcot. Még a szélsőbaloldal szócsöve, az index.hu (index.hu/belfold/2013/04/05/fidesz-aktivistakat_vertek_meg/) is beszámolt arról, hogy egy gestapós-ávéhás lelkű valaki, ököllel támadt rá a rezsicsökkentés elleni aláírást gyűjtő nőkre a kerület központjában. Ököllel ütötte az egyik ötvenéves nő arcát, mentőt kellett hozzá hívni. Egy rövid pillanatra tekintsünk el attól, hogy miként nevezzünk valakit, aki hím létére (férfinak mégsem mondanám) ököllel támad egy nőre! Gondolkodjunk inkább azon el, hogy az értelmiségiek, akik Bécsben és Berlinben a magyarországi puccsot szítják, és akik pontosan annyira értelmiségiek, mint annak idején a náci Goebbels doktor volt, készen állnak-e arra, hogy elszámoljanak aljasságuk következményével, ha arra kerül a sor. Goebbelsnek is el kellett számolnia. Vagy talán úgy gondolják, hogy a Nobel-díj jogot ad az erőszak terjesztésére? Talán feljogosítja őket egy idegen ország demokratikusan megválasztott vezetésének erőszakkal történő megbuktatására? Remélem nem!
Egy hónappal ezelőtt huligánok törtek be a kormányzó párt székházába. Már akkor megfogalmazódott a gyanú, hogy ez csak a kezdet. Félni lehetett, hogy mostantól a nácik és kommunisták módszerei következnek. Pártszékházakat foglalnak el, ahogy Hitler, Sztálin, és Rákosi gonosztevői csinálták. Aztán jön a többi gaztett.
Gondolhatja-e a Bajnai-Gyurcsány-Kónya urak által vezetett, és liberálisnak hazudott söpredék, hogy kézben tudja tartani az általuk szított erőszakot? Pontosan akkora lesz a hisztéria, mint amekkorának ők látják jónak? Alig hiszem.
A Hitlert külföldről szemlélő tehetségtelen vezetők nem látták, hogy a Kristály-éjszaka hová vezet. A most Brüsszelben, Bécsben, Berlinben szájukat tépő, a demokráciát Orbán Viktortól féltő liberális hazugok vajon számolnak-e azzal, hogy az erőszak meddig terjedhet? Alig hiszem.
Azt viszont hiszem, hogy ideje lenne megálljt parancsolni a baloldali nácik uszításának, hogy ne támadhasson fel a jobboldali nácizmus – bár történelmi ismereteim alapján mondhatom, hogy ez a Második Világháború előtt sem zavarta a Hitlert pénzelő, és a háttérben tartózkodó bankárokat. Hitler és Sztálin egymást bátorítva támadtak rá Európára. Most is ez következik?
Ennek a gaztettnek nem szeretnék szemtanúja lenni. Csak annyit kívánok, hogy állítsátok meg Arturo Bajnait!

szemtanu.ingyenblog.hu/

Dr_utcai_arcos 2013.04.07. 12:27:15

@szociopata_troll: Nálad a pont, mennyi szarral kevesebb lenne most a Fideszben!

profilo 2013.04.07. 12:29:07

@fermion:

Személyeskedve?
Szerinted lehetett volna arra a baromságra máshogy reagálni?
Legközelebb azt írja majd,hogy nyugodtan meglincselhetjük bármely párt aktivistáját,mert a pártjuk és pártvezetőik miatt megérdemlik.
Bár lehet,hogy ez számodra így elfogadható.

Ha így nézem gratulálok a választásodhoz...tényleg az vagy.És én tényleg nyomorult,mert emberséget keresek ott ahol nincs is.

kifordított nagyanyó 2013.04.07. 12:38:21

Ne verd meg a fideszest!Épp elég neki az,hogy fideszes!
:))

Exploiter 2013.04.07. 12:39:06

A vicc az, hogy aki megveri az aktivistákat, nagyobb eséllyel pártsemleges, mint mszp-s, ugyanis a fidesz hívőkön kívül mindenki másnak tele van a töke ezzel a demagógiával, a "mindenki más" csoportnak pedig alig 20%-a mszp-s.

Egyébként szakadjatok már le a bal - jobb hülyeségről, a fidesz NEM jobb oldali, az mszp NEM baloldali.
Jobb és baloldali embereket a nem szavazók között találtok, akik nem tudnak kire szavazni, mert nincs párt aki őket képviselné.

Ezzel el is mondtam kb mindent, azt is, hogy ki kit miért ver meg. 'cos fuck you that's why.

fermion 2013.04.07. 12:39:10

Ha valamit nem értesz az nem biztos ,hogy baromság!
Ugorj neki ismételten s talán akkor sikerülni fog és megérted a mondókám lényegét.
Szívesen segítek neked értelmezni ha igényled......a férgek ilyenek.

profilo 2013.04.07. 12:42:12

@fermion:

Taníts Mester!

Iszom szavaidat.
Kezdheted....

fermion 2013.04.07. 12:46:16

Tanítani téged?Ugyan már,te mindent tudsz hisz tökéletes vagy.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 12:51:11

@roki:
Gondolom, ezt a sületlenséget is Vikitől, vagy valamelyik seggnyalójától hallottad.
Mert ha valaki baloldali, csak ilyen lehet. Azt elárulom, hogy az ilyen általánosítók szellemi képességeiről határozott véleményem van. Pártállástól, vallástól, etnikumtól függetlenül.
Természetesen ellenzem az aktivisták megverését, mint bármelyik másik ember bántalmazását. De azért ha a Viki a szemem elé kerülne, talán vennék egy távcsövet...

Madnezz · http://sorfigyelo.blog.hu 2013.04.07. 12:53:17

Mit is mondana fordított helyzetben Szíjártó?
Elítéljük a dolgot, de maguknak köszönhetik, annak amit eddig tettek az országgal, ez a logikus következménye, tehát megérdemlik. - mondta volna kaján mosollyal az arcán.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 12:53:32

@étcsokinyuszi:
Elég rossz környéken élhetsz, mert hogy én szinte reggeltől estig az utcán vagyok, és ilyent szökőévenként egyszer, ha hallok, és nem tudom, melyik oldali. Általában jobbkezes(lábas).

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 12:57:35

@reccs:
Ezt valószínűnek tartom. Már csak azért is, mert most is feltűnően sok troll próbálja elhitetni velünk, hogy csakis a balosok agresszívek. A kérés nélküli bizonygatás gyanús...

kennyking 2013.04.07. 13:02:15

@Orbántakarodj!!!:
Én már leírtam, hogy a fidesz hazudik.Mert csak a szélsőjobbosok agresszívak.( Sima jobbos nincs.)tehát, egymást verik, amíg a balosok kergetik a lepkéket a vadvirágos réten.

Pszt! 2013.04.07. 13:04:44

Kamu az egész! Nem vertek meg semmilyen aktivistát sem, csak a figyelmet akarják felhívni a csúfos kudarcba fulladt aláírásgyűjtő akciójukra.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 13:06:12

@Behajtó70:
Áruld már el nekem, hogy kik féltek és mitől? Tudod, az, hogy én nem féltem az átkosban egy dolog, de még csak nem is találkoztam olyanokkal, akik féltek volna.
Megjegyzem, soha nem voltam semmilyen pártnak a tagja, és nem is volt soha olyan párt, amelyikről jó véleményt mondtam volna. Rosszat viszont mondtam az MSZMP-ről is, mégpedig nyilvánosan.

felcsutisuttyo 2013.04.07. 13:08:11

@Orbántakarodj!!!: ha az én szemem elé kerülne addíg ütném amíg lélegzik!!!

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 13:14:14

@roki:
"Az erőszak kinyilvánulása nem más, mint tehetetlenség... tehetetlenség mert nincs érvényes érvkészlet, ami felvonultatható lenne"
Tehát a Viki azért viselkedik így? Mert hogy mások hibáztatásán meg a nyilvánvaló és átlátszó hazugságain kívül nem sok mindent hallottam eddig tőle. Persze, te mindent megkajálsz, amit ő mond.

Mária 2013.04.07. 13:22:14

Az ellenzéki pártoknak nem azok viselkedését kellene elítélni, akiket elragadott az indulat. Ezt a viselkedést MEGÉRTENI kellene. Ezeket az embereket nem utolsósorban azért ragadta el az indulat, mert három éve elszenvedői, sőt, kárvallottjai az agresszív fideszes nyomulásnak, és három éve nem látják azt, hogy az ellenzék - bocsánat a vulgáris megfogalmazásért - a szófosáson kívül bármi mást is csinálna, hogy ennek a cinikus és hataloméhes bagázsnak a pusztítását legalább minimális mértékben határok között tartsa.

Az ellenzéki pártoknak NEM a fideszes aktivisták megtámadását kellene elítélni. A fideszes aktivisták felé legfeljebb a SAJNÁLATUKAT kellene kifejezni, hozzátéve azt is, hogy tudniuk kellett volna, miféle eszmék szolgálatába álltak, amikor aktivistának jelentkeztek, és miféle reakciókat válthatnak ki provokatív megnyilvánulásaikkal a polgárokból.

ELÍTÉLNI pedig - miután az aktivisták felé a sajnálatukat kifejezték - a sorban a sokezredik, tudatos fideszes agressziót, a választópolgárok tudatos, szándékos provokációját, megalázását kellett volna.

Miből kellene, hogy álljon egy, az esetek kapcsán kiadott nyilatkozat szerintem? Íme a sablon:

- Megértjük az elkövetők felháborodását és felindultságát.
- Sajnáljuk, ami a Fidesz aktivistáival történt.
- Elítéljük a cinikus provokációt, amivel a Fidesz megalázza az embereket.

Via maria.postr.hu/aki-kokit-ragad-saller-altal-vesz-el/

roki 2013.04.07. 13:23:28

@Orbántakarodj!!!:

Tessék, előtted a pálya, cáfold a sületlenséget...

A nyugati 'baloldaliság' jelenleg a bevándorlók egyenjogúsítása mentén érvel, aminek magyarországi párhuzama a cigánypolitika.

CSAKHOGY....

A magyarországi tradicionális baloldali választói kör szegény, sosem élt olyan jólétben, aminek talajáról jótékonykodhatna másokkal... és itt a kör bezárul, nem adoptálható a nyugati baloldali politika a fővonalban, tehát mindenféle pótlékokkal kell megtölteni a közéletet, jelesül harsány és primitív orbákolással, aminek napjainkra szerves része az az érvelés, miszerint erőszakkal kell háttérbe szorítani a jelenjlegi kormányzó politikai erőt.... magad is beismered, hogy szíved szerint Orbánt megütnéd.

Ezek után mi a lófaszt kérsz ki magadnak, hiszen kilóg a lóláb, egy kutyák vagytok mind a nőkre támadó értelmi fogyatékos 'grundfighterrel'.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 13:23:58

@roki:
"Orbán egy pragmatikus politikus.... és baromi jól csinálja azt, amit csinál, feltehetőleg több lapot fog kapni a történelemkönyvekben.

Orbán erejét az adja, hogy valós, széles rétegeket elérő társadalmi igényeket elégít ki a politikája."
Ezt komolyan gondolod? Vagy versenyzel a Vikivel, hogy melyikőtök tud nagyobbat hazudni?

Siphersh 2013.04.07. 13:28:23

Ez hülyeség.

Nem én verem a fideszest, nem te vered a fideszest, nem mi verjük a fideszest, ennek semmi köze ahhoz, hogy egy politikai közösség hogyan áll hozzá a másikhoz. Vagy hát legalábbis nem sok. Pont annyi köze van hozzá, ahány százalékban fideszverők az ellenzékiek.

Hanem sokkal inkább a lelki egészség mércéje, úgy általában. Nem a politikáról szól, hanem a magyar mentálhigiénés állapotokról, szerintem.

roki 2013.04.07. 13:28:27

@Orbántakarodj!!!:

Nem láttam sehol, hogy Orbán azon feszengett volna, hogy megüssön, vagy megüttessen bárkit is, tehát nem áll a párhuzamod.

A kormány ellen szervezett tüntetések sem értek el ilyen célt, pedig a baloldal megteremtette a tüntetéseket erőszakkal leverő kormányzatiság hagyományát rendesen.
Szemkilövetőék és dagadó nyaki ütőerű szellemi holdudvaruk 'demokratikus' ténykedésére egy közép-amerikai banánköztársaság politikai nagyközönsége is csak csettinteni tudott volna.

A baloldalon komoly tere van az erőszaknak jelenleg, érvelhetőség hiányában szinte nincs is más,... mint a dagadó nyaki ér.

zila5 2013.04.07. 13:29:20

@Ambiorix:
Nagyon jól ráéreztél.
A kedves lesajnálásnál még egy pofon is sokkal egyenesebb dolog.
"Arra kérek mindenkit, akihez megy egy fideszes, hogy legyen vele nagyon barátságos és nagyon kedves. És, amikor szóba keveredik az aláírás ne tegyen mást, csak lesajnálóan köszönjön el és csukja be az ajtót."
Persze ezt az éleslátásodat ne veszítsd el hazai pályán se! :)

roki 2013.04.07. 13:32:36

@Orbántakarodj!!!:

Igen, komolyan gondolom.

Jelenleg éppen a rezsicsökkentéssel olyan baloldali politikát csinál, hogy ellenfeleitől saját pályájukon veszi el az érvelhetőség lehetőségét.

Elismerem, az agresszióért részben Orbán a hibás...

Olyan mesteri politikát csinál, hogy szerencsétlen baloldalnak nem marad más tere, mint a dagadó nyaki ütőér és az asszonyverés.

profilo 2013.04.07. 13:33:35

@Mária:

Azért a lelked mélyén érzed,hogy nem jól van ez így,mert mi van akkor ha:

-megvernek egy aláírásgyűjtő MSZP-aktivistát és a következőket hallod egy sajtótájékoztatón:

-Megértjük az elkövetők felháborodását és felindultságát.
- Sajnáljuk, ami az MSZP aktivistával történt.
- Elítéljük a cinikus provokációt, amivel a MSZP megalázza az embereket.

Vagy nagyon nagy marhaságot mondok azzal,hogy nem emberhez méltó cselekedet az,ha egy embert vallása,hite,politikai nézetei miatt ütünk,vágunk?

Ismered:

"Nem értek egyet azzal, amit mondasz, de életem végéig harcolni fogok azért, hogy mondhasd!"

holex · http://fred-basset.blogspot.com 2013.04.07. 13:35:13

áh, ha ütsz valakit, az csak még hülyébb lesz tőle...

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 13:37:47

@zajos1:
Nos, azt hiszem, lassan öltözök és keresek magamnak egy férfi aktivistát. Ezzel a sok baromsággal rábeszéltetek. Igaz, szerintem nem megverni kell Viki seggnyalóit, hanem kilőni. Mert nem látnak. Nem látják, hova tart most ez az ország! nem látják, hogy a Viki gátlástalanul hazudik! Nem látják, hogy a Viki az elmúlt 3 évben mindíg csak bűnbakot keresett, mindíg mást hibáztatott, soha semmiért nem vállalta fel a felelősséget! Tapasztalatból tudom, hogy felelősségvállalás nélkül nincs siker.

roki 2013.04.07. 13:43:54

@Orbántakarodj!!!:

Hja..... mindenki szembejön az autópályán, tiszta kretén a szisztéma.

roki 2013.04.07. 13:46:47

@Orbántakarodj!!!:

Orbán nem bűnbakot keresett, hanem qrva keményen harcolt .... és nagyon úgy tűnik, az eredmények őt fogják igazolni, mert szinte biztosra kijelenthetően nyert a vele szemben felálló ballib politikai front ellen.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 13:53:48

@roki:
Nem, nem ütném meg Orbánt. Szíven szerint lelőném. Azonkívül nemigen foglalkozom azzal, hogy a propaganda szerint melyik oldal mocskosabb. Azzal foglalkozom, hogy Orbán gátlástalanul hazudik. "Jobban teljesít" ha az emberek nyomorba döntéséről, elbizonytalanításáról, jövőjének elvételéről van szó. Hány vállalkozóval beszélgettél az elmúlt 3 évben? hogy alakult a többségük sorsa? Milyen kilátások vannak azok számára, akik (hozzám hasonlóan) nem hajlandóak segget nyalni? Én naponta találkozom velük, és látom, hogy mi változott és melyik irányba. Ennyi rémült tekintetet, ilyen mértékű félelmet még életemben nem láttam! Hozzám képest gazdagok árusítják házaikat, hogy később is legyen mit enniük. Az elmúlt 3 év alatt Az ügyfeleim 15%-a mondta le a munkát, mert csődbe ment. Persze erről Gyurcsány, Bajnai stb komcsik tehetnek. Hja, a felelősségvállalás...

roki 2013.04.07. 13:54:28

@Binladen:

Kéjgáz kamrára gondolsz?

prolee 2013.04.07. 13:55:19

De igen! Üssétek, verjétek, köpködjétek a Fideszest! Árulkodjatok rá EU-ban, USA-ban, mindenhol a világon!
Hörögjetek, szűlöljetek, vinnyogjatok, marjátok és harapjátok a Fideszest!
Zorbánozzatok, Eltolcsizzatok szorgalmasan, éjt nappallá téve! Szőlőbányát se feledjétek, mert az utóbbi időben már teljesen leszoktatok róla, ami nagy hiba.

Annál erősebb lesz a Fidesz. :))))))

Húzzatok bele! Minél jobban bántjátok, annál több szavazója lesz. S 2014 már nincs olyan messze, tehát igyekezzetek!

Húzzatok bele! Hajrá MSZP! Ezt nektek kell felvállalni, mert az LMP szétesett, az E2014 rügyecskéje elfagyott, a gyurcsánypárt neve meg most nem is jut eszembe, szóval az nem rúghat labdába.

Kurvára kevesen vagytok és kevesek vagytok, de azért húzzatok bele!

roki 2013.04.07. 13:59:00

@Orbántakarodj!!!:

"Szíven szerint lelőném. "

Harcos baloldali politikai álláspont, hiszen pont erről beszélünk.....ennyit tudtok, erre vagytok képesek.

Mária 2013.04.07. 14:01:16

@profilo:

Nézd, a Fidesz folyamatosan mocskolja az MSZP-t minden lehetséges összefüggésben, és KÉPTELEN összefüggésekben is.

Egészen biztos vagyok abban, hogy ha bármilyen kampány alatt megvernének egy MSZP-s aktivistát,a Fidesz a szokásos "gyűlöletkampányra" hivatkozna a reagálásában.

Mi újat látsz te ebben?

Vagy én maradtam le valamiről, és a Fidesz közleményben ítélte el a savazós bácsit? Vagy a negyvenkilós bölcsészlányokat ráncigáló, mázsa fölötti gyilkosokat? Vagy Habony Árpit, aki egy férfit leütött, egy nőt hasba rúgott, a bevásárlótáskáját meg szétrugdosta, és mindezt MEGÚSZTA?

A fideszes aktivisták bántalmazása ügyében viszont a helyes kommunikáció az lett volna, ha az ellenzéki pártok azt mondják, hogy MEGÉRTIK a felháborodást és az önkontroll elvesztését, ám NEM ÉRTENEK EGYET vele.

Ez lett volna a korrekt, megfontolt fogalmazás, nem az, hogy meggondolatlanul a provokáló fideszesek pártjára állnak, megbántva ezzel a saját szimpatizánsi bázisukat, akik maguk is érzik a tehetetlen dühöt, csak még nem veszítették el az önkontrolljukat.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:02:53

@roki:
Persze, Orbán nyíltan nem tesz semmi ilyesmit. Sőt, közvetlen vezetői se. Nem ismétlem önmagam. Általánosságokat, frázisokat olvasgatok. Nem a nagy politika érdekel. Egyszerűen utálom, ha hülyének néznek és átlátszó hazugságokat akarnak elhitetni velem. Ezért szóltam be '86-ban az MSZMP-nek is. Tehát: nem az érdekel egy bűnöző esetében, hogy egy másik bűnöző mennyivel nagyobb bűntettet követett el. Az érdekel, hogy
1. Vállalja-e a felelősséget
2. Hogy teszi ezt jóvá.
Orbánt nem menti fel az sem ha Gyurcsány 1000X nagyobb gazember volt. Ígért valamit és én ennek az ellenkezőjét tapasztalom.

states1 2013.04.07. 14:04:12

Noná hogy ne verd a fideszest, mert az csak úgy hozza nekik a szavazatokat, bár megjegyzem, rajtatok már az sem segít szocikáim, ha nem veritek, mert minden előrejelzés szerint buktok jövőre is, mint Rottenbiller. Szegény Mesterházyt egy hétig kezelték valami wellnessben például Dunakeszi után. És mai kinéz egy méretes zakó neki, nektek Monoron.

csapos1 2013.04.07. 14:04:42

mese habbal

a kubatov gárda mindenre kapható gyilkosai tették, azért hogy a baloldalra kenhessék
azok akok a fideSS székháznál már szerepeltek

volt már hasonló a történelemben

zobod 2013.04.07. 14:06:08

A baloldali mozgalmak alapvető, természetes érdekérvényesítő eszköze a verbális és a fizikai erőszak, a terror. Nyilván lumpenproletár gyökereik miatt. 1919, a rákosi és Kádár korszak, majd 2006 ősze után most, hogy elbukott minden kormánybuktató aljas, pitiáner, sunyi kis törekvésük - eredménytelen a verbális erőszak -, immár a nyílt fizikai erőszak eszközéhez nyúlnak, nyugat-európai internacionalista elvbarátaik (Sztálin hasznos idiótáinak méltó utódai) támogatása mellett.

pokesz70 2013.04.07. 14:06:50

@roki:

"mert szinte biztosra kijelenthetően nyert a vele szemben felálló ballib politikai front ellen" -- nektek ez számít. Az, hogy eme győzelem elszenvedői a magyar nép többsége, az ne érdekeljen. Csak győzzük le a komcsikat, a többi nem számít -- Orbán ars poeticája, és neked ez tetszik. Gratulálok.És ezek a szemét verekedők (2 db) miért nem tudják úgy csinálni, ahogy kell: macskakővel dobálózni, autókat felgyújtani, emberekre rágyújtani a tévé székházat. Aztán csodálkozni, ha gumibot csattan a háton.

Azt az okfejtést meg különösen nem értem, hogy a baloldali politika szerinted szegényellenes (azért nem működik itthon, mert túl sok a szegény), ellenben a fidesz, na az nagyon védi a szegényeket.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:06:54

@roki:
A rezsicsökkentéssel csak az a gondom, hogy eddig ha szóba hoztam, még senki nem örült neki. mondjuk, ez a csökkentés a saját anyagi helyzetem szempontjából jelentéktelen.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:10:26

@roki:
Tudod, 4 éve azt mondtam, hogy ha Orbán megszerzi az abszolút többséget, tönkreteszi az országot. Azóta reménykedem, hogy tévedtem.
Úgyhogy tulajdonképpen örülnék annak, ha Neked lenne igazad.

Tojglitojas 2013.04.07. 14:12:24

@roki: Roki most úgy komolyan megkérdezném, hogy egyfelől a Fidesz mitől is jobboldali párt, másfelől Te tényleg úgy gondolod, hogy az erőszak a jobboldaltól teljesen idegen? Az csak a baloldalra jellemző?

Végül bocsi, a nyilas szövegedre tekintettel megkérdezném, miért is nincs még ügynöktörvényünk? Jól sejted, mert a komcsik legmocskosabb része ott ül a Fidesz soriban... És légy erős, Soros ösztöndíjas vezérednek is van takargatni valója, Kövér elvtárs és bolsevista családjáról nem is beszélve, de a többiek is megérnek egy-egy misét fejenként.

profilo 2013.04.07. 14:12:55

@Mária:

Hát kedves Mária,nem tudom!

Sokszor kerestek meg üzletkötők,ügynökö,házalók,jehovák,krisnások,különböző pártok aktivistái...stb.
Még soha nem éreztem késztetést arra,hogy felpofozzam őket.
Bár lehet,hogy ott követtem el a hibát,hogy az Ön személyében az egyik oldal fanatikus követőjét próbáltam "jobb belátásra" bírni.
Tényleg javíthatatlan vagyok.Mindig ott keresek emberséget,megértést,ahol nincs.
Bocsásson meg.

Makkasz 2013.04.07. 14:13:45

Fideszes, jobbikos agresszív, erőszakos, baloldal erőszakmentes.

Komolyan mondom, a mai posztfelhozatal szánalmas. "Mi baloldaliak":))))

Nem lehet hogy simán az értelmes ember nem üt le valakit mert más a véleménye?

Nem lehet, hogy simán az értelmes ember megvédi magát és családját az atrocitástól, zaklatástól, ha kell erőszakkal?

Komám, akkor legyél baloldal Ghandija, amikor ülősztrájkolsz a parlamenti kordon vagy stadionépítés bejáróútjánál.

Ha a saját szabadságod, értékeid, tulajdonot kerül veszéjbe, a tasli nem is legtöbb mi adható. Sajnos nem áll mindannyiunk kertkapujában egy ombudsman. Aki ok nélkül odaáll és benéz, sérti a jogaimat, azért jön hogy felderítsen betöréshez. Ha megállít az utcán, nem fogadja el hogy nem érdekel, túllépi a határt. Ha a jól nevelt kiskorú gyermekeimnek botorságokat mond, azzal is. Lehet szépelegni, annak is megvan a helye és az ideje.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:14:06

@roki:
Valószínűleg nem jársz az utcán, és nem látod, milyen tömény lett a szenvedés és a félelem. Nem haragszom Orbánra. De valahogy meg kellene már ez a zuhanást állítani. Amúgy, gondolom, jó keresztény vagy.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:18:02

@zobod:
'Természetes érdekérvényesítő eszköz a verbális és a fizikai erőszak."
Csak nem tükörbe néztél?

roki 2013.04.07. 14:21:56

@Orbántakarodj!!!:

Nekem is jelentéktelen, ellenben sok olyan nyugdíjast ismerek, akik számára hó végi éhezés vagy nem éhezés kérdését jelenti az így megtakarított összeg.
Ők annyiban fontosak, hogy tradicionálisan a ballib által vitt szavazatszerző osztogatáspolitika alanyai.
Orbán javára írandó a ballibhez képest, hogy nem az eladósodás terhére osztogatott.

Ballib politikai oldalon jellemzően van egy erőteljes véleményt formáló zsigeri indíttatású réteg, amelyik hajlamos elfeledkezni arról, hogy a szavazótábor heterogén.

Ennek a figyelmetlenségnek volt következménye, hogy az SZDSZ környékéről elmarták a valóban liberálisokat, míg aztán magukra maradva kevesen voltak a küszöb átlépésére.
Jelenleg ugyanez a jelenség folytatódik baloldalt, ismét a zsigeri hangok dominálnak... miközben Orbán a rezsicsökkentéssel söpri be azokat a szavazatokat, akik érdekeire nem figyel kellően ez a köldöknéző harcos élcsapat.

roki 2013.04.07. 14:24:42

@Tojglitojas:

A Fidesz tradicionális jobboldali értékek mentén politizál.
Középosztály, család, nemzet, érték alapú erőforrás elosztás.

gerdo 2013.04.07. 14:26:43

Jo poszt, nem megverni kell oket hanem legyozni, sot meg csak nem is oket hanem amit kepviselnek: a hazugsagot, a diktaturat, az idegengyuloletet, a haborut.

zobod 2013.04.07. 14:27:45

@Orbántakarodj!!!: Nem, én nem baloldali vagyok, csak ismerem a történelmünk, és a közelmúltunk. Attól, hogy az elvtársak a pufajkát öltönyre cserélték, a mentalitásuk még nem változott.

roki 2013.04.07. 14:29:35

@Orbántakarodj!!!:

Lószart lett tömény a félelem, a kormány láthatólag elég erősnek érzi magát és szarik a provokációkra.

Már nincs zuhanás, hanem a gödör aljáról történő feltápászkodás folyamata fut.
Személyesen nekem több a megrendelésem, több a munkám.

Egy valami érdekes jelenség zajlik, tömegesen mennek külföldre munkát vállalni, igen sok köztük a cigány.

Amadeus62 2013.04.07. 14:39:07

@roki:

Jó hülye vagy te !

Kérdezd meg a dolgozókat, hogy Orbán jó politkus-e. Meg úgy mindenkit, akik nem több 100 ezerből élnek.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:40:08

@roki:
Áruld el nekem, hol vannak, mert én egyet se takláltam, aki ettől most hú, de boldog lenne. Persze, még csak most tavaszodik, néhány nyugdíjas lakására csak ezután megyek ablakot mosni. de az eddigi eredmény: 10-0

regress 2013.04.07. 14:40:15

@roki: hogy lehet valami tradicionális ,ami félévente változik?orbánék sűrűbben váltottak ruhát,mint egy színész akinek 3 szerepe van, egy darabban

zobod 2013.04.07. 14:44:11

@Amadeus62: és szerinted Orbán mit tehet azért hogy valaki, aki kisértékű munkát végez, jobban éljen? Folyamatosan emelik a minimálbért, bár gazdasági racionalitása nincsen, egyértelmű az alsóbb rétegek érdekében tett szociális intézkedés.

gomorra 2013.04.07. 14:44:29

@roki: Jaj, de nem akarod megérteni a FIDESZ lényegét!

Ez a szövegük, amit írtál: tradicionális jobboldali értékek mentén politizál.
Középosztály, család, nemzet, érték alapú erőforrás elosztás.

A valóság az, hogy ezek csak szavak, a tettek egészen mást mutatnak. A középosztályt, a családokat akkor szolgálnák, ha egy igazi piaci alapon működő gazdaságot hoznának létre. Ehelyett kapkodnak fűhöz, fához, állami szintre emelnek dolgokat, kommunizálnak, s közben a nemzeti burzsoáziát kijelölik: te, meg te, meg te leszel az. Így lehet tévútra vinni a gazdaságot, amikor a piaci elemket kiiktatják s helyette kézivezérlés van s végtelen korrupció, állami szintre emelt korrupció.

Ébresztő! Ez tévút, nemzeti színbe csomagolva, kontraproduktív gazdaság, kontraszelektált társadalom. Ismét ott vagyunk, ahol a cucilizmusban voltunk, a világ elhalad mellettünk, mi pedig nyűglődünk itt a saját kis mocsarunkban. Közben ez a gazember Orbán meg csapata (Kocsis Máté, Szíjjártó, Navracsics, Kövér stb.) keltik a gyűlöletet s ez még semmi amellett, hogy ezt az amúgy sem túlzottan magas intellektuális színvonalú népet még hülyítik is. Na, ez az igazi katasztrófa!

Való igaz, hogy ezt lehet nem itt egy baloldali (én nem tudom az-e, ti írjátok) blogon kéne megvitatni, de mindig a lényegről kell beszélni, a lényegtelent hanyagolni.

_most_ 2013.04.07. 14:45:28

Aki fidesz aktivistának áll, az ne csodálkozzon, ha megverik. Amikor a kormány minden eddiginél mélyebbre süllyesztette az országot, soha nem ment tönkre még ennyi cég, soha nem vesztették el ennyien a munkájukat, akkor van pofájuk az adófizetők pénzéből milliárdokat elkölteni fizetett hirdetésekre, amikkel saját magukat fényezik.

Amadeus62 2013.04.07. 14:47:09

@zobod:

Mit emelt?! A nettó bér szinte lófaszt sem emelkedett. Amúgy meg nem csak a minimálbéresek jártak szarul.

zobod 2013.04.07. 14:49:14

@Amadeus62: a minimálbért emelték, és az adókulcsokat is csökkentette. A korábbi 17% szja kulcs helyett most 16% a kulcs a kisjövedelműeknek is.

Orbántakarodj!!! 2013.04.07. 14:49:28

@roki:
Nos, nem tudom, merre szoktál járni, de talán le kellene venni a zorbánszemüveget!
Ugyanis mint említettem, ezzel a rettegéssel naponta találkozom. Természetesen ügyfelek adatait nem adom ki, de a kollégáim (konkurencia) is ebben a helyzetben van. Naponta keresnek meg, hogy ha van munka szóljak. Egyik ablaktisztító cég 3 éve még legendának számított, olyan nagyra nőtt pár év alatt. Tudom, hogy a srác napi szinten nem a politikával, a cégével foglalkozik. Ezért is nőtt olyan szépen. Tavaly novemberben hallottam, hogy küldi el az embereket, mert nem tud elég munkát adni. Üzlethálózatok mennek bele a minőségromlásba, hogy saját eladóikkal mosatják az ablakot.
Amúgy meg én tudom, milyen az, ha a gödör fenekéről feltápászkodunk. nos, ez az ország még nincs a gödör fenekén.

Amadeus62 2013.04.07. 14:51:27

@zobod:

Miről beszélsz?! Emberek tömegei kapnak több ezer forinttal kevesebbet mint az elmúttnyócévben!

_most_ 2013.04.07. 14:52:25

@roki: xd, szóval mivel neked személyesen több a megrendelésed, sikerült levonnod a következtetést, hogy jobban teljesít az ország, persze a fideszes seggnyalás gondolom meghálálják megrendelésekkel.

Mária 2013.04.07. 15:03:07

@zobod:

"A korábbi 17% szja kulcs helyett most 16% a kulcs a kisjövedelműeknek is."

A kisjövedelműeknek eddig adójóváírás volt, amit orbánék megszüntettek.

zobod 2013.04.07. 15:08:18

@Amadeus62: az az adójóváírás kivezetése miatt van, aminek forrása a középosztály 36, meg 40%-os adója volt. Nekem Gyurcásny alatt volt olyan jövedelmem, amit 40% szja terhelt. Ezt az igazságtalan vagyontranszfert felszámolta a fidesz.

Ami viszont a tény, hogy a minimálbért emelték, és az adókulcsokat mindenki számára csökkentették.

_most_ 2013.04.07. 15:11:44

@zobod: és a rezsit csökkentették, szuper, békemenetben a helyed.

zobod 2013.04.07. 15:13:45

@_most_: igen csökkentették, ez is ténykérdés. Egyébként tényleg nem értelek, nagyon egyszerűen meg tudod nézni, hogy pl. Gyurcsány alatt mennyi volt a legalacsonyabb adókulcs, és mennyi most az adókulcs. Ráadásul most szuperbruttó sincsen. Ezek számok, tények. Ahogy a rezsicsökkentés is az. ez nem világnézet, pártszimpátia kérdése, hanem könnyen összehasonlítható számadatok.

_most_ 2013.04.07. 15:15:52

@zobod: és mennyi is az áfa kulcs például?

Amadeus62 2013.04.07. 15:16:41

@zobod:

Meg az ÁFA is csökkent, nem? :))

zobod 2013.04.07. 15:17:10

@_most_: 27%, de a fogyasztásod mértéke már a te döntésed, míg az SZJA nem.

_most_ 2013.04.07. 15:18:55

@zobod: egyébként tényleg sokat segít egy egykulcsos adó, ha tönkre mennek a cégek és elvesztik a munkájukat az emberek.

_most_ 2013.04.07. 15:22:48

@zobod: xd, ja a pénzt nem arra találták ki, hogy vásárolni lehessen vele, az a hülye aki a fizetéséből szeretne ételt venni, ha nem venne, akkor nem kéne áfát fizetnie.

Amadeus62 2013.04.07. 15:25:58

@zobod:

Nem szeretek szmájlikat írni a hozzászólásaimban, de most kivételt teszek:

:DDDDD

Behajtó70 2013.04.07. 15:27:37

@Orbántakarodj!!!: kik féltek és mitől? Hát pl a hozzád hasonló ostoba történelemhamisítani próbálóktól....mert az oszobaság veszélyes, még veszélyesebb ha tudatlansággal és agresszivitással párosul...mint pl nálad!

De segítek pár gugli kulcsszóval: 56, 68, ad-hoc adóztatás, hitelből finanszírozott teljes foglalkoztatás mert tudtuk, hogy nem mehet a végtelenségig, szabadságjogok korlátozása, utazáskorlátozás, devizakorlátozás, béka segge alatti termékminőség, márc 15-i lovas, kardlapos fitalverés (engem is pl az örökmécsesnél).... De persze ha te ilyesmiről nem tudsz, akkor az biztosan nem is volt...ugye, te ostoba?! Húzzál vissza az iskolapadba tanulni, csak utána orbántakarodjozz! Szerencsétlen....

Bronislav Kaminski 2013.04.07. 15:42:58

jó, akkor inkább baltával agyoncsapom.

smartdrive 2013.04.07. 15:47:29

a törvényben az van, hogy gerinces állatot tilos bántani. mondom: gerincest

nu pagagyí 2013.04.07. 16:14:46

Az ellenzéki oldalon egyelőre nincs "harci" hangulat. Egyelőre bíznak abban, hogy a plasztikusan ide-oda alakítgatott törvények szerint is leváltható lesz a Fidesz. Ezért is meglepő a Fidesz-médiában naponta felbukkanó atrocitások híre. Két eset van, vagy szervezett provokáció bármikor bevethető fizetett statiszták előadásában, vagy egyéni akció tényleges sérelmet szenvedett elkeseredett emberek részéről. Utóbbi esetben nem fogja titkolni az elkövető, miért tette, amit tett. Ha az indokról nem tudunk meg konkrét hihető tényeket, akkor biztosak lehetünk benne, hogy újabb fideszes simlivel állunk szemben.

Eric Teodor Cartman 2013.04.07. 16:18:12

Addig nem lesz béke, amig megmarad a liberális baloldal. Be kell tiltani őket!

komissarlajos 2013.04.07. 16:18:12

rokinak!
„feltehetőleg több lapot fog kapni a történelemkönyvekben.“
Már mint ormányparaszt?
Elárulom: szálasival együtt fogják emlegetni!

komissarlajos 2013.04.07. 16:20:11

@zobod: Gyurcsány alatt a 38% volt a plafon! (Persze nem az adócsalóknak)

nu pagagyí 2013.04.07. 16:27:25

@zobod: Most nagyobb az adóelvonás, mint Gyurcsányék alatt volt. A különbség az, hogy akkor egyenes adók domináltak, most viszont közvetett adókon keresztül csapolják a pénzed. Az eredmény látható, radikálisan visszaesett a fogyasztás nominálisan és volumenben is.

nincs1itt 2013.04.07. 16:34:51

@zobod: Jellemző, esetleg ha Milton Friedman-t olvasgatnál, nem fideszes propaganda anyagokat, akkor láthatnád, hogy az ÁFA mértéke, alapvetően befolyásolja a fogyasztást, az pedig a termelést, ezen keresztül a munkahelyek számát, tehát a GDP-t is. A gödör alja még odébb van, oda nem érkezni fog ez a kormány, hanem BECSAPÓDNI...

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.04.07. 16:39:11

@Orbántakarodj!!!: "Persze, még csak most tavaszodik, néhány nyugdíjas lakására csak ezután megyek ablakot mosni."
Ingyen? Hozzám is jöhetsz! :)

nincs1itt 2013.04.07. 16:44:41

@nincs_itt: Ami nem is lenne baj, de magukkal rántják a pógártot is... Tudod, vannak országok, amik működnek, ott is progresszív, több kulcsos adózás van, de az áfa is több kulcsos, pl. az élelmiszerek a legalacsonyabb 7-8% közötti szinten adóznak. A fogyasztás drasztikusan esik vissza, ott Mo.-on, a külker mérleg is csak azért "elfogadható", mert az import alacsony mértékéhez lehet mérni az export sosem volt alacsonyságát. De számodra ezek csak ködös adatok, alényeg, hogy 10 %-al csökkent a rezsi, igaz 5,7% az infláció és a nagyfogyasztóknak(pékség, üzem, stb) 15-30%-al NŐTT, ezeket ismét nem hárítják a fogyasztókra, tehát az a havi átlag 1000 ft mínusz a villanyszámlából, simán elmegy az inflációra és az egyéb adófajtákra...

regress 2013.04.07. 16:58:35

@Behajtó70: viktorék 2-év alatt 28 megszorítást vezettek be.akkor miért nem gyűjtögettek aláírást? a fél ország víz alatt,és ez a legnagyobb problémátok?benneteket tényleg ütni kell

genyamagyar 2013.04.07. 17:20:37

"De egy ütés csak lehúz téged is abba a szellemi posványba, ahol ők élnek."

Mindenkit a saját fegyverével kell legyőzni! Leszarom, hogy abba a posványba keveredek, ahol ők vannak! Pofán kell baszni őket - így lemerülve a posványukba - aztán amikor eltakarodnak, ki kell emelkedni a mocskukból.

Ha valaki késsel támad, kevés a szép szó. Ha valaki fegyverrel támad, kevés a kés.

genyamagyar 2013.04.07. 17:22:25

Az "erőszak a gyengék fegyvere." Lehet. Viszont a célt azzal el lehet érni.

genyamagyar 2013.04.07. 17:24:47

@nu pagagyí: "Két eset van, vagy szervezett provokáció bármikor bevethető fizetett statiszták előadásában, vagy egyéni akció tényleges sérelmet szenvedett elkeseredett emberek részéről."

Egy biztos: az emberek rájöttek, hogy lehet ÜTNI is! Nem viccelek! Lásd hozzászólások...

genyamagyar 2013.04.07. 17:27:25

Megkérdezném a posztolót, hogy ha megtámadnák az országot, akkor sem használná az ellenség eszközeit - értsd: fegyvereket - nehogy lesüllyedjen a szintjükre?

Csak úgy érdekelne...

(Arról nem is szólva, hogy állandóan valami permanens forradalom zajlik a fidesz szerint...)

nem várt fordulat 2013.04.07. 17:34:57

ez a poszt talán kártékonyabb, mint ha pofán basznék valakit. baloldaliként úgy érzem, hogy fröcsög belőle a gyűlölet, és hozzátesz ugyan ahhoz az akna munkához, amit a fidesz olyan nagy előszeretettel művel.

simán csak annyit kellett volna írni, ha már kellett, hogy "szeressük egymást gyerekek". volt ebben jobbikozástól kezdve jól belerúgokig minden.

Alaister Grand 2013.04.07. 17:35:49

De én annyira, annyira szeretnéhéhéhéhéhém addig ütni a fejüket valami kemény és dudoros tárgyhoz, amíg végre fel nem ébrednek az agyhalálbohohohohohóóóól!

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 17:42:33

Elolvasva a kommenteket, tényleg igaz, hogy a baloldal mélyrepülése óta a politikai kultúra része lett az erőszak. Amikor a nagy "demokratákban" tudatosul, hogy továbbra sincs mögöttük számottevő tömeg, akkor simán elfogadható eszköznek minősítik az erőszakos dolgokat. Hát igen, a jó öreg kettős mérce már megint....

Szerencsére vannak józan vélemények a baloldalon is, lásd például a posztert.

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 17:46:23

@genyamagyar: Milyen támadásról beszélsz, szerencsétlen? A nemzet 2010-ben döntött, hogy kinek adja kormányrudat. A vesztes pedig képtelen belátni, hogy nem ő nyert, hanem egyre agresszívebben próbál visszakerülni a hatalomba. Újabban a jelek szerint az erőszaktól sem riad vissza. Jobb helyeken ez az alkotmányos rend megsértése címre esélyes cselekedet.

_most_ 2013.04.07. 17:48:10

@Nem tudom a nevem: milyen baloldalról beszélsz, egyszerűen sokaknak elege lett a fidesz hazudozásaiból, ennek semmi köze a baloldalhoz.

pityipalkó 2013.04.07. 17:49:17

A Fidesz szóvivő asszonya arról nagyon nem beszél,hogy őket meg a székházukat a SÓSAVAS ember védte meg a futballhoz köthető nem makulátlan tiszta elő életű emberekkel együtt !
Pedig érdekelne,hogy a hittant bevezetni szándékozók erkölcsileg (és nem utolsó sorban büntetőjogilag) társadalomra nem tartják e veszélyesnek a nagy nyilvánosság előtt elkövetett fenyegetést ??
Az aláírás gyűjtőket nem szabad bántani,szánni kellene őket.

Cinkes 2013.04.07. 17:55:34

ugyan miért ne tenne jót egy két józanító pofon egy egy ostoba droidnak...? hátha felébrednek egyszer....

_most_ 2013.04.07. 17:59:35

@Nem tudom a nevem: amit leírtál az pontosan a fideszre igaz, 2006-ban nem tudtak beletörődni a vereségbe, mindent megtettek, hogy keresztbe tegyenek a kormánynak, hogy minél rosszabbul menjen az országnak, megosztották az embereket, kivitték a politikát az utcára, az embereik felgyújtották fél Budapestet, nem érdekelte őket semmi, csak hogy ők kerüljenek hatalomra, ez a fidesz.

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 18:00:13

@Cinkes: "ugyan miért ne tenne jót egy két józanító pofon egy egy ostoba droidnak...? hátha felébrednek egyszer.... "
Ugye akkor se lesz baj, ha ezt egy másik párt szimpatizánsai is így gondolják, akik kicsit többen vannak?

prolee 2013.04.07. 18:05:57

@Alaister Grand: Én is annyira szeretném ütni az MSZP/SZDSZ fanok fejét, hátha kinyílik a szemük..... de sajnos nem lehet. Ez van. :))))

Mindenki azt hiszi, hogy csak és kizárólag ő látja helyesen a világ dolgait, aki másképp látja, az csaki hülye lehet.

Na, ezt utálom ebben az országban a legjobban......

Nem tudom a nevem (törölt) 2013.04.07. 18:08:29

@_most_:
"amit leírtál az pontosan a fideszre igaz, 2006-ban nem tudtak beletörődni a vereségbe, mindent megtettek, hogy keresztbe tegyenek a kormánynak, hogy minél rosszabbul menjen az országnak, megosztották az embereket, kivitték a politikát az utcára, az embereik felgyújtották fél Budapestet, nem érdekelte őket semmi, csak hogy ők kerüljenek hatalomra, ez a fidesz."

Amit leírtál az tökéletesen ráillik a mostani helyzetre.

A mostani baloldal bele tud törődni, hogy vesztett?
Nem.

Keresztbe tesznek?
Miazhogy, nagyonis

Megosztják az embereket?
Még szép. Demokraták - demokraták. Fideszdroidok - felvilágosult.

Utcára vitt politika:
Székházfoglalás, odaláncolások, Milla gyűlés, (hatalom)éhség-ment. Mi ez ha nem utcára vitt politika? Vagy ha a jobboldal visz utcára az bűn, ha a baloldal az erény?

Budapest felgyújtása
Az itteni kommentekből az jön le, hogy sokan még ölni is képesek lennének, ha ezzel deaktiválhatnák a más politikai véleménnyel rendelkezőket. Tegnap volt egy kép egy másik blogon a BKV-s kijelzők felállított tartójáról. Pár IQ harcos addig jutott el, hogy milyen jól fel lehetne rá akasztani Orbánt meg a többi fideszest. s pár éve ezek botránkoztak meg a legmélyebben, hogy a jobboldal még az erőszaktól sem riad vissza. No comment...

_most_ 2013.04.07. 18:24:17

@Nem tudom a nevem: a fidesznek 2/3-a van, hogy tudna az ellenzék keresztbe tenni, csökkentik a gdp-t, vagy sértett kisgyerekként kivonulnak a parlamentből?
A kommentekben mit ír le valaki azt azért nem kell túl komolyan venni. Amúgy olvastál te már jobboldali médiát, ott kimoderálják azokat a kommenteket, amik nem arról szólnak, hogy kiknek kell meghalnia.

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.07. 18:30:04

Szarháziak!
Pécs nem biztonságos város. Sajnos aki eddig nem így látta, vagy így látta, de nem ezt mondta, minimum tévedett. Megint keserű rekord dőlt meg Pécsett.
Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.

Bándy Kata halála egy bélyeget nyomott Pécsre, és nem egy biztonságos városét. Hiába bizonygatták utána a rendőrök, hogy de kérem, tessék megnézni a statisztikákat, nincs itt semmi kirívó. Arról van szó csupán, hogy egy-két nagyobb nyilvánosságot kapott eset miatt romolhatott a pécsiek biztonságérzete.

Alighanem pont a lényeget nem vették észre. Egy város annyira biztonságos, amennyire a benne lakók annak érzik. Ez rogyott meg, amikor meghalt egy 25 éves életvidám lány. És szerintem elmaradt a reakció. Biztosan szükség van sok-sok autós járőrre, de én egy ilyen eset után kicsivel több gyalogos járőrt küldenék az utcákra. Esetleg sokkal többet, ha már a kamerarendszer kevés, mint a kisfröccs. Vagy polgárőrséget szerveznék. Vagy bármilyen módon, de nem azt üzenném, hogy mindenki taxival menjen haza, hanem azt, hogy ilyen pedig nem fordulhat elő még egyszer.

Aztán jött a péntek, és amíg a bíróság igazságot szolgáltatott, és tényleges életfogytiglanra ítélte Bándy Kata gyilkosát, az élet újabb negatív rekorddal sújtott le Pécsre. Ezúttal a polgármester lányán próbáltak meg erőszakot tenni, majd brutálisan összeverték.

Páva Zsolt egy rendkívül higgadt, és lányos apaként mondhatom, egyszerűségében és tömörségében megható közleménnyel vette elejét a rosszízű találgatásoknak.

Bizonyára gratulált már mindenkinek, aki azért felelős, hogy éppen a városi online médiafelületen kislánya kitakart arcával jelentették meg az erről szóló cikket. De hát a fideszes szócsövünkről van szó, tehát elnézzük a tahóságot!
Különben a két hét alatt már rég rendbe tették a közbiztonságot a bóvlisták, ez biztos máris Bajnai-Gyurcsány akció!

Mélyen együtt érzek Páva Zsolttal. Nem tudom, hogyan viselném azt a keserűséget és tehetetlen dühöt, ami benne tombolhat most. Szívből kívánom, hogy mihamarabb meglegyen a tettes, és gyógyulni kezdjenek mindenkiben főleg a lelki sebek.

komplikato 2013.04.07. 18:37:12

@roki: "Nem láttam sehol, hogy Orbán azon feszengett volna, hogy megüssön, vagy megüttessen bárkit is, ..."

A feleségét kérdezted már erről???

komplikato 2013.04.07. 18:38:52

@zobod: "A korábbi 17% szja kulcs helyett most 16% a kulcs a kisjövedelműeknek is."

És előtte 0% volt, meg volt adójóváírás és szuper bruttósítás, ergo tízezreket buktak ...

roki 2013.04.07. 18:42:26

@pokesz70:

'Azt az okfejtést meg különösen nem értem, hogy a baloldali politika szerinted szegényellenes (azért nem működik itthon, mert túl sok a szegény), ellenben a fidesz, na az nagyon védi a szegényeket.'

Bizony, bizony.

A Fidesz azt a pofátlanságot műveli, hogy szegénypolitikája célszegmensének tekinti azt a lakossági réteget, akiket a nyugati mintát lemásolni akaró ballib politika pedig egyenest donornak szemelt ki, hogy a nyugati mintát adoptálva a cigányság felzárkóztatását a prolik itt-ott fellelhető zsírszöveteinek kipréselésével valósítsa meg, amit a brüsszeli karosszékeik kényelméért cserébe elvárnak tőlük.

Nagyon fontos megfigyelést tettél, bizony a baloldali politika szegény ellenes, mivel Magyarországon elmaradt szinte az egész középosztály jóléti felemelkedése, a többiekről nem is beszélve.Erre a kvázi szegény társadalomra kívánnak olyan terheket róni, amit a gazdag nyugat esetleg jó szívvel megengedhet magának, ellenben itt keleten, csak kényszerrel és hazudozással lehet lenyomni a torkokon.... amihez persze kell egy kis orbákolós ungibungi.

roki 2013.04.07. 18:43:14

@komplikato:

Cccc...

Nyilván te tartod náluk a gyertyát.

roki 2013.04.07. 18:46:14

@Orbán miatt fogy a magyar és a vallásos ember,kösz:

'Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.'

Ennek több oka van, a sok közül az egyik a MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS fogalmának megalkotása és az ennek következtében egyes szubkultúrában kialakuló érzet, hogy ők büntetlenül tehetnek meg dolgokat.

roki 2013.04.07. 18:54:35

@_most_:

' mivel neked személyesen több a megrendelésed, sikerült levonnod a következtetést, hogy jobban teljesít az ország, persze a fideszes seggnyalás gondolom meghálálják megrendelésekkel.'

Kretén vagy...

Egész egyszerűen vannak olyan szegmensek, ahol a korábban elhalasztott állagmegóvási, felújítási munkálatokat még azelőtt elvégeztetik az okos vállalatvezetők, hogy a lakossági kereslet élénkülése felverné a kivitelezési árakat. Ezt a picai viselkedést amúgy tanítják.

...én pedig versenykörnyezetben, árajánlatokkal szerzek megrendelést, egyre többet, ami nem is csoda, mert egyre többet és nagyobb értékben írnak ki.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:03:18

@roki:

Érdektelen a folyamatok szempontjából, hogy neked mennyi a munkád.
A századvégnek is sokkal több van most, mint 4 éve.
:))

A lényeg az, hogy a kiskereskedelmi forgalom zsugorodik gyakorlatilag az ötödik negyedéve folyamatosan.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:07:03

A beruházások az amortizáció alá csökkentek, gazdasági növekedésre beruházások nélkül kilátás egy szál se, a minisztériumokba meg tehetetlen bólogatójánosok osztják az észt.

Ehhez képest az, hogy a fene se tudja ki fene se tudja miért felpofozott egy fidesz aktivistát, az semmiben nem releváns.

Ami egyébként persze nem szép dolog, de nem számít semmit.

zobod 2013.04.07. 19:18:33

@komissarlajos: a nagy túrót, 36%, és volt a jövedelmemnek egy olyan nem is kis része, amire még +4% szja-t kellett fizetni. Nézzél már utána mielőtt olyan valakinek osztod az észt, aki konkrétan meg is tapasztalta a baloldal tanult, boldogulni képes középosztállyal szembeni tradícionális gyűlöletét.

Reszelő Aladár 2013.04.07. 19:18:47

A rezsicsökkentés elleni tiltakozás kellene, ha már az adóemeléses követelések nem jöttek be. Tán még a devizahitelesekbe kellene rúgni egyet, hisz milyen alapon merészelik csökkenteni a bankok profitját a hülye döntéseikkel.
Aki ezek mellé áll, az nyilván feleős döntést hoz, majd magán megszorít.
MSZP aktivistát nem szoktak verni, vagy az elnyomott sajtó nem beszél róla...
Védd csak a védhetetlent. Jövőre megint kikaptok, (persze majd csalással), addig is hadd ismerjük a vezéretek (melyik is az) nagyságát, amiért elítél egy nemtelen sunyi támadást. Igazi államférfi!!!

zobod 2013.04.07. 19:25:14

@komplikato: Ja,azt bukták amit TŐLEM vontak el, és adtak oda nekik. Mindezt ellenszolgáltatás nélkül, a nagy semmiért cserében, mintha az valami jutalmazni való érdem lenne, hogy valakinek a munkája keveset ér a piacon. Azok a csalók is igénybe tudták venni, akik zsebbe kapták a pénzt, és minimálbéren voltak bejelentve. Ez az egész nem volt más, mint egy baloldali világképből fakadó vagyontranszfer, a papíron jobbmódúaktól a papíron szegények felé. A kiterjedt feketegazdaság miatt még persze az eredeti célja sem valósult meg, egyedüli hatása az volt, hogy kizsigerelték azokat a munkavállalókat, akik képesek valami piac által is elismert teljesítményt nyújtani. A mostani adórendszer méltányos, igazságos, ráadásul nem bünteti azt, aki ésszel tanul és dolgozik, és mindennek következményeképp boldogul is.

Amadeus62 2013.04.07. 19:39:45

@zobod:

Nemcsak a jómunkásemberek élnek ám kurva kevés pénzből, hanem a tanultak és az értelmiség is. Igazságos, de nem egy ilyen helyzetben! Persze te örülsz, mert kurva jól jártál vele.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2013.04.07. 19:41:45

Most hunyjuk be a szemünket és képzeljük el, hogy a megütött aláírásgyűjtő egy etnikai/vallási kisebbséghez tartozó! Mit szólna ehhez Európa???

roki 2013.04.07. 19:46:11

@Nero Bianco:

A folyamatok szempontjából a munkám azért érdekes, mert indikátorai a kilábalásnak... természetesen nem véletlenül profílozom magam adott irányra.

A kereskedelmi forgalom zsugorodása átmeneti és messze nem csoda, kalkulálható volt.

Özönlenek külföldre dolgozni azok, akiknek nincs elfoglaltsága ámde kényszerek pedig dolgoznak körülöttük, mivel elfogyott minden felhasználható tartalák.

Ez a folyamat első lépésben a kiskereskedelmi forgalom visszaesésével jár mivel ezek az emberek külföldön vesznek meg mindent, ámde egy idő után pedig a hazautalt pénzek megjelennek majd a család költésében.

Ugyanez történt a lengyeleknél 10 éve.

A folyamat amúgy azzal jár, hogy eltűnik a munkaerő piacról a használható ember, egyre többet kell fizetni az alkalmazottak megtartása céljából, tehát egyre magasabb vállalási díjak mellett lehet teljesíteni a megnyert ajánlatokat...beindul az a konvergencia folyamat, aminek során nyugati munkabérek felé kezd közelíteni több szektor, mint ahogy az árak is ebbe az irányba fejlődnek majd.

midnight coder 2013.04.07. 19:48:12

@_most_: Ellenzékben egyik párt sem tud komolyan keresztbe tenni az aktuális kormánynak.

zobod 2013.04.07. 19:52:03

@Amadeus62: csakhogy én, meg a másik aki jól járt, azok megdolgozok azért a viszonylagos jólétért. Az én munkám a piac árazza be annyira, amennyit keresek. Egy műszaki és egy gazdasági diploma, egy felsőfok szintű angol és középszintű német nyelvtudás, és évtizedes szalmai tapasztalat után hidd el, másnak is van legalább annyi a jövedelme, mint nekem. Nem ügyeskedve, sem a másik ember jövedelmét elszedve akarok jobban élni annál, mint amit a magam képességét kiaknázva képes vagyok elérni. A középrétegek kizsebeléséből finanszírozott adójóváírás pedig sajnos pont ezt jelentette, hogy engem kizsebelnek, más pedig jobban él annál, mint amit a maga erejéből képes elérni.

Nero Bianco 2013.04.07. 19:57:24

@roki:

A kiskereskedelmi forgalom visszaesése a világon mindenhol egyértelműen a recesszió jele.
A beruházások brutális visszaesése meg annak a jele, hogy nem is lesz a közeljövőben növekedés, mert nincs miből.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.07. 19:57:32

Ez egy 2 az 1-ben poszt. :)

Az első rész nagyon korrekt és maximálisan támogatandó.

A második nem tudom, miért került ide.

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.07. 20:09:23

@Poszt:

"Ha, a fideszes aktivisták nem végezhetik úgy a dolgukat, hogy ne kelljen félniük, akkor pont olyanná leszünk mint Ők.
...
Agymosottak."

Mondjuk ez még egy kicsit meredek. Azt is illene alapállásként leszögezni, hogy mindkét oldalon állnak korrekt, okos, gondolkodó, művelt emberek. Aki a demokratikus játékszabályokat betartva próbálja elveit, meggyőződését aktivistaként is kifejezni, az az ország hasznos és demokrata állampolgára.

Legyen az aláírásgyűjtő akár fideszes, akár lmp-s, akár mszp-s.

Na valami ilyesmi még szimpibb lenne.

Kérdezi a poszt, hogy hogyan leszünk mi normális ország? Hát ott, hogy a másik oldal pártolóit nem agymosottaknak, kommunistáknak, zsidóknak,tolvajoknak, gazembereknek tituláljuk. Nem ellenségnek tartjuk egy életre halálra menő polgárháborúban, hanem az ország javát szolgáló demokratikus ellenfélnek.

És igen, mindkét oldalon van tanulnivalójuk ebben mind az állampolgároknak, mind a politikusoknak. És igen, a Fidesz vastagon sáros ebben. Azonban az is igaz, hogy a mindenkori kormány mindig mérsékeltebb a mindenkori ellenzéknél.

roki 2013.04.07. 20:12:39

@Nero Bianco:

A kiskereskedelmi forgalom már négy éve esik, a mostani visszaesés viszont már annak köszönhető, hogy nem 9.9 millió ember fogyaszt belföldön, hanem jó, ha 9.2 millió....aki viszont keresni fog és ebből költeni, részben Magyarországon.

A beruházások tartós mélyrepülése következtében jelentős elhalasztott beruházás halmozódik, ami egy elfogadható finanszírozás mellett bármikor startolhat.

Ha gyökeresen változik egy országban a politikai stratégia, akkor előfordul, hogy a távozó garnitúra leépíti a folyamatokat, míg az új politikai berendezkedés előbb kialakítja a kereteket és utána indítja beruházásait az időközben akkumulálódó források felhasználásával.
Orbánék politikai szempontjából most lesz időszerű a beruházások beindítása, hogy a nyilvánvalóan bekövetkező gazdasági siker szárnyán megnyerhessék 2018-at is.

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 20:33:37

@prolee:
"... Fideszest! Árulkodjatok rá EU-ban, USA-ban, mindenhol a világon!"
Na igen, ez egy igazi, agymosott fideszes bérkommentelő behányása. :DDD
Mást sem tudtok, mint mocskolódni.

_most_ 2013.04.07. 20:37:12

@roki: te tényleg fullba nyomod a kretént, a fidesz már 2010-ben is azt mondta, hogy mostanra már dübörögni fog a gazdaság, hát nagyon nem így lett :D

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 20:39:05

@_most_: sőt, egyéni nyugdíjszámlákat is ígéretek a lenyúlt manyup pénzek után, aztán tessék: kap mindenki egy nulláról(!!!) induló egyéni számlát. Kapják be!

Vitalea 2013.04.07. 20:48:20

Rettentő nagy butaság ezt bal és jobboldali kérdésként kezelni. Ez az egész annak a hatalmas frusztrációnak a folyománya ami mindenhol jelen van az országban és amit szinte minden ember érez akár bal, akár jobboldali. Ha a jobboldaliak nem lennének frusztráltak, nem éreznék szükségét az állandó harcnak a neten, nem békemenetelnének stb. Ez a frusztráltság évek óta egyre nő a barikád mindkét oldalán - mivel mindegy kinek a pártja van éppen kormányon, rendre egyre rosszabbul érzik magukat az emberek a bőrükben. Ugyanazért lesznek sokan egyre agresszívabbak, mint amiért mások elhagyják az országot.
A felelős az a politikai elit akinek elemi érdeke az árok és a barikádok fenntartása, amelynek esze ágában sincs kiegyezni, amely állandóan hergeli a híveit. Ezek az emberek pedig ott tenyésznek mindkét oldalon. Szóval ne tessenek ujjal mutogatni!

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 21:03:26

@Vitalea: azért ez így nagyon nem igaz! Ha megnézed, hogy hány agresszív, tahó tagja van a fideszes és a jobbikos bandának, majd összehasonlítod a "ballib" szimpatizánsaival, akkor kiderül, hogy nagyságrendekkel több az erőszakos barom a fidesz-jobbik köreiben.

yatumux 2013.04.07. 21:06:22

Nem javaslom a felemelt fejet egy baloldalinak sem. Ez a szó úgy mint a jobboldali szintúgy, nem hangzik már jól...

Nem hiszem, hogy ebben az országban ideológiákról kellene vitázni.

Pragmatikus, működő külföldi példák, és békés, kompromisszumkész, baráti hangnem.

Ez a jövő. Vagy szomorú jövőnk lesz.

Ezt az jobban érti aki sportolt. Én 25 éve full contact ( ko) küzdősportolok.

És az Ellenfelem a sporttársam Nem az Ellenségem. Aki előtt meghajlok és megölelem... Talán gondolkozzunk el ezen.

A 8 hónapos kisbabánkkal a Heim pálban voltunk sürgősségi beutalóval.

A kezemben volt a baba mikor két rosszarc a kórházban ! Belémkötött!!!!

Azt hiszem ez már a vég közeli állapot. Talán mindenki vegyen vissza és nézzen magába...

yatumux 2013.04.07. 21:10:57

Hiába mondtam: uram. Itt a kezemben ez a kicsi baba. Nem most kellene kötekedni. Erre: engem nem énekel senki és semmi, én mindenkinek nekimegyek, akkor és annak amikor csak gondolom.

És úriember maradtam. Nem volt. Könnyű. Olyan mély ösztönök robbantak bennem, hogy széttépni, azonnal ütni, stb.

Ahogy a feleségem szokta mondani. Emberek vagyunk nem állatok.

Fejesrob 2013.04.07. 21:14:38

Figyeltétek? Monoron nyert az MSZP-DK.

Jó, a polgármester fideszes lett, viszont az otthon maradtak szavazatai köztudottan balliberálisok. :)

Amúgy meg nem kell ennyit hisztizni, az MSZP több mint 10 éve 2 biztonsági embert is "mellékel" a kitelepüléseihez. Azt nem értem, hogy a Fidesz miért nem tette, sajnos kell.

Egy hibbant mindig akad, ez nem a mai kor terméke.

Don Quixote de la Ferko 2013.04.07. 21:19:08

@roki:

" roki 2013.04.07. 13:59:00
@Orbántakarodj!!!:

"Szíven szerint lelőném. "

Harcos baloldali politikai álláspont, hiszen pont erről beszélünk.....ennyit tudtok, erre vagytok képesek. "

Nem várok emlékezést egy fidesznyiktől, hiszen nem emlékeik vannak, hanem orbán lázálmait és hazugságait böfögik vissza, ezért ajánlanám figyelmedbe kuszaszemű mariskátok 2002 körüli mondását, mely szerint " lecsatolom az oldalfegyveremet és lelövöm, mint egy veszett kutyát".

Nero Bianco 2013.04.07. 21:19:35

@roki: Gyakorlatilag csupa feltételezéssel élsz, és semmi ténnyel.
Ja, vagy lesz fellendülés vagy nem lesz, meg vagy lesz beruházás vagy nem lesz.

A probléma meg szerintem az, hogy a magyar államigazgatás és kormányzat egyszerűen nem eléggé szakszerű, és ennek a következményeit majd mindannyian szívjuk.

Vitalea 2013.04.07. 21:20:53

@fidesz = népirtó csőcselék: most olvasd el újra amit írtam, mert nem vetted a lényeget. Mindenki egyre frusztráltabb. Van aki ettől agresszív lesz, van aki elmegy, van aki bezárkózik. Mindenkit érint az a rossz hangulat ami az országban van. Az, hogy a jobboldal agresszívabban kommunikál és előbb ütött, nem mentség. Szerintem Orbán Viktornak nagyon komoly személyes felelőssége van az árokásásban és az árok fenntartásában, de ez nem jelenti azt, hogy Mesterházy nem ugyanebben érdekelt és nem ugyanezt teszi. Ő is állandóan háborúzik csak éppen kevesebb a muníciója! És Schiffer is aki lassan a saját árnyékával sem fog együttműködni, mert annak múltja van.
Vésse eszébe minden indulatos és a másik oldal híveire kígyót-békát kiabáló ember, hogy éppen azt teszi amit a másik oldal vár tőle, igazolja, hogy a másiknak van igaza. Amíg ez így lesz, addig nem lesz sem nyugalom, sem fejlődés, sem béke, csak duma meg pofonok.

Don Quixote de la Ferko 2013.04.07. 21:21:46

@ccactus:

Bocs, de olyan, hogy azt, aki ki akar csinálni azt barátnak tekintem, csak a filmekben létezik.

Ha nem gond, nem igazán tekintem embernek azokat, akik eltakarítandó ellenségüknek tekintenek, mert nem vagyok hajlandó velük együtt a csúti tolvajt éltetni.

yatumux 2013.04.07. 21:25:12

Talán ha abbahagynátok és reagálnátok arra amit írtam...

_most_ 2013.04.07. 21:39:42

@fidesz = népirtó csőcselék: a jobb oldal politikája mindig is a gyűlöletre és az agresszióra épített, ez tartja össze őket.

Fejesrob 2013.04.07. 21:47:32

@_most_: Ja, nekem a Fidesz miatt már erekcióm sincs, Bajnaiék alatt mint az állat, olyan voltam.

És még ez is:

"Mose Kantor, az Európai Zsidó Kongresszus elnöke szerint Budapest utcáin manapság már nem járhatnak szabadon és biztonságban a zsidók - tudósít a Jediot Áháronot és a Vállá!Hádásot izraeli hírportál."

Arra mondjuk kíváncsi lennék, ha a jobboldal politikája épít gyűlöletre és agresszióra, akkor miért ennek a zsidónak kell hazudnia azt, hogy Bp-en nem járhatnak szabadon a zsidók?

_most_ 2013.04.07. 22:01:12

@Fejesrob: tényleg nem értem, hogy sikerült ehhez a témához is zsidózni, de nem is szeretném megérteni a "logikádat".

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:03:30

@_most_: ezt miért nekem írod? Ezzel tisztában vagyok, max. azzal vitatkoznék, hogy pl. a fidesz hagyományos értelemben jobbos lenne. Bár szép lassan megcélozták a Szálasi-féle vonulatot, de egyelőre Rákosiéknál tartanak.

bortezomib 2013.04.07. 22:03:37

"Te baloldali büszke magyar ember vagy, aki attól különb, hogy gondolkodik és intelligensen cselekszik."

én magam ugyan balra húzok, de azért akad pár ismerősöm, aki jobbra. és nem vagyok náluk különb. és ők sem különbek nálam. ezt a mondatod nagyon-nagyon elrontottátok.

roki 2013.04.07. 22:04:34

@Nero Bianco:

Ahhoz elég szakszerűek voltak, hogy kifogják a szelet az IMF szélvizén a hatalmi status quo fenntartása érdekében a jelenlegi politikai garnitúra gazdasági ellehetetlenítésén fáradozók vitorlájából és ím már meglehetős szabad kézzel csinálhatnak politikai elképzeléseikkel összhangban álló gazdaságpolitikát a kényszerpályák helyett.

Amúgy pedig mindenki tudja, hogy fellendülés VAN.
Tartós, több évtizedre kiterjedő konjunktúra kezdődött a világban, amiben Magyarország lapjai jók, köszönhetően víznek és vele összefüggésben élelmiszernek, így nincs az a gátló tényező, amely tartósan fejthetné ki visszahúzó hatását, mert a piac még a legnagyobb szereplőket is képes büntetni akkor, ha logikája ellen lépnek fel politikai célok érvényesítéséért.
Ballib oldalól negatív kommunikációval már képtelenség lesz nyerni, rá fog kényszerülni a politikai garnitúra, hogy olyasmit vezessen fel, ami megfoghatja a többség fantáziáját.... no én kíváncsi leszek, hogy mikor lesznek képesek túllépni saját árnyékukon.

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:07:27

@Fejesrob: inkább arról pofázz kisköcsög, hogy mekkora volt a részvétel!
Gondolom, még akkora sem, mint pár hete Szentendrén.
És igen, ha azt vesszük alapul, hogy a csürhétek kötelező jelleggel megy szavazni, akkor számolhatunk úgy, hogy a fidesz és a jobbik kb. annyi szavazatot kapott, mintha 100%-os részvételi arány lett volna.

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:08:42

@zobod: "A mostani adórendszer méltányos, igazságos, ráadásul nem bünteti azt, aki ésszel tanul és dolgozik, és mindennek következményeképp boldogul is."

Hazudsz. Ezért menekül külföldre minden tehetséges ember, aki megteheti. Aki meg igyekezett gondoskodni a jövőjéről, az is rosszul járt, mert a vezéred ellopta a magánnyugdíj pénztárakat (bocsi, megvédte). Az neked méltányos meg igazságos, ha valakinek ellopják a jövőjét?

yatumux 2013.04.07. 22:11:46

@_most_: aha. 2006-ban is kilőtték a saját szemüket.
A fél MSZP börtönben. Bűnözőnek lenni sem szelíd dolog...

zajos1 2013.04.07. 22:16:11

@fidesz = népirtó csőcselék: Ezt nehéz lesz meg magyarázni, főleg hogy a Jobbikos is lenyomta őket.
@Orbán Diktor: maga az Unió mondta, hogy teljesen jogszerű volt az eljárás, annak fényében is, meg abban, hogy emiatt az állam eladósodott, mert ugye a kieset befizetést pótolni kellett a nyugdíjkasszában, tejesen helyesen járt el az állam.
@Orbántakarodj!!!: Jó tudni, hogy a baloldal szimpatizánsai így gondolkodnak. ez csak megerősíti azt, hogy a baloldalon csak az erőszak maradt mint 2006-ban...
@Orbán miatt fogy a magyar és a vallásos ember,kösz: legalább megtudtuk az elejéről, hogy melyik családba tartozol, köszönjük, hogy bemutatkoztál az írásod elején, aki más bajával kampányol az tényleg a megszólítottak közé tartozik...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:17:52

@Fejesrob: "Ja, nekem a Fidesz miatt már erekcióm sincs, Bajnaiék alatt mint az állat, olyan voltam. "

Most meg idejársz szopni.

roki 2013.04.07. 22:21:04

@Orbán Diktor:

Ahogy elnézem, inkább a szaxiztatáshoz ért.

Fejesrob 2013.04.07. 22:21:09

@Orbán Diktor: Szopni szerintem te jársz ide, csak kurvára nem veszed észre.

_most_ 2013.04.07. 22:24:13

@zajos1: dehát neked nem mondták a békemenetben, hogy az Unió a magyar emberek ellensége, így nyilván jogszerűnek fogják tartani, hogy a fidesz ellopta a magyar emberek megtakarításait.

Fejesrob 2013.04.07. 22:25:22

@fidesz = népirtó csőcselék: Nem értelek makimajom. Nyertetek és köcsögözöl????

A következő mondatodban pedig be is bizonyítod, hogy te tényleg olyan hülye vagy, amilyennek feltételeztem. Bedobtam a horgot, te meg ráharaptál:)

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:26:42

@zajos1: te tényleg akkora barom vagy, mint amekkorának mutatod magad? Én nem azt mondtam, hogy az otthonmaradók akár az mszp-re, akár az lmp-re, akár x pártra szavaztak volna! Abban viszont biztos vagyok, hogy a csürhétek 90-95%-a megjelent a szavazáson és abban is, hogy jó, ha a 30%-ot elérte a részvétel.
És ez így nektek égés, birkuci! :D

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:27:19

@Fejesrob: nácikám, többször mondtam már, hogy magasról leszarlak. :D

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:29:31

@zajos1: " maga az Unió mondta, hogy teljesen jogszerű volt"

Leszarom az Uniót, nem ők lopták el a nyugdíjamat. Hogy mersz az Unióra hivatkozni, amikor a vezíred éppen ellene harcol a békamenet élén? Vigyázz az ilyen szövegekkel, mert a Párt figyelő szemei mindent látnak.

"emiatt az állam eladósodott, mert ugye a kieset befizetést pótolni kellett a nyugdíjkasszában"

Hazudsz. Az állam nem emiatt adósodott el, de neked ezt nem fogom részletezni, mert úgy sem értenéd.

Nero Bianco 2013.04.07. 22:30:03

@roki:

"amiben Magyarország lapjai jók, köszönhetően víznek és vele összefüggésben élelmiszernek"

Mondjuk tisztelem az optimizmusodat, de a magyar élelmiszergazdaság jelenleg romokban van, főleg a hús és húskészítmények terén.
Ami még valahogyan nyereséges, az az alacsony feldolgozottságú gabonatermékek.
A sertés és baromfi ágazat a mélyponton, a marha meg sosem volt.

Negyedannyi sertést tenyészt és értékesít ma magyarország, mint 25 évvel ezelőtt.
Hol lesz ebből fellendülés?
Hol vannak az innovatív vállalkozások? Hol vannak a fellendülést segítő beruházások?
Hol vannak a magyar vállalkozók?

zajos1 2013.04.07. 22:30:53

@fidesz = népirtó csőcselék: Birkuci te vagy, már csak hogy szembesítsen valaki az igazsággal, de mindig annak a véleménye számít aki elmegy szavazni, ezek szerint többség nem elégedetlen mert nem hallatta a hangját... Égés a szociknak, persze már a DK is az volt...

Fejesrob 2013.04.07. 22:32:06

@_most_: Ezt az antiszemitizmust nálad a zsidó szó váltja ki ugye?

Helyedben elmennék holnap egy elmeorvoshoz, mert hidd el, bagatellnek tűnik a probléma, de komolyabb funkcionális zavar állhat mögötte. Nem akarok rákra tippelni, de egy CT-t szerintem végeztess el.

Persze lehet, hogy csak lihegsz?

zajos1 2013.04.07. 22:32:44

@Orbán Diktor: index.hu/gazdasag/2013/04/07/betet/ Ez az igazi rablás, mert itt a saját megtakarítást lopják el, a manyup soha se volt a tied... És pontosítsak többek között ezért is...

fidesz = házmesterek pártja 2013.04.07. 22:33:57

@zajos1: a többség már belefáradt a sok hazug politikussal való foglalatosságba. De tudom, nektek ez győzelem, mert még kétharmadot is hazudhattok magatoknak...
De ha nem vagy birka, akkor gondolom, a fidesz által fizetett gazember lehetsz. :D
Én jóindulatú voltam és feltételeztem, hogy csak egy ostoba birka vagy, aki fel sem fogja mi történik körülötte. De ha ennyire sérelmezed, akkor marad a másik variáció, hogy fidesz csöcsön élsz...

zajos1 2013.04.07. 22:34:48

@_most_: Én soha sem voltam békemenetben, de te biztos megünnepelted április 04.-ét...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:35:39

@roki: Itt írta a barom, hogy nincs erekciója, de te nyilván jobban tudod, ezek szerint te szakszizol nála. Jól elvagytok ti egymással.

zajos1 2013.04.07. 22:37:10

@fidesz = népirtó csőcselék: Megnézhetnéd ki van a gép előtt egész nap, (többek közt te...) gondolom kell a megélhetésedhez, de szánalmas, hogy ennyire silány az életed, hogy másokat kell jelzőkkel illetned, remélem a valóéleted, kicsit jobb, bár a szánalmas kifejezéseid nem ezt sugallják...

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:38:50

@zajos1: "a manyup soha se volt a tied..."

Megint hazudsz.

Fejesrob 2013.04.07. 22:40:59

@zajos1: Igen, ez egy nagyon szerencsétlen csóka lehet. 2014 tavaszán lehet, hogy még egy ér is megpattan az agyában. Munkásőrsors.

Orbán Diktor (törölt) 2013.04.07. 22:44:46

@Fejesrob: Hiába vered két kézzel, csak akkor tudsz elsülni, ha kimondod a "zsidó" szót. Beteg vagy te bazmeg, hidd el nekem.

Fejesrob 2013.04.07. 22:55:02

@Orbán Diktor: Te pedig ahogy elnézem, a nácira élvezel.

Olvasd már vissza magad csak úgy 2 hétre. Egy elmeorvos vizsgázhatna a kórtörténetedből. Itt játszod az erkölcsrendészt, de nem látod, mennyire szánalmas vagy. Én a csapdámat pld. egy ballib seggfejnek terveztem, törvényszerű, hogy te estél bele, ennyire hülye b+:)

_most_ 2013.04.07. 22:58:02

@Orbán Diktor: ez betalált, múltkor valamelyik kommentjében olyasmivel kérkedett, hogy hány zsidó lányt dugott meg, gondolom ez valami náci szokás lehet.

_most_ 2013.04.07. 23:23:36

@bortezomib: minden normális ember felsőbbrendű, mit egy jobboldali. A jobboldaliak nagy része állat, állatként viselkedik. A jobboldaliak nagy része az emberi kommunikációra képtelen, leginkább tagolatlan hangok törnek elő állati koponyájából, és az egyetlen, amit ért ebből a nyomorult világból, az az erőszak. A jobboldaliak mindannyian potenciális nácik. Miközben habzó szájjal utálják a nyugatot, a nyugati világ vívmányait használva terjesztik a náci eszméket. A nácikat nem tolerálni kell és megérteni, hanem megtorolni.

Lacdelo 2013.04.07. 23:31:40

Az a csoda, hogy eddig még a magyar nép nem làzadt fel a Fidesz diktatúra alatt és veri a Fideszeseket az utcán.

Magyarorszàgot a Fidesz hataloméhsége teljesen tönkretette az elmùlt 20 évben.
:(

Magyarorszàg a következô 20 évre minumum tönkre van téve. :(

Aki tehette az már emigràlt. :(

Ha a választàst elcsalja a Fidesz akkor vér is fog folyni. :(

Lacdelo 2013.04.07. 23:38:54

@_most_:

Végre egy hasonló gondolkodàsú ember.

Àmen.

A Jobbik tönkre fogja tenni az orszàgot. Habàr màr szerintem sikerült is.

Ki fektett be egy nàci, antiszemita orszàgba. Max. spekulànsok. :(

Ki akarja a gyerekét egy nácik által irànyìtott orszàgban felnevelni?

Miért nem gátak épültek stadionok helyett? 2013.04.07. 23:39:39

Szarháziak! Ma Király Tamást is megölték! PIntér takarodj!
Pécs nem biztonságos város. Sajnos aki eddig nem így látta, vagy így látta, de nem ezt mondta, minimum tévedett. Megint keserű rekord dőlt meg Pécsett.
Majdnem minden napra jutott egy támadás, kifosztás, verekedés, vagy egyszerűen verés.

Bándy Kata halála egy bélyeget nyomott Pécsre, és nem egy biztonságos városét. Hiába bizonygatták utána a rendőrök, hogy de kérem, tessék megnézni a statisztikákat, nincs itt semmi kirívó. Arról van szó csupán, hogy egy-két nagyobb nyilvánosságot kapott eset miatt romolhatott a pécsiek biztonságérzete.

Alighanem pont a lényeget nem vették észre. Egy város annyira biztonságos, amennyire a benne lakók annak érzik. Ez rogyott meg, amikor meghalt egy 25 éves életvidám lány. És szerintem elmaradt a reakció. Biztosan szükség van sok-sok autós járőrre, de én egy ilyen eset után kicsivel több gyalogos járőrt küldenék az utcákra. Esetleg sokkal többet, ha már a kamerarendszer kevés, mint a kisfröccs. Vagy polgárőrséget szerveznék. Vagy bármilyen módon, de nem azt üzenném, hogy mindenki taxival menjen haza, hanem azt, hogy ilyen pedig nem fordulhat elő még egyszer.

Aztán jött a péntek, és amíg a bíróság igazságot szolgáltatott, és tényleges életfogytiglanra ítélte Bándy Kata gyilkosát, az élet újabb negatív rekorddal sújtott le Pécsre. Ezúttal a polgármester lányán próbáltak meg erőszakot tenni, majd brutálisan összeverték.

Páva Zsolt egy rendkívül higgadt, és lányos apaként mondhatom, egyszerűségében és tömörségében megható közleménnyel vette elejét a rosszízű találgatásoknak.

Bizonyára gratulált már mindenkinek, aki azért felelős, hogy éppen a városi online médiafelületen kislánya kitakart arcával jelentették meg az erről szóló cikket. De hát a fideszes szócsövünkről van szó, tehát elnézzük a tahóságot!
Különben a két hét alatt már rég rendbe tették a közbiztonságot a bóvlisták, ez biztos máris Bajnai-Gyurcsány akció!

Mélyen együtt érzek Páva Zsolttal. Nem tudom, hogyan viselném azt a keserűséget és tehetetlen dühöt, ami benne tombolhat most. Szívből kívánom, hogy mihamarabb meglegyen a tettes, és gyógyulni kezdjenek mindenkiben főleg a lelki sebek.

Mpatikus Eszetlenellenes 2013.04.08. 00:05:15

@Lacdelo:
Ez sajnos így van.
Az a gondosan, tankönyvbe illően pontokba szedett TERV ( a "nemvolttaggyűlésen, vagy Kötcsén születhetett, ki tudja ...), ami politikai és gazdasági hatalom megszerzésére és hosszú távú megtartására irányult beérni látszik.
A választások elcsalása az utolsó OPCIÓ, (csak ha kell, de akkor gondolkodás nélkül) a HUNGARIAN STATE CAPTURE forgatókönyvében.

Persze Orbánék el szeretnék kerülni, próbálják zilálni az ellenük tömörülni próbálókat, de nem fog menni, csalni kell majd. A regisztráció elkaszálását követően ez egyre biztosabb, jól mutatták ezt a "nemzeti (fideszPR)-konzultációk) is és a populista rezsicsökkentős aláírások is gyatrán jönnek csak összefelé.

"...Tetszettek volna forradalmat csinálni !..." -mondta Antall. Nos ami késik az nem múlik.
A TEHETETLENSÉG és a KILÁTÁSTALANSÁG amire a fidesz az embereket kárhoztatta ide vezet.

A fideszes legantipatikusabb tulajdonsága pont gondosan kitervelt és végigvitt jéghideg tervéből fakadó mindenhatóság tudata lett. Az a KAJÁN GŐG, ami jellemzi őket, olyan szinten irritálja és dühíti fel mára már az utca emberét is, hogy beüti az arcukat.
Pont a ZEMBEREK... Vicces és tanulságos, de lesz ez még rosszabb is...
A csalást követően majd 2015-ben.

Nap Pali 2013.04.08. 00:07:56

a verés még semmi...

majd ha lógnak akkor ugrájjatok !

01234567 2013.04.08. 00:40:29

Az erőszak az elnyomott szegények végső fegyvere. Az erőszakmentesség pedig nem fegyver, az egy út.
Különben is, miért nem kíséri az aláírásgyűjtőket egy ultra, vagy egy fradi biztonsági őr.
Mindig megdöbbenek, a politikusok mennyire távol élnek a valóságtól, aztán amikor szembejön...

yatumux 2013.04.08. 00:43:38

Úr Isten! Mennyi gyűlölet és vérszomj. :(

Valami azt súgja, hogy családi gondjaitok lehetnek.

Csak az tud ilyen alpári, előítéletes, és sarkos lenni aki csuma boldogtalan.

Komolyan sajnállak benneteket. Így soha nem lesztek boldogok.

És pont a Ti gyűlöletetek és önzésetek szűlte és táplálja a Jobbikot.

yatumux 2013.04.08. 00:45:15

@Nap Pali: ezért Pld börtönbe is kerülhetsz v leperelhetik a gatyádat.

Ha már nincs benned emberség...

01234567 2013.04.08. 01:05:39

@yatumux: A szegénység és a nyomor az a családi probléma, ami okozza azt a frusztrációt ami táplálja a gyűlöletet, amely szüli az erőszakot. Megleplek a szélsőjobb is a nyomorral és a kilátástalan szegénységgel egyenes arányban erősödik. Az rendben ha te esetleg nem olvastál semmit a 20-as, 30-as évek Németországáról, de hogy a politikusaink sem. ....igaz amilyen primitívek...

Rwindx 2013.04.08. 01:37:49

Mennyi ostobaság egy rövid posztban.

webnazi 2013.04.08. 06:11:19

gyurcsányi idejében az azonosítójel nélküli ávósoktól kaptad a pofonokat (egy kis könnygázzal megspékelve) az utcán-téren. Arra jobban vágytál, ugye?

Egyébként ha ebben az országban balhé van (mert miért is ne lenne? Már a Totya megmondta - lesz balhé ...), akkor abban úton-útfélen, de mindig benne van az áruló baloldal és a komcsik "jótékonykodó" keze. Mert ők már annyira edzésben vannak a történelmi partizánharcokban, az emberileg aljas hátulról-támadásban, a szervezett államellenes földalatti mozgalmakban, stb. Az a mocsok Ronwerber meg tolja őket - az adófizetők pénzéből!
Nem kellene maszatolni, hisz mindenki tudja
- a bukott párt máig nem képes a 2010-es választási vereségét megemészteni, ezért aztán nekik semmi sem szent és szinte mindent szabad. De hogy a (sün)rendőrség ilyenkor miért nem csap oda? Néhány nyilvános megszégyenítés minden bizonnyal nagyon sokat hozhatna a konyhára. pl. egy pellengér (vagy kaloda) a Kossuth téren. Ott fikázni az elkapdosott elkövetőket ...

Nap Pali 2013.04.08. 07:43:46

@yatumux: ?

mert azt írom ha lógnak akkor kell ajvékolni?

ez egy semmit mondó komment volt... tudom mit írok... patika mérleg van...

KÁVÁNNI ÉS JÓSOLNI lehet a fidesiszták és pereputtyuk HALÁLÁT !

ezt engedd meg nekem:)

ccactus · http://nivo.blog.hu/ 2013.04.08. 19:00:55

@Don Quixote de la Ferko:

"Bocs, de olyan, hogy azt, aki ki akar csinálni azt barátnak tekintem, csak a filmekben létezik.

Ha nem gond, nem igazán tekintem embernek azokat, akik eltakarítandó ellenségüknek tekintenek, mert nem vagyok hajlandó velük együtt a csúti tolvajt éltetni."

Senki nem akar téged bántani, hidd el! Szeretünk téged! Ne gyűlölj minket!

Don Quixote de la Ferko 2013.04.08. 20:28:00

@ccactus:

:))))

Ja. Azért listáztok .

"E" mint ellenség.

Vicces vagy.
süti beállítások módosítása