Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Nemzeti Együttműködés újságja...

2010.07.27. 11:32 | partizano | 2 komment

Címkék: magyar nemzet levél makovecz imre

http://katardat.org/russia/pictures/photos-collectivisation/Skurikhin-pravda06.jpg

Makovecz Imre építész, Orbán néhai polgári körének tagja megmondta a Magyar Nemzetnek, hogy "nem engedheti meg magának", hogy "kormányellenes" cikket írjon. Még akkor sem kritizálhat, ha a Fidesz a KISZ lapjának szerkesztőjét nevezi ki. A Magyar Nemzet nem hozta le a cikket, de a Honvédelmi Minisztérium honlapján olvasható. (Amikor Hende Csabáról, a Nemzeti Együttműködés hű szolgájáról írtam, akkor is hivatkoztam, de rájöttem: ezt minden hű magyarnak olvasni kell). Szóval ehhez tartsa magát a nemzeti együttműködés újságja:

Liszkay Gábor főszerkesztő
Magyar Nemzet,
Budapest


Tisztelt Főszerkesztő Úr!

Csermely Péter cikke Gubcsi Lajos kinevezéséről az Ön számára nem kormány-ellenes cikk? Ha nem egy jobbik-szoci háttér manipuláció terméke, akkor nem alapvető tájékozatlanság és információhiány eredménye?

Tudják az Urak, hogy Orbán Viktor egyik legkeservesebb próbája, hogy a feladatok elvégzésére alkalmas személyeket találjon, mert a beavatott, megfelelő végzettséggel rendelkező réteg egy kontraszelekció eredménye?

Tudják az Urak, hogy a magyar nép drámája nem a politika dramaturgiája szerint működik? Tudják-e, hogy Orosz elvtárs Sárospatak párttitkára szoros együttműködésben élt Újszászi Kálmánnal, a református egyház főgondnokával, Sárospatak felélesztése érdekében, és együttműködésükkel épült Patakon minden? Sorolhatnám a hasonló eseteket!

Gubcsi, amikor az elvtársak zöme – akik később multimilliárdosok lettek – a Szovjet megszálló államot tekintette hazájának, ő KISZ titkárként is magyar volt és az árulók kiközösítették.

Tudni kell, hogy a politika alatt és fölött álló Magyarságnak tettre kész, korrumpálhatatlan vezetőkre van szüksége. Egy Magyar Nemzet, melynek előfizetője vagyok, nem engedheti meg magának, hogy kormányellenes, hamis szemléletű cikket jelentessen meg. Csermely Pétert olvasom és becsülöm, de ezt a cikket nem bocsátom meg neki.

Üdvözlettel:
Makovecz Imre

Ui. Tájékoztatom, hogy levelemet Hende Csaba miniszternek is elküldöm.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr972179008

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Óvatosan kell élni a 2/3-os többséggel" 2010.07.27. 16:13:28

A miniszterelnök háromszáz külföldi újságíró előtt arról beszélt Berlinben, hogy mindenképpen meg kell őrizni az alkotmányos kereteket, a médiát nem tudja egyetlen kormány sem ellenőrizni, a Fidesz pedig januártól olyan adóreformot tervez, amely egykul...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kelenfke 2010.07.27. 11:52:23

Az Imre szülei rendes, becsületes munkásemberek voltak, ő meg azzal tiltakozott a most is szídott rendszer ellen, hogy egyetemre járt benne!

legeslegujabbkor 2010.07.27. 19:08:57

Csak annyit tudtunk meg, hogy voltak "igazi magyar" kommunisták, akik most is korrumpálhatatlanok. Ilyeneket tesznek most különböző székekbe. Aki pedig bántja őket, hamar elveszti az állását. (Makovecz megbecsülésével együtt)
süti beállítások módosítása