Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Hende Csaba nem pöcsölt

2010.07.24. 10:34 | partizano | 1 komment

Címkék: fidesz honlap hm honvédelmi minisztérium hende csaba nenyi nemzeti egyuttmukodes nyilatkozata

Gubcsi Lajos volt KISZ lapszerkesztő honvédelmi minisztériumos kinevezése után Makovecz Imre megírta, hogy a Magyar Nemzet "nem engedheti meg magának", hogy "kormányellenes" cikket írjon. Miután Gubcsit a HM Zrínyi kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatójának nevezték gondoltam ideje megnézni a Honvédelmi Minisztérium honlapját. Itt láttam, hogy Hende Csaba miniszter úr jól látja el miniszteri feladatát. Hende nem rés, hanem bástya a Nemzeti Együttműködés Rendszerében:

A mostanra ejtett polgári körök egykori koordinátorában megvan a kellő tűz: a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata kétszer is ki van téve a címlapra. Biztosra kell menni, hogy okuljanak a parasztok polgárok.

Hende Csabáról egyébként köztudott, hogy amikor még az MDF-ben képviselte a Hazát, akkor a megyei választmányi ülések szó szerinti jegyzőkönyvét is bekérte, mert tudni akarta: nem bírálják-e valahol Dávid Ibolya elnök asszonyt. Hiába: a tehetség utat tör magának.

 

P.S. Hende Csabát szeretném figyelmeztetni, hogy a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozata a honlap angol nyelvű verziójáról még fájóan hiányzik.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr892162668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bokrif 2010.08.06. 14:01:59

nagyon komolyan veszik magukat! lassan már karikatúra sem kell..
süti beállítások módosítása