Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A HírTV azt is tudja mit hall Mesterházy...

2014.01.27. 19:15 | balközép | 95 komment

A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor jobboldali tüntetők balliberális politikusokat akartak a Dunába küldeniGyurcsány bábut égettek vagy nemrég Bajnait várták akasztófa-kötéllelA parlamentben 2008-ban "lógni fogsz"-t üvöltő fideszes Arnóth Sándor pedig 2010-ben ismét mandátumhoz juthatott. Idén ősszel pedig az sem zavarta őket, hogy Budai Gyula pedig a baloldaliak befalazásával viccelődött. (A Fideszfigyelő gyűjtése).

koteles_jobboldali_tunteto_Jobbik_Oroszlany_media_botrany_kotel_akasztas.pngAz nem zavarta a jobboldali médiát, amikor jobboldali tüntetők fenyegettek akasztással (Itt épp Bajnai Gordont)

Az agresszióra máskor érzéketlen jobboldali média napok óta balhézik egy "baloldali agresszión". A HírTV felvétele szerint ugyanis valaki bekiabált valamit és ők tudják, hogy Mesterházy arra reagált (és nem arra a sokak által hallott bekiabálásra, hogy "börtönbe"). A helyszínen jelenlévő Szabó Zoltán röviden összegezte a történet sántaságait.

"Na, akkor tisztázzuk...
Szombaton az Arénában vagy elhangzott a "kötelet!" bekiabálás, vagy nem. Én nem hallottam, és itt a neten még senki, szavahihető embertől nem olvastam, hogy ő ezt hallotta, mindenki csak arról számolt be, hogy ott volt, ahol mesélték. Ettől függetlenül könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy elhangzott. Ahol 13 ezer ember összegyűlik, ott szükségképpen van néhány hülye vagy provokátor, hogy a jogos - és a megengedhetetlen indulati kitörést magyarázó - elkeseredést már ne is említsük. Mindenesetre gyanús, hogy ezt a bekiabálást éppen a HírTV -nek sikerült rögzítenie, de francba az összeesküvés-elméletekkel, higgyük el, hogy valaki tényleg ezt kiabálta.

De könyörgök! Valaki próbálja már emlékezetébe idézni az Arénát! Hát mekkora az?! Elképzelhető, hogy egy ember elordítja magát, és azt az egész böhöm hodályban mindenki hallja?! Elképzelhető, hogy Mészáros Lőrinc bicskanyitogató meggazdagodása hallatán senki más nem kiabált semmi egyebet?! Nem hihetőbb magyarázat, hogy Mészáros említésére kitört a parasztgyalázat, és egy csomóan össze-vissza kiabáltak?!
Ha viszont így történt, akkor ki és milyen jogon vonja kétségbe Mesterházy nyilatkozatát, miszerint ő a "Börtönbe!" bekiabálást hallotta és arra reagált? Különösen, hogy számos politikus a nevét is vállalva állítja (itt, a neten is), hogy ezt a bekiabálást viszont hallotta? Olyanok, akik Mesterházyhoz közel voltak a beszéd idején? Ki tudja megcáfolni, hogy mind a két bekiabálás elhangzott (meg még több tucatnyi másik is), a HírTV kamerája közelében az egyik volt hallható, a pódiumon viszont a másik?

Hangsúlyozom: ha a "kötelet!" bekiabálás elhangzott, azt nem menti semmiféle, fideszes szájból vagy fideszes rendezvényen korábban elhangzott ordenáré beszólás. De Mesterházyt ekézni amiatt, hogy ez elhangozhatott, vagy amiatt, hogy erre nem reagált megfelelően, meglehetős elvakultság.
És akkor még visszafogottan fogalmaztam."

Ui.: A Fidesz újabb hazugsága: 

"Mesterházy későbbi magyarázkodását az ügyben Kocsis Máté úgy kommentálta, a „börtönt” és a „kötelet” szavakat a legszélsőségesebb esetben sem lehet félrehallani."

Senki nem mondta, hogy "félrehallás volt". Mesterházy egyszer sem mondta, hogy a kötelet hallotta félre, hanem azt hallotta, hogy valaki börtönt kiált. Ezt sok jelenlévő is hallotta. Kocsis tehát egy nemlétező magyarázatot cáfol. Ráadásul a HírTV is elismeri, hogy fel kellett erősítenie a "kötelezést": tehát semmi sem bizonyítja, hogy azt Mesterházynak "hallania kellett".

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr315785420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Berzengő 2014.01.28. 05:27:08

@ A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió.

_________________

Ég a Gyurcsány, ég! El ne aludjék!” – Békés tüntetés Szombathelyen, forradalmi hangulat, Gyurcsány-égetéssel és zsidózással

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/23878

Csak a Hír TV a kívánatos

Az ezúttal is kiderült, hogy mindenki mocskos kommunista, aki nem a Hír Tv-t tudósítja. Munkatársunk hiába dolgozott azon, hogy a tömeget megörökítse, ezúttal is volt olyan, aki küldetésének érezte, hogy ebben megakadályozza. „Minek kell ez? Menj innen! Semmi szükség a hazugságokra! Mindig hazudsz! Büdös kommunista állat!” – tette próbára kollégánk türelmét egy férfi, aki nem volt hajlandó elmondani, mi baja van, inkább a lencse után nyúlkált, majd közelről fényképezte fotósunk arcát. Attól láthatóan ideges lett, hogy a firkász nem fordult el, állta a próbálkozásokat. Végül a férfi feladta a provokációt, vöröslő arccal távozott.

A hajnali órákban sokakat felébresztett a hangos demonstráció, sok bátortalan kikukucskálót láttunk. Az egyik szocialista képviselőjelölt ablaka alatt „MEGDÖGLETEK kommunisták!” hangorkánnal kívántak szép álmokat a tüntetők.

A 300-as tömeg minden útba eső italmérésnél apadt valamennyit, mivel a magyarázat szerint ott lehetett követni a Hír Tv közvetítését. Valahonnan előkerült egy életnagyságú Gyurcsány-bábu is, amit hamarosan lángba borított a „forradalom eszméje”.

A kedves gyerekdal morbid átiratára - miszerint „Ég a Gyurcsány, ég! El ne aludjék!” – néhány zsidóviccet is elsütöttek gyorsan a jelenlévők, többek között felemlegetve a hírhedt haláltábort is, ahol hasonló módon végezték a „nép ellenségei” (sic!).

_____________________

Berzengő 2014.01.28. 05:28:51

@ "A jobboldali médiát nem szokta érdekelni a jobboldali agresszió. Hallgatnak, amikor"

______________

img.index.hu/cikkepek/0609/belfold/060924kossuth/.gdata/a6_09.jpg

______________

Bayer Zsolt és a személyes névmások: az Ők a görények meg a Mi a polgárok

www.nyugat.hu/tartalom/cikk/1497_bayer_zsolt_es_szemelyes_nevmasok_az_ok_gorenyek_meg

A szombathelyi Premontrei Gimnázium (!!!) patinás nagytermében :

"AKKOR LESZ ITT JÓ VILÁG, ha Budapesttől Kanizsáig MINDEN FÁN egy kommunista LÓG."

(Mámoros tapsvihar !!!)

__________________

"Szarházi banda, mikor lesznek felakasztva"
www.stop.hu/belfold/szarhazi-banda-mikor-lesznek-felakasztva/215864/

Szakrális hely október 23-án a Corvin köz. Tavaly ide vonultak a Kossuth tériek, idén pedig Civil Jogász Bizottság társelnöke, Morvai Krisztina, valamint a FIDESZ KÉPVISELŐJE, Wittner Mária is itt szónokolt.

A rendezvényre üzemszerűen megérkezett a Magyar Gárda mintegy harminc tagja, alakzatban, vezényszavakra. Az árpád sávos zászló és a zsinóros mente is elrendelt volt. No pláne a Gyurcsány áruló, takarodjon, valamint a klasszikus:

"szarházi banda, MIKOR LESZTEK FELAKASZTVA".
__________

Berzengő 2014.01.28. 05:30:02

@ Pokornit se hagyd akkor ki

__________________

mno.hu/migr/pokorni_gyurcsany_bukasahoz_vezethet_az_ep-valasztas-339247

POKORNI ZOLTÁN beszéde végén idézett Petőfi Sándor Dicsőséges nagyurak című verséből: „Dicsőséges nagyurak, hát hogy vagytok? VISZKET-E úgy egy kicsit A NYAKATOK? Új divatú NYAKRAVALÓ KÉSZÜL most számotokra... nem cifra, de JÓ SZOROS.”

Pokorni a versszak felolvasása után azt mondta, „ma ez kicsit durva, már látom is, hogy újabb köteles beszédről írnak a lapok, feljelentik Petőfit, és lesz nemulass.”

________________

István Kun 2014.01.28. 11:06:23

Lehet menni a Szigony utcai orr-fül-gége klinikára a füleket átmosatni aki rosszul hall.

Tiborpapa 2014.01.28. 14:46:30

Vihar a biliben. A jobboldal fogást keres, de csak a sajátjukat markolják. Hááát... ennyi örömöt megérdemelnek.

CICMÓK 2014.01.28. 14:52:38

A HIR TV-nél sokkal ocsmányabb az amit a köztévé és a közrádió művel ezzel a hírrel.
De nagyon szánalmas a magyarázkodás is, minden nyilatkozó cáfol, a helyett, hogy a ML meggazdagodásának tényéről beszélne. A hallgatók és a nézők csak azt fogják megjegyezni, hogy volt valami köteles ügye Mesterházinak.

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 14:54:46

Felolem akár regálhatott arra is ,hogy akasszák fel, leszarom...
Nem tetszik nekem Mesterházi , sem mint ember , sem mint kormányfo,...DE HA CSAK VELE LEHET ELKULDENI ÓRVBÁNT,..AKKOR RÁ FOGOK SZAVAZNI ...ennyi...

dr kíváncsivagyok 2014.01.28. 14:57:52

@CICMÓK:
"A HIR TV-nél sokkal ocsmányabb az amit a köztévé és a közrádió művel ezzel a hírrel."

Ne hagyd ki az M2 - t se,...két napi is fohír volt a hiradóban ez a bekiabálásos sztori...
Már nyíltan kormánypártiak pár napja...
Hogy miért ??
Senki se tudja...
( Jaaa, hogy átláthatatlanul eladták ?! )

én már a fény gyermeke vagyok 2014.01.28. 15:01:11

Az alapvetően jobboldaliak köteleznek, náluk ez valami hagyomány. Baloskáim kabdbefaszomozni szokták a fidesznyikeket, ahogy kell, szépen humánusan.

vittore 2014.01.28. 15:01:20

@CICMÓK: Sokkal előremutatóbb lenne, ha Mesterházy kiállna és megkérdezné, hogy ugyanmár miért nem adatik meg neki a tévedés joga, amikor épp x ezer ember elött tartja a beszédét?
Teszem azt, a jobboldal nagyképűségéből és pökhendiségéből kiindulva, mondhatná, hogy semmit nem hallott félre, nagyon jól tudta mire válaszol, felemlítve a jobboldal eddigi köteles akcióit.
Megint a maszatolás megy csak.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 15:03:51

Ki vannak bukva a "demokraták", érik az újabb bukta, könnyen lepattan a vékony máz.

irógép 2014.01.28. 15:07:30

Bakker kampány van, mindkét oldal mindenre ugrik, amivel a másikat le lehet járatni.
De, hogy emberek ezt komolyan tudják venni az a kemény.
Na meg, ha valaki politikusnak megy, hogy ilyen baromságokon lovagoljon.

Kilgore Trout 2014.01.28. 15:09:41

@♔bаtyu♔: Az a jó, hogy nálatok már a "demokrata" lassan ugyanolyan szitokszó lesz, mint a liberális.

irógép 2014.01.28. 15:13:12

@dr kíváncsivagyok:
Ez olyan, hogy Hitler ellen inkább választották Sztálint , sokkal jobb volt valóban.
Ő 30 millió ember halálát hozta.
Szóval az országnak nem lesz jobb picit sem, sőt rosszabb lesz, ha Feriék ülnek vissza a székbe. Mert pont olyan gázak, de még kormányozni sem tudtak .
Egy értelmes korrekt bagázsra le lehetne váltani, de az meg nincs.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 15:14:20

@Kilgore Trout: Ebben nem értem mi a jó. Lejárattátok mindkettőt.

irógép 2014.01.28. 15:14:29

@Kilgore Trout: Az a baj, hogy a demokrata szót ilyen Gyurcsány félék lejáratják, ahogy az szdsz lejáratta a liberális szót.
Így megy ez:)

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 15:16:11

@irógép: Valahol óriási szerencsénk volt, hogy az IMF hitel visszafizetésével nem a ballb pártok szembesültek.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 15:18:37

@irógép: Igen, demokrata ma az MSZP-be átlépett volt MSZMP-st jelöli. Arról aztán pláne nem mi, a többiek tehetünk, hogy a "demokrata" még csak nem is hajlandó változni, idomulni új nevéhez.

Kilgore Trout 2014.01.28. 15:21:16

@♔bаtyu♔: Ne beszélj többesszámban, én biztos nem járattam le egyiket se.

Kilgore Trout 2014.01.28. 15:22:17

@♔bаtyu♔: Ez tényleg mekkora szerencse...és majd az orosz kölcsön visszafizetése lesz még csak a népünnepély.

Bloodscalp 2014.01.28. 15:22:50

@♔bаtyu♔: tökmindegy volt, a köznép fizette meg. Mellesleg úgyanez a köznép fog szívni még 4 évig ezzel a rablóbandával, hajrá.

Kilgore Trout 2014.01.28. 15:23:45

@♔bаtyu♔: Az MSZMP-ből a Fideszbe átlépettek meg az igazi demokraták. Szűrös, Pozsgay stb. :)

ZSírfeka 2014.01.28. 15:45:10

Szép napot.
A nap mondása:
Ga/rá/zdálkodj okosan: lopj többet az emútt4 évben, mint mások az emútt8évben.
S lőn...
Egyébként a közmédiát is beleszámolva a legszórakoztatóbb elemei a kormány munkálkodásának az itteni trollok. Többet kellene alkalmazni, s nagyobb nyilvánosságot is, természetesen. Ha nem is olyan humorosak, mint a Hofi a régi Kádár rendszerben, ebben az újban azért megteszik.
A bloghoz szólva pedig: a hülyeség egyetemleges, téren s időn átívelő valami, ezért nem ismeri a jobb és bal fogalmát sem, mindenhol fellelhető.

Lali73 2014.01.28. 15:49:57

Csak az a gond ezzel a poszttal, hogy a 2002-es választást éppen a köteles kampány döntötte el - vagy legalábbis az is hozzájárulhatott a kampány hajrájában a szocik fordításához és a szoros győzelmükhöz. Pedig akkor is vitatott volt, hogy mit is mondott pontosan Kövér, a szocik viszont rögtön tüntetést szerveztek. Ki ne emlékezne Kovács Lászlóra a kötéllel a nyakában?
Azóta viszont annyira lejáratta magát a baloldal, hogy ez már nem oszt, nem szoroz.

Szűtté mamá? Szűjjé! 2014.01.28. 15:50:31

@♔bаtyu♔: Látom áll a dákó, az agyba már nem is nagyon jut vér, csak a kontrolcé+vé-re futja mindehol. Csak aztán nehogy áprilisban lelohadjon, mint 2002 tavaszán. Akkor is állt még pár hónappal a választások előtt...

Mária 2014.01.28. 15:54:52

Akkor ezt a blogot most a Szabó Zoltán kézivezéreli?

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 16:01:35

1 bögre kiutalva a szerzőnek.

@Berzengő nicknek az ügyben folytattt tevékenységéért egy komplett kávézó készlet odaítélve.

Mária 2014.01.28. 16:02:28

Az a szónok felelőssége volt, hogy eltér-e az előre megírt beszédjétől, és beépít-e a beszédjébe rosszul hallható, bizonytalan forrásból származó bekiabálásokra visszautaló elemet. Nem hivatkozhat arra, hogy ő mit hallott, ha hangfelvételek bizonyítják, hogy a bekiabálásban más hangzott el. A hangfelvétel bizonyít, a szubjektív vallomás meg nem. A szónok máskor jobban figyeljen.

Ha valaki nem biztos ezer százalékig abban, hogy mit hall, akkor nem szabad rá visszautalnia a beszédében. Még akkor sem, ha csúcsra járt benne az adrenalin a látszólag igen jól előadott beszéd következtében.

Emiatt tehát egy gyakorlatlan, rutintalan szónok jobb, ha nem kezd el lazázni az emelvényen, nem tér el az előre megírt szövegétől, és nem akar a vérprofi szónok szerepében tetszelegni, aki rutinosan tartja a kapcsolatot a közönségével.

maria.blog.hu/2014/01/28/bortelet_bortelet

A történet szerintem leglogikusabb olvasatát fentre be is trackbackeltem, de valami miatt a bloggazda kiszedte :)

A jólétnél már csak a demokrácia nagyobb az ellenzéki kampányblogokon, úgy tűnik :)

Blogger Géza 2014.01.28. 16:05:10

Hja kérem, amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Most áprilisig lehet majd hallgatni a megjegyzéseket a lelkesedésében már az akasztást is jóváhagyó Mesterházyról, cserébe az annak idején csúnyán elferdített Kövér-megjegyzésért. 1:1

oszt jónapot 2014.01.28. 16:09:56

Szerintem több szavazatot hozna, ha nem tagadná, hanem megerősítené, hogy az országot szétlopó szarháziak fel lesznek kötve. Csak sajnos azoknak a fele az MSZP-ben ül, a másik pedig a Fideszben.

Blogger Géza 2014.01.28. 16:10:27

@Kilgore Trout: Mikor léptek őt át a Fideszbe? Melyik alapszervezetbe, hanyadikán?

Gyorgy Nagy 2014.01.28. 16:13:40

Valaki nézi a SZAR hir tvt? De azt nem közlik hogy a félváros beszéli hogy a márciusi békemeneten aki rèszt vesz 2500ft kap. FUJJ !

csak egy néző 2014.01.28. 16:14:01

Akárki is kiabált, akármit is. A fidióta média és a kommenthuszárok, úgy ráugrottak erre a gumicsontra, mint gyöngytyúk a takonyra. Jó étvágyat. Hajrá fidesz!
Közben az igen színvonalas királyi tv-ben Rákay 2millás Philipsz és 62 fős stábja bemutatja Schorbert Norbi fittneszguru papájának fotóját, mint a 69-ben magát felgyújtó forradalmárt Bauer Sándort. Behu, besza. Hajrá!

barli 2014.01.28. 16:15:11

@poszt:
"Elképzelhető, hogy egy ember elordítja magát, és azt az egész böhöm hodályban mindenki hallja?!"

el. Múlt héten voltam Michael Bublé koncerten egy tízezres stadionban, és az utolsó számot mikrofon nélkül énekelte. Majd a leghátsó sorban ültem a második emeleten, és tökéletesen lehetett hallani :)

A cikkről meg: nekem végülis mindegy hogy mi volt, de 1, a közönségböl kinézem, 2, a mesterháziból a "felcsúti maradona" óta kinézem. Nem nagy ügy, de főleg ti csináltok belőle nagyot.

Kilgore Trout 2014.01.28. 16:18:03

@Blogger Géza: Faszom se tudja. Nem vagyok a fidesz történetírója. ha nem is léptek be, de ott vannak. Vagy nem?

Kilgore Trout 2014.01.28. 16:19:22

@barli: Ilyet mondott, hogy felcsúti maradona? Akkor ez az év szólása! :) Mesterházy for President.

barli 2014.01.28. 16:28:27

@Kilgore Trout: még október 23-án, amíg még megengedték neki a DKsok :)
Rendkívül olcsó egy miniszterelnök-jelölttől..

A fidesz helyében szimplán elővenném az üzenetrögzítőre mondott jelentkezését a fideszhez :) Persze lehet, hogy jön.

Kilgore Trout 2014.01.28. 16:31:25

@barli: zseniális...ki sem néztem belőle. :)

eßemfaßom meg áll 2014.01.28. 16:40:34

@Gyorgy Nagy: pénzátadást bemutató oktatóvideofelvétel már gyártásban van?

Ez a Nevem 2014.01.28. 16:42:56

@CICMÓK: Mesterházinak nem volt köteles ügye. Ha mondta is valaki az nem Ő volt.De még az sem bizonyosodott be, hogy egyáltalán tényleg bekiabálta valaki.

Ez a Nevem 2014.01.28. 16:46:27

@♔bаtyu♔: Viszont a fidesz abból vásárolta a MOL-t. Na akkor ki is használta fel azt a pénzt?

libuci 2014.01.28. 16:57:46

A képen látható köteles tüntetőről miért gondolja, hogy jobboldali??
2006 őszén az utcákon arcukat eltakaró randalírozó fiatalok voltak de ezek lehettek annyi erővel szélső baloldaliak is!!
Csalódás az INDEX a 4 év alatt teljesen kritikán aluli elfogultsággal írnak bal felé!!
Pár évvel ezelőtt még érdemes volt olvasni, de ma már lassan üti a népszabi és népszava színvonalát!!
És annál nincs gusztustalanabb mint a másik médiát pl a HÍRTV gúnyolni!!
Bagoly mondja verébnek:"De nagy fejed van!!"

libuci 2014.01.28. 17:04:06

@Gyorgy Nagy: @dr kíváncsi vagyok: Emlékszel még amikor Gyurcsány figyelmeztette élő adásban Ballót, hogy tudja már kitől kapja a fizetést!! Ja és ezzel Ő a demokrata!!

nemigenértem 2014.01.28. 17:08:52

Tényleg nem hallotta?
A terem végéből a kamera igen....

A gyurcsány koalícó már csak ilyen.

Szégyen.

Örülök, hogy Viktor egy körös választási ötlete nem engedte, hogy az első forduló még Fletót gyalázva menjen le.
Színt kellet valljon a balos politikai zombi horda!

Mikor veszi észre az a balfék Mesterházy, hogy csak díszlet?
Bajnai már buborékokat sem enged a felszínre. A pöcegödör elnyelte. Felkészül Atesz.

Imádom a megújult baloldalt. Komolyan szakítottak a múlttal.
Remélem a főpolgármester jelöltjük Demszky lesz!!

:)))

Április 6.
Újra Fidesz!

zobod 2014.01.28. 17:13:47

A PR szerint a baloldal művelt, higgadt, finom, szelíd konszolidált úriemberek és hölgyek gyülekezete, csupa intelligens, európai kvalitású vezetővel. Ténylegesen erről persze szó sincs, ezért is esik olyan jól az orruk alá dörgölni, mikor rögzíti a kamera hogy milyenek is valójában.

nemigenértem 2014.01.28. 17:14:04

Még ha a képen egy jobbos radikális marha is van!
Miért kerül vele egy szintre Mesterházy?

Ez a magyarázatotok?

Bravó !
Irány az újabb 2/3

Prognozuoti Blasio 2014.01.28. 17:18:11

Meserházy egy fasiszta szalonnáci! Vele meg szabad ezt tenni, mert a megtestesült gonosz!! Vagyis nem, Gyucsány az!
Ők a sátán fasiszta brigádja! Nincs velük párbeszéd, és nincs velük szemben tolerancia!!
Velük a legmocskosabb dolgokat is meg szabad tenni, mert fasizstoid nézeteket vallanak!

Prognozuoti Blasio 2014.01.28. 17:19:42

Különben is! Hazudnak reggel, délben, meg este. A saját anyjuk sem hiszi el nekik még azt sem, hogy finom volt a leves...

Mária 2014.01.28. 17:19:51

@nemigenértem:

Ebben a posztban benne van minden, bár én nem proliztam volna a posztoló helyében:

www.tutiblog.com/2014/01/attila-on-suket.html

:DD

csak egy néző 2014.01.28. 17:20:38

@nemigenértem:
"Tényleg nem hallotta?
A terem végéből a kamera igen...."
Komám, meg is adtad magadnak a választ. A terem végéből a kamera "mikrofonja" igen. Akár a rémHIR tv operatőre is mondhatta.

Larry Silverstein 2014.01.28. 17:24:18

Attól függetlenül hogy én nem ezért NEM szavazok az Összefosásra, Pubika megint magas labdát adott a gyámoltalanja.

csak egy néző 2014.01.28. 17:30:51

@nemigenértem:
Mert ugye te tutira tudod, hogy a terem végéből hallhatta?
:)
Bájos.

meszena 2014.01.28. 17:37:00

Semmi jelentősége annak, hogy mit hallott Mesterházy. És az itt leírt érvelésnek sincs semmi jelentősége. Csak az számít, hogy azt a helyzetet mennyire tudja a fidesz kihasználni. Ha benne rejlő lehetőségeket jól kiaknázza, az ellen nincs védelem. Lásd. a Kövérhez kötött köteles ügyet. Ott az mszp kaszált. Most a fidesz jöhet.

Vicces azon nyammogni, hogy a jobbos média nem a jobbos botrányokat keresi :) Pont ez igaz a balosról is, csak az nem zavarja a baloldaliakat :)

Larry Silverstein 2014.01.28. 17:41:07

@meszena: Lásd. 'a Kövérhez kötött köteles ügyet. Ott az mszp kaszált.' - tényleg? Igazából nem történt semmi.

Az mszp már hosszú ideje nem tudja a fidesz hibáit kihasználni, ezért megpróbál maga botrányokat gyártani, ami szánalmasabnál szánalmasabban sikerül, látva a 2013mas vesszőfutásukat. Nagy siker lesz az mszpnek ha a fidesz sima többséget szerez.

Emiksz 2014.01.28. 17:42:20

Hülyék ezek ott a mAGYar NEMzetnél. Minek kell vezető hírt csinálni abból, hogy Mesterházy Mészárosról beszél? Az nem jut eszükbe, hogy az átlag bizonytalan választópolgár beleolvas a cikkükbe, majd ráguglizik, hogy mégis ki ez a Mészáros, miért kellene felkötni/leültetni, aztán 2 perc tájékozódás után személyesen jelentkezik hóhérnak?
Én a helyükben eltitkolnám, hogy Felcsút egyáltalán létezik.

meszena 2014.01.28. 17:48:31

@Emiksz: Ez a téma már ismert, nincs értelme titkolózni. A titkolózós nem is jó módszer, máshogy oldják meg. Vagy elmondják, hogy mit állít az ellenzék, és nincs komment. Vagy megmagyarázzák, hogy másként kell érteni.
Azért csináltak hírt belőle, mert a botrányért megérte. A nagy mszpés üzenetek helyett ma a kötelezésről zeng a sajtó.
Nehéz, sok munkával járó próbálkozás felépíteni egy jó programot. És egy ilyennel teljesen tönkre lehet tenni. Ez a kampány.

Emiksz 2014.01.28. 17:50:38

@♔bаtyu♔: IMF hitel visszafizetése:

1. MNB trezor kinyitása.
2. A felvett IMF hitel összeg kivétele zsákostól
3. pénz átadása az IMF-nek
4. elismervény átvétele
5. trezor bezárása.

Mivel a lé ott volt bent, nagyjából ennyit kellett tenni.
Mielőtt valaki nekiáll vitatkozni a számokon, előre szólok: MNB devizatartalék 2010 április: 34.000.000.000 Euro. Úgy háromszorosa a 2002-es adatnak.

meszena 2014.01.28. 17:51:19

@Larry Silverstein: Jól félremagyarázták (sejtették) Kövér egyik mondatát 2002-ben az mszpések. Gyurcsány ötlete volt. A fidesz nem tudott az ügyből kikeveredni. (Pedig Kövér nem mondott olyat, amit sejteni segített a propaganda). Ebból is látszik, nem az a lényeg, hogy ki mit mondott, hanem, hogy mit kezd vele...

meszena 2014.01.28. 17:53:29

@Emiksz: És az MNB függetlensége?

Emiksz 2014.01.28. 17:53:44

@meszena:
"A nagy mszpés üzenetek helyett ma a kötelezésről zeng a sajtó."

Pontosítok, a sajtó a "rezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentésrezsicsökkentés"
helyett szól a kötélről. Az ellenzéki hangok továbbra is repülőtérről, gáz/föld/trafik mutyikról szólnak, csak nekik nincs sajtójuk.

meszena 2014.01.28. 17:56:17

@Emiksz: Már hogy ne lenne sajtójuk! Igaz, már nem 90%, mint a régi szép időkben.

kézműves étcsokimikulás 2014.01.28. 18:13:06

@Emiksz: az ellenzeknek nincs sajtoja???
mehehe...
:DDDDD
ember-ize,nyikk-ekkorat ne hazudj,mert radszakad az a bizonyos mennyezet...
olvasd mar el a napi tizen-huszon fizetett balliberallt blogot,ami a zindexen megjelenik...
tedd melle a nephazugsagot,a nepszagat,a klubradio-atv agymosodait,a tobbi balliberalt kezben levo szemetgyujtemenyt a 168oratol a hocipon at a hvgig,a kulonfele debilgyujtoket az amerikai nepszagatol kezdve...
es persze mindez azert,mert itt tombol a demokracia eltiprasa,a szolasszabadsag korlatozasa es a tobbi ostoba panel...

nagyon alacsony mar a szint a jokai utcaban,ha jol latom...

őrkutya2 2014.01.28. 18:14:18

@meszena:

"Már hogy ne lenne sajtójuk! Igaz, már nem 90%, mint a régi szép időkben."

Rossz válasz. A jelenlegi sajtó, amit jobboldalinak hívnak, nem az, hanem kormánysajtó. A kormánynak pedig nem a médiában meg az óriásplakátokon kéne vitézkednie, hanem a való életben. Az adófizetők pénzét pedig oktatásra kéne költenie, nem pedig az állampolgárok hülyítésére.

♔bаtyu♔ 2014.01.28. 18:20:02

@Kilgore Trout: Ne kínlódj. Ha Orbánék az IMF hitelt 4 év alatt vissza fizették, akkor a 30 év alatt vissza fizetendő paksi hitel sem lesz gond.

Feltéve, ha nem kerülnek hatalomra ballib pártok, mert ők inkább költeni szeretnek.

nem mindegy, hogy azért veszel fel egy hitelt mert csődbe mentél, vagy azért, hogy építs 2 újabb blokkot. Gondolom, neked sem.

kvadrillio 2014.01.28. 18:20:37

Orbán az ÚJ NAGYBIRTOKOS FÖLDESURAIT TÁMOGATJA !
"Orbánék leszámoltak a kisparaszti romantikával...NU, MAJD ŐK IS LESZÁMOLNAK VELED A VÁLASZTÁSON ! :o)"

csak egy néző 2014.01.28. 18:32:05

@kézműves étcsokinyuszi:
A Lendvay-utcában bezzeg igen magas a színvonal, ugye?
Büszke is lehetsz a magyar nemzet , magyar hírlap, demokrata, heti válasz, hír tv, echo tv, lánchíd rádió, nevü szemétgyűjteményre, bajer zsóti, stefka pityu, bencsik bandi, szaniszló et, boros imre, bogár laca, és a hozzájuk hasonló igen magas színvonalú mélymagyar fröcsögéseire.

komplikato 2014.01.28. 18:38:22

@Kilgore Trout: Legalább "elválik a szar a májtól", nem mint ha eddig nagy kétely lett volna ...

Pszt! 2014.01.28. 18:41:49

Pedig tényleg kötelet érdemelnek!

komplikato 2014.01.28. 18:42:33

@Larry Silverstein: "Az mszp már hosszú ideje nem tudja a fidesz hibáit kihasználni, ..."
Újkori legendák szerint nem nem tudja, hanem nem akarja. Egyesek szerint megélhetési MSZP arcoknak jobb erős "ellenzéki" pártnak lenni, ahol erős NEM azt jelenti, hogy tesznek bármi érdemit, hanem csak a szavazatok számát, mint ha egy gyenge kormánypárt lenne. Nem értek vele egyet, de ... "Őrült beszéd! De van benne rendszer ..."

Emiksz 2014.01.28. 18:46:12

@kézműves étcsokinyuszi:
Most komolyan sajtónak neveztek olyan blogokat, amit párezren olvasnak, miközben Orbán a Class FM, a Metropol mellé TV2-t vesz? Ez most komoly?

zobod 2014.01.28. 18:49:05

@Emiksz: a szoclib kormányzást megkoronázó 2008-as mentőöv kapcsán az IMF-nek már nem tartozik Magyarország, csak az EU-nak. Az EU-s részt nem lehetett előtörleszteni, viszont a kamata nagyon alacsony. A magas tartalékokat pedig leginkább a fizetési mérleg többlete okozza.

komplikato 2014.01.28. 18:49:43

@libuci: A (rém)HírTV-t nem lehet gúnyolni, mert lassan nincs olyan örült kitaláció ami nincs már valóban rovásukon, akár többször is. A ferdített vagy nem tényszerű közlés egy dolog, a kamu hírek gyártása az már minősített esett. Amúgy Orbán szobrot dönteni az gyűlöletkeltő, Gyurcsányos koporsóval sétálni vagy Gyurcsány figurát akasztani az meg felemelő hazafias kötelesség ... Nem mint ha a kettő közül bármelyik jó lenne, de most vagy vannak mindenkire érvényes alapvető civilizációs és társadalmi szabályok, elvárások, erkölcs vagy hagyjuk a francba az egészet. Utóbbi esetben a fenti sztori ha igaz, akkor is a "vihara biliben" tipikus esete.

Triton42 2014.01.28. 19:47:33

Ilyen-olyan megbízható ember így hallotta, meg úgy hallotta az MSZP-kongresszuson. De komoly ez így, ez angol humor!? :-DD
Mi lenne, ha mindenki a saját fülével meghallgatná a felvételt?
A kötelezések valóban nem felvállalhatóak, a kérdés, hogy ki mondta! Ez a fotó itt a cikk elején talán Orbán Viktor?
Mert ha Mesterházy "kötelezet", akkor azt kéne tudni ellene "felmutatni", hogy Orbán is kötelezet!
Lássuk, lesz-e ilyen bizonyíték...!!!

torró 2014.01.28. 19:50:02

Akik azt állítják, hogy Mesterházy nem hallotta mit kiabáltak be az híján van megfigyelő képességének.
A bekiabálást tisztán lehet hallani. És nem kettőt, egyet. Majd az ominózus gondolatsor végén mit mond? "lehet hogy nem katedra lesz, hanem amit a bekiabáló mondott" És odamutatott.
Tehát reagált félre nem érthető módon. Basszus. Annyi vér nincs a pucába, hogy el merje ismerni, hogy hallotta a beszólást, csak rosszul reagálta le? Amúgy kinek szimpatikus ha rögtön akasztással riogat hatalomra kerülés esetén? Amúgy meg semmivel sincs több milliárdosa a FIDESZ-k mint nekik. Az első milliárdosok mind a volt állampárti vezetők közül kerültek ki. Így nincs joguk egymásra mutogatni. Miközben egyik hatalmon lévő kormány sem tudott elszakadni a minimál béres megoldástól. Miközben mindegyiknél a haverok tollasodtak milliárdossá. Menjen mindegyik a francba!

Phteven 2014.01.28. 20:40:18

A közmédia nem csak erről beszél. Azt is mondták, hogy jobban élünk. Csak hogy tudjuk...

Triton42 2014.01.28. 20:47:36

"@Phteven:
A közmédia nem csak erről beszél. Azt is mondták, hogy jobban élünk. Csak hogy tudjuk... "

Majd ha jó két hónap múlva a kedvenceid nyernek, és jutalmul mindannyian megkapjuk a nyakunkba az adóemeléseket (megkímélendő a bankokat), na, akkor majd megtudod! Átszámlázhatom neked a rám jutó rész?

Hajdú Peter 2014.01.29. 01:44:30

Hagyjuk ezt az utolagos magyarazkodast. Nem olyan reg volt, hogy az mszp prominens kepviseloi, a jelenlegi miniszterelnok szobrat gyalaztak meg, nyilvanosan. Utotek, vagtak, szurkaltak, epp csak folnem gyujtottak.
Ennek alapjan egyaltalan nem meglepo, hogy a Mesterhazi, mar nyilvanos akasztasokrol szonokol egy mszp-s rendezvenyen. A 2006-os verfurdo is, az mszp vegtelen eroszakosagat bizonyitja.

mszp-sekre várakozó LámpaVas 2014.01.29. 01:55:21

Az mszp 1956-ban behívta az orosz, 2006-ban meg az izraeli katonákat, a Magyar nemzet ellen. Ezért aztán nehezen hihető, hogy a szarházi Mesterházi nem kötélről beszélt volna.

csak egy néző 2014.01.29. 07:51:23

@mszp-sekre várakozó LámpaVas:
A nick neved magáért beszél. Nem is kellett volna semmit írnod.

csak egy néző 2014.01.29. 07:57:56

@Hajdú Peter:
Méltó vagy a nevedhez öcsém. Kis finnyásom, ugye akkor is bőszen hánytál, amikor a Kossuth téri csőcselék akasztófán hurcolta Fletó bábuját es fotózkodott a koporsója előtt és minden lámpavasra ismert politikusok neveit írkáltak fel, hogy itt fognak lógni.

Triton42 2014.01.29. 19:45:54

@csak egy néző:

Tudd már meg különböztetni, koma, ki mit csinált!
Nálatok egy miniszterelnök-jelölt "kötelezet", erre a másik oldalon még nem volt példa!

csak egy néző 2014.01.29. 20:01:18

@Triton42:
Gyakornok komám, egyszerű vagy, mint egy faék. Gondolom te ott űltél az emelvény mellett és tisztán hallottad azt a bekiabálást és nem csak a rémHIR tv-ből.

Triton42 2014.01.29. 20:11:09

@csak egy néző:
"fa-szék" komám, de biztos még jobban tudod! A hallókészüléked elkészült-e már?
Nehéz lesz olyan készülékek találni, ami a "kötelet" szót "börtönbe" szóra fordítja! Hangzásra sem hasonlít! De neked biztos megy!! :-DD

Triton42 2014.01.29. 20:17:41

@csak egy néző:
u.i. túl egyszerű lenne, egy "bocs, elkúrtuk" mondatot elmondani?
És a Kövér László-dolgot fel ne hozd, ott már Ferenced feltárta az igazságot "teljes mélységében" (ellentétben ezzel, Attiláddal az élen)!
A két eset nincs egy súlycsoportban!!

csak egy néző 2014.01.29. 20:45:49

@Triton42:
Voltál te már életben az Arénában, amikor teltház volt?? Te kis vájtfülű.
Nem védeni akarom, de, ha bebizonyosodik, hogy hallhatta, akkor valóban bocsánatot kellene kérnie, de azzal tele a tököm, hogy az összes fidióta ezen a szaron lovagol és úgy adja elő, mintha ott űlt volna. De, ha vennéd a fáradságot és meghallgatnád több változatban, akkor te is kérhetnél elnézést. Egyébként pedig leszarom,lovagoljatok ezen, rágjátok a csontot, ha jól esik. A gazdádnak nem kellene elnézést kérnie, hogy nem mond le mégsem? Ez a derék felcsuti mondta a saját szájával nyílvánosan " "Az a miniszterelnök, akinek a kormányzása alatt az euró 300 forint fölé emelkedik, az nem tud kormányozni, és le kell mondania."
Csak halkan mondom, hogy ma már volt 310 felett is és szinte nem is megy soha 300 alá.

Triton42 2014.01.29. 20:58:30

@csak egy néző:
Halkan is mondjad, MiSSzióta! Ha egy pár évtizeddel még hátrább mész, lesz az az árfolyam 100 alatti is!
Hallókészülék megjött már? :-D

csak egy néző 2014.01.29. 21:03:25

@Triton42:
Kiskancsó, gyenge vagy, mint a libafing, de csak próbálkozz tovább, ha ettől van magömlesed. Egészsegedre kis fidiótám. Ha elfárad a kezed kérd meg a szomszédodat. Na csá.

Triton42 2014.01.29. 21:07:45

U.i. @csak egy néző:
Arról nem is beszélve: 2002-ben is ilyen előzékeny voltál a mondatértelmezésekben (csak akkor Kövérrel kellett volna)???
Igen, voltam a teltházas Arénában, talán azt hiszed, csak MSZP-gyűlések vannak ott??
Te talán beszéltél ott MSZP-nagygyűlésen, mint szónok?? Mert csak akkor lehetsz tisztában a "hangviszonyokkal" sokkal jobban, mit hall ott egy szónok, mint egy ilyen kis porbafingó, mint én. :-)
Taníts, Mester! :-DD

Triton42 2014.01.29. 21:08:39

@csak egy néző:
Na, az agyad mára kikapcsolt! Csá, Missziótám! :-))

Triton42 2014.01.29. 21:35:37

@csak egy néző:
Még az is eszembe jutott:
más honlapokon is sikerült már "eszmét cserélni" az elvtársaiddal, próbáltam értelmesen beszélgetni, amennyire sikerült! Hát, kb úgy mint itt!
Ti tényleg nem vagytok képesek a bunkóságon kívül másra???
(sértegettek, így fidesznyik, úgy libafing; én azért ilyeneket nem írtam rólad, haver!)

csak egy néző 2014.01.29. 22:16:30

@Triton42:
Meg annyit árulj el, hogy hány néven próbálkozol itt az "elvtársaimmal" értelmesen beszélgetni, te kis érzékeny lelkű? Mert, hogy ezen a néven, még nem régen szerepelsz. De igazából nem is érdekel, mert nem igazán szeretnék veled tovább társalogni. Arra a mondatodra, hogy "Ti tényleg nem vagytok képesek a bunkóságon kívül másra???" Javaslom, ha van egy kis időd, olvasgass egy kicsit a "ti fajtátok" kommentjeiből is.

bajai 2014.01.30. 20:55:33

@Gyorgy Nagy:
Tényleg? Hol lehet jelentkezni?
süti beállítások módosítása