Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Orbán Viktor szexuális élete

2012.07.17. 23:16 | Rabelais | 4 komment

Címkék: szex orbán viktor

orbanlevai.jpg

"Ha az IMF jön, én megyek." mondta Orbán Viktor 2011 novemberében. Ma az IMF megjött. Kémeink szerint ma Orbán Viktor el is ment. Titokban, az ország tudta nélkül. A sajtó a tévé és más médiák beszámolóit nélkülözve. Elment. Anikó asszony kezei között...

Vagy a Jobbkeze volt az... Keveset lehet tudni Orbán Viktor szexuális életéről, jó kálvinistához illően erről meglehetősen szerényen beszél. Egy-egy elszólalásából tudjuk csak meg, hogy például a pornó területén igencsak jártas: "a középosztály, olyan, mint a pornó", bukott ki belőle egyszer nagy szakértő módon.

Érdemes ezzel foglalkozni, mert a Kedves Vezérrel nem csak a középosztály, de az egész ország viszonya tényleg kész pornó: mi szop... szívunk az ő szado-mazochista szabadságharcai miatt. És itt ugye, ebben a pozícióban igencsak fontos, hogy a péni pénzpumpa melyik végén áll az ember. Cserébe ő tosz... nem igazán figyel a zemberekre, viszont  elku... elrontott mindent, amit csak lehetett. Elkef... eltékozolta a gazdasági növekedést, szétba... szétbarmolta a demokráciát, közbiztonságot, az egészségügyet, az ország iránti bizalmat, a külkapcsolatokat, a nyugdíjpénztárakat, és még annyi minden mást. Kiverte, ja bocs, tényleg szó szerint kiverte a biztosítékot az EU-ban, az IMF-nél, a hitelminősítőknél, külföldi befektetőknél, hazai közgazdászoknál, még jobboldalaiknál is.

Hát nem, elég volt, kinya... kikérjük magunknak! Beka.. Be kell végre neki inteni! Itt az idő, emberek! Mert ha oda nem basz... vágunk, akkor marad továbbra is a szívás. Itt az ideje, hogy ennyi előjáték után, végre tényleg elmenjen!

Coitus interruptus! Az utolsó megoldás a nem kívánt teherség ellen.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr134663280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

házelnök 2012.07.18. 17:49:09

a matolcsy a partnere(jobbkéz)

Szúrófény 2012.07.20. 05:54:20

Vicc: Vigyáztak Rákosi et egészségére is. Havonta vizelet minta! Asszisztens elejtette, kétségbeesésében sajáttal pótólta! Eredmény csoda! Rákosi et. terhes! Tudom sokan izélgetnek, de melyik csinált fel?

istvankah 2012.09.23. 19:30:57

Nem lenne annyi szó áthúzva talán a csökőtt kirlfi is értené az igét!Így legfeljebb mérgében a wc-láncot ráncigálja az ernyedt helyett!

Szúrófény 2012.10.30. 10:28:51

Móricka farkára tetováltatta szeretett vezérünk nevét! Miért? Állandóan lógjon, és akkor örüljön, ha megy a rendeltetési helyére!
Sétál 1 nő Nőgyógyászat, meddőséggondozás, mesterséges megtermékeníités! Be, Tőle szeretnék gyereket! OKÉ! Megoldjuk. Orvos tolja le a gatyáját. Nem így gondoltam! Nyugodjon meg, az én tököm is tele van vele!
süti beállítások módosítása