Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Piroslapot kapott a Magyar Oligarcha Válogatott a DK-tól

2012.06.14. 20:33 | Rabelais | 2 komment

Címkék: foci oligarchák dk

oligarchavalogatott.jpg

A Demokratikus Koalíció végre csinált valamit, ami valamennyire kreatív, tökös, és egyet tudunk vele érteni. Rájuk is fért a sok elqrás, és némileg csökkenő, amúgy is alacsony népszerűség után.

De ezzel az akcióval végre jó szívvel egyet tudunk érteni, mondhatnám, mi is simán kiosztunk akár 11 piroslapot is ennek a válogatottnak. (A szóvicc egy kézenfekvő egybeesés, a foci-metaforából ered, nem kellett összebeszélnünk hozzá.)

Mint tudjuk, Matolcsy szerint ez a válogatott Európa-bajnokságot fog nyerni. Tudjuk, hogy nem fociban, nem fair playben, mert ha fair play lett volna, akkor ez a válogatott sose jutott volna fel a felcsúti mezőkről még a második ligába sem.

Nem, ha ez a válogatott bármit is nyer, az nem fair playben, legfeljebb fairy tale-ben lesz. Vagy leginkább mutyizásban. Így értve végül is Eltolcsynak igaza is lehet. Oligarchákban biztos, hogy Európa élmezőnyébe tartozunk.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr654588946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amor2000 2012.06.15. 08:49:39

Hát ez jellemző a magyar viszoinyokra. Az az ember oligarcházik - Gyurcsány -, aki bűncselekményt követett el (ÁFA-csalást), és az ellene induló bűntetőeljárást nem azért függesztették fel, mert nem követte el a bűncselekményt, hanem azért, mert elévült. Na már most elévülni csak a már elkövetett cselekmény tud. Azon kívül elkövette ugyanazt, amit a Schmitt Pál esetében nagyon elítélt, de a saját esetében ezt is természetesnek tartotta. Rá nem vonatkoznak a törvények. Azért sajátságosan oldotta meg a helyzetet: Ellopatta a saját dolgozatát, hogy ne lehessen rábizonyítani, hogy a sógoráét másolta le. A saját gyereke úgy viusgázott le, hogy a tanárral négyszemközt lehetett. Az egész osztályból csak neki sikerült levizsgáznia. A Gyurcsány főiskolai viszgáiról pedig Mellát Tamás, aki akkor a Gyurcsány egyik tanára volt, elmondta, hogy a vizsga reggelén odaszóltak neki a pártbizottságról, hogy " Tanár elvtárs, a Gyurcsány elvtárs ma megy vizsgázni. Figyeljen oda, hogy minden rendben legyen !" MIndenki tudja, hogy míg egy becsületes magyar állampolgár maga építi meg a házát, nagy küszködések és szenvedések árán, addig a Gyurcsány egy olyan palotában lakik, amit apósáék annak idején egyszerűen elkoboztak egy zsidó családtól !!! Ennek az embernek és pereputtyának mindent szabad. Egyébként az oligarcha képek a megfelelő székeken voltak elhelyezve, csak a székek gazdái nem voltak bent az ülésteremben. A cikkíró szórakozása Matolcsyval kapcsolatban szánalmas és tehetségtelen emberre vall. Elhiszem, hogy nekik az lett volna a legjobb, ha a FIDESZ az egyszerű magyar dolgozókra terhelte volna a Gyurcsányék által okozott problémák anyagi következményeit, és nem a pénzvilágra. Ezzel fel lehetett volna bőszíteni a hozzá nem értő egyszerű embereket, és így a komcsik a FIDESZ ellen tudták volna hangolni őket. De ezt elkúrta a cikkíró, és elkúrta a Gyurcyány is.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.06.15. 10:34:29

@amor2000: no, hát íme, így "gondolkodik" egy vérfideszes.

1) Gyurcsányt mi is kritizáltuk, de nem ilyen elvakult hittel, mint te. Mi nam hasból gyalázkodtunk. És ennek úgy azért nem sok köze van az oligarchákhoz. Aki esetleg plagizál, az nem oligarcha.

2) Én sem olyan házban lakok, melyet magam, vagy a családom épített volna. A családban van épített és vett ház is. Nem bűn házat venni, Orbán is vett. Ilyen baromságot, hogy mindenkinek építenie kell a saját házát hát ritkán olvas az ember. Aztán, amikor meghal, akkor mi legyen a házzal, rombolják le, hogy lehessen újat építeni?!:)

3( A Fidesznek nem kellett volna az egykulcsos adóval osztogatni a gazdagoknak, és akkor nem lenne saját maga által okozott problémája, ilyen egyszerű ez! Ne a szegények fizessék, mert nem tudják! Ne az üzleti életet sarcolják kiszámíthatatlan hadisarcokkal, mert tönkre megy az ország! A gazdagoktól vegyék el azt, amit azelőtt is elvett az állam, ennyi!

3)
süti beállítások módosítása