Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A 2006-os csőcselék szelleme visszatér

2012.03.18. 17:04 | Brendel Mátyás | 13 komment

Címkék: 2006 csőcselék zavargások szélsőjobb

Március 15-én, ahogy hírt adtak róla, Toroczkai és a 64 keménymag mozgalom behatolt az IMF budapesti épületébe, és most ugyan fel nem gyújtották, de elég nagyot petárdáztak odabenn, ami el is fajulhatott volna. Nem csak hír, hanem videó is van erről, amely roppant tanulságos, ugyanis elénk tárul az, hogy hogy is kezdődhetett az a tévészékház-ostrom 2006-ban: ugyanaz a csőcselék, ugyanaz a vezért, ugyanúgy egy petíciót akartak átadni, ugyanúgy nem fogadták őket, csak most éppen elfutottak a rendőrök elől.

 De Toroczkai maga utal a tévészékház ostromra, és elég cinikusan adja elő (0:30 körül), hogy itt baj lehet, ha őket nem fogadja valaki. Mintha nem ő lenne a vezérbikája ennek a csőcseléknek, mintha nem az ő felelőssége is lenne, hogy mit követnek el, mintha nem kontrollálná őket, és végül, mintha nem ő hozta volna ide, és hergellte volna fel őket. Ez a felelősség nélküli ember, és felháborító, hogy ez az ember a 2006-ban okozott kár miatt nem ül a börtönben még jó pár évig. Lehet-e jogállam az, ahol ez az ember szabadlábon van?!

Egy kis közbülső megjegyzés, hogy a biztonsági őrök sem voltak a helyzet magaslatán, mert pár ember után le kellett volna zárni a bankcentert, és azt a pár embert meg kivitetni. Hiba volt beengedni ekkora tömeget, érthetetlen, hogy ez egyáltalán hogy valósulhatott meg.

Nagy vonalakban meg azt láthatjuk, hogy nem Gyurcsány itt a hibás a tévészékház ostrom miatt, vagy az utána bekövetkezett zavargásoknak még hónapokig. Függetlenül attól, hogy ki mit gondol Gyurcsányról, ezek az emberek másra is tudnak ugrani, lényegében nem is az a fontos nekik, hogy mire ugornak, hanem csak a zavarkeltés maga. Ettől csőcselékek ők. Ha 2006-ban Gyurcsány lett volna a hibás, akkor most mit mondjunk? Ugyanaz a csőcselék, hasonló erőszakosság, más kormány, más cél. Talán Orbán a hibás?

Orbán annyiban mindenképpen, hogy sokkal közelebb áll hozzájuk, például az IMF elleni szabadságharccal bizonyára sok tápot adott az ilyen csőcseléknek. Sok alapot adott 2006-ban. Ez a csőcselék Orbán csőcseléke is volt akkor is, és most is.

Remélhetőleg Toroczkait végre helyre teszi valaki, és sittre kerül, mert ott a helye. Ha nem, akkor ki tudja még miféle székházakat fog megostromolni. Ezt az őrültet is meg kell állítani!

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr754324112

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A demokrácia alkonya 2012.03.23. 15:29:43

Kedves Naplóm!Második bejegyzésemben törlesztenem kell egy tartozást: leírom az elmúlt évek történetét. Arról, hogyan ért véget Magyarországon a demokratikus Köztársaság és vette át a hatalmat Orbán diktatúrája.1990-ben kezdődött. Véget ért egy álom, m...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.03.19. 10:48:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

/manens 2012.03.19. 06:35:39

Szégyenország szégyenkormánya ( a rendőröket most sem bántom annyira, sztem a nem jobbik szimpatizánsok szégyellték magukat )
Ilyen egy demokráciában nem fordul elő, csak a mutyikoalíciós brnancsokban.( Pintér keresztapu majd jól odamond nekik )

kirsten 2012.03.19. 07:02:58

Szégyen hogy ez a csőcselék már 2006-ban is megúszhatta minden következmény nélkül. Persze akkor is ott volt a háttérben a felbujtó orbán. Szégyellje magát és ezek után még miniszterelnöknek képzeli magát ? Hát nem az csak egy elmebeteg aki két kézzel ragaszkodik a hatalomhoz. Bármi áron. Nem nekünk kell szégyenkezni hanem neki. Persze ha képes lenne rá.

farcsika67 2012.03.19. 07:16:02

mindenben egyetértek. igazad van.

koksz 2012.03.19. 07:59:51

Csőcselék aki mondja. (a gondolkodás nem káros az egészségre jóemberek)

amor2000 2012.03.19. 08:23:30

Maga a cikk szerzője tartozik a csőcselékhez. De nem a Toroczkai féle csőcselékhez, hanem a Gyurcsány féléhez. A TV-székház felgyujtását csak egy idióta tudja összehasonlítani ehhez a mostani eseményhez. És Orbán Viktornak egyikhez sem volt köze. Viszont a TV-székház felgyujtását a Gyurcsány által felbújott provokátorok hajtották végre. A szellemi gogyatékos Gyurcsány akkor azt akarta, hogy legalább 1-2 rendőr meg is halljon, azért nem engedte, hogy a közelben tétlenül várakozó, jól felszerelt rendőri alakulat beavatkozzon. Orbán Viktort mást sem tesz, min6t elhatárolódik a Torczkaiéktól és a Jobbiktól. Ezek után azt hazudni, hogy Orbán Viktor volt a hibás mindkét esetben, az nem más, mint egy büdösszájú idióta komcsi-liberális hazugság. Ez a cikkíró a komcsi csőcselékhez tartozik, és csak a primitív emberekre tud hatni azáltal, hogy azonnal nekiugrasztja az olvasókat Orbán Viktornak.

Olvasó62 2012.03.19. 13:51:39

Kérdésem van "amor2000"-hez.
Tényleg ennyire sötét vagy, vagy ezt a kommentet viccnek szántad?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2012.03.19. 15:57:03

Valamelyik ideológiailag kompetens fejtse már ki, hogy egy baloldali milyen alapon csőcselékezik?

Én eddig úgy tudtam, hogy az alsóbb néprétegek elnyomottak, akiket fel kell szabadítani, akiknek segíteni kell.
Azt hittem, hogy amikor a "csőcselék" megmozdul, az egy csodálatos, felemelő pillanat, a progresszió legfontosabb mozzanata!

Hova áll a baloldali?
A tévészékház mellé, amit évi kétmilliárdért béreltek vissza a nagytőkés kizsákmányolók, vagy az egyszeri munkás mellé?

istvankah 2012.03.19. 15:58:55

@Olvasó62: azért neked írom a neki szántat,mert az ilyen sőtét-seggtől elvakitottnak ezek a rendes nemzeti magyarok,aki nem tud ilyen hőfokon"szeretni"ahogy a fidesz úszályán potyázó csűrhét akartam írni,de azt híszem a féreg jobb kifejezés az agymosottaknak!Ezt tanulták otthon!Ha nem jó az étel,zamek a mama fejére!Papa meg tapsol!Szóval elbeszélgetni velük,csak az tud aki lemegy alfa-ba!Egyenlőre az alfa+-t gyakorolom!Gondolom egyetértünk!Szép Tavaszt!Ezek nélkül,ha lehet!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2012.03.19. 20:33:54

Most fidesz kormány van.

A fidesz kormány két hét alatt rendet csinált.

A fidesz a szélsőjobb hőzöngőket hazazavarta két pofonnal.

A fidesz kormány alatt az emberek boldogok, a dolgok rendben mennek.

Egy kicsiny csoportnak, kizárólag a liberál-judeo-bolsevik-kommunista-utódpárti-rablószocialista-multinacionalista-tőkésbérenc-lakájkapitalista oligarcháknak (röviden: szocik) áll érdekében a békés rend elleni fellépés.

Ezek a szoci csoportok balhét csinálnak.

==>> Toroczkai szocialista.

Dr.Zemberevő 2012.03.20. 14:16:42

@TaTa86.: Tényleg hülye vagy, vagy tetteted magad?
A gazdasági értelemben alsóbb néprétegek azok, akiket a baloldali -vagy bármilyen emberi és empatikus érzésekkel rendelkező- gondolkozó ember segíteni szeretne.
A szellemi és erkölcsi értelemben alsóbb néprétegeknek, a csőcseléknek ehhez nem sok köze van.
A szegény sorsú, de normális életvitelű ember az, ugyanis nagyon messze van a csőcseléktől.
Csőcselék lehet valaki kiváló anyagi háttérrel is.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.03.20. 18:41:27

@amor2000:

bazmeg, hülyegyerek, te kész vagy:

"A TV-székház felgyujtását csak egy idióta tudja összehasonlítani ehhez a mostani eseményhez."

az nem zavar, hogy ugyanaz a Toroczkai, ugyanaz a 64 vármegye csinálta? És hogy Toroczkai a videóban vissza is utal rá, hogy megint az lesz?! Neked mi a fasz kell még, hogy kinyiljon a csipás szemed, te baromállat?!

"Orbán Viktort mást sem tesz, min6t elhatárolódik a Torczkaiéktól és a Jobbiktól."

Dehogy teszi, HAZUDSZ. Tessék már igazolni valami linkkel, bazdmeg, és nem a levegőbe hazudni!

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2012.03.20. 18:43:46

@TaTa86.:

"Hova áll a baloldali?
A tévészékház mellé, amit évi kétmilliárdért béreltek vissza a nagytőkés kizsákmányolók, vagy az egyszeri munkás mellé?"

1) Nem vagyunk kommunisták. Azaz a tévészékház valakinek a tulajdona, amit nem szabad megtámadni, felgyújtani.

2) A baloldali biztos nem áll szélsőjobb csőcselék mellé. akár munkás, akár nem.

pipec56 2012.04.11. 20:33:43

@kristen: Teljesen egyetértek a hozzászólásoddal. Annyi hozzáfűzni valóm van, hogy ez a o.v.király akar/na lenni. De remélem MI MAGYAROK ezt nem engedjük, különősen egy barna bőrűnek. Ugye én rosszul látom, hogy ez a lény, Hitleri eszméket gyakorol? Nagyhatalomra való vágyása van, hisz honnan veszi a példákat, Kínától. Emberek, "lépjünk" mielőtt nem lesz késő!!!!!!!!!!!!!! Habár, szerintem már késő. Összefogás, hol van a Magyar összefogás. Érdekes amíg nem ez volt a miniszterünk, volt összefogás tüntetések , felvonulások, út rekesztések, provokálások stb. most meg semmi. Igaz, mint mindenhez, ehhez is PÉNZ kellene!.....
süti beállítások módosítása