Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Elkezdődött a szakadás: kilépnek a jobbikosok a Betyárseregből

2011.09.28. 12:07 | balközép | 2 komment

Címkék: jobbik vona gábor novák előd betyársereg

Már egy ideje találgatás tárgya: vajon meddig lehet egyben tartani azt a szervezeti hálót, amely a szélsőjobboldalon a Jobbikkal szövetségben kialakult? A turulos-pogány és keresztény-szittya nézetek eddig fértek meg egymás mellett.

Vége a szövetségnek

A Jobbik az első pofont a Betyárseregtől kapta… És nem csak képletesen… Novák Előd többször kinyilatkozta: a Betyárseregben divat a börtönviseltség és ezt előszeretettel terjesztik is. Novákot nem nagyon zavarta, hogy ezek a börtönviselt emberek ragasztották a Jobbik választási plakátjait 2010-ben… ha tetszik az Ő munkájukból lett képviselő úr Novák.

A Betyársereg meg szépen okosba megunta ezt és pofán verték Novákot. Bár, a verekedős Betyárseregesről korábban azt mondták, azt se tudják ki az, a HirTV.hu kiderítette: Tyirityán Zsolt, a Betyársereg vezetője verte képen a jobbikos Novák Elődőt.

 

Mondjuk, én alapból nem kötnék politikai szövetséget, olyan szervezettel, melyről tudom, hogy zömében börtönviseltek a tagjai… de hát istenem, ez a Jobbik. Kellett, biztos az 5%...:)

Most, hogy már megvan, ciki lett a szervezet: „A Jobbik elnöke a Betyárseregből való kilépésre szólította fel párt tagjait. Vona Gábor szerint nem csak politikailag, hanem morálisan sem fogadható el, hogy a jobbikosok a Betyársereggel hivatalos kapcsolatban álljanak. Augusztusban még mindkét fél tagadta, hogy bármi közük lenne egymáshoz.- írja az atv.hu

Úgy tűnik, hogy ma már csak Toroczkai László szerint áll fenn bármiféle szövetség a Jobbik és a Betyársereg között. A HVIM-es vezetőt idén augusztusban, a Magyar Sziget Sajtóklubjában arról kérdezték, hogyan működik jelenleg a fenti szövetség, mire Toroczkai kijelentette: „A Jobbik, a HVIM, a Betyársereg és a Gárda közötti stratégiai szövetség jól működik."


Vona Gábornak a kettős tagság megszüntetésére vonatkozó felszólítása annak fényében különösen érdekes, hogy Dúró Dóra Jobbik-szóvivő augusztusban azt állította, hogy nincs szövetség a Jobbik és a Betyársereg között. Most azonban felmerül a kérdés: hogyan lehetnek jobbikosok hivatalos kapcsolatban a szervezettel, ha nincs köztük semmilyen szövetség?

Na, ez a szélsőjobbos izé is meg fog nyekkenni… vagy már meg is halt?

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr363262358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sodan 2011.09.28. 20:10:44

Most kiderült, hogy a szélsőjobb is tud hazudni egyfolytában. Amikor a cigány bűnözés ellen lép fel, ugyanakkor bűnöző betyársereggel köt szövetséget.
A jobbikban nem szabad bízni hazug és provokatív és békétlenségen dolgozik.

Sodan 2011.09.28. 20:11:43

Most kiderült, hogy a szélsőjobb is tud hazudni egyfolytában. Amikor a cigány bűnözés ellen lép fel, ugyanakkor bűnöző betyársereggel köt szövetséget.
A jobbikban nem szabad bízni hazug és provokatív és békétlenségen dolgozik.
süti beállítások módosítása