Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Ius primae noctis, avagy baszunk az alkotmányra (18+)

2011.04.05. 00:00 | Rabelais | 8 komment

Címkék: orbán viktor alkotmány szatíra hűség szent korona deutsch tamás szent jobb

Azért ez a Viktor mégis csak tud valamit, csavaros az észjárása. Betiltja a félrekúrást, de hát ugye a tiltott gyümölcs anál édesebb. Lesz itt népszaporulat, meg minden. Mindjárt megmenekül az ország az állami nyugdíjas húzásából, mert azt is jól elkúrta a Viktor. Ha nincs elég gyerek, akkor nem lesz nyugdíj. De ha félrekefél a sok ember, és lesz sok zabigyerek, akkor megmenekül. Zseni ez a Viktor, zseni!

***

Ja, igen. Először tettem az alkotmányra, bevallom, haver. Most kit érdekel, mit rizsálnak ebben a szövegben? Az számít, hogy jobb az élet, több pénzt viszek haza vagy nem. Na ja, a Viktor jól kicseszett velem, mert az egykulcsos adóval megszívtam. De azért hátha jobb lesz - gondoltam.

Megyek a múltkor a 49-es villamoson a Micihez, nézelődök, mer' kivert az unalom, látom a szemben ülőnél a cikket a Népszabóban az alkotmányról. Szép, szép ez a Viktortól. Szent István, meg Szent Korona, meg kereszténység. Kell ez az országnak, visszatérni a jó régi gyökerekhez! A gyökerek... hehe.:)

Mondjuk a zIstván felnégyelte a Koppányt, az mondjuk nem volt frankó, meg ez az ólomöntés a Vazul fülébe, meg ez a szemkiszúrás ez nem volt egy igazán jézusos dolog, de hát a kereszténységért tette a főnök, hát megérte, nem? Hát kit érdekel Jézus, ha a kereszténységről van szó?! Meg az ország önállóságáról. Megmutattuk a nyugatnak, hogy elmehet a jó fenébe, nem?

Ja, mondjuk a Giselchen, az német volt, meg a korona is nyugati. Inport. És a katonák is németek voltak, tudod, a Vaze... Vecelin, ja, milyen vicces az ürge. No de jól megmutatta a zIstván nyugatnak, akárcsak a Viktor. Megmutatta, hova mehetnek a nagy multinacionális kereszteslovagok! Meg ám! Helyben van az alkotmányban, én mondom! Hát nem igaz?! Jó, lehet, hogy nem egészen igaz, sőt, nagy marhaság, de akkoris.

Oszt olvasgatom, olvasgatom, hát azért ez a hűség, na, ez már gázos. Most a Viktor hogy jön ahhoz, hogy belepofázzon nekem abba, hogy a Micihez megyek? Hát tehetek én arról, hogy a zasszony egy házisárkány? Kinek van gusztusa már rá? Elhízott, elsárkányosodott, kefélgesse a Viktor, ha akarja! Biztos jó benne, mert öt porontya van.

A család, az igen, az fontos, nem is váltunk, mert ugye a Csöpi miatt. Most ne mondja senki, hogy nem gondolok a családra! Jó, nem minden pénzt viszek haza, mer' szórakozni is kell, cigi, pia, nők, tudod, de mégis. Azért.

Oszt a nőkhöz is csak azért megyek, tudod, a fizetősökhöz, mert a Mici sem a régi már. Most el kellett menni, mert már nagyon rinyált, még a végén bezsarol valamivel az Asszonysárkánynál. Azért ki tudja deríteni a telefonszámát a haveroktól, ha akarja. Vigyázni kell! Oda kellett menni, meg kellett nyugtatni! Ez van. Csak már annyira nem volt kedvem hozzá...

Pedig Mici most már mindenfélét bevállalt, ahogy a pornós filmekben van, tudod. Orrba-szájba. Ha érted... Hehe.:) Nem mondhatnám, hogy nem tesz a kedvemre. Erről jut eszembe, ez a médiatörvény meg a pornózás. Én egyetértek, nem szabad az embereket ezzel a mocsokkal megrontani! Kell a keresztény izé.... Na, az erkölcs, az.

Mondjuk a múltkor is milyen jó filmet néztünk a Micivel, anélkül már nem is ment volna. Mondtam is neki, hogy csináljuk ugyanazt, ami a filmben van, tudod, annális. Bevállalta nagy nehezen, úgy sikerült a dolog. De most már nem tudom, mi lesz legközelebb, mer' most akkor mi legyen, a szedő-mező, vagy hívjak egy harmadikat? Persze nőt, nem vagyok én köcsög. A Sheila, akinél a múltkor voltam, vállal ilyet. Csak az ugye egy rakás pénzbe kerül.

Ezen meditáltam, oszt nézem ezt a hűséges szöveget a szövegben, hát nem tudom, szerintem ez nem kéne bele. Mégsem a Viktor dolga, hogy mit csinálunk az ágyba'. Majd én ezt megbeszélem az Asszonysárkánnyal, meg a Micivel, ha kell. Ha lebukok. De nem fogok. Hehe a Sheilában meg az a jó, hogy nem kell megbeszélni; csak mondom, oszt úgy csinájja.:) Lehet, maradok nála a végén.

Na szóval megyek a Micihez, és ez a hűség, meg a Viktor, meg az alkotmány járt a fejemben. Biztos a Viktor is etyepetyél a Parlamentben, ahogy elnézem a Lázárt, az is biztosan, meg a Dajts Tomi Brüsszelben, az tuti. Hát arról mindenki tudja! Akkora kujon ez a Dajts, hogy még. Két feleség, húsz szerető, hat gyerek. Ez volt a jelmondat, nem?

Hehe azért a Dajtstomi mekkora ász már a twitteren, akkora szövege van, komálom, rendesen.  De hogy pont ezek papoljanak nekem a hűségről?! Menjenek már a népfenébe!

No de, hogy ez így alkotmányosan tilos, ez már izgatta a fantáziámat. Olyan ez tudod, mint amikor a középkorban járt a kaloda, meg a deres az ilyenért. Elkapták a hűtelen asszonyt, aki az apáttal etyepetyélt, oszt jól elfenekelték. Hű, micsoda filmet lehetne ebből csinálni! Ja, láttunk ilyet is a Deszade Márkival.

Közben megérkeztem a Micihez, mondom neki, hogy mi jár a fejembe. Ilyen középkorosan mindjárt más. Én felvettem egy piros, filctakarót, lekaptam a falról a keresztet, én voltam a bíboros, a Riseliő, hehe, mint a Dajtstomi. Ő meg a szegény, tehénfejő lány. Benyúltam neki a szent jobbal a szoknya alá. Hehe, így, hogy mindjárt alkotmányt sértünk, így már mindjárt érdekesebb a dolog, nem?!

Mentem is vissza a Micihez másnap is, tökre beizgultunk, vittem Szent Koronás képeket, meg Szent Istvánt, teletapétáztuk a Mici hálószobáját a képekkel, és első éjszaka jogát játszottuk. Én voltam a hétszilvafás nemes, ő meg a szűz parasztlány. Keresett kockás köténykét is hozzá.

Azért ez a Viktor mégis csak tud valamit, csavaros az észjárása. Betiltja a félrekúrást, de hát ugye a tiltott gyümölcs anál édesebb. Lesz itt népszaporulat, meg minden. Mindjárt megmenekül az ország az állami nyugdíjas húzásából, mert azt is jól elkúrta a Viktor. Ha nincs elég gyerek, akkor nem lesz nyugdíj. De ha félrekefél a sok ember, és lesz sok zabigyerek, akkor megmenekül. Zseni ez a Viktor, zseni!

Azért a Micivel csak nem lesz baba, azt ajánlom neki! Mondjuk nem használunk kondomot, de akkor is, a végét szájba szoktam, érted.:) Na nehogy má gumizzunk!

Azt azért a Micinek se mondom, hogy közben a Viktorra gondolok, meg az alkotmánysertésre. Attól megy fel a pumpa bennem.:) Jobb, ha nem tudja, még a végén valami perverznek állatnak néz. Politofilnek,vagy hogy nevezik, híjják.:) A perverzeket utálom. Nagyon helyes, hogy a homokosokat is kisemmizi az alkotmány!

Ahhoz meg, hogy én az alkotmányra baszok, senkinek, semmi köze. Teszek rá! Jogom van hozzá, nem?! Ius primae noctis, vagy mi a fene! Na az kéne az alkotmányra! Most mit álszentistvánkodunk itten?! Playboyt az alkotmányba, Maya Gold for president!

Gyengébbek kedvéért disclaimer: ez az írás szatíra, nem a szerző erkölcsvilágát fogalmazza meg.

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr262796992

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Magyarország kormányának felhívása a békekölcsön jegyzésre 2011.04.06. 19:53:21

 Magyarország dolgozó népéhez! A felszabadulás fülkeforradalom után, a barbár fasiszta brüsszelista hordák pusztítása nyomán romokban hevert országunk. A Szovjetunió Fidesz, a dicsőséges szovjet hadsereg  KDNP segítségével, a kommunisták fül...

Trackback: És Orbán kivezeté az országot a bűnös EU-ból 2011.04.05. 07:44:07

  Legalábbis erre következtetek minden megnyilvánulásából.  A legfrissebb az, hogy „Mi nem Európában, hanem Magyarországban hiszünk. Számunkra Európa nem hit, ész kérdése.” Magyarul az EU le van tojva, egyébként is csupa hüly...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tedat 2011.04.04. 08:58:27

"Azért ez a Viktor mégis csak tud valamit, csavaros az észjárása. Betiltja a félrekúrást"

Bocs, de ez eddig is tiltva volt!

"Oszt olvasgatom, olvasgatom, hát azért ez a hűség, na, ez már gázos. Most a Viktor hogy jön ahhoz, hogy belepofázzon nekem abba, hogy a Micihez megyek?"

Nagyon vicces. De ha lettél volna esküvőn, akkor hallottad volna, hogy ott is meg kell fogadni a hűséget! Még 2010 előtt is meg kellett!

"Na ja, a Viktor jól kicseszett velem, mert az egykulcsos adóval megszívtam."

Tehát nincs gyereked. Ha lesz, akkor az majd +10 ezer/hó. Persze ha csak erre gyúrnál, ne tedd: egy gyerekkel sokkal több költség van, mint ez a havi 10 ezer. Tehát a gyerekesek még "így is szívnak".

PubiX 2011.04.04. 09:18:30

@Tedat: De nagy marha vagy, szép testvérem! A humorérzékedből ítélve színes és változatos örömöket tudsz nyújtani a párodnak... Grat!

Kentetsu 2011.04.04. 10:28:55

@Tedat: Nekem volt esküvőm, de nem kellett megfogadni a hűséget, hanem a tiszteletet és egymás megbecsülését.. ja a miénk nem katolikus, református, stb dogmák szerint zajlott ... lehet azért vagyunk ilyen jól el.. Amúgy meg engem ne kötelezzen esküre egy olyan egyház papja, ahol a gyermekek molesztálása már olyan hétköznapi, hogy fel sem kapjuk a fejünket ! Katolikus erkölcsök ? A f@szomat !!
A bejegyzés zseniális ! Az új alkotmány kevésbé ... inkább egy ócska, elavult viccnek nevezném ..
Éljen a szolgabíró !!

molbal · http://www.molbal.co.cc 2011.04.04. 10:39:39

@Tedat.
Humoros, hogy milyen irdatlanul szűklátókörű, régimódi vagy. Mint az alkotmány.

Spanish VVax 2011.04.04. 13:14:32

nekem a gyerekbaszó papok nem dirigálnak. CSUHÁSOK TÉRDRE !!!

gorcsev54 2011.04.05. 09:22:48

@Tedat: Jó a hozzászólásod ,de mi van a "már nem" gyerekesekkel?

gorcsev54 2011.04.05. 09:25:05

@Tedat: Bocs azt elfelejtettem, hogy az Alkotmány(ami készül) kb. annyit ér mint ez a blog.

egerészölyv 2011.04.07. 15:46:51

Szerintem ez nem egyszerűen szatíra, ez egy kurva szar szatíra.
süti beállítások módosítása