Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szolgálati kastélyt és bongot Meggyes Tamásnak!

2010.10.19. 06:04 | Nagymogyoroszag | 3 komment

Címkék: polgármester esztergom meggyes tamás tétényi éva

Az esztergomi Fidesz láthatóan nem tudja elfogadni, hogy a szavazók kétharmada Meggyes Tamás független ellenfelére Tétényi Évára voksolt. (Pedig az országos Fidesz milyen sokra tartja a szavazatok 53 százalékával megszerzett parlamenti kétharmadot).

Pedig Tétényi Éva kompromisszumkészen felajánlotta, hogy legyen fideszes alpolgármestere, így a narancsosok is korrektül tehetnének a városért. A Fidesz közölte, hogy erre még "fél évig" nem hajlandó. Erre az időmeghatározásra, nem látok más magyarázatot, minthogy működésképtelenné akarják tenni az önkormányzatot, hogy új választások legyenek.

Majd nyilvánvalóan a város érdekében úgy döntöttek, hogy az eddigi polgármesteri jogkörök jelentős részét megvonásával ellehetetlenítik a városvezetőt.

Tétényi Éva egyébként jelezte, hogy a városnak az eddig hittnél nagyobb, 20 milliárdnál nagyobb adóssága van, ezért az Állami Számvevőszék szakembereit vizsgálódni hívta a városba.

Nos nyilván érdekes megtudni, hogy egy ilyen helyzetben milyen javaslataik vannak a fideszeseknek. Nos két emlékezetes is előkerült.

1. Meggyes Tamás (közpénzen antik bútorokkal telepakolt) volt polgármesteri irodája maradjon meg részére, mint polgármesteri iroda (Tétényi Éva ebből helytörténeti múzeumot akar csinálni).

2. Meggyes Tamás használatában kívánják hagyni a polgármesteri gépkocsit, a fenntartási költségek a várost terhelnék, az üzemanyag az országgyűlési képviselőt. Emlékezetes, hogy az ügyészség egy szocialistát azért vizsgál hónapok óta, mert lakóhelye önkormányzatától országgyűlési képviselőként szolgálati telefont kapott. Ez persze Esztergomban nem történhetett volna meg, hiszen az előző, szocialista országgyűlési képviselőnek valamiért nem ajánlottak szolgálati kocsit.

Mivel az az érzésünk, hogy a korábban a feleségét megverő Meggyesnek nehéz feldolgoznia a vereséget, ezért a következő szerény javaslattal állunk elő.

-Meggyes Tamás kapjon sofőrt a kocsijához.

-Meggyes Tamás kapjon egy komornyikot, aki alátolhatja valamelyik antik széket az irodájában.

-Meggyes Tamás kapjon egy szolgálati kastélyt. Hogy hol? Hát természetesen a közpénzből átalakított csónakázótava partján!

-Végül pedig, hogy teljes legyen a szeretet és a megnyugvás, kapjon egy szolgálati bongot is. (Amennyiben elutasítja ezt a "drogos" magatartás, szigorúan eldobhatja magától...).

 

 

 

UI: Meggyes három év alatt

340 milliót költött közpénzból a helyi médiájára

. Az Esztergomi tévét a helyi Fidesz elnök felesége vezette.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr312382616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

reader613 2010.10.19. 10:43:56

meggyes az ország mocska, még a Fidesznek is ki kéne vetni őt magából.

Presszós Laci 2010.10.19. 19:43:19

Nincs egész Egomban egy tökös gyerek, aki leverné ezt a szarkupacot?

borovi 2010.10.22. 11:24:21

Meggyes a Fidesz látlelete és végterméke. Én nem csodálkozom.
süti beállítások módosítása