Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Mégis szívott Meggyes Tamás?

2010.04.20. 06:18 | ZöldMarci | 4 komment

Címkék: drog marihuána szív polgármester konzervatív esztergom meggyes tamás drogozik

Elég furcsa volt Meggyes Tamás reakciója a füvezéséről szóló vádakra miután megjelent egy videó. Szóvivője útján közölte csak akkor nyilatkozik arról, hogy mi a véleménye az ügyről miután látta a felvételt.

Ha valaki életében nem füvezett akkor nem kell megnézni a felvételt ahhoz, hogy megmondja a megtörtént-e a dolog. Nem kell ehhez feleségverő (dokumentum ITT) esztergomi botránypolgármesternek lenni, mint Meggyesnek.

Meggyes úgy ítélhette meg, hogy a felvétel nem bizonyító erejű, és közölte, hogy ő ott nem fogyasztott marihuánát. Nos, érdemes megnézni a videó kilassított felvételt:
 

Amikor pedig egy barátja arra utasítja az operatőrt, hogy  "A politikusról vedd le, ahogy slukkol egyet a spangliból" Meggyes csak röhög, valaki pedig azt is megjegyzi, hogy kompromittáljuk.

(A két videó a barikád.hu-ról származik, reméljük a jobbikos Szabó "riszálom úgyis-úgyis" Attila képeit is kiteszik majd).

Akinek ez sem elég annak az első felvétel  képei némi kommentárral Meggyesahibas jóvoltából:

Miért veszi épp ő el a bongot? 

Aztán begyalogol valaki a képbe, a fókusz elvész, de mi lehet a homályban? 

Aztán átadja a bongot.

Aztán erősen összeszorított száj, és mint a kishörcsög. Valószínűleg nem akar egy szippantásnyi füstöt sem kiengedni beengedni.

Még a szagát sem bírja, amint a képek mutatják, mert befogja az orrát is.

Aztán pedig csak úgy csinál mint aki kifújja a füstöt.

Akit ez nem győzött volna meg, azt ez a szintén neten keringő kis animgif biztosan meggyőz, aholis Meggyes olyan ijedtében olyan messzire dobja a valahogy a kezébe került bongot, amennyire csak lehet!

Természetesen mivel úgy gondoljuk, hogy egy Fidesz politikus sohasem hazudik, szeretnénk rögzíteni Meggyes Tamás közleményét:

"Azt a látszatot próbálják kelteni, hogy marihuánát fogyasztottam. Ezt a hamis látszatot kelteni aljasság, azt állítani pedig, hogy valaha is fogyasztottam akár marihuánát is, hazugság. A sugalmazottakkal ellentétben az 1998-as felvétel éppen azt bizonyítja, hogy én itt sem fogyasztottam semmilyen tiltott szert"

Meggyes közleményében megmutatkozik az aggódás is:

"1998 előtt és után is, azoknak, akikről tudtam, hogy ha ritkán is, de fogyasztanak marihuánát, mindig is azt mondtam, hogy ne tegyék. Ezen az estén is így történhetett."

Mély bizodalommal, őszintén reméljük, hogy erről is lesz felvétel.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr51936070

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: De miért fogja be az orrát? 2010.04.20. 10:08:41

Tamásunk mindent tagad. Ő soha. És még mondta is másoknak, hogy nem szabad. Na persze ez életszerű, pláne, hogy a társaságban, ahol az elhíresült video készült mindenki szívott, de ő nem. Egyértelmű. Már majdnem meggyőzött. Ám. Miért veszi épp ő el a b...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árpád112 2010.04.20. 11:49:36

Ezen kb csak az nem látszik, hogy Meggyes és hogy szív. Látom a szociknál, a lobbikkal karöltve marad az álbizonyítékok gyártása, mint a régi szovjet szép időkben.

eml 2010.04.20. 13:14:57

Mondjon le!
Most, amíg nem vesznek meg a szocjobbok egy tanút. Létezik az a pénz, amiért még a saját testvére is eladja.

Most még elegánsan mehetne, akár a visszatérésre is lenne 4-8 év múlva esélye.
süti beállítások módosítása