Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Randalírozó magyargyűlölőket sztárol a kuruc.infó

2010.10.11. 04:39 | ZöldMarci | 5 komment

Címkék: magyar hír szerb meleg jobbik hírportál nacionalista kuruc homoszexuális 2010 magyargyűlölő belgrád melegfelvonulás kuruc.infó tünteő ellentüntető randalírozó

A nevadai adócsalók által támogatott szittya hírportál megint bemutatta, hogy nem csak hazánkban áll a Zagyva Gyula és a Samu Tamás Gergő féle "kultúremberek" pártján. A korlátlanul a törvényeken kívül álló hírportál, ma éjjel szerb randalírozókat kezdett el dicsőíteni.

A nacionalista futballhuligánokkal persze nem sok közös pont van, hiszen a szerb futballhuligánok rendesen gyűlölik a magyarokat (a Jobbik hivatalos lapja, a barikád.hu is beszámol egyes gyűlöletcselekményeikről). Márpedig a Szerbiában a magyarellenes skandálásokat, feliratokat többször sajnos magyarverések is követték. De egy olyan "nemes ügy" a melegek gyűlölete mindjárt összehozza a régi ellenségeket.

Figyeljük, hogy dicsőíti a "korlátlanul magyar" kuruc.infó a magyargyűlölő futballhuligánokat:

"A több mint ötezer rendőr kordonokkal igyekezett biztosítani a menetet, de az aberráltak ellen tüntetők át akarták törni a kerítést, miközben rendet követelve mutattak utat: „halál a homoszexuálisokra!”. A benzines palackokat és köveket dobáló tömeget a rendőrök könnygázzal próbálták feloszlatni.


"A város becsületének megmentéséért küzdöttek"

Már a ratyifelvonulás előtti gyülekezőt is sikeresen megzavarták a rendpártiak. „A vadászat elkezdődött” – kiabálták a betegek felé a rendőrök sorfala mögül.


Ez a "kollaboráns" rendőr is biztos megérdemelte

Az összecsapásoknak több mint százhúsz sebesült áldozata van, két rendőr súlyosan megsebesült. 188 embert vettek őrizetbe. A belgrádi polgármester szerint a hazafiak által okozott károk értéke több mint egymillió euróra tehető. Az államfő, Szerbia nagy szégyenére a megkövezést érdemlők pártjára állt, és elítélte a "vandál" tetteket, ahelyett, hogy elismerését fejezte volna ki a város becsületének megmentéséért.


"Járulékos költség I."

Már kezdetben is nemzeti radikálisok vették körbe a rendőrgyűrűbe zárt köcsögöket. Majd kövekkel, üvegekkel, petárdákkal dobálták a buzikkal kollaboráló rendőröket, mások pedig megpróbálták eltorlaszolni a menet útját, például kukákat borítottak fel.


"Járulékos költség II."

A szerb normalitás pártiak példamutatóan álltak helyt: megrongáltak több parkoló gépkocsit, kirakatüveget, és felgyújtottak egy rendőrautót. De ezt tekinthetjük akár a honvédelem járulékos veszteségeinek is. Kifosztottak több üzletet, gyújtópalackokat dobtak a kormányzó nyugatbarát, vagyis a fertőzött Demokrata Párt székházára, és felgyújtották az épület garázsát, megtámadták más pártok székházait is, valamint az állami televízió épületét.

Tehát:

1. Embereket kővel dobálni nem vandál cselekedet, ők a rendpártiak.

2. Ők a "város becsületének megmentői".

3. Viselkedésük "példamutató", a gépkocsik rongálása és az üzletek kifosztása "járulékos költség".

 

 Ezen a videón az látszik, hogy a "becsületvédő hazafiak" egy trolit tolnak a rendőröknek, aztán képek betört üzletekről és Demokrata Párt felgyújtani próbált székházáról.

 

Szintén szép, ahogy a korlátlan gyűlölködés hírportálja a szerb elnöknek, Boris Tadicnak beszól. 

Az államfő elítélte a "vandál" tetteket, és kijelentette, hogy a "szélsőségeseket" őrizetbe veszik és megbüntetik. "Szerbia garantálni fogja minden állampolgárának emberi jogait, függetlenül attól, hogy milyen különbségek vannak közöttük, és nem engedjük meg, hogy erőszakkal megfosszanak bárkit szabadságjogaitól" - szögezte le a mételyként ható egyenlőségelvű mantrát Boris Tadic.

Tadic a vajdasági magyar szervezetekkel közösen küzdött a diktatórikus és durván magyarellenes Milosevic rezsim ellen. Amikor pedig Tadic a magyaroknak fontos nemzetiségi jogokat garantálja, akkor valószínűleg a "mételyként ható egyenlőségelvet" képviseli...- legalábbis a szerb szélsőségesek szerint biztosan. Tadic ugyanis szálka a szerb soviniszták szemében, hiszen pártja is támogatja a vajdasági magyaroknak fontos autonómiát.

A kuruc.infótól persze nem ez az első ilyen koalíciózás a magyarság ellenségeivel. Nyáron Slotával kerültek közös álláspontra a melegek gyűlöletében. Persze nem lehet sokat várni egy olyan laptól, amely egy általa bojkottált laptól lop cikkeket.

 

 

+1 "Hiteles hírforrás"

Egy szép példa arra, hogy a kuruc mennyire hiteles hírforrás. Öt napja a címlapon van egy cikkük, hogy két gyerek halt meg Kolontáron. Ezt annak ellenére nem javították, hogy már aznap kiderült, hogy szerencsére "csak" egy gyerek halt meg. Nyilván a címlaphírük javítására nem marad idejük az újabb és újabb "cionista" világösszeesküvők leleplezése közben.

 

+2. A kuruc történelmi "ismeretei":

"Hitlert belekényszerítették a második világháborúba" mert "Többek között az angolok által feltüzelt lengyelek provokációinak következménye lett Lengyelország megtámadása.". (Még szerencse, hogy Hitler, a sarokba szorított  békepárti bárány évek óta fegyverkezett és éppen a lengyel a határon állomásoztak a csapatai..).

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr392361947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Senki fia 2010.10.11. 08:27:09

Úgy látszik, a hvg se tudja, hogy nem halt meg két gyerek.

hvg.hu/itthon/20101005_iszapkatasztrofa_iszapomles

ZöldMarci 2010.10.11. 10:44:06

@Senki fia: Valóban elég sokan lehozták hat napja ezt a hírt a HVG-től a Magyar Hírlapig. De egyedül az elvileg kékfényes hírekre gyúró k.infó hozza most is címlapon a megcáfolt hírt.

Senki fia 2010.10.11. 14:34:23

Most akkor nem haltak meg?
Mert reggel is áldozatokról beszéltek.
Mi az igazság?

ZöldMarci 2010.10.12. 20:57:28

@ Senki fia Újabb felnőtt áldozatok lettek sajnos. Ettől a gyermekáldozatok száma nem emelkedett

wip 2010.11.10. 08:13:58

Aszongya a zújság/sic!/, hogy a kurucinfo becenevű fasiszta csürheportált nem lehet negligálni, nem lehet semlegesíteni.
Csak az a kérdésem, hogyha az excsajok nevezetű hírbehozó portált lehet törölni,töröltetni, akkor ezek szerint nem szabad a nyilas csúrhét megfosztani a dühöngése reklámozásától???
No komment "demokrácia"!
süti beállítások módosítása