Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Repül a Novák, ki tudja hol áll meg

2010.09.24. 11:17 | Nagymogyoroszag | 184 komment

Címkék: jobbik tomcat novák előd

Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták. Legalábbis, ahol korábban lakott a XI. kerületben, az Andor utca - Albert utca sarkán, ilyen hírek járnak… Persze akkor még a postaládáján a MIÉP IT virított, de hát Előd kiábrándult a retrográd szittya pártból, és az új vonalas gárda fanklub tiszteletbeli képviselője lett.

No nem bántom tovább a nemzet Elődjét, elég rossz lehet neki így is, hogy ilyen szoftver fut rajta. Meg hát nem szeretném elvenni a másik nemzeti pólógyáros kenyerét sem, hiszen Tomcat a minap lenyomott egy stricimaflást a bíróságon Nováknak. Jelzem, a jelenet verekedéshez nem, de csitribunyóhoz kísértetiesen hasonlít. De azért egy pár kérdést felnyit bennem Novák Előd íves repülése, majd az azután látott kézmozdulatok, melyet még Anettka is megirigyelt volna a sztárboxban.

 

Először nem volt az egy olyan nagy pofon, hogy attól padlót kellene fogni. Másodszor, azért elképzeltem Novák Elődöt, hogy a „cigánybűnözőktől” védi a nemzetet. Persze a taktika beválhat, mert lehet, hogy a nováki kézmozdulatoktól elkezdenek röhögni, és cselekvőképtelené vállnak. Szerintem a Jobbik erős embere magát se tudná megvédeni egy erőteljes „pakoljámáki” után... Hát lehet, ezért jelentkezik csupán a Jobbik szúnyogcsapkodásra, bár azért morbid, hogy a kivégzett isten teremtményét, mert ugye a szúnyog is az, kampányfilmjükben egy kereszt alatt csapják agyon. Novák Elődből azt simán kinézem, hogy egy szúnyogot le tud csapni… Bár a reakcióidőt elnézve lehet, még kiszívná Előd vérét.

Azért Tomcat se ússza meg ezt a posztot. Ritka egy primitív dolog valakit pofán verni, még ha azt az embert egy pincében élő szőrös állatnak is tartja. Aki meg Polgár Tamást ismeri, az pontosan tudja, hogy Tamásunk médiaceleb. Azaz pontosabban vállalkozó, akinek a múltban kellett a pólóboltjához, most meg a Bombahír nevű hírportáljának a reklám. Azt is pontosan tudja, mivel egy nagyon értelmes csávó, ha pofán csapja Elődőt, és pont a Bombahír videózza le, az nagyon hamar körbe megy a magyar médiaposványban, aki meg kénytelen az aprócska hírforrásra hivatkozni. Tessék, kész is a reklámfilm, melyet sokan bemutatnak ingyen. Csak csendben jegyzem meg, én Polgár Tamást Magyarország egyik legnagyobb hatásvadászának és médiahackerének tartom. Bár nem értek vele sok mindenben egyet, de el kell ismerni, ehhez nagyon ért… Ahogy mondani szokták, Amerikában felfigyeltek volna már rá, és dollármilliárdos lenne, de a magyar urambátyám-koma-sógor viszonyok között szimplán egy hétköznapi pólóboltos (akit a fél ország ismer, teccik érteni miért mondom, hogy tehetséges egy pali, ugye?)

Persze a fentieket Tamás hevesen cáfolná, neeeeem, neeeem, áhhhhh dehogy…. Mindegy is, Novák úr nem élete első pofonját kapta, és amilyen ember, nem ez lesz neki az utolsó se… És ezt úgy írom, hogy bízom benne, nem fogja megütni többet senki sem. A nemzet Charlie Firpo-jának meg sok olvasót…:)

A Jobbik idei botránykrónikája

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr872319904

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: novák előd, a pokémon 2010.09.24. 15:33:10

      fel kéne már nőni nem? mi ez? dragon ball-poszter? ha csak a kezében tartaná az ostort, és lógatná szerényen, még jó is lehetne, de suhintatni vele pokémonos. meg a fire-effect is nagyon g...

Trackback: KO az első menetben 2010.09.24. 15:27:51

 Megmondom az őszintét: én bizony sajnálom szegény Novák Elődöt, pedig tényleg nem tartozik a kedvenceim közé, sőt. De hogy így pofán csapni őt, a kamerák előtt, no, hát ez nem vall úriemberre. Úriember nem így rendezi le afférját egy másikkal, mé...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.09.24. 15:48:03

A posztolót vigasztalhatja, hogy a néhány hét után már 50 igazolatlan óránál tartó cigányok valószínűleg nála is sötétebbek. De csak valószínűleg...

mement 2010.09.24. 15:49:56

Szanalmas arc ez a Tomcat, de az meg szanalmasabb ahogz a kis Novak meghatral, meg jo hogy nem sirta el magat:)

Szerintem ha kapot volna megegyet, mar konyorgesre fogta volna

Kmg42 2010.09.24. 15:50:44

Mostanába napokra elzárnak egyeseket mert ellopnak egy kiló kenyeret vagy egy rúd szalámit! Ezek után meg ez a Pocak Cica még mindig szabad lábon van?!?!

Vagy ezek után teljesen természetes lesz hogy emberek egymásnak esnek a tárgyalás után? Éljen a kettős mérce!

mement 2010.09.24. 15:53:48

@Kmg42: kettos mercevel jonni eleg nevetseges. Minden szentnek maga fele hajlik a keze.

Kun András 2010.09.24. 15:58:30

A bolsevik dialektikát mutatja, hogy míg a "folyosón megbeszéljük" antidemokratikus és ejnyebejnyedebunkóazilyen, addig egy jobbikos képviselőt leütni jajdevicces.
Mellesleg nem az első képviselő akit megpakolnak. Talán Horn Gábor nem volt képviselő? Ja, bocs, az csúnya náci dolog volt.

benkoo 2010.09.24. 16:03:51

szerintem megrendezett kamupofon volt, vagy többet kéne gyúrnia... mert ahogy én láttam a kezét találta el...
de hát az ő szavaival élve: ez csak egy gyerekcsíny.....

magpet · http://zsemlediszno.blog.hu 2010.09.24. 16:04:26

Örülök, hogy nem csak nekem szúrt szemet a helyesírás... :)
A cikk írójának: nyugi, ha helyesen írsz, az még nem mélymagyarság, és nem szippant be se a Jobbik, se a Bombagyár!
Egyébként ha annyira fáj, hogy ez a csúnya Tomcat így promózza a hülyeségeit, akkor miért nevezed nevén az ő kis honlapját? Biztos köszöni szépen az extra hírverést. :)

R1200Gs 2010.09.24. 16:07:20

Nem csípem tomicicát! Viszont hatásos a come-back.. Nem tudom, h megtervezte-e az ütés lágyságát ... Mindenesetre alázáshoz elég volt és a súlyos testi sértéshez kevés. Véletlen vagy direkt..(sztem véletlen) Kevés pénzből címlapon lenni ez a valami! Ebben tomicica nagyszerű! Igazi gondolatvilágát nem nagyon ismerjük,mert elég sok zagyvalékot tolt már tálcán a nagyérdemű elé. Novák "úrral" egyetértésben voltak jó darabig. Valami megtört. Most rühellik egymást ami jó ,mert cirkuszt a népnek! :-) A videót elnézve olyan volt ,mit amikor a szájkarate testet ölt. Sokan keménykednek ,beugatnak a klaviatúra segítségével a net névtelenségével a hátuk mögött.. Férfias igazi bunyóra kevesen vetemednek ,mert fingjuk nincs mi is az. A két "figter"-ről csak annyit ,h én személyesen mindkettőt keményen pofán basznám ,hisz nem Nagy Fero volt a Nemzet csótánya ,henem ezek!!

Alvarez 2010.09.24. 16:10:25

@Kun András: Horn Gábor poénnak vette azt az inzultust, hol is nácizott ő?

Amúgy Tomcatnek teljesen igaza van, ennek az adófizetők pénzén élősködőnek nem kézzel kéne lekezelni a fejét.

ivrilider 2010.09.24. 16:17:33

Nem ez a probléma, hanem hogy az ütés eleve félelmetes, bárki adja bárkinek. Én nem örülök annak sem, ha vadállatok verik szét egymást. Talán ha amúgy másokat vernének, és ahelyett egymást verik agyon, halálra, akkor esetleg, mert mások menekülnek meg így. De különben nem.

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2010.09.24. 16:19:37

Hmmm. Ha jól látom a posztoló először számon kéri Novákon, hogy 50 kiló, nem egy utcai harcos, és nincs felkészülve arra, hogy valaki pofán veri csak úgy, minden előjel nélkül és elzuhan. Majd pedig gyorsan elítéli az erőszakot. Na, most akkor vagy ne röhögjük ki az 50 kilós hülyegyereket, ha megcsapják, vagy vegyük tudomásul, hogy 2010-ben azzal a tudattal kell élni, hogy csak úgy pofán vágnak.

janosbacsi 2010.09.24. 16:22:32

Ez nem stricimaflás volt, azt máshogy kell :).

Falusi (törölt) 2010.09.24. 16:23:37

amikor a fagyi visszanyal:)

pyromaster 2010.09.24. 16:25:31

Jártatja itt mindenki a mocskos pofáját! A jó kurva anyátokért nem takarodtok dolgozni szar magyarok....

zsoltikam · http://catapult.blog.hu 2010.09.24. 16:27:03

"média hackerének tartom." azért a media hack az kicsit mas kategoria. ez siman csak szanalmas.

R1200Gs 2010.09.24. 16:29:36

Amúgy sunyi cigányoktól lesett megoldás volt ez a "pofon". Legalább ez a főfaszpólós kiírta volna magára ,h " pofánbaszlaknovákelőd" ,akkor ennek a kis óvszerszökevénynek is lehetett volna sansza. Legalább egy másik kijárat... tomicicának lehet ,h már nem nyomják a pólóit... Tán nem fizette ki őket rendesen? Ingben ritkán láttam még,de cefet szarul néz ki a bélgépe.

fraki 2010.09.24. 16:39:07

Ez a blog egy önparódia, igaz?

"az a loser a suliban akit meg köpőcsövezték, elvették az uzsiát és focipályán neki állt okoskodni"

csak ebben a mondattöredékben 2 vesszőhiba van, 2 egybe-különírási hiba, 2 nyelvtani hiba (1 hibás ragozás és egy kimaradt névelő), valamint 2 klasszikus spelling hiba (loser és uzsiát).

És akkor a pistikés-webegyes dizájnról nem is beszéltünk még.

Így nem tudok a tartalomra figyelni!

odamondó 2010.09.24. 16:47:39

Tomcatnek ajánlom következő jobbikos képviselőket:

-Zagyva György
-Sneider Tamás

Már az általánosban megtanítják az embert, hogy pici embert megütni szánalmas.

Budaphestie 2010.09.24. 16:55:37

A magyar választók beszavazták ezt az iszap réteget a parlamentbe. Most tök mindegy, hogy épp a Novák meg a Zagyva jutott be és a Tomcat nem. lehetne fordítva is. Ezeknek az arcoknak ez a színvonala. Ezek képviselik Magyarországot Európában....

Gratulálok magyar választópolgárok! Megmutattátok, hogy kis hazánk mégiscsak a balkánhoz tartozik.

tictac 2010.09.24. 16:56:58

Semmi baj a helyesírásával, az is a médiahack része. A nyelvtannácik, és a kevésbé nyelvtannácik kattintásainak összege, több mint a csak nyelvtannáciké. Minden szegmensre szükség van, mivagyunk a hülyék, hogy kattogunk összevissza.

belekotty 2010.09.24. 16:57:54

@pyromaster: " Jártatja itt mindenki a mocskos pofáját! A jó kurva anyátokért nem takarodtok dolgozni szar magyarok...."

- Bocs, Gazsi! Elpilledtünk abban hogy mi dolgozunk a segélyedért. :-))

belekotty 2010.09.24. 16:59:18

@Aron M: "cikked értékéből sokat levon a helyírásod. " :-)))

rept_ai 2010.09.24. 17:00:15

@fraki: A "loser" speciel pont jól van írva, a többi jogos :)

Alvarez 2010.09.24. 17:01:46

A Jobbik az igazi rendszerváltást igéretével, a "húsz évet a húsz évért" szlogennel került be a parlamentbe. Majd ott a Fidesz legnagyobb seggnyalója lett. Már emiatt megérdemlik a fejenként két pofont.

Alvarez 2010.09.24. 17:07:08

@Kun András: és cikk szerint ki nácizik? Láttam a Hornnal készült interjút utána, ahol röhögött az egészen.

ideasz 2010.09.24. 17:07:45

Helyesírás:1. Leülhetsz.

cassiopeia261 2010.09.24. 17:11:13

Te papa, a helyesírásod valami borzalmas... :)

Izomagyu 2010.09.24. 17:11:45

Tomcat, baszd meg, ez nagyon szánalmas volt.

Ennyire tele a tököd mindennel?

eMJe 2010.09.24. 17:13:50

Majdnem egy amőbához hasonlítottam az értelmi szinted, de ez sértő lenne az amőbára nézve. Olyan sötét vagy, hogy beszippantod a fekete lyukat is...

regress 2010.09.24. 17:14:14

puha vagy tomcat,felállt a kisköcsög

hiénaf1 2010.09.24. 17:14:28

Az egész poszt hangvételéből és támadási pontjaiból érződik az ultracionista értékrend. Valószínűleg a szerző egy szadeszos maradvány, hatalmas undorral a nemzeti oldal irányába.
Felhozni indoknak és ezzel manipulálni az olvasót, hogy Novákot szórták hógolyóval a suliban, lejáratni mondvacsinált gúnyos megjegyzésekkel, játszótéri cinkelés fél oldalban,
gáz, és gázabb mint az állas, mert aljasabb.

Tetejébe tehetségesnek tart és elismer egy többszörösen leszerepelt, csalással és lopással vádolt futóbolondot. Tehát a cél számít, nem az út, ahogyan azt eléred. Gratulálok, esetleg van még valami a cilinderben, amivel társadalmunk erkölcsi felemelkedését segíthetné a fertőből?
Ez egy tipikus ballib, rosszindulatú, zsidómódszeres sajtóanyag egy sértődött extraselejt tollából.
Elismerni az ügyeskedőt, gúnyt űzni a pofán csapottból..

Player 1 2010.09.24. 17:14:41

Há!Kijárt neki!De..Úristen!Piroslap?És az Indexen miért van címlapon ez az..oldal?

Berkela 2010.09.24. 17:21:14

HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁ... Kiváncsi vagyok Tomcatre, hogy ha Zagyva György jött volna ki megcsinálta volna ugyan ezt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

peti papagáj 2010.09.24. 17:26:09

@Netszamuráj: mindenki az igazság bajnokának tartja magát

ellenszenvesfigura 2010.09.24. 17:40:12

a rossz helyesírás is a baloldali értékrend része?

vinyi 2010.09.24. 17:56:02

Charlie Firpo te majom. :)

parttalan 2010.09.24. 18:03:48

A szélsőjobberek már egymást is abálják?

Sárga Király 2010.09.24. 18:16:29

Megállítja, eltereli a figyelmét, megüti. Ez ám a férfias elégtétel. Ráadásul két éve készül rá a nyomorult.

G. Wolf 2010.09.24. 18:25:42

Mind a kettő szánalmas...

Novák megérdemelte... A nép haragja elérte...

Tomcat is megérdemli hogy elzárják pár napra...

Ha sok Jobbikost üt meg tiszta balolgali gerilla harcos lesz :)

Egybként meg pont a Jobbik jött ezzel hogy "majd a folyosón megbeszéljük" - hát kérem így néz ki egy folyósón megbeszélés... Nem szép, nem jogállami, az se aki ilyet mond, az meg pláne nem aki ilyet tesz.

Szebb pofont! :)

dtk74 2010.09.24. 18:30:10

@MickthePick: Ha túl sok dologról jut Gyurcsány eszedbe, akkor rád fér egy pszichofrissítés, mert megakadt a tű. Ne vedd a problémát félvállról, mert ha nem látod a fától az erdőt, könnyen eltévedsz a rengetegben. Ez régi igazság, máig helytálló.

Pistie 2010.09.24. 18:30:26

Valaki magyarázza már el, hogy két szélsőjobbos (vagy Jobbikos) miért üti egymást? És a Jobbik média szerint kinek van igaza? (ezeket most komolyan kérdem)

ingenium rusticus /nyomokban félázsiait tartalmaz! · http://kigondoltam.blog.hu/ 2010.09.24. 18:30:46

Szerintem direkt ír helytelenül. Miközben kapja a fikázó kommenteket, röhög magában. Ez olyan balos humor lehet, amit a Hócipő óta nem nagyon értek.

Gondoljatok bele! Ennyire nem írhat szarul senki!

dtk74 2010.09.24. 18:33:24

@Sárga Király: Nem mintha kedvem lenne Tomcatet védeni, de az a hülye aki nem tereli a figyelmet, és ilyen szitut nem így intéz. A kocsmai szintű vitáknál legalábbis, a Jobbiknál pedig ezt, ismerve a Zagyva féle előzményeket, biztosan annak minősítik.
Azért elképzelek egy ilyen utcai, nyomi a nyomorult ellen - harcot ami úgy kezdődik, hogy megállnak egymással szemben, mélyen meghajolnak, majd meghajlás a közönség felé, és felveszik a harcállást. Életszerű mi?!

Mao elvtárs · http://diamondhostess.hu 2010.09.24. 18:35:37

Ez a video egyszerű fake, nincs mögötte semmi.

dtk74 2010.09.24. 18:37:05

@d.z.: Azért a "csakúgypofánvágnak"-hoz kellett némi igyekezet a sértett részéről. Aki ezt a stílust nyomja szakmányba, sérteget, vádol, aláz írásban, szóban másokat, annak számítani kell a retorziókra. Nem mindenkinek a szó a fegyvere, és a szánalom (meg a haverok) a pajzsa. Van aki csak úgy odaáll, kioszt két pofont, oszt' jó napot!
Lehet hogy Előd azért nem számított rá, mert hitt az általa leszólt jogállam védelmében :-) ?

Jaffar 2010.09.24. 18:38:55

Szerintem el se találta a csávót, de mind1.

lutria 2010.09.24. 18:49:00

Az lett volna a poén ha a Nováknak fekete öve lenne valamilyen küzdősportban amit nem irt bele az önéletrajzába,és visszaütött volna ami után Tomcat nagyot koppant volna márványpadlón.

neurotikk! (törölt) 2010.09.24. 18:49:17

Te is megelhetesi lehetsz a hozzaallasod alapjan.
Es akkor hiteles is a jellemzesed. Hisz megismered a magadfajtat.(?)

Ez a zsirpaca Tomcat egy szanalom.
Novak teljesen normalisan reagalt egy ilyen alattomos huzas utan, nem tudom mit porog az iro. Tomcathez kepest kifejezetten normalis. Ez a fazon ahogy koveti Novakot, szandek szerint felelmeteset imitalva... rohej.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2010.09.24. 18:49:32

Hiába no, a magyar demokráciára teremtett nép, ejszen!

csi szi 2010.09.24. 18:50:51

Nem volt ez pofon, hozzá sem ért az arcához.

Kozmokrator · http://www.tudtad.com 2010.09.24. 19:14:38

Én nem hiszem, hogy bármi baja is lenne Tomcat-nek. Egyszerűen üzlet. Ezt teszi nagyon helyesen politikával :D

Hefe 2010.09.24. 19:24:33

1. pofont nyitott tenyerrel adnak, nem okollel.
2. hozza sem ert novak arcahoz, mert novak a jobb kezet az arca elott tartotta, azt utotte meg tomcat.
3. ket igazi nyulbela.

d.z. · http://masikmagyarorszag.blog.hu 2010.09.24. 19:46:39

@dtk74: A Novák egy fasz, ettől még nem kell szegény csávót ilyen testalkattal bántani, megvan a maga baja. Nincs nekem azzal semmi bajom, ha időnként elszáll egy-két pofon, de, ha valaki kétszeres testfölénybe kamerák előtt csinálja ezt az, simán übereli a Novák összes eddigi hülyeségét. Nem kel neki tapsolni. Ha ezek után feljelentené Polgárt a dolog miatt, na az lenne röhejes. Egy majdnem pofont azért ki kell bírni.

Intizar 2010.09.24. 19:59:45

Nagy szellemek, ha találkoznak... Megérdemlik egymást kölcsönösen. Az az egy kár, hogy szegény Magyarország az "életterük" (bocs, de hozzájuk illik ez az illetlen kifejezés).

yeti-ufo hibrid 2010.09.24. 20:09:33

Úgy nézem, már mindent elmondtatok előttem. Én csak megerősítem.
1. Nováknak már nagyon kijárt egy kis beszaratás.
2. Tomicicc ettől még ugyanolyan féreg marad.
3. Ez egy gyenge simogatás volt, nem ütés.
4. A helyesírás, ugye.

Húsleves 2010.09.24. 20:53:36

Kíváncsi vagyok, tudnak-e még ennél mélyebbre süllyedni ezek a szánalmas szoci tetvek, hogy egy ilyen hírt így kommentáljanak. Erről a nyomera médiaköcsög Tomcatról meg messziről lerí, hogy tipikusan az a fajta "forrófejű", aki ha netán Zagyva György Gyulával futott volna össze a folyosón, akkor a cipőfűzőjével lett volna nagyon nagyon elfoglalva, magában ezt mormolva, hogy "nem látszom... nem látszom...".

ColT · http://kilatas.great-site.net 2010.09.24. 20:58:50

Elég gáz hogy politikában erről egyáltalán beszélnek... Ennek a történésnek kb. 0 súlya van, max. röhögünk egy jót rajta, és kész.

megint 2010.09.24. 21:13:15

Tomcet helyében kerülném mostanában a jobbikos rendezvényeket, szerencsétlent lassan minden tüntetésen meg akarják majd verni, először a ballib rendezvényen akarták elásni, most már a saját haverjai fogják ütni, kérdés, hogy egy kis marketing megér-e egy verést, persze aki keresi a bajt azt nem kell sajnálni.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.09.24. 21:34:10

Két szardarab csatája, szánalmas. Ilyenek ezek!

Nem tudom, nem is érdekel! 2010.09.24. 22:21:46

A két tróger lenne a videó címe, de ORBÁN TAKARODJ

Sapienti 2010.09.24. 22:48:28

@belekotty: Szerintem csak figyelembe vette a testi és szellemi súlycsoportot.

Sapienti 2010.09.24. 22:54:21

@parttalan: Nem az számít, hogy jobboldali hanem milyen "ember"!

Módfelett Kényelmetlen 2010.09.24. 23:02:01

Aki a vesszőkön pattog az mind análisan fixált. Mindenféle értelemben. Javaslat: Faszkorbács és metrózás. Sok sikert gyökerek.

Ленина · http://szanalmas.hu 2010.09.24. 23:42:24

Ez a két majom teljesen egy kategória, értelmi színvonaluk teljesen megegyezik, hogy úgy mondjam: megérdemlik egymást. Lehet egyébként, hogy egy gyönyörű kapcsolat kialakulásának lehettünk tanúi, ahogy "Apa" megregulázza "Anyát".
Aztán a következő héten cserélnek..

Nem vagyok fideszes 2010.09.24. 23:51:29

Undorodom Novák Elődtől, undorodom a pártjától, undorodom a nézeteitől, de az erőszaktól még jobban undorodom. Nem az a megoldás, hogy valaki pofánvágja. Másfelől meg kontraproduktív is, mert ez a nyálasz, szemét kis senkiházi még mártírként tűnhet fel. Nagyon nem kellet volna.

gmx 2010.09.24. 23:53:42

hallottam ma egy viccet:
a kis vakond és az anyukája felmennek a felszínre, és a kis vakond megkérdezi:
- mi az a zöld, ami olyan szépen hullámzik anyu?
- az a fű kis fiam - válaszolja az édesanyja
- és mi az a szép kék ott fenn?
- az az ég gyermekem
- és anyu, mi az a fényes ami olyan jó meleg?
- az a Napocska kisfiam - válaszolja a vakond mama.
- akkor miért lakunk ott lent a sötétben a föld alatt?
- kuss kisfiam, az a hazánk.

Nem vagyok fideszes 2010.09.25. 00:02:07

Ja, meg Polgár Tamás sem szívügyem, de miután nála lehetett rendelni jó Polk High 33-mas meg No Ma'am-es pólót, így tőle rendeltem. Hja, ilyen dolog a piacgazdaság.

sTormy 2010.09.25. 00:45:46

Én nem szeretem ezt a blogot, de ez most vicces volt, na.
Valamennyire.

békarépa 2010.09.25. 01:18:37

Istennek hála azt is megértük. A szépen eltűnedező vörösök ilyen szintű sztorikon kárörvendenek.

Én már csak egy kávét kérek...

Kapitány_1 2010.09.25. 01:21:57

Két suttyó veszekszik, a nagyobbik megüti azt amelyik a jobbik, de ki a faszt érdekel? Minden suliban vannak ilyen köcsögök, a parlamentben meg jóval nagyobbak is - unalmas, faszkorbács mindkettőnek!)
És ki az a Vona? A Bobcat meg nem mini földmunkagép?)

Kesztyűs Kéz · http://thaz.blog.hu/ 2010.09.25. 01:43:41

Szánalom, hogy mindenki tapsikol ennek a Polgárnak. Az senkinek nem jutott az eszébe, hogy akármilyen elveket és módszereket is vall, képvisel ez a Novák, attól még a Magyar Országgyűlés képviselője.
Ha mindenkit, aki nem tetszik nekünk, megfejelnénk, vagy legalábbis örömködnénk azon, hogy megfejelik, akkor, hogy Jamest idézzem a Csengett mylordból: "Hová vezetne az?"

g,mc,hc 2010.09.25. 02:34:57

Leszarom ki ez a két alak, ILYET EMBER NEM CSINÁL!

g,mc,hc 2010.09.25. 02:43:26

@gmx: Remek vicc, köszi. Szomorú, hogy csak ebben az országban érthető.

Megdobbent 2010.09.25. 03:08:46

Jol van ez, legalabb nem 20-an vertek szarra viperaval, mint a fradistat a magyarszigeten :) Szoval ez meg vallalhato.

lüke 2010.09.25. 05:12:53

na igen
a pofon,azért ebben megegyezhetünk semleges
jobbról, bálról
örülhettek bárhonnan
de marad:
az önbíráskodás kérdöjele

belekotty 2010.09.25. 06:20:11

@Kesztyűs Kéz: Szánalom hogy nem olvasol, csak ítélkezel, mert a súlyos többség nem helyesli a hülyegyerek Tomcat akcióját, amellett hogy utálja Vonát.

bierkamp 2010.09.25. 06:36:20

MIND A KETTŐT GÉPFEGyVERREL LELŐNI -OSZT JÓ NAPOT!

bierkamp 2010.09.25. 06:38:19

Jobbik a primitívek pártnak kikiáltott csőcseléje---jellemző azokra akik erre szavaztak, a primitiv, furkó szavazók. ( meg az analfabéták, meg az análfaszok)

bierkamp 2010.09.25. 06:39:30

IGEN, EZ AZ IGAZ MÉLYMAGYARKODÁS:

a kis vakond és az anyukája felmennek a felszínre, és a kis vakond megkérdezi:
- mi az a zöld, ami olyan szépen hullámzik anyu?
- az a fű kis fiam - válaszolja az édesanyja
- és mi az a szép kék ott fenn?
- az az ég gyermekem
- és anyu, mi az a fényes ami olyan jó meleg?
- az a Napocska kisfiam - válaszolja a vakond mama.
- akkor miért lakunk ott lent a sötétben a föld alatt?
- kuss kisfiam, az a hazánk.

neurotikk! (törölt) 2010.09.25. 06:52:02

@gmx:
:DDD
Nagyon jo. : ))
Csak tudnam miert ruhellem, de nagyon!?

kamasuka 2010.09.25. 08:13:19

A "a nemzet Elődje" az nem a Copkiller Előd? :D

kamasuka 2010.09.25. 08:14:49

Megj. szerintem el se találta ...

V. 2010.09.25. 08:49:54

Tc. szerintem is egy "kiskancsó", de ez az ütése tetszett LOLLLLLLLLLLLLLLLLLL. Ahogy elnézem nováknak nem okozott túl nagy megrázkodtatást ez a saller.Biztos hozzá van szokva LOLLLLLLL

V. 2010.09.25. 08:54:27

"Az senkinek nem jutott az eszébe, hogy akármilyen elveket és módszereket is vall, képvisel ez a Novák, attól még a Magyar Országgyűlés képviselője."
Ez pont elég nagy szégyen.

V. 2010.09.25. 08:57:15

Egyébként meg nem kell novákot sajnálni.Ő és az "elvtárasi" hasonló módszerekkel operálnak mint tc.. Nem feltételnül csak a tettlegességre gondolok.
Mióta a jobbikos képviselők többsége elkezde kapni élete első legális, szép nagy fizetését, azóta milyen csendben vannak :)

Anti Anyag (törölt) 2010.09.25. 09:23:58

Elképzelhető, hogy baloldali-liberális politikust is látunk így repülni, elég sok a sértett.

Akkor is örülsz majd?

eleve lehetetlen 2010.09.25. 10:11:41

Tisztelt szakértő úr miért nem elemezte ki a pufi-fánk mozgását is? Tragédia. Hátrafeszített kézfej, andalgó, csámpás járás. Igazi kislány. Édes Istenem, hogy megkongattam volna a Novák helyében ezt a gyökeret.

Páneurópai Harci Kos 2010.09.25. 10:24:35

A vicc remek, ez a két szerencsétlen nyomorék, meg remélem eltűnik a sűllyesztőben.
Az önbíráskodást nem támogatom, még ennek a nácinak az esetében sem.

buycat59 2010.09.25. 10:28:27

Lehet nem egy felvételt láttunk, de nekem nem tűnt egy lányos pacsinak az az ütés. Ököllel, keményen állcsúcsra. Megnézném a bloggert, ha ő kapna egy hasonlót, hogyan vélekedne róla.
Tomcat a szélsőjobbos ? Ne röhögtessetek már. Nézzetek már utána az "életútjának " ! Ime egy rövid, és koránt sem teljes leírás:
w.kuruc.org/galeriaN/hir/kicsoda_polgar_tamas2.pdf

buycat59 2010.09.25. 10:29:54

@V.: Kis szégyenlős, szerintem meg az a szégyen, hogy az elmúlt 8 év útán még ennyi szici ül a nemzet házában !

buycat59 2010.09.25. 10:30:51

Bocs az elütésért. szici-szoci

Cnere 2010.09.25. 10:33:00

Novákot nem kedvelem, de Tomcatet még annyira sem. Azok pedig a Novákon röhögnek, majd mit szólnak ha a kedvenc képrviselőjüket veri le valaki ?
Remélem a Novák feljelentést tesz és azt is a legkeményebb ítéletet kapja a Tomcat, amit csak lehet adni ilyen esetekben.

Don Bandi · http://www.youtube.com/watch?v=w_mZqfanqg0 2010.09.25. 10:37:40

novák egy kis pöcs, de tomcat egy olyan vadállat, amit nagyon hamar ki kéne irtani.

papamaci1 2010.09.25. 10:44:38

Ejnye cica ! Gyenge kis pöcsöket megverni.... szemüvegeseket.....
egyszerűen médiacelebbunkóállat vagy......(A pólóid qrva jók, ez tény.)Mellesleg nem pofon volt, hanem ököllel ütés. Remélem a kis pöcs ráküld két fekete cuccos kopasz állatot+ "könnyű testi sértés" minimum megáll a bíróságon.

Páneurópai Harci Kos 2010.09.25. 11:00:32

" Remélem a kis pöcs ráküld két fekete cuccos kopasz állatot"
adjunk még több munkát az ügyészségnek:) az is tétel.
Legfeljebb együtt ülnek majd. O:)

Azthiszem a nothing toxicon láttam egy börtönfelvételt amikor egy amerikai börtönben egy hatalmas fekete van egy szobában (nem cella volt, valami közösségi helység) és egy vékony újnácit beraknak.. na az élmény volt:)

tükörfúró 2010.09.25. 12:15:22

tomketre felfigyeltek volna? ámerikában? kik? és miért? maximum a kukluxok valami helyi redneck alvezére lenne, oszt jóvan
itt megint a két legrosszabb, az elmult 20évet szétcsesző hozáállás csapódik le, egyfelől ez a betyármítosz, hogy x-y hűmekora zseni, csak idehaza nem érvényesül, tehűt sajnáljukszegényt
a másik a folyamatos frusztrációs nagypofa, húde megcsapnám, deerős is vagyok, keményebb vagyok mint csáák nórisz..
érdekes a macseknak máig semmi baja, ahhoz már hangember az összes "szuperbunyós" kommentelő, hogy tényleg a vérét vegye tominak, nyilvánosan, kamera előtt
szánalmas
két magyar alapjellegzetesség, sírás és keménykedő önfényező pofázás

Várúr 2010.09.26. 13:11:57

@Kun András:
Horn Gábor egy rendes maflást kapott. Keveselltem.
süti beállítások módosítása