Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Vasárnap lehet szavazni a rendőrökre támadó jobbikosra!

2010.09.18. 21:43 | balközép | 3 komment

Címkék: választás megye parlament képviselő jobbik szarvas békés jelölt időközi országgyűlési samu tamás gergő

Miután Domokos László, a Fidesz magának 72 milliós prémiumot megszavazó képviselője az állami pénzek fő ellenőre lett időközi választást kellett kiírni. Domokos László egyébként nem volt szarvasi, lakása sem volt ott (csak a költségtérítést vette fel rá), de hagyjuk is a fideszes géniuszt, nyilván sok dolga van Kónyban és máshol, ahol ő lehet a fideszesek megmentője ÁSZ-a.

A Fidesz és az MSZP jelöltjei nem keltettek nagyobb feltűnést. Az LMP jelöltje az LMP országos rásegítésének következtében el tudott indulni, míg tavasszal még nem gyűlt neki össze elegendő ajánlószelvény. Az LMP, mivel a megyei jogú városokon kívül alig tudott vidéken indulni, nyilván ráfeküdt a mostani kampányra, hogy a tavaszi listás eredményüket meghaladó arányt fel tudja majd mutatni. Még a belvárosi LMP-sek is "a vidék problémáiból emberi kiutat kínáló párt jelöltje" melletti szavazásra buzdítják a békésieket.

De az igazi kuriózum a Jobbik jelöltje, aki a Jobbik megyei elnöke és listás parlamenti képviselője is. A Jobbik alapvetően két dolgot akar helyreállítani, az erkölcsöt és a rendet. Az erkölcs kérdésében már jópár furcsa ügyet összesítettünk. A rend kérdésében viszont maga Samu Tamás Gergő a problémás. Hogyan akarja, helyreállítani a rendet egy olyan ember, aki maga is üveggel és rúgással támad rendőrökre? Samu Tamás Gergely ellen ügyészségi eljárás is folyik, amit a kampányban gondosan eltitkolt. (A riportban vicces Dúró Dóra, aki nem meri letagadni, hogy a pártezetés is tudott Samu ügyéről). Samu egyébként nem tagadja, hogy ő van a felvételen. 

A Jobbik hívek hangos többsége pedig büszke az "ÁVÓ ellen fellépő" hősre és láthatóan a Samut újraindító pártot sem zavarja, hogy köztörvényes elemeket visz a "nemzet templomába" képviselőnek.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr502306139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ampelmann 2010.09.21. 13:18:57

Duro Dora nagyon suna pozitiv!
Eros Antonianak meg hatalmas csocsei vannak :) Qrnám!

pakesz (törölt) 2010.10.01. 00:49:13

hijj it tnem is az a durva hogy egy mcsokos geci bejutott, hanem a Jobbik hivatalos mondandoja errol, hogy nem fog tobbet elmondani...

nocsak nocsak, nem fejtenenk ki a Szent Igazsag minden reszletet?
hogyan is volt amikor ezt GYF fejehez vagtatok ezt Tisztelt Kuró Sunapozitív Dórikám?

pakesz (törölt) 2010.10.01. 00:50:13

@ampelmann: de remelem ha lredendezesre kerulne a sor te a 40 kilos kis papucskajanak nagyobbat le tudnal keverni :)
süti beállítások módosítása