Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A legnagyobb orbáni bullshit

2010.09.11. 13:07 | szocdemman | 1 komment

Címkék: orbán orbán viktor 2010 orbán kormány

Nekem ismerősöm Orbán Viktor Facebookon, nem semmi. Még a kávét sem ittam meg, de már az első cigi égett a kezemben, amikor az üzenő falon meg láttam az újabb napi bölcseletet. Kómának köszönhetően az első reakcióm, erőteljes mosolygás közben: Mi ez a sz..r??

A semmitmondás magyarországi nagy művésze kétség kívül Orbán Viktor. A ma megjelent Facebook üzenete azonban mindent felülmúlt. „Magyarországot úgy lehet talpra állítani, ha mindenütt fölemeljük. Fölemeljük Kisizsákot és Nagykanizsát, Somogysámsont és Budapestet, Kőszeget és Kalocsát. Minden kövét, gerendáját, tégláját, darabját az országnak egyszerre, és ott helyben kell fölemelnünk ahhoz, hogy talpra tudjuk állítani a hazánkat”. Hááát Manci néni teccik érteni na úgy lesz itt jobb élet ha mindent felemelünk, na hááá ennyi az egész osztjónapot. Bár remélem Viktor a felemelős hevületben nem kivájna majd az önkormányzati választások után felemelni a gyógyszer és a gázárakat… elvégre megígérte, úgy lesz itt jobb világ ha mindenütt felemeljük. No, lehet ez lenne az Orbáni titokzatos gazdaság politika alappillére.

Az újabb Orbáni bölcseletre érkezett kommentek sem semmik. A többségük mély gazdaságpolitikai jártasságról tesz tanúbizonyságot: úgy-úgy Viktor. Hajrá Magyarország! Ennyi. Azonban lehet találni igazi gyilkos mondatokat is melyek egy cseppet szétoffolják Vitya zavaros emelgetését, mint például: „Ugye ezek a települések nem fidesz kézben vannak azért kell felemelni a gerendákat?:)” Valaki előtt meg is jelent az újabb orbáni vízió: „Nahát, én vizuális típus vagyok...még a fák lógó gyökereit is látom...” És végezetül, utoljára hagytam a két kedvencemet: „Ez a "Somogysámson" mindent felülmúl!” illetve, „aha értem és Viktor nem lehetne inkább úgy, hogy jó gazdaságpolitikát csináltok??”

Énnekem tetszik ez a felemelősdi, de komolyan. Szerintem ez a jövő. Mindent felemelni… csak remélem nem viszik el… Azért adnék egy két tippet, mit emeljen fel Viktor….:)
 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr762288443

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Livelife.guide 2018.05.06. 15:05:58

BpBurger (130) - Betevő - Burger Blog

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

benfica 2010.09.13. 14:44:52

2006.1-click.jp/
Klikkelj az egérrel!
És mindent ugyanígy felemelünk.
süti beállítások módosítása