Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Alkotmányozás egy látványkereszténytől

2010.08.09. 12:01 | szocdemman | 1 komment

A Fideszfigyelő egy tartalmas írásban mondja el, hogy mi a baj azzal, ha egy Schmitt Pál javasolja az Alkotmányba a kereszténységet.  (Ehhez képest egészen normális dolognak tűnik, hogy Schmitt rendes politikai kolbásztöltőként mindjárt a sportot is becikkelyezné az Alkotmányba: Isten, haza, párbajtőr).

Schmitt Pál mélyen átélt kereszténységéről sokat elárul, hogy 58 évesen még azt fejtette ki, hogy "nincs ideje templomba járni". Szóval nekem az egészről ez jut eszembe:

(A képen természetesen nem Schmitt Pál, hanem Hugh Hefner látható).

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr622207103

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.08.09. 17:55:28

Off topic, de ezt olvasontok kell!

kuruc.info/r/20/63912/

Fankadelikátot majdnem meglincselték a csőcselék sziget aka. magyar sziget nevű fasisztoid rendezvényen, a frusztrált neonnácik, meg a focihuligánok, akik nem mellesleg egymást is lerendezték... hát igen, aki korpa közé keveredik megeszik a náci disznók!

Erről kérnék is egy posztot!
köfi
süti beállítások módosítása