Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Megszűnik a Szólás szabadsága

2010.07.01. 16:12 | ZöldMarci | Szólj hozzá!

Címkék: média sajtó fidesz kdnp

Korábban megírtam, hogy a Szólás szabadásgából, hogyan cenzúrázták ki a Kósa-Szíjjártó forintbedöntő nyilatkozatot. Később a comment:com megírta, hogy gyakorlatilag az egész MTV elhallgatta a Kósa-ügyet, amely tartós kárt okozott a magyar államkötvények piacán.

Most úgy tűnik, hogy cenzúrázott formában sem maradhat a Szólás szabadsága. Helyette új műsort fognak készíteni a KDNP pártszővivőjének vezetésével. Szóval a pártsemleges riporter egy pártszóvivő lesz.

A KDNP bombázója az MTV-be ejtőernyőzik

Ez elgondolkoztatott, hogy mi lesz a Fidesz következő lépése a médiában. Válasszatok:

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr932123209

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Brezsnyev vicc jutott Orbánról a Magyar Narancs eszébe 2010.07.01. 16:55:38

Mit lát az ember, ha a kettes csatonára kapcsol az egyes csatornán futó BrezsnyevOrbán beszédről?Bloggerek agresszív perelése, a bloggerek kötelező regisztrációja, a közmédiumok pártkatona alá vonása, pártszóvivő műsorvezetővé tétele és még néhány ügy ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása