Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

"Kurva anyátok" - bemutatkozik az országimázs felelőse

2010.06.02. 10:10 | ZöldMarci | 354 komment

Címkék: fidesz kormány 2010 ország imázs

Napok óta nem cáfolta senki a Fideszből, hogy Rákay Philip lenne az országimázs következő felelőse. Mielőtt bárki meg tudná gátolni a tehetség kinevezését, gyorsan öt mellette szóló okot is fel kell sorolnunk.

1. Egész Európa felfigyelhet arra, hogy egy olyan ember teremt országimázst, aki ilyen emlékezetesen "mutatkozik be":

 

 2. Akkor is tud magának parkolóhelyet találni, ha nincs:

3. Jól ismeri az önkormányzatokat.

Hiszen a fideszes önkormányzatokban évek óta ad milliókért tanácsot.

4. Nagy sikerrel tart önkormányzati pénzből finanszírozott fideszes "kultúrális" rendezvényeket.

5. Biztos erkölcsi értékrendje van: "Nem voltam hajlandó, és nem is vagyok hajlandó ezekben a gatyaletologatós, ostoba és romboló hatású műsorokban közreműködni."

 

P.S. Egyébként pedig, a korábbi Országimázs központnál minden rendben volt. Hiszen a Polt Péter vezette ügyészség megállapította, hogy:

1. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására. Szabad ezért mindössze 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
2. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizeti az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
3. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
4. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre kiugróan sokat,  összesen 975 milliót elkölteni.
 5. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
6. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
7. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
8. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
9. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
10. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
11. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó (vörös csillag) rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon. Majd mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni. Az üzletet pedig Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani.
12. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak. Mindezt azután, hogy az Országimázs Központ akkori vezetőjének azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus. (fideszfigyelő)

 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr992049756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malac555 2010.06.02. 17:55:01

nem az a baj a Filippel, hogy csúnyán beszél.
Mi is beszélünk csúnyán. Bassza meg a kutya!

tirolifa 2010.06.02. 17:58:38

szánalmas kis köcsög. viszont jól tud helyezkedni, mert a "királynak" kell egy kedvenc udvari bolond.:))))

moophlander 2010.06.02. 18:03:00

Figyeljetek ti, a szocialista rendszerből átmenekült, kommunista agyhalottak! Ha most a Győzikét neveznék ki, akkor sem szólhatnátok egy kurva szót sem, mert még az is becsületesebb cigánygyerek, mint bárki az egymás elvtársai közül! Pofa lapos legyen és örüljetek, hogy túlélhettétek!

sertésszamba:-/ malacmambó 2010.06.02. 18:05:02

@kokavec: Az, hogy te miként minősítesz önmagáéért beszél.

Tetszik :)))

Te és 32 másik kedvelitek ezt.32 embernek tetszik.

Ez mindent elmond. Hahahahahahahaha....

sertésszamba:-/ malacmambó 2010.06.02. 18:12:18

Bocsi, mozgósítás van. Helyesbítenem kell:

Tetszik
Te és 37 másik kedvelitek ezt.37 embernek tetszik.

:))))))))

Hihihihihihihihi....

átlátó 2010.06.02. 18:19:09

Nqa pudligárok, meguntam. Tünés haza a családhoz, vagy bukjatok rá a melóra. Még gyengébb kérdésekben se számított se számított az ilyen blogíró meg a hozzászólók véleménye. Értve?! Az Isten bassza meg anyám, hogy erre meg arra he! Majd berendelem ezt a Rákayt és megkérdezem, hogy mit gondol a jövőjét illetően. És ha miniszter akar lenni, akkor az lesz, ha beszartok akkor is. A kurva egy életbe. Na. Mert többesze van, mint nektek. Csak pofáztok itt, de nem cselekszetek. Értve vagyok? Haza mehettek, én még maradok. Gondolkodnom kell felőletek is. És mondom. Ha fölbasztok, minisztert csinálok belőle. Vagy Apeh elnököt, de akkor szorulni fog a picsátok.

átlátó 2010.06.02. 18:27:16

@átlátó: Szólt a titkárnőm, hogy ne kapkodjak írás közben. Ki van rúgva. Pedig igen jó meleg egy szája volt. Ezt mondta egy másik férfi is, de az erről a blogíróról.

Ajtony 2010.06.02. 18:33:23

@karikaV43: ez után a leszopós duma után legalább az identitásod megvan

Darázs Csaba 2010.06.02. 18:34:26

Vonának igaza lesz, meglesz az a 2/3-ad a Jobbiknak.

HAMAR

2010.06.02. 18:39:45

én amúgy hányok a maszoptól, de azt nem értem minek véditek ezt a philip gyereket ilyen hévvel

Krogshöj 2010.06.02. 18:59:00

Egy érvet kifelejtettél: ezentúl nézhető lesz (talán) a Péntek 8. Filip patetikus "személyes vallomásai", arcátlan hízelgései, személyeskedő talpnyalásai még egy szilárd világnézeti alapokon álló, de jó ízlésű Fidesz-szavazónak is kifordult a bele.

sertésmájkrém 2010.06.02. 19:07:06

Ja, hát ha rajtatok múlik tuti hogy még a financial times is erről ir majd, nektek semmi sem drága, undorító férgek.
Nem mintha kedvelném ezt a gyökeret, de ez a jellegzetes szoci geciség gyomorforgató.

Fioni (törölt) 2010.06.02. 19:09:38

@Opinion:
szerintem összetévesztel valakivel, mert én a JOBBIK-ot seholsem bírálom, már ne haragudj
csak a libsiket, de azt igen jól..
valóban jobb lenne példát mutatni azt nem mutatom , de ilyen 20 éves anyázós felvételek , nem zavarnak, mert fiatal volt és nyilván 40 évesen már benő a feje lágya
Majd ha Rákay is lopni fog vagy hazudni , vagy áttqrni a népet , mint ahogy tették egyesek , biztosan nem fogom szó nélkül hagyni
de ez semmi

főtengelyköszörülőkisiparostanonc 2010.06.02. 19:11:52

Mi a f.....k kell országimázs központ?????

Egy i állami cég fogja a külföldnek bemutatni, hogy mi a tuti a magyarokban, és ráadásúl Filippel az élen?
Na ne!

Még hogy kisebb lett az államappartátus.... röhög a májam

smartdrive 2010.06.02. 19:13:02

jaj, olyan jó lesz a sok divatfideszes kognitív disszonanciáján röhögni

átlátó 2010.06.02. 19:18:18

@Rhythmeen: Mi a bajod vele? Most ne arról, hogy kinek mi tetszik, vagy nem tetszik, mert azt az ízlésnek nevezem. és arról, hogy mi édes és mi keserű nem vitatkoznék. Arról sem, hogy milyen műsorvezető, mert ugye a Hajdú se és mondjuk az X.Y. se sokak kedvence. Egyszerűen mi az, ami ellene szól? Hogy fiatal? Vagy, hogy nincs rajta tetoválás, vagy mit tudom én...amúgy meg minden posztra van alkalmasabb személy és minden poszton van annál az alkalmasabbnál nem annyira alkalmas. Na itt azon megy a gyúrma, mennyire buzi e, vagy parkolt ő is tilosban e, vagy seggnyaló e, (hú akik ezt írták érdekelne a nyelvük mérete) trapéznadrágot hordott e, stb..., mindez majd húsz évvel ezelőtti videolink segítségével, aminek tartalma abszolut magánvélemény kritikán alui nézőkről, adáson kívül. (Zsákszámra olvastam ilyesféle rajongói leveleket, hát volt, hogy innom is kellett.) Szóval itt nem én például nem vagyok egy védőügyvéde, de lássuk be, hogy buzizni, meg egyéb baromságokat írni nem azért igazságtalan, mert nem buzi, meg stb, hanem mert nem igaz. Szóval mi a baj vele? Azoknak van baja vele, akiknek nem szimpatikus, ilyen eset meg van bőven. A nép meg már csak ilyen én is, aki nem szimpatikus, arról leszedik a keresztvizet az ilyen agoraszerű blogokon. De semmi más következménye nincsen. Ha nem lenne ez, otthon vacsora közben dünnyögnének egyet erről az ügyről is a férjnek-asszonynak és egymásra fordulnának folytatásként.
Szóval ha kibeszélte magát mindenki, tessék egyet kurni. Ingyébe van...és nyugodtá tesz. :) Ha jó a műsor és akkor itt a következő amin lehet pampogni. Milyen a jó kurás műsora? Országimázs izé vezetőinek meg azok közül választanak, akik országimázs izé vezetők lehetnek. Végzett munka után lehet pampogni, de szólok előre, igazán semmi jelentősége annak, hogy én, vagy bárki más miket írkál itt szimpátia, vagy antiszimpátia alapján. Visszadom szót a következőnek.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 19:20:14

Vona Gábor majd jól lenyilazza ha nem jól özékedik a kiccsákó!

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 19:23:34

Mera Jobbik a legjobbik párt a parlamentben.Ez okés és tuti testvérek! Haláli jók vagyunk pacsipuszi tesók!!!

tóni 2010.06.02. 19:25:49

menjetek má a faszomba.
tényleg nem vagyok az a komcsizós típus de lehetne már vöröslap az új blognév.
miért vagytok TI az index címlapon????. nem szeretem orbánt de a faszom ki van a mocskolódó, koncepciós peres, koholt vádas, demagóg antifa balosokból mint Ti vagytok.

dtk74 2010.06.02. 19:27:12

@tálca nélküli miniszter: mondasz valamit. van amiről nem illik beszélni. inkább olvassunk recepteket.

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 19:28:05

Me nelegyé se hebe se hurgya érezd át a testvériséget a testedben a szívedben a lekedben magyar tesó!Ne haggyá' esélyt a szaroknak a rütyvedt zsidóknak,a cigányoknak.Éljen a magyar egység a szabadság és a haza,tesó!

kovacsguszti68 2010.06.02. 19:39:32

Teccik a sok felháborodott fityeszes hozzászólás. :)) szegények, annyira elfogultak, olyan szemellenzősek, hogy az már káros lehet az egészségükre is.
Igen, az elmúlt 8 évben volt számos olyan botrányos esemény, amelyért az illetékeseknek (Hagyó, Zuschlag, stb) felelniük kell.
DE: könyörgöm, kedves nemzettársaim (Ha már Ovi szerint is 3/3=Nemzet) ne legyetek ennyire feledékenyek. Ne feledjétek azt a sok szart, amit a fejetekre ejtett Ovi és csapata 1998-2002 között. Azt hiszem, a Megyó kormány legnagyobb hibája az volt, hogy nem kezelte kellően ezt a sok botrányos ügyet, a korábbi közbeszerzéseket (Vegyépszaros sztrádák, hepiend, stb) az egyéb botrányos ügyeket (Kaya Ibrahim, Torgyán ámokfutásai, Simlicska apeh ügyei, stb) és hagyta szabadon futni azt a sok akasztófára való senkiházit.
Ha Varga "Csontváz" Mihályhoz hasonló lelkesedéssel végezték volna ezen ügyek felderítését, akkor most a fityesz lenne valahol 20% alatti szinten, nem a maszop.
Még egyszer hangsúlyoznám: mindez nem jelenti azt a részemről, hogy a maszopos bűnözőket ne kellene rács mögé dugni. De legalább ilyen elbírálást érdemelne a másik oldal is. szerintem már most lehetne találni néhány önkormányzatot, ahol a fityeszes illetékesek keményen nyúlják le a pénzeket.. Remélem, hamarosan ők is rács mögé kerülnek...

kovacsguszti68 2010.06.02. 19:48:12

@Fioni: Nálad hány éves kor fölött, és hány millió fölött kezdődik a lopás? Mi alapján ítéled ezt meg? Vagy azt gondolod, hogy a 10 évvel ezelőtti ügyek elévültek már?
Nem, barátom, az egymillió Ft ellopása is lopás, és a szememben ez sem évül el. Hadd emlékeztesselek a Zuschlagra: 75 milliót lopott el, kb annyi idős, mint Philip (de szép magyar név a Philip :))) és mindezért kapott első fokon 8,5 évet, mert állítólag szervezetten bűnözött. Namármost: ha Philip elvtárs ennyi helyről ennyi pénzt tudott lenyúlni, vélhetően ott is volt némi szervezettség. Ez nem érdemelne meg ugyancsak 8,5 évet?
Nem, a faszt nem...

layo 2010.06.02. 19:48:45

@Krogshöj: Philip Péntek 8 = Lakat T Napkelte kb.

nem nemsiker_s 2010.06.02. 19:50:26

Egész jó fej ez a filip :))

De komolyan kiről ne lehetne egy ilyen videót elkészíteni ? (Italozgatás után valaki ökörködik)

Mi ez a kis szösszenet ahhoz a botrány özönhöz képest amit a szocik termeltek ki nyolc év alatt?

Ez a poszt szánalmas. Dehát szegény ember vízzel főz.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.06.02. 19:55:13

1. Szabad az Ezüsthajónak 469,5 millió forintot kifizetni Orbán Viktor miniszterelnök és a kormánytagok politikai tevékenységének dokumentálására. Szabad ezért mindössze 296 filmet, valamint fotókat készíteni. (A szerződésekről a KEHI megállapította: a felvételekre kötött eseti szerződések, valamint az ezek költségvetését tartalmazó mellékletek elnagyoltak, a vállalkozó számára egyoldalúan kedvezőek.)
2. Szabad az OK-nak még 30 millió készenléti díjat is fizeti az Ezüsthajónak, azt követően is, hogy az Állami Számvevőszék indokolatlannak találta a kifizetést.
3. Szabad a Happy End Kft.-nek a mobilvécéket forgalmazó Toi Toi Kft.-től 260 ezer forintos listaáron a 2000. augusztus 20-i ünnepségekhez illemhelyeket bérelni, majd 6 és fél millió forintért - 25-szörös áron - az Országimázs Központnak leszámlázni.
4. Szabad az OK-nak 2000 augusztus 20-án a millenniumi ünnepségekre kiugróan sokat, összesen 975 milliót elkölteni.
5. Szabad a sidney-i olimpiai győztesekről óriásposztereket készítenie a Happy Endnek, a költségvetést pedig ugyancsak eltitkolni.
6. Szabad Sidney-ben az olimpián magyar kulturális és gasztronómiai napokat szervezni a Happy Endnek 143 millió forintért.
7. Szabad az OK-nak reklámozni a filmszemlét, arculattervezőként pedig a Happy Endet megbízni 20 millió forintért.
8. Szabad az OK-nak 51 millió forintot elkölteni az Orbán Viktor washingtoni kitüntetésére utazó magyar művészekre.
9. Szabad emellett a Miniszterelnöki Hivatal által elkülönített pénzekből kulturális ismeretterjesztésre, programajánlókra 740 milliót, költségvetési kiadványokra 390 milliót, gazdaságfejlesztési eszközcsomagra 1,47 milliárdot szintén az OK-nak adni.
10. Szabad a Happy Endnek Mádl Ferenc államfői beiktatási ceremóniájára 120 millió forintot kifizetni közbeszerzési pályázaton.
11. Szabad egy amerikai gyorsétterem-hálózat visszamaradt készletéből hamburgert és egy ismert sörmárkát formázó (vörös csillag) rakétákat is fellőni a 2000-es millenniumi tűzijátékon. Majd mindezért a Happy Enden és az Ezüsthajón keresztül két cégnek több mint 230 millió forintot kifizetni. Az üzletet pedig Wermer András anyósának amerikai cégén keresztül lebonyolítani.
12. Szabad később úgy érvelni, hogy az Országimázs Központ az Állami Számvevőszéknek tartozik elszámolni a közpénzekkel, nem pedig a sajtónak. Mindezt azután, hogy az Országimázs Központ akkori vezetőjének azzal hárítani el az árat firtató érdeklődését, hogy az ünnepi bejgli árát sem kérdezzük meg a nagymamától a karácsonyi vacsorán, így a polgároknak szóló ajándék ára sem publikus.

Sziszifusz 2010.06.02. 19:59:23

Biztos más is szólt már, hogy:

kultUrális

ez majdnem olyan kínos, mint maga Philip

mistertwister 2010.06.02. 20:09:13

Hát, mi tagadás, ez a Filip igazi nagy köcsög volt még zenetévés korában...

mistertwister 2010.06.02. 20:11:29

@Navracsics a FIDESZ hiteles királya, már ő a vezér: Így van, ezt nyomjátok csak. Az MSZP az SZDSZ útján menetel előre rendületlenül! Hajrá, gyorsabban! :D

átlátó 2010.06.02. 20:13:48

Én csak annyit mondok még a végén, hogy lehet itt ezüsthajózni, meg kajaibrahimozni, ez mind igaz. De... ez a Rákay gyerek nem volt köztük. De... nem vett át semmilyen dobozt, meg borítékot. Kétségtelen, fingott egyet valamikor, ezt most is megteszi szerintem. A személyére kivetíteni a világfájdalmat olyan, mint ennek a blogírónak a fájdalma, miszerint ő úgy gondolja, hogy ilyen felkérésnek ő is eleget tudna tenni. Namost a helyzet az, hogy ez lehetséges, de nem őt kérik fel. Ezért aztán beletúr az orrába és kihúzza a fél agyát fika formában. Nem tudok vele érezni a fájdalmában, mert ide látszik a színe az irigységtől. Hasonlóan azokhoz, akiknek a parízer vége jutott ma a pultnál és jól jön ez blog kiüríteni, amit a hentesnek nem mert. Szóval a kérdéses szín, az olyan sárgás-barnás. Tetszenek tudni mire gondolok, így a Bakterház környékén. Akik pedig ezt a Rákayt felkérik, valószínűsíthetően ismerik és azért kérik fel. Ellentétben azokkal, akik nem ismerik, de már látták. :)
Tényleg elgondolkodok azon, hogy kinevezem nemcsak Apeh főizének, hanem még munkaügyi főfelügyelőnek, meg még gondolkodok minek. És minden nap beszámoltatom. Visszasírjátok a kurva életbe, hogy miért nem országimázst épít.

mistertwister 2010.06.02. 20:14:32

Marci, amúgy oké minden, ami leírtál, de akkor mi legyen? Jöttök ti ismét Hagyóval, Hunvalddal, Zuschlaggal?

flippant 2010.06.02. 20:15:07

Bakker, ez a liberális vivás ripacs alpáribb mint a helótás geci

mistertwister 2010.06.02. 20:16:37

@tóni: Vörösagy? Vörössegg? Vörösfaszsereg? Pirosfasz?

dr kíváncsivagyok 2010.06.02. 20:24:58

Bocsánat , attól hogy az MSzP csúnyán lejáratta magát , egyenesen következik , hogy a Fidesz milyen tökéletesen becsületes ??

neurotikk! (törölt) 2010.06.02. 20:25:09

Minek orszagimazs?
Penzkoltesnek?
Az orszag ugyis jol fog mukodni, megmondtak, annal jobb imazs nem kell mikor mar a Norvegok is ide akarnak majd bevandorolni.

Ha meg nem jol mukodik akkor azon meg Philip sem segit, ugyebar.

Ha tenyleg lesz ujra orszagimazs, akkor az az elso jele a haverok penzhez segitesenek, a kozpenzek elherdalasanak. Pont az amit pofatlanul csinalt az elozo.
Most akkor megsem volt forradalom, Orbanka, csak csereltetek a poszton?

dr kíváncsivagyok 2010.06.02. 20:27:05

@átlátó: Nem vett át borítékot ? Talán csak nincs videó róla !

átlátó 2010.06.02. 20:28:33

@flippant: Le vagy maradva nem néhány brossúrával. El voltál zárva eddig?

átlátó 2010.06.02. 20:31:26

@kíváncsivagyok: Kösz a kérdést, olyan módon válaszolok, ahogy kérdeztél. Tehát arról sincs, hogy te milyet nem vettél át. Vagy, hogy most esetleg meg kéne törölni az orrod, mert kilóg valami belőle.

átlátó 2010.06.02. 20:36:56

@kíváncsivagyok: Akkor válaszolok, ha már megtiszteltél. Abban a stílusban, ahogy érdeklődsz. Szóval arról sincs video, hogy nem vett át. Meg arról sem, hogy megkéne törölni az orrod, mert kilóg belőle valami. Meg arról sincs, hogy te se vettél át. Holott át is vehetsz, meg be is szarhatsz.

kokavec 2010.06.02. 20:51:36

@átlátó: itt vagy egész nap, hogy promotáld ezt a saláta filipet? Most éppen kit akarsz megint a sarokba állítani és elverni a fenekét. Ezt szereted?

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 21:00:01

Tökjócsávó nemírfasságottesó,ottatutiság mer Jobbik a tutiság!!!
Nemagecigány! Köcsögnemafasszopó a tuti a nyerő a holokauszt!!

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 21:05:56

Remélem sikerült a blog színvonalához hozzászólnom érdemben tesó! XD
De a jobbik a legjobbik tutira a jó!
A nemzeti érdek a fontos tesó! A haza és anyád és a fiad érdeke a fontos tesó!
A többi csak köcsög és fasszopó!!

layo 2010.06.02. 21:06:55

@rockee: itt nem erről van szó te farok.Ha nem lesz MSZP, akkor szerinted nem lesz ellenvélemény sem? Az a baj,hogy a fideszes hozzászólások között csak elvétve látok önkritikát.Szépen nézünk ki:úgy tűnik bármit megtehet majd a fidesz, a birkái minden szinten bólogatni fognak.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.06.02. 21:25:16

Ezt a büdöst tahó tanyára a disznók közé!

A kis forradalmár a Pintér , Fellegi, Vitézy ..oligarchák mellé még ezt a szépen beszélő, "szentfazék", köcsög ministránsgyereket is a forradalmi csapatba teszi, teljesen lenullázva azt:

Bravó O. Viktor, erre adott felhatalmazást a nép??

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 21:30:24

A fidesz eddig csak a Jobbik programját valósította meg! Köszi Viki!!

Mr. Ligthman 2010.06.02. 21:31:03

Vakok és amnéziások. Azért mert az elmúlt 8 év olyan volt, amilyen, még nem kellene elfelejteni az az előtti időszakot.
Milliárdos nagyságrendű költekezés az Ezüshajó és Happy End cégek javára tényleg normális? És ha valaki azt mondja, hogy ezek nem igazak, az csak lusta volt utánanézni.
De mit is vár az ember azoktól, akik képesek 10 perces beszédért kimenni (sőt, feljönni vidékről) a Vörösmarty térre... :) Biztos nem volt Mónika show a TV-ben, más elfoglaltság meg nem adódott...
Ja, és ha valaki úgy gondolja, hogy ezekről az MSZP-s ügyekről csak most szereztek tudomást... Véletlen, igaz? Ó, kis naívak. Vagy inkább balekok?

roki 2010.06.02. 21:33:07

Hehehe....

Ez az ótvar kiskomancs ezüsthajós, tojtoj tematizáció már fénykorába sem volt valami ütős, pláne nem hiteles, csak Bógár Gyuri agyhalottjai kajálták legfeljebb.
Csodálkozom, hogy ezt a bebukott vonalat valaki képes volt blogba szedni, tényleg nem gondoltam volna, hogy az MSZP fanok ennyire idióták .

Ezeknek vége, mint a botnak, ha ilyen lesz a megújulás, ilyen lesz a jövőjük.;)))

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 21:55:55

Emeszpé a király,a kómások és agyhalottak királya! Éljen lenin és sztálin a zsidógyilkosok példaképei!

Cuppanj a végére! (törölt) 2010.06.02. 21:58:38

Haláltábor és gulag,szibéria és vlagyivosztok. Hülye zsidó nememléksztok?!

átlátó 2010.06.02. 21:58:55

@kokavec: Kösz, hogy ilyen áttételesen próbálod beosztani az időmet. De megválaszolok én neked kispajtás. Képes vagyok több oldalra koncentrálni egyszerre, közben teszek-veszek is és nem vagy te olyan nagy falat nekem, hogy ne tudjalak nagyon gyorsan lerázni. Meg gyorsan nyomom, ne rám haragudj ezért, ahogy azért se, hogy neked más ossza be az idődet. De ahogy látom, ezért te is itt vagy és nem máshol. Holott máshol is lehetnél, de te tudod mi a fontos. :)

dr kíváncsivagyok 2010.06.02. 22:16:39

@átlátó: Látom , csak testváladékban tudsz gondolkodni . Gusztusos emberke lehetsz.

Sztávrosz_ (törölt) 2010.06.02. 22:28:02

Zavarjunk el mindenkit és kiáltsuk ki az Autonómiát.

dr. médiafigyelőbété 2010.06.02. 22:29:21

Az lehetetlen,hogy ő legyen az országimázs felelőse!!!Ez egy álhír,nem,nem és nem!!!
Amikor az Orbán-ellenes tüntetéseket fogja közvetíteni,a milliós tömeget néhány száz főre becsli... :)

iqlight (törölt) 2010.06.02. 22:47:51

Azt a teherbebaszott kurva úristenit most már, kedves poszt(ó)író és követői... Adjátok már össze ezeket a kibaszott nagy összegeket! Százmilliók. Csezd meg loptak, igen. De nem 10 meg 100 milliárdokat. Álszent köcsögök vagytok, nem látjátok a fától az erdőt.

Fenehorizont 667 2010.06.02. 23:00:41

no mivan, kedves korrupt, seggfényező posztíró?
ha indexes köcsögök csinálják, akkor a kurvaanyázás menő, provokatív and polgárpukkasztó, mi?
de ha a csúnya és fikázandó politikai oldalról valaki, akkor már felháborító, fúúderossz és nemmegfelelő?
mekkkkora álszent nyomorékok vagytok...

mindegykivagyok 2010.06.02. 23:12:11

A Tatàrjàràs nemcsinàlt ennyi kàrt az orszàgnak mint 8év alatt az MSZP!És még
idemernek jönni pofàzni,ahelyett,hogy csöndben elhuznànak!Minek kellene még
történnie,hogy belàssanakTÉNYEKET?Szétloptàtok az orszàgot mocskos hazaàrulok!

rkb9y5 2010.06.03. 00:05:54

Orszagimazs. Az nem a Nagy-Magyarorszag autojelzes, amivel Romaniaba meg Szlovakiaba jarnak honfitarsaink?
Milyen imazsrol beszelunk, amig ennek a sok tetves faszkalapnak megengedjuk, hogy hecceljek a szomszedokat? Minek magyar sator Sydneybe, minek egyaltalan ez az egesz "kozpont"? Kinek akarunk mi imazst mutogatni? Eloszor a szomszedoknal kene megmutatni, hogy kulturnep vagyunk, nem? Ja, hogy nem igy van? Akkor minek ez az egesz cirkusz?
Nem kell nekunk semmi imazs, ismernek minket, utalnak is. Aki meg ezen csodalkozik, forduljon magaba. Szegeny Magyarorszag. Orszagimazs az is, mikor a maganyos kocsog behajt a Tesco parkoloba es beall a csaladi helyre. Es ilyenbol minden heten legalabb egyet latok. Erre kell az ado, de tenyleg.

soniq 2010.06.03. 00:20:01

Jézusöcsém. Holnap lesz cikk Kaya Ibrahimról is? :DDD Vagy elemzés a Fidesz liberális gyökereiről és pálfordulásáról? Esetleg a hosszú bájtok éjszakája? Végülis időszerű mindegyik :DDDDDD

mistertwister 2010.06.03. 00:23:07

@soniq: Orbánbányááák! Egésztokajorbáné!

Kapitány_1 2010.06.03. 00:46:31

Ennyi hülye egy rakáson...))
Nektek mi kell ahhoz, hogy elhigyjétek, tökmind1 a név a párt szó elött, teljesen lényegtelen a logó, mert csak a szavak mások, de a legbelső lényeg itt ugyanaz.
Mindegyik lop, mindegyik csal, orbán is, gyurcsány is és az egész bagázs.
A jelszó más, hangosabb, arrogánsabb, ott sunyibb, arcátlanabb - de mind 1re megy: a saját hatalmára, zsebére. És kiépült a slep, és épül a másik romjain, úgyhogy ti meg csak bégessetek szánalmas rabszolgák, hajtogassátok, vágjátok egymáshoz a bilit.
Ezt teszem én is.)

átlátó 2010.06.03. 00:54:23

@kíváncsivagyok: Szarok én rá, hogy mit gondolsz te rólam. Függetlenül, hogy testváladékban eddig nem gondolkodtam, de mindegy. Most viszont rólad eszembe jutott, ha neked így jó, legyen. :) Na most már mindent tudsz NyálPityu.

gimli2000 2010.06.03. 04:04:54

Na Viktorunk, most mutatsd meg legeny vagy a gaton! Az orszag vizben uszik. Emberek vannak bajban, telepulesek veszelyben, allatok ezrei pusztultak es pusztulnak a vizben. Mig a kormany unnepel es unnepelteti magat addig az orszag nagy bajban van!
Kulonben most a nagy bajban latszik mennyire fejletlen es elmaradott Magyarorszag! Siralmas! Abszolut semmifele vizmu, ami van az sincs karbantartva, nem mukodnek a csatornak sehol sem, nem mukodnek az arkok sehol sem. Jezusom,...arkok? Vizelvezeto godrok? Asott vajatok a viznek? Minden gazdatlan es gondozatlan. Hany eves a lemaradasunk? 100? 200? Borzaszto! Itt latszik milyen messze van tolunk Europa nyugati fele.
Tehat nem unnepelni kellene meg Trianonozni agyba-fobe hanem dolgozni vegre az orszagert!!
Azert az roppant fura, hogy ebben a helyzetben a Jobbik legnagyobb baja az, hogy hogyan kellene kinezzen az orszagzaszlo!! Valami nagyon nem OK skacok!

Hadrianuska 2010.06.03. 05:49:52

@rockee: Igazad van, de róluk (Hagyó, stb.) se az első héten derült ki, hogy mekkora patkányok. Mert azok! Amennyiben viszont már most tudható, hogy ragadós a rákai(y)gyerek keze, tényleg lehetne mellőzni. Na persze, ha egy maffiózót kérünk fel belügy miniszternek, milyen legyen az országimázsfőnök...

biu 2010.06.03. 06:00:38

Na és neked, Zöldtakony, mennyit utalnak ezért a blogért a BKV-s pénzekből?

anyádbogár · http://www.apadhuzzonafaszara.com 2010.06.03. 06:13:02

ismét bejött valakiknek az oszd meg és uralkodj taktika :-) az ország egyik fele a másik torkának ugrana olyan elvont dolgok miatt, mint pártállás... emberek, gondolkodjatok m'án!!! definiálja már nekem valamelyik nagyokos, hogy miért is van szükség pártokra? mert hogy nem a "zemberek" érdekében, az tuti. aki veszi a fáradtságot, és blogot olvas, szerintem nagyrész intelligens ember (kellene, hogy legyen). miért vállaltok önkéntes csicskaságot, megmondóemberséget ilyen megfoghatatlan dolgok érdekében, mint párt szerinti hovatartozás?

nestrot10 2010.06.03. 06:40:13

GECI FIDESZ, csak haknizik, úszít tovább..semmit nem csinál csak saját hatalmát erősítgeti, a Tiranoni buzizás megy...ORBÁN ÉS BANDÁJA TAKARODJ!

midián (törölt) 2010.06.03. 06:48:00

@nestrot10: Te melyik pártot szereted
érdekes az útálatod

midián (törölt) 2010.06.03. 06:51:24

@gimli2000: Te húgyagyú! 1998-ban is a Fidesz építette fel a házakat az Északi településeken, most is nekik kell, te barom
kapd be!

Roy 2010.06.03. 06:52:13

@Droidfigyelő: Gondolod, hogy nem volt pénzlenyúlás? Akkor Ők ügyesebbek voltak, vagy a felderítés még nem volt ennyire jó.
Az MSZP-SZDSZ-en belül nagyon sok volt, reméljük megkapják a méltó büntetésüket.

torró 2010.06.03. 06:54:51

Arra szeretném felhívni a tisztelt véleményt nyilvánítóknak hogy ha ilyen szellemi színvonalon megy a diskurzus akkor nincs mit egymás szemébe vágni! Én tudom hogy sok a felháborodott ember,de ez nem ok erre az alpári szövegekre! Ez egy szegénységi bizonyítvány mind két oldal számára. Ha a blog írójának a provokatív felhang volt a célja akkor mindenki beugrott és itt olvashatóak az eredmények.
Nincs önkontroll emberek? Egyébként Úgy fest a dolog mintha senki nem élt volna itthon ezekben az években az egyik vagy a másik oldal kormányzati ciklusaiban!
Persze tudom senki sem ártatlan, de nem kéne hagyni magunkat beugrasztani..Ezek és a hasonló írások mutatják hogy mennyire meg lehet osztani a társadalmat.
Tudom nem könnyű bizonyos dolgokat megemészteni, de mindent kívülről és elfogultság nélkül kell vizsgálni. És úgy hogy ami fekete az fekete.Nem szürke és nem világosabb!Ez a nagy baj az embereknél hogy nem tudják sokan magukat kivonni az elfogultság alól. Tessék magasról nézni a történéseket és akkor higgadtabban lehet véleményt cserélni. Egyik oldal sem lehet büszke magára ez tény. De csak az emberek tudnak ezeken a dolgokon változtatni. DE ahhoz nem elég a billentyűzet ütögetése és egymás pocskondiázása!
Van a történelemben számos példa hogyan lehet a társadalmat igazítani. Tessék utána olvasni és arról vitatkozni hogy mit kell tenni hogy a politikusok kissé szerényebben tegyék a dolgukat.
Tehát higgadtság emberek mert egymás fejbeverésével sehová sem jutunk!!!!

Franciska18 2010.06.03. 06:58:31

@layo: Várjunk, bocs de az nem a köztévéből lopott milliókból ment... A Hír Tv meg ha jól tudom alakulásától fogva magán tv....
A többi szépen művelt maszopos hozzászólónak csak annyit: NFÜ , NIF , és a többi kormányszerv az elmúlt 8 évben kb. a Fidesz 4 évéhez köthető média és egyéb kifizetések 20 szorosát produkálta baráti média felé. Nem kell megerőltetni nagyon magatok, csak fel kellene lapozni a közbeszerzési pályázatok dokumentációit. És egy apróság, a feljelentésügyi államtitkár Keller úr egyetlen egy ügye sem állt meg még vádemelési szakra sem jutott. Viszont, ha most jól látom láncon nem volt Fideszhez közel álló embereket vezetnek és remélem vezetni is fognak. Szóval nagyon nem szép ennyire szánalmas posztot írni. Philipet én sem kedvelem nagyon, de inkább egy Philip mint holnap egy Lakat T ....

torró 2010.06.03. 06:58:53

Bocs! de túl gyorsa akartam írni és lemaradt egy szó: ......nyilvánítóknak a figyelmét hogy......

Franciska18 2010.06.03. 07:02:25

@gimli2000: Gratula, jól szóltál tényleg nincs semmi karban tartva, de ki is volt hatalmon az elmúlt 8 évben akinek ez lett volna pl. az egyik feladata .... Annó az Orbán kormány építtet új otthonokat az akkori hasonló helyzetben azoknak akik hontalanná váltak. Feri és bandája meg csak maguknak épített szép nagy otthonokat ugye.

Roy 2010.06.03. 07:02:29

@gimli2000: Egyet értek.
Ugyanúgy nem lesz semmire pénz gátak, árkok, vízelvezető csatornák.
Minden település küzdeni fog saját erőből a következő árvíznél is. A tökre ment termést sem fogja senki megfizetni a gazdáknak.
Nem lesz új gát, kártalanítás.
Remélem lesz majd emiatt lázadás, miután felébredtek az emberek a nagy szép orbáni álomból.

Zsoo 2010.06.03. 07:28:17

Mintha ezt a csajt láttam volna most reggel Damjanics utcán, ki ez a nó?

Gery.Greyhound · http://greyhound.blog.hu 2010.06.03. 07:34:22

Ez a fos miért van index címlapon két-három naponta mostanában? Annyira azért nem jó... Sőt, inkább szar.

Oké, loptak a Fideszesek. Párszáz milliót, ami rengeteg pénz... De most, csak a BKV-nál tűnt el a tízszerese annak, amit a Fidesz 4 év alatt zsebretett.

És egyvalamiről ne feledkezzünk el: 98-2002 között volt miből. Lehet, hogy a Fideszesek loptak, de mindezt csökkenő eladósodottság és növekvő gazdasági teljesítmény mellett tették. Tőlem úsztathatják a koronát, de akár ki is lőhetik földkörüli pályára az űrbe, ha közben azt látom, hogy az ország fejlődik, és jó helyre is kerülnek pénzek. A szocik mit csináltak? Loptak, lényegesen többet, miközben sokkal lassabban haladt a szekér. Nagy különbség. És ne gyere nekem a szokásos "jajhátavilággazdaságiválságazoka" dumával, mert a válság kezdete előtt (2008 vége) is szarban voltunk már.

Ami pedig a cáfolatot illeti, kedves Marci, az MSZP idáig nem cáfolta hogy te egy idióta barom vagy, úgyhogy gondolom, ez így is van.

torró 2010.06.03. 07:39:42

Amire felhívtam a figyelmet:
"Roy": legyen szíves írja ide miért is nem lesz pénz? Mert ez így kevés! Lehetne aláírást gyűjteni hogy az előző kormány emberei adjanak össze az eltékozolt pénzekből az árvíz károsultak javára!
Aláírás gyűjtés: ne nevezze ki az Orbán ezt a Philip gyereket.Stb
Egyébként még csak annyit egy még jóformán meg sem alakult kormányon számon kérni nagy dolgokat, legalább akkora bornírtság , mintha egy friss jogosítványostól azt kérni hogy álljon ki Alonzó ellen!
Tehát ne fél igazságokat írogassunk, hanem úgy ahogy a dolgok állnak. Nem tudom értsük e?

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2010.06.03. 07:40:24

@Gery.Greyhound:

nézzed már!! :)) egyik pártcsicskás okítja a másikat
LOL

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2010.06.03. 07:53:37

Ha valaki lopott az tolvaj és becstelen! Ha 1 forintról van szó akkor is.

Szégyenletes egy ilyen beszédű, a nőket kurvának degradáló, hazudozó alakot a "forradalmi" Magyarországon helyzetbe hozni!!

Ez a filipke agy tahó!

kovacsg4 2010.06.03. 07:56:29

Az a baj ebben az országban, hogy itt a megvesztegetési ügyek, a lehetetlen magatartás, a bunkóság csak addig zavarja az embereket, amíg egy nekik nem szimpi oldalon látják.

Mármint a Gyurcsánynak nem lehetett a kommunikációs akármije az a nőci pár éve, mert készült róla 3 fehérneműs divatfotó... ezt részletesen taglalta a jobboldali sajtó, meg a morál zuhanását és az erkölcsi halált...
Na most rendben van, de akkor most a Lovas miért nem ír szép esszéket arról, hogy egy VivaPhilip minőségű felkapaszkodott kis bunkó se lehet az, mert erkölcsi mintáról aligha beszélhetünk.

Félreértés ne essék, szerintem lehet országimázs akármi, hogy végre megkapja a maga millióit a sokéves kitartásért, csak szerintem a fehérnemű nőci is lehetne, vagy maga Soma is...
De ami a baj: Ha holnap Orbán kipakolna, hogy igazából brazil shemaleket szereti, ezek az erkölcsös fideszesek még azt is lenyelnék, és közben Fodor Gabrielláznának tovább

mindegykivagyok 2010.06.03. 08:01:22

@rockee: Rosszul tudod!A franciàké sajnos!A Feco 16 cégéröl pofàzz,ahol a szakszervezetek bevannak tiltva!!!MSZP szakszervezetek nélkül!!Miröl beszéltek?

Dekatlon 2010.06.03. 08:26:13

Csúnyán beszéltek gyerekek, csúnyán beszéltek. Nem tisztelitek a vitapartnert, pedig szerintetek sme ő csalt, lopott, hazudott. Ugyanolyan nyomorult mint ti magatok, csak más csapatnak drukkol.
Amíg itt marakodtok a semmin, ugyanaz megy tovább, csak most más lopja a többet.
Fülöpke nem való arra a pozicióra, aki 1 másodpercnél többet gondolkodik ezen, az belátja. De nekem aztán édesmindegy, legyen az övé. Nagyobb bajok is vannak. A mód ahogy véditek, na az az, ami elszomorító.

hinci (törölt) 2010.06.03. 08:28:24

@kovacsg4: borulj keblemre szépapám:)
az a te bajod , hogy a Viktorról nem fog olyan kiderülni, hogy shemaleket szereti, az sem hogy buzzancs, mert ezt te is tudod , hogy képtelenség. LOL

Egy -két ilyen kis piti ügy , meg egy kis félrekeffentés, aztán jól van:D
így nem marad más továbbra is Fodor gabriellázunk, meg börtönt építünk a sok csaló elvtársnak:LOL

dr.pupak30 2010.06.03. 08:42:02

Ez a philip gyerek a tipikus pártkatona. Tehetség nulla, karrier csak és kizárólag a fidesz közeli körök seggnyalásából van. Hogy lehet egy ilyen tehetségtelen senkinek luxusterepjárója ?
ezért gusztustalan a fidesz. tök mindegy ki az illető odaültetik a pozícióba, ha jó pártkatona. tipikus pártállami reflexek.

layo 2010.06.03. 08:43:06

@Franciska18: ki írt arról,hogy az egyik közpénzől ment,a másik meg sajátból? Az egy másik kérdés,ha egyáltalán érdemes feltenni,én csak a stílusuk közé tettem egyenlőségjelet,okostojás.

dr.pupak30 2010.06.03. 08:46:16

ja és tipikus agymosottak is nevetségesek, akik az MSZP ügyeivel indokolják egy nyílvánvalóan tehetségtelen seggnyaló kinevezését. OV nyílvánvalóan olyanokat ültet pozíciókba akiket ő kézi vezérléssel irányíthat. ez nyílvánvaló. már készíti elő a terepet a következő nagy söprés előtt. attól tartok ők már sokkal ügyesebben fogják csinálni, tanultak mások és a saját hibáikból

stratez 2010.06.03. 08:55:17

Piroslap kapta azt a hálátlan feladatot, hogy két szoci nokiásdoboz és Wieszt-boríték közé elterelés gyanánt becsempéssze Philip tilosban parkoló autóját. Elnézve a híradókat elég mérsékelt sikerrel. Valszeg a szoci imázs felturbózására nem ő kapja a megbízatást...

Magg (törölt) 2010.06.03. 09:03:08

@átlátó:
"Én csak annyit mondok még a végén, hogy lehet itt ezüsthajózni, meg kajaibrahimozni, ez mind igaz. De... ez a Rákay gyerek nem volt köztük. De... nem vett át semmilyen dobozt, meg borítékot. "

:DDDDDDDDDD
Hát komolyan mondom, ez a hét vicce!
Igen, az mind igaz, hogy a fidesz is lop, csal, hazudik, mint az mszp, na de ez a Filippó gyerek, ez maga a megtestesült ártatlanság és alkalmasság!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ezekiel 25,17 2010.06.03. 09:10:06

Én sem bírom annyira Philpet, de egy pitiáner dolog, hogy ilyeneken lovagoltok (Király András esetéhez mérhető vagy még az alatt) - az önkormányzati ügyet leszámítva.

Nem követett el semmi olyat a fickó, ami miatt nem lehetne ilyen pozícióban. Azért mert ökörködött a Z+-on? Ha Magyarországon senki nem lehetne felelős pozícióban olyan, aki parkolt már tilosban/szívott füvet/ökörködött a munkahelyén és kinevette mások hülyeségét, akkor az emberek 90 %-át ki lehetne rúgni, és csak a droidok maradnának dolgozó emberek.

Az önkormányzatok? Na az gáz, de nektek nem az a fontos....

dr.pupak30 2010.06.03. 09:13:47

@Sawyer_: normális érzületű ember nem mond ilyet és normális demokráciában ilyet nem raknak vezető pozíciókba. Egy multinacionélis cégnél menedzseri pozíció közelébe se engednék, mert alkalmatlan. anno is gusztustalan volt amit csináltak a lilu meg zsu nevezetű hasonló lényekkel. róluk is fent vannak a videók. szerencsére ők nem akarnak hatalomba jutni, de róluk is elkapcsolok azonnal amint meglátom őket, mert emberileg nullák

karnak 2010.06.03. 12:20:09

@Alamio:
nem ezt irtam olvasd el... valami olyasmit talan, hogy talan lehetne latni amit leirtal, tortentek korrupcios ugyek, nincs gyoztes.
ha beleasod magad a rengeteg mondatba azt is irtam, hogy ez nem csoda, hiszen pont a hatalomert folynak harcok, a hatalommal meg az jar, hogy vannak ugyek, sehol nem szerepelt, hogy az mszp, vagy a kormanyzasa alatt hatalom kozeleben levok becsuletesebbek lennenek.
egyszeruen azt irtam, hogy nem tudom felfogni, megerteni, hogy az egyik oldal ugyei a sajat szimpatizansok kozott miert nem leteznek, miert nem latjak, akarjak latni.
erre adhatna valaki magyarazatot, az hogy "az tobb, meg nagyobb" ugy, az nem magyarazat, mert nem az hangzik el, hanem az, hogy "nincs".

nem tudom felfogni ugyanis, hogy pl egy belugyminiszter aki pisztolyt visz el egy gyilkossag helyszinerol, ismert necces alakokkal mulat, olyan cegekben van benne, amelyek furcsa dohanyarukat forgalmaznak (azaz zarjeggyel okoskodik) miert nem zavar senkit, engem zavar.
az is zavar h tomeget oszlatnak, vagy azonosito nelkul maszkalnak oktober 23-an, felreertes ne essek, nem partolok semmit.

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.06.06. 02:21:46

Egyébként szabad. Szabad ország, szabad választások, szabad hülyének lenni...

:-)

És szabad shortolni a forintot, az OTP-t a haveroknak, szabad hazudozni az ország állapotáról (na, ezt mindegyik párt szabadnak érezte), szabad szánt szándékkal forintot gyengíteni...

Josipot és Kayát miért hagytad ki? Ők is szabad emberek... :-)

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.06.06. 02:27:17

Egyszer régen, még egészen a "karrierje" elején ez a Fülöp gyerek egy asztalhoz került velünk egy bál vacsoráján a mi családunk által is körbeült asztalnál.
Udvariasan bemutatkoztunk egymásnak, Fülöp úr, amikor a Philip nevet mondta, akkor visszakérdeztem, hogy Philip, nem Fülöp? Mire az asztalnál valaki megjegyezte, hogy franciásan, Philip. Erre én franciául folytattam a mondandómat Fülöp felé, aki csak nézett bambán... Még rajtam röhögött az asztal :-) Jogosan...

Holnap meg sóvivő lesz :-)
süti beállítások módosítása