Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Melyik csontváz a legveszélyesebb a nemzetre? (+szavazás)

2010.05.07. 06:19 | szocdemman | Szólj hozzá!

Címkék: fidesz orbán viktor csontvázak

 A Fidesz retteg a csontvázaktól. Nem alaptalan a félelmük, hisz ahogy összeállításunkból is kiderül rengeteg helyről kipottyanhat egy csontváz. Azonban azt senki sem tudja, hogy honnan is fog. Igazából szeretnénk segíteni a Fidesznek, ezért leírjuk a különböző fajtájú csontvázakat, azoknak a lelőhelyeit és hogyan rejtőznek el. Ha Te is szívesen részt vennél a kormányzati nemzeti csontváz keresésben szavazz melyik csontvázzal kellene először leszámolnia a Fidesznek!

 

A múzeumi csontváz

Bár első ránézésre teljesen ártalmatlanak tűnik. Azonban mint a filmből kiderül a női látogatókra roppant veszélyes tud lenni. Igazából, a szekrényből mielőtt kiesne rád hozza a frászt, és te esel hanyatt.

 Jack Skellington

A Karácsonyi lidércnyomásból ismert főszereplő csontváza is ártalmatlannak látszik, de Kövér László már értesült róla, hogy a radikális adócsökkentés aláaknázására készül.

 

Halcsontváz

Mindenki azt hinné, hogy tavak és folyok környékén kell keresni. Egy frászt! Pont ez a csapda. Ugyan is a halcsontváz képnek álcázza magát, és mielőtt kiesne elénekel neked egy borzasztó dalt!

 

Legó Csontváz

De ne komolytalankodjuk el a dolgot, itt vannak a félelmetes külsejű legó-csontvázak! Csak 1.00-tól kezdődik a mozgás, de ami utána következik az még Kiszel Tündét is megijesztené az Operabálon (úgy értem minőségében):

Csontváz a Scooby Doo-ból

Ez a csontváz nem fog könnyen kipottyanni, hisz a mágikus szelet termelő turbinának is ellene áll. Nem kell megijedni, a csontváz levadászása nem fog a Fidesznek nehézséget okozni, hisz a kölyök Scooby is elbánt vele! (A filmrészletet, csak kemény Scooby Doo rajongóknak ajánljuk, bár csontvázkacajtól az utolsó másodpercekben biztos a szívéhez kapna Varga Mihály).

Temetői csontvázak

Ha a Fidesz helyében lennék itt keresnék elsőként csontvázakat, hisz valljuk be a legnagyobb számban itt lelhetőek fel. Azonban nagyobb kormányzati körültekintést igényel a filmünkben is bemutatott Éneklő temetői csontváz, a Cilinderes temetői csontváz és a Rózsaszín ruhás temetői csontváz felkutatása.

Photoshopolt csontváz.

1. Tudom nem is Photshop. 2. Különben is Orbán Viktor nem ért a technikához. De nem kell aggódni. Kubatov Gábor hatalmos lendülettel fogja a technika világából kipotyogtatni a csontvázakat.

 

Télapó Csontváz

Talán mind közül a legveszélyesebb, nem elég hogy vörös de még a legszebb ünnepünkön az ajándékok közül szokott kihullani Fellelhetőségének esélyein nagyban fog javítani a kötelező hittan. (Különösen 3.52-től veszélyes, amikor dalra fakad.)


Most szavazz! Kérjük az a csontvázat válaszd amelyik szerinted a legveszélyesebb a Magyar Nemzetre a Magyar Nemzet gazdaságra a Magyar Nemzet egységére!


Amennyiben szívesen részt vennél a Magyar Nemzeti Csontvázkereső játékban, és már találtál csontvázat, kérjük, küld el nekünk: piroslap.hu@gmail.com Ne felejtsd csontvázak bárhol lehetnek!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr681979671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása