Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A gumikalapácsos, a bongból cigizős és a péniszpumpás

2010.04.27. 12:35 | szocdemman | 10 komment

Címkék: fidesz jobbik esztergom 2010 edelény

Akik kevésbé veszik komolyan a politikát azok is örülhetnek hisz a polgári és a nemzeti deviancia képviselői is egyaránt mandátumhoz jutottak. Úgy látszik 2010 a botránypolitikusok éve volt. A kisebb-nagyobb kilengéseiket a választók mandátummal: tehát bizottsági helyekkel, mentelmi joggal és költségtérítéssel jutalmazták.

Hát ha a nép bennük látja a felelős államvezetőt akkor mi ezen nyomásnak nem kívánunk ellenállni, újra felidézzük, hogyan is ragadt rájuk eposzi jelzőjük.

A gumikalapácsos Molnár Oszkár

Az edelényi anyák rémtetteit feltáró szakbizottság örökös elnöki székének várományosa, BAZ nyolcasban némi jobbikos segítséggel lenyomta a magyarul alig beszélő fideszes ellenfelét is. A független képviselő még fideszes politikus korában mondta azt, hogy "utánajárt és igaz", hogy egy szomszédos faluban az anyák a magzatot gumikalapáccsal ütögetik, hogy az betegen jöjjön a világra. Később mégsem állt elő az ígért bizonyítékokkal.

A Fideszben ez a botrány után még maradhatott Oszkár és az sem zavarta különösebben a polgári pártot, hogy Oszkár at "egymillió éves magyar nyelvről" beszélt és Széchenyire, mint nagy költőnkre hivatkozott. A pohár ott telt be, amikor Oszkár a Jeruzsálemben magyarul tanuló, Magyarországon új hazát kereső izraeliekről is értekezett. Ezután nem hívták meg  Orbán felcsúti házába, azaz elvesztette a Fidesz képviselő-jelöltséget. S miután mégis elindult kizárták a Fideszből. (Tehát nem a kijelentéseiért zárta ki a Fidesz, hanem mert a Fidesz ellen indult).

A Jobbik támogatta a második fordulóban és várja frakciójábam de Molnár szerint független fog maradni, ha így választották meg az emberek.

A füvező bongból dohányzó Meggyes Tamás

Az ellene folyó karaktergyilkolás egyik alávaló hadműveletét az „MSZP-nek kampányoló” Piroslap blog mutatta be. Olyan gaz látszatot keltett ez a bérenc blog, hogy Meggyes füvezik, majd, ahogy lenni szokott az első videó után következet a második és hát kiderült, lehet hogy még is csak füvezett. Bár a hivatalos verzió, hogy csak dohány volt benne. Ha az esztergomi polgármester nyilatkozatai nem lennének ellentmondásosak, akkor senki sem hinne ennek a kommer blognak. De azok… A Drogprevenciós eseti bizottság elnöki székének egyértelmű várományosa.

A péniszpumpás Szávay István

A tabudöntögető Jobbik népesedés politikai szakértője. Már a képek nyilvánosságra kerülésekor is megjegyeztük nincs itt semmi botrány, csupán Szávay képviselő a Jobbik népesedés politikai programját demonstrálja!


Sikerekben gazdag eredményes munkát kíván a képviselő uraknak a Piroslap!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr211954517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

melegcsávó 2010.04.27. 13:05:20

Ez az egész nemzeti oldal olyan ciki... nekem a demszky tetszik! Neked is, ugye? Legalább minket buzeránsokat felvállal valaki, ugye szocdemman?! hajrá LMP!

Prophet 2010.04.27. 14:25:10

A péniszpumpás szakértőnek olyan pulóvere van, mint nagyapámnak. Hogyan nézzek eztán majd rá, ha ő jut eszembe róla? Már kezdem érteni az Árpádsávtól rettegőket... (neeeem).

Alex3000 2010.04.27. 14:53:00

Nem szép látvány, de hidd el ezek legalább nem csinálnak akkora kárt az országnak, mint az MSZP-SZDSZ brigád 8 éves kormányzása alatt! Magánéletével az csinál amit akart, de amikor az ország közpénzét lopják tonna számra, az már nagyobb botrány.

ZöldMarci 2010.04.27. 19:27:07

@Babu2000: "Magánéletével az csinál amit akar". Ja, magánéletben füvezik, aztán megszavazza "Európa legszigorúbb drogtörvényét", hogy az ilyeneket három évre is bebörtönözhessék. Szerintem is tök oké.

kuki123 2010.04.27. 22:59:06

ez a húgyszaros írás mi a kurva gecire volt jó?

színvonaltalan röfögés böfögés fingás az egész

hunyuan 2010.04.29. 12:19:15

@volánrulz: mit pattosz itt kis csíra...
nem tetszik lehet másol nézelődni szarkupackám..

dupla vé 2010.05.04. 15:36:53

Molnár úr: mivel ő nyerte a választást a körzetben gondolom a lakosság jórésze osztja a nézeteit. nem te fogod megmondani igazat mond-e hanem a környéken élők tapasztalatai.
Medgyes úr: annyi agyad lehetne, hogy megnézed mi az a bong mielőtt leírod, wikipedia szerint "A bong (also water pipe)" de mivel ebben a kétliteres petpalackban egy csepp víz sincs nem nevezhető annak. ez persze nem változtat azon hogy füvezett, de legalább azt írd ami látható a videón. meg ez a dolga különben is elenyésző ahhoz képest, hogy milyen maffia körökkel hozzák kapcsolatba egyesek. @ZöldMarci: a legszigorúbb drogtörvény abban merült ki, hogy ha valaki azt mondta rendszeres fogyasztó akkor eljárás indult ellene, ismeretlen eredményekkel, mivel mindenki azt mondta mikor elkapták hogy csak kipróbálta, tehát fél évig kellett járnia 2hetente egy szociális munkáshoz, aztán fizetni kb 10000 ft büntetést. amit egyébként vagy befizetett vagy nem mert nem volt behajtható. senki nem ült fű miatt.
Szávay úr: belerakott egy virslit egy pöcspumpába részegen. húha. buliztál már életedben? tudod mi az, mulatni? azért miért nem lázadsz, hogy az rtl-en 12es karikával adnak olyan filmet, ahol a pöcspumpát használják füvezésre? jó lehet h a tv2 adta.
süti beállítások módosítása