Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Nulláshír: a KDNP már a Fidesznek sem tényező

2009.10.07. 11:13 | ZöldMarci | Szólj hozzá!

Címkék: média politika sajtó fidesz kdnp igazság semjén cser palkovics

Miután a Fidesz a parlamentbe a KDNP-t bevitte a hátán a 2006-os "közös" listával, megy a játék, hogy a KDNP mekkora nagy önálló erő, akinek a nyilatkozatairól számoljon be a sajtó. Mer' ha nem, akkor az a médium biztos a baloldal lakájsajtója. Ezekben a nyilatkozatokban aztán a KDNP ritkán villant újat, ha meg igen az sokszor annál rosszabb. Azonban a Fidesz fel tudja használni az időkeret növelésére. És, ha mindent kétszer mondanak az jobban megmarad, az jobban megmarad.http://kdnp.hu/files/u4/IMG_5234.jpg

A sajtótájékoztatón is látszik: vonzó, fiatalos és dinamikus erő a KDNP.

S azt, hogy ez így van azt tegnap a Fidesz ökle, Cser-Palkovics András is elpöttyentette. Ugyanis tegnap az MDF koalíciós felkínálkozási javaslatára a következőt válaszolta:

"Ilyen forgatókönyvben a Fidesz nem gondolkodik. A Fidesz arra készül, és arra kéri az emberek felhatalmazását, hogy önállóan kormányozzon".

Ez persze nem azt jelenti, hogy megszabadulnának a KDNP-től, hiszen az keresztény mázat biztosíthat a 90-ben még bőszen "csuhások térdre" bekiablásokkal "humorizáló" Orbánnak és az említett médiafelületi plusz sem kidobandó.  Mindössze annyi történt, hogy a Fidesz is kimondta: állítólagos állítólagos "stratégiai szövetségese" nem tényező.

Azért politikusaik miniszteri széket még kaphatnak.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr411433652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása