Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Google az őszinte multi

2009.09.29. 22:51 | szocdemman | 2 komment

Címkék: google multi toolbar chrome

 Időnként nem is értem a multiknál csücsülő PR-osokat. Egy ideje Google Chromeot használok. Előző böngészőmből megszoktam egy nagyon jó kis alkalmazást a Google Toolbart. Gondoltam, hogy Chrome-omra is feltelepítem, bár elvárásaim szerint alapból benne kéne lennie… de ha nem hát nem. Bepötyögöm Chrome böngészőmbe a Google Toolbar honlapját majd a következő üzenet fogad: „Sajnáljuk, de a Google Eszköztár csak Internet Explorer és Firefox böngészőhöz érhető el.”

Kíváncsi ember lévén, gondoltam, hogy biztos ami biztos, rá kattintok, a google eszköztár telepítése gombra. Semmi szokatlan, egy szerződés kel elfogadni. Elfogadok gombra rákattintva rákérdez, hogy kívánom -e telepíteni a Fierfoxot? Okot nyomtam.

 

Majd a Fierfox oldalán a következő beköszönő szöveget olvasom: Frissítsen egy jobb böngészőre. Szóval a google saját böngészőjét égeti be. Persze kezdetben azt gondoltam, hogy én vagyok a hülye user, és nem találom a bealításokban a Toolbart… sokadszorra átnézve sem találtam meg… Ez után csak azt tudom tanácsolni mindeknek, aki Google Chrome alatt Google Toolbart szeretne használni: Frissítsen egy jobb böngészőre. Végre egy őszinte multi:D

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr171417045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Haibane 2009.09.30. 12:52:10

Nem tudom neked milyen funkció hiányzik a chromeból amit ez a toolbar ad, nekem nem jut eszembe egy ilyen sem.
süti beállítások módosítása