Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Roberta férje fojtogatni kezdett

2010.09.29. 06:19 | ZöldMarci | Szólj hozzá!

Mielőtt valami brazil sorozatra asszociálna bárki, itt most egy magyar politikai ügyről lesz szó. Ugyanis Dr. Fonyó Roberta Celldömölk fideszes polgármesterjelöltje, s férje kezdte fojtogatni a Söptei Józsefné alpolgármesternőt.

A vasárnapra a helyi evangélikus gyülekezet egy játszótér-avatást  hirdetett meg. Ezen megjelent Söptei Józsefné alpolgármester, aki az önkormányzati választáson az Összefogás Celldömölkért Egyesület színeiben indul az adott választókörzetben.

Az ünnepségen megjelent Mogyoróssy Gyula helyi médiavállalkozó, a Celldömölk TV tulajdonosa is. Amikor az ismeretlenek által a falra festett "JÚDÁS" fölirat eltávolítását le akarta fényképezni, rövid szóváltás alakult ki. Ezután Mogyoróssyt eltanácsolták a helyszínről. A "tévés" dulakodni kezdett, s kiverte Söptei Józsefné kezéből a tulipános vázát, majd többek állítása szerint ráugrott az alpolgármesterre, s fojtogatni kezdte. Az inzultusnak a játszótér-avatáson megejelentek vetettek véget. Fehér László celldömölki polgármester feljelentést is tett az ügy miatt.

Mogyoróssy a Fidesz színeiben a polgármesteri székért elszántan küzdő és az érintett szavazókörzetben is induló Fidesz-jelölt, Dr. Fonyó Roberta férje. Fonyó zajos (az ellenfelek szerint kifejezetten alpári) kampányáról sokan beszélnek Celldömölkön. Egy viszonylag finom megközelítés szerint a házastársak nem válogatnak az eszközökben, amikor saját tévéjüket a kampány szolgálatába állítják. Fonyó Roberta egyébként úgy lett a Fidesz helyi polgármesterjelöltje, hogy a celldömölki Fidesz-elnököt, a megyei kabinetvezetőt, Horváth Melindát ütötte ki a nyeregből (miután Horváthról meghökkentő dolgok "derültek ki").

Celldömölkön eléggé kuszáltak a helyi politikai viszonyok. A jelenlegi polgármestert, Fehér Lászlót három párt (köztük az MSZP) és 13 civil szervezet támogatja. Itt, ebben a támogatói körben található a KDNP két városi képviselője is, akik Keresztények Celldömölki Egyesülete néven különváltak a "fideszes" KDNP-től, s beálltak a Fidesz-jelölt elleni táborba.

Meg is kapják érte a magukét a helyi Fidesz-média "műsoraiban". Melyek hangvételéről a helyi mérsékelt erők csak annyit mondanak: az sokkal inkább lehetne a Jobbiké, semmint a Fideszé.

Nol.hu/Piroslap

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr262331188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása