Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A Fidesz nem szeletel a humor táncparkettjén

2010.07.13. 00:29 | szocdemman | 1 komment

Címkék: vicc fidesz hatalom antihumor karakkó ákos

Az első, arcomra igazi mosolyt csaló Fidesz akció az volt, amikor Hoffmann Rózsa titkársága helyreigazította a Hírcsárda álnév mögé bújtatott vicclapot. Akkor teljesen világos volt, hogy a Hírcsárda a hibás, hiszen nem írta ki a hír mellé, hogy ez egy vicc lap (az impresszumig meg már nem jutottak el a lelkes helyreigazítók).

Mára azonban gondolkozóba estem. Lehet, hogy a rohadt naggyá hízott narancs-osztag nem érti a viccet? Túlságosan komolyan veszik magukat hiú fiúk.

Erre a tegnapi nap leforgása alatt kétszer is tanúbizonyságot tettek: velük senki se vicceljen. Mert ők sem viccelnek akkor. No pláne ráéreztek a helyreigazítás varázsára is, rögtön alkalmazta az egyik nagyreményű kommunikációs korinthoszi oszlopuk, az Indexre.

A Fideszhez közeli oknyomozó (?) újságírásból, talán a hű szolgálatért cserébe kormányzathoz közeli állásba csöppenő Krakkó Ákos, felejtett el nevetni, pedig célpontosként sok vicces dolgot csinált, akkor még igen sokat nevetgélt…, hogy min, mivel, hogyan, mikor kikkel nem részletezzük és nem azért mert minket is helyreigazítana.

Az IndexVideó egyik Balaton Saundról szóló videójában a különböző táncstílusokat vette paródiaszerűen dokumentációba. Az egyik srácarc hasonlított a mi derék Ákosunkhoz, némi nemű poénos megjegyzés keretében ez el is hangzott. Hiba volt. Már nem sokkal a publikálás után landolt a levél az Index szerkesztőségében. Amelyben Krakkó kikérte magának az egészét, és nem ő volt a Balaton Soundon, ilyen helyekre nem jár. (Nem mintha bárki is komolyan vette volna.)

Tisztelt Szerkesztők,
nagy érdeklődéssel figyeltem a mai napon (2010.júl.11.) feltöltött, a Balaton Soundon forgatott, “Senki sem szeletel már” c. riportjukat. Az anyag szerkesztőjét kérem, hogy a későbbiekben kerülje a személyemmel kapcsolatos (TC.: 02:16), felelőtlen eskütételeket, ha fogadni is kívánna, azt még úgy se tegye, komoly összegektől eshet el. Az oldal szerkesztőit pedig arra kérem, hogy az említett riport alcímében jegyezzék meg, hogy kollégájuk tévesen, kifejezetten rosszindulattal hasonlított egy, a Balaton partján szeletelő fiatalhoz. Ezzel szemben, nem voltam ott a rendezvényen; amikor ez nagy divat volt, akkor sem “szeleteltem”; és nem mellékesen soha, senki sem láthatott “bekokainozva” hiszen egyszer sem éltem tiltott szerrel. Várom gyors intézkedésüket! Amennyiben ezt nem tudják teljesíteni, akkor vágják át az anyagot, amelyből kerüljön ki a rám nézve nyilván sértő kijelentés Kérem hogy a “helyreigazításról” értesítsenek!

Üdvözlettel:
Krakkó Ákos

Talán emlékeztek Krakkó keveredett valami kokainos ügybe, amikor valaki valahonnan valamiért kábszert akart csempészni a kocsijába, mint az ő dílere, de nem volt az és a rendőrök is benne voltak, meg a szocik, meg mindenki. Vagy valami ilyesmi. Lehet ezért vette rossz néven a poént… szegényke. Az Index helyreigazított. Nagyon helyes! Így is van!

No de azt ígértem kettő lesz. Íme lőn a második. Egy echte szittya KDNP-s torkából, persze biztos véletlen, hogy ő is TV-s volt, mint Krakkó, csak ő Pálffy. És nem is az Indexet tettet jól helyre, hanem a rakoncátlankodó Szocikat.

Ő azt nem találta viccesnek, hogy a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatának kifüggesztéséről szóló kormányrendeletet kifigurázták az MSZP-sek és benyújtottak egy vicc-törvényt, amely a Nemzeti Együtt működést Megtestesítő Személye (NEMESZ) arcképét (Orbánt)  is kitette volna. Pálffy nem nevetett ezen, sőt kikérte magának, odáig ment hogy a szent jogarhoz, a koronához hasonlította az számomra is kérdés, hogy Viktort vagy a Nyilatkozatot.

Hűűűűűűűűű de komolyan veszik magukat a Fiúk. Erről eszembe jutott egy vicc. Mi az „F” kezdődik „Sz”-re végződik és tele van g**ivel?
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr172147884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.07.13. 22:21:58

Orbán Viktor kultusz
2010.07.13. 21:46 IGe

Orbán Viktor nem csupán vallásos. Ő maga a vallás!... Isten magára hagyta a földet. Tudta, hogy Orbán Viktor mellett nem lenne dolga! ... és hasonló kultikus megállapítások.

vilagnezet.blog.hu/2010/07/13/orban_viktor_kultusz
süti beállítások módosítása