Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A kormányzat beüzent a Hírcsárdának

2010.07.02. 13:43 | szocdemman | 50 komment

Címkék: omg hoffmann hircsárda

Nem tudom pontosan leírni azt, amit éreztem, amikor elolvastam a Képviselő Funky mai posztját. De azt hiszem valami ilyesmi impulzus sújtott le rám: Te jó ég! Bazd' meg! Bazd' meg! Bazd' meg! Áááááááááááááááááááááááááá.

Helyreigazítást kértek a Hírcsárdától (kedves olvasó, nyilván nem látod, de amikor írom ezt a posztot, akkor is hangosan röhögök és fogom a fejem). Merthogy olyan mondatot írt le a blog, amelyet soha nem mondott Hoffmann Rózsa, Fidesz-Kdnp-s oktatási államtitkár. Hoffmannék rájöttek a tudásra - hisz a Hírcsárdán csak olyan hír van, ami soha meg nem történt. Illetve, ha valaki valóságosnak érzi az ott szereplő híreket, akkor a baj nem a szerkesztőkkel van.

Megnyugtató, hogy az oktatás jó kezekben van, a jövőt csak renddel és fegyelemmel lehet irányítani, és a humor vagy irónia kizárva.

De hogy a kormányzati baromságot még lehet fokozni… Ugyanis a blog megkereste azt a  kiváló kolléganőt, akinek a vállára nehezedett a feladat, hogy kezelje a Hírcsárda által okozott komoly Nemzeti Egység Fricska problémáját.  Itt jött a második agyhalál: Dobi Ágnes elmondta, hogy semmi bajuk nincs a vicces oldalakkal, de a hircsarda.hu szerzőinek jelezniük kellett volna, hogy ez egy viccoldal.

Ha valaki nem politikus, akkor már 80-as intelligencia-hányadossal is azonnal észreveszi, hogy bizony a Hírcsárda egy közéleti paródia - arról nem tehet, hogy néha a közélet saját maga paródiája.

De ha dolog mélységét vizsgálom, akkor úgy érzem nagyon nagy baj van. Mindig a „miért” a lényeges. Jelen esetünkben, az hogy miért adott ki a kormányzat egy ilyen helyreigazítási kérelmet. Két lehetséges ok is van, jelzem: egyik dermesztőbb mint a másik.

Az első az, hogy a kormányzat ezen szegmense hiteles hírforrásnak tekinti a Hírcsárdát. Elképzelem, ahogy naponta olvassák, beteszik a sajtófigyelőbe, majd érvanyagként felhasználják. Ebben az estben szerencse, hogy néhány hét után már kiderült, hogy ez egy vicclap.

A másik esetben tudják ők, hogy ez egy vicclap, de feltételezik a tisztelt választóról: olyan gyökér hogy ő nem veszi észre. Ennek a mélységébe most ne menjünk bele 2/3-os részleteségnél jobban.

De a Piroslap is átérzi a probléma mélységét, mivel a kormányzattal közös jövőbe meredő tekintettel, a Nemzeti Egység Rendszerében keresve a helyünket, meg kívánjuk előzni az ilyes fajta félreértéseket. No, pláne nem szeretnénk, ha még egyszer zavart okozna a ragadós narancslét csöpögtető oktatáspolitika gépezetében a Hírcsárda nevű nehezen beazonosítható miez. Ezért javasoljuk, hogy az új médiatörvénybe kerüljön be külön fejezetbe a Hírcsárda, és kötelezze a törvényhozás szigora a következő arculatra:


 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr552125256

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Fidesz (titkos) 30. pontja: a Hírcsárda helyrerakása 2010.07.02. 19:25:59

A Fidesz helyretette a Hírcsárdát, avagy a hónap legnagyobb öngólja. A Hírcsárda egy kamuhíreket halálos komolysággal megjelentető oldal, és egyszerűen zseniális. Nézzünk meg pár "hírt" az elmúlt napokból, valószínűleg ezek is mind megtéves...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gepárd Géza 2010.07.02. 14:01:39

Ez most komoly? Ez hihetetlen a Fidesz tényleg ennyire mindent korlátozni akar?

Viktatúra!!!!

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.02. 16:15:50

Mélyen tisztelt Választók, kedves Polgárok, kedves Barátai, mélyen tisztelt Publikum!

A forint, kedvenc fizetőeszközünk a világtörténelem egyik legnagyobb inflációját, az 1946. augusztus 1-jén bevezetve zárta le. A '45 nyarán nekiiramodó akkori infláció egy év múlva már soha nem látott méreteket ért el, 1946 júliusában egy dollár 4 600 000 quadrillió pengő volt (ez a tíz huszonhetedik hatványa).

Ezt a karriert azonban megirígyelve, mi, a FIDESZ felelős politikusai mindent elkövettünk, és el fogunk követni a jövőben, hogy a mai forintunk hasonlóan mély nyomott hagyjon nem csak a világ fizetőeszközeivel foglalkozó különböző polgárainak emlékében, hanem a jó magyar polgárok lelkivilágában.

Ehhez minden erőnkkel, Kósa, Szíjjártó, Matolcsy urakkal karöltve, Tot és Ibrahim urak emlékére, ezüst hajón beevezünk a világ pénzügyi felügyelői és árfolyamaira ható pénzurai nagyrabecsült vezérkarába. Ennél alább nem adjuk!!

lyken 2010.07.02. 16:20:41

Képviselőfunky-n kommentek lezárva. Csak nem Viktor üzent?

lyken 2010.07.02. 16:40:25

Lássunk pár fontos fidesz lépést:
- Kettős állampolgársági tv, amit csak azok nem akarnak akiknek szánják.
- Miniszteri szintű fizetés az államtitkároknak. Költségcsökkentés címén. ("Matekból megbukott, de politikusnak még jó lesz.")
- Trianon tv, ami nagyjából senkit nem érdekelt.
- Az államot ellenőrző szervek vezetőinek cseréje bólogató pubikra. Csupa fontos dolog.
- Csinovnyik Pali bácsi kinevezése.

És eljött 2010 nyara. Most majd jól levadásszák a csúnya-csúnya blogokat is akik humorizálni mernek Viktorisztán állatfarmjának másoknál sokkal egyenlőbb disznóin.

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2010.07.02. 17:23:39

@lyken: 30 után mindig lezárják ott a kommenteket, ez a házirend

bonebear · http://cinca.blog.hu 2010.07.02. 17:32:48

Ők nem csak nem szeretik, de nem is értik a tréfát. Mi lesz még itt? Grespik vajon már edz?

Rókakígyó 2010.07.02. 17:40:21

szerintem ez az ügy csak a kommunikációs stratégia része. A Hírcsárda a Fidesz fizetett ügynöke. Az egész dolgot kitervelték, h két napig betömjék a hírre éhesek száját. Ti meg bedöltök. Inkább figyeljetek, h milyen kreatív technikákat dolgoznak ki a forradalmisták a pénzek kisíbolására.

sTormy 2010.07.02. 17:43:14

A Fidesznél humorérzék-negatív idióta csinovnyikok dolgoznak.
Helyreigazítás: A Fidesznél csupa okos ember dolgozik. A humorérzék liberálbolsevista csökevény.

Rókakígyó 2010.07.02. 17:47:23

@sTormy: Üdvözöljük pártunk és népünk megbonthatatlan barátságát.

Öreg Sam 2010.07.02. 18:11:55

Bazmeg!
Majd kapca pofádra!
Egy előttem szóló (KF) már megaszondta:akinek humora van,mindent tud..
Akinek nincs,az mindenre képes...
V.ö. Adolf ))

Flatline_ 2010.07.02. 18:29:40

"2010. 07. 2. - ma Ottó és Szifon napja van.
- Ez a Kelet-európai sajtószabadság világnapja.
- 1833. július 2-án alakult meg az Al-Kaida egy reykjavíki kocsma különtermében.
- 148 éve tette le hivatali esküjét az Egyesült Államok 22. elnöke Sir Gerald Etxeberria."

Találó idézet a hircsarda.hu kalendariumabol :D

moncayo 2010.07.02. 18:32:33

A fontosabb politikusokat terhelő "C" típusú átvilágitásban olyan kérdések is vannak elrejtve, mely alkalmas az IQ mérésére is. Állitólag magyar politikus IQ-ja soha nem haladta meg az 54-et. No, képzeljétek, milyen lehet a beosztott...

gyilkos fűegér 2010.07.02. 18:37:36

Szerintem szólni kéne nekik, hogy Steven Colbert is csak marhul, mielőtt még hadat üzenünk...

Mugli 2010.07.02. 18:39:50

Nem szoktam használni, de asszem ez a jelenség egy az egyben kimeríti a LOL kifejezés fogalmát. Mondjuk kicsit hasonlít a kormányzati reakció arra, mint amikor asszem a Mandiner blog beküldött egy totál kamu cikket kuruc.info-ra és főoldalon lehozták :-D

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.02. 18:51:44

A magyar nép forrón szereti vezérünket, tanítóinkat, új életünk első építőit, az adók csökkentőit, a forint önzetlen védelmezőit, nemzetközi tekintélyünk megalapozóit, hazánk békéjének és függetlenségének nagy harcosait!

Dolgozó népünk szeretetét és ragaszkodását, devizahitelei biztos kezekbe kerülését tettekkel, feladatok lelkes vállalásával, kimagasló teljesítmények megvalósításával bizonyítja be. GDP-t termelő gyáraink, bányáink, a tervező- és kutatóintézetek, a magyar falvak, vársok dolgozói lelkes munkafelajánlásaikon, előtörlesztéseiken kívül mind nagyobb tömegekben olvassák és tanulmányozzák Orbán elvtárs beszédeit és írásait, különös tekintettel a devizahitelek forinthitelekre átváltásának hatalmas előnyeire. A dolgozók tömegeiben, ifjúságunkban mély érdeklődés él Kósa, Szíjjártó, és Matolcsy elvtársak harcos, példamutató, forint-védő élete és elhivatottsága iránt.

Ez az egészséges érdeklődés érthető. Népünk látja, hogy eredményeink, előrehaladásunk, felemelkedésünk minden egyes lépésében, minden mozzanatában ott van az ő kezdeményezésük, vezető, figyelő, gondoskodó irányításuk. Elvtársaink a népből jöttek, a népért vannak, a dolgozó népért küzdenek és fáradhatatlanul dolgoznak, mert tevékenységüknek alapvető mozgatóereje, cselekvéseiknek rugója hazánknak, dolgozó népünknek határtalan szeretete. Munkabírásuk szinte kimeríthetetlen, különös tekitettel a 29 sőt a 30. pontokra!

Tetteik példaképek, melyekből minden igaz magyarnak, minden becsületes dolgozónak tanulnia kell. Alig három hetes harcos életüknek, az idegen devizákkal vívott harcuknak tanulmányozása fejleszti öntudatunkat, akaratunkat, harcképességünket; belőle új, friss erőt meríthetünk munkánk még jobb elvégzéséhez.

Példaként lebeg előttünk hazafiságuk.

tobias2 2010.07.02. 19:04:06

Pártunk ámulva figyeli, h népünk a Hírcsárda hírének a második kanyarát komolyan vette, az Impresszum minden figyelmeztetése ellenére. Kedves népünk! Ezúton tudatjuk, hogy a Hírcsárda hírének összes kanyarát a HCs szerzői találták ki, az Önök szórakoztatására. Kérjük, lazítsanak és érezzék végre jól magukat!

Köszönjük!

Öreg Sam 2010.07.02. 19:12:49

@maholnap:
Ezt már hallittam régen ))
Nincs más hátra,mint előre,dőljünk hátra és élvezzük a kilátást ))

fehéregér 2010.07.02. 19:31:23

Jajajaj, elolvastam az eredetit, és én sem akarom elhinni, ez képtelenség, ilyen nincs!

Rókatojás (törölt) 2010.07.02. 19:56:42

bele sem merek gondolni, mi lesz, ha valaki leköhögi kormányvikit...
ez a csehov bazmeg, ismerte a XXI. századi magyarországot...

Öreg Sam 2010.07.02. 20:10:34

@Rókatojás:
Én a sokkon már túl vagyok,most kéjes várakozásaim vannak....
Lesz valami????
Rex Viktor nem az a fajta,aki lenyel egy ilyen békát )

[Lombroso] · http://archiregnum.blog.hu 2010.07.02. 20:13:22

Ez egyértelműen alátámasztja a párt korábbi félelmeit: viktorék (csupa kicsi fekete betű) diktatúrájában nemcsak a napfény, de a humor is tilos lesz. Megyek a bőröndömért, hál' Ferencnek már régen becsomagoltam. Szerencsére Fehéroroszországban még a magyar nyelv tudását sem követelik meg, lásd szocdemman.
Jah, a fideszes piáros beszopta, de ezen ennyit pörögni. Pláne Hofmannon.

oolajtoo 2010.07.02. 20:41:52

Már ne is haragudjatok, de ez krvára nem vicces. Valójában nem magából csinált idiótát az illető fideszes kretén, hanem felvillant valami, ami olyan mélységesen sötét, és félelmetes, hogy szavak nincsenek rá.

FIKTÍV BLOGOT HELYREIGAZÍTÁSRA KÖTELEZNI????

ezek szerint az utolsó, szabad terület is, acél féle kontroll alá kerül?

valamelyik nap reggeli MTV műsorban talán pont ő ecsetelte, hogy MENNYIRE FONTOS AZ INTERNET KONTROLLJA ! (nem vágtam mivan, de mostmár értem)

Kínai tanácsdókra lenne szükség (egyrészt mert olcsók, másrészt mert talán sikerülne a teljes gondolati szabadság megszüntetése. Vagy inkább kndk-s agymosókat kellene szerződtetni, az andrássy úti épületet újramegnyitni, és a pincében bloggereket akasztani.

Mesebeli Disznó 2010.07.02. 21:39:39

Már majdnem elfelejtettem, miért rühelltem őket abban a négy évben. Ekkora idiótákat...

efi 2010.07.02. 21:41:47

Narancsuralmi rendszer.
Na és hol vannak a hős fidesz-szavazók? Nem kéne tán megvédeni a mundér becsületét??
Idiótákra szavaztatok, apafejek, az van!

Civil a palyan 2010.07.02. 21:42:23

Tényleg szánalmas...még a Ludas Matyit sem kötelezték anno helyreigazításra. Igaz, hogy a Ludas Matyiban megjelent cikkeket szigorúan cenzúrázták, de ezt akarjuk, ma, 2010-ben? A FIDESZ 2!3 arra elég, hogy az országot kormányozza, de arra nem, hogy hülyének is nézze!
Erre legutóbb Svejk honvéd kapcsán nyílt volna lehetőség, de sajna elmulasztották Svejk honvédot előremenő vétségekben elmulasztani. Pedig, lett volna rá lehetőség! Ha már büntetünk, ne csak visszamenőleg kérjük számon a kommunista diktatúra rémtetteit (a foganincs diktátorokon), hanem a jövőben feltárandó cselekményeiken keresztül is! Ja, hogy ez pár jelenlegi kormányzati funkcionáriust "zavarna"? Érdekes, ez a nürnbergi pereknél nem volt szempont...

phaidros 2010.07.02. 22:06:22

@efi: hát, akkor csatlakoztak hozzátok, ballib szavazókhoz, akiknek az előző 8 év elkúrását köszönhetjük. Személyes felelősségetek...

Bruti · www.facebook.com/Brutistandup 2010.07.02. 22:19:34

A hülyébb hozzászólók persze itt is jobbos-balos összecsapást erőltetik... barmok.

Én inkább azt nem értem, hogy minek rak az index címlapra egy cikket, ha aztán meg zárolják a kommenteket.

Kasszandrább 2010.07.02. 22:42:31

Az igazgatói beosztás elnyeréséhez ekkor szükséges volt párttagságot vállalni, ezt a kényszerű kompromisszumot megkötöttem, párttisztséget nem viseltem, 1988-ban kiléptem." hoffmannrozsa.hu/dr-hoffmann-rozsa

Hihetetlen!
Egy hazug kommunista nő fogja megmondani, hogyan kell nevelni az ifjúságot!
Pl.:
- Édes gyermekeim, ha szicializmus van lépjetek be a kommunista pártba, ha svihák-kurzus, akkor legyetek keresztények, ha nyilas hatalomátvétel, akkor..

szalaif 2010.07.02. 23:25:32

Még az érdekelne, hogy miután Orbán Viktor vagyonnyilatkozatának első oldaláról lehagyta Ráhelt, a kicsit, később, ki írta be a nevét...? Még emlékszem a hiányosra, ezek az új betűk pedig, bíz nem az eredeti betűk... Tényleg, ki írhat bele...? Biztos jó ez így...?
www.kim.gov.hu/misc/letoltheto/DrOrbanViktor2010.pdf

E.K. 2010.07.02. 23:37:40

Éljen A Párt Éjen az állam ÉLJEN AZ ÚJ PÁRTÁLLAM!!!
A jövő bizonytalan de a múltból okulhatunk! Tanuljunk a mesterektől és modernizáljuk az általuk lefektetett alapelveket!
Sztálin, Rákosi, Kádár, Orbán! Háromszoros Hip-Hip Hurrrá!
Szeretnél a szakmádban elhelyezkedni? Légy Párttag!
Szeretnél állami megrendelést? Légy Párttag!
Szeretnél túlélni? Légy Párttag!
Szeretnéd a közalkalmazotti vagy köztisztviselői állásod megtartani? Légy Párttag!
Szeretnéd a gyereked jó iskolába iratni? Légy Párttag!
Szeretnél a kórházban 2 ágyas szobát? Légy Párttag!
Szeretnéd, hogy ne kelljen gondolkodnod? Légy Párttag!

22 év után Ismét Hódít a Kommunizmus Újraélesztett Szellemvasútja!
Gyerekek nézzetek be, aztán ha nem döglötök bele, legalább másoknak jó lesz!

Akvyr 2010.07.03. 01:07:01

Szeretném már névvel és személyi számmal látni kik is szerkesztik az ilyen meghatározó közéleti portálokat is, mert valótlanságokat terjeszteni morrrmhhrrshrrr
Ismét egy újabb Orbán-legendel gyarapodtunk na.

reccs 2010.07.03. 01:30:47

@Monsanto: Hát járj elöl jó példával, ha már hazugsággal rágalmazol másokat. Neced, személyi számod?

Öreg Sam 2010.07.03. 05:31:24

Nagy a pofátok,oszt majd szarul esik,ha a frissen felujitott börtönöket belülről nézegetitek!
Az összes olvasnivalótok a falon (méltó helyen) lógó 50x70 cm-es nemzeti együttmüködési tökömtudja mi lesz!
Én szóltam....

kaffogó hebrencs 2010.07.03. 08:09:17

Nem diktatúrát vet ez előre, hanem azt mutatja mennyire komolyan veszik magukat, és mennyire félnek a sajtótól. Múltkor Izraelig szaladtak, hogy megmutassák, mennyire nem antiszemiták, azóta cionista együttműködéssel vádolják őket.
Az talán még érthető volt, nyolc évig ültek ellenzékben, de hogy most mitől félnek ennyire?

nem1rem1 2010.07.03. 08:27:30

HELYREIGAZÍTÁSI KÉRELEM.

A Piroslap blog valótlanul állította A kormányzat beüzent a Hírcsárdának c. blogbejegyzésében, hogy Ha valaki nem politikus, akkor már 80-as intelligencia-hányadossal is azonnal észreveszi, hogy bizony a Hírcsárda egy közéleti paródia."

A tényszerű valóság az, hogy a Hírcsárda közéleti paródia jellegének felismeréséhez nem szükséges 80-as IQ.

Erre való tekintettel, követelem, hogy a valós tényeket a blogon, az eredeti bejegyzéssel megegyező oldalon és terjedelmben (beleszámítva a valós tényállítást helyeslő kommentek generálását is) tegye közzé.

Követelem továbbá, hogy e valós tényeknek megfelelő blogbejegyzés 8 (nyolc) napon át legyen látható a Piroslap blogon, vagyis egészen addig, amíg az új média-alkotmány szellemében, a Piroslap blogot törvényes alkotmányozó hatalmunkból, vagyis a zisteni és a zemberi, tehát mindösszesen 4/3-os felhatalmazásunkból eredően, a blogot meg nem szűntetjük, a helyét sóval be nem hintjük, a blog szerkesztőjét háromszor le nem csapjuk, és imígyen az Nemzeti Együttműködés Rencerét helyre nem állítjuk.

És eljő a Mennyeknek országa, és helyreáll a világnak az ő rendje, és a köz oktatásának sérelme ezáltal immáron véglegesen és örökre begyógyul.

Ámen.

nem1rem1 2010.07.03. 08:32:48

@Monsanto:

Szegény hüpphüpp orbanlegends.hu, mindenki őt bánccsa!

nestrot10 2010.07.03. 08:39:42

Orbán Viktor nem Orbán Viktor hanem RÁKOSI VIKTOR!

nestrot10 2010.07.03. 08:41:09

ROHADT ORBÁN ÉS BANDÁJA! LE A DIKTATÚRÁVAL ÉS MEGFÉLEMLÍTÉSSEL! NEM FÉLÜNK! JÖHET AZ IGAZI FEGYVERES FORRADALOM!!!!
A NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS BÓVLIJUK a 20. századi magyar történelem legrosszabb korszakait idézi"

" Ez a szar kormány tulajdonképpen hűségnyilatkozatot követel a független állami intézményektől", ami "nem az együttműködés, hanem a félelemkeltés rendszere".
miminél előbb el kell zavarni ezt a Bandát!

nem1rem1 2010.07.03. 08:42:26

@noname.blogger: Gugli infó a linkre kattintva:

Ez a(z) hircsarda.hu/4-kultura/oktatas-kultura/8562-hoffman-rozsa-a-focipalyan-is-engedne-buktatni/ Google által tárolt változata. Ez egy pillanatfelvétel, ahogyan az oldal megjelent a következő időpontban: 2010. jún. 26. 17:20:37 GMT. Az aktuális oldal azóta meg is változhatott.

Eleget tettek. Sőt, ez már most több, mint elég!

nestrot10 2010.07.03. 08:52:46

Emberek , buta Fideszdrogos szavazók! ÉBRESZTŐŐŐŐ!

nestrot10 2010.07.03. 09:12:40

Éljen A Párt Éjen az állam ÉLJEN AZ ÚJ PÁRTÁLLAM!!!
A jövő bizonytalan de a múltból okulhatunk! Tanuljunk a mesterektől és modernizáljuk az általuk lefektetett alapelveket!
Sztálin, Rákosi, Kádár, Orbán! Háromszoros Hip-Hip Hurrrá!
Szeretnél a szakmádban elhelyezkedni? Légy Párttag!
Szeretnél állami megrendelést? Légy Párttag!
Szeretnél túlélni? Légy Párttag!
Szeretnéd a közalkalmazotti vagy köztisztviselői állásod megtartani? Légy Párttag!
Szeretnéd a gyereked jó iskolába iratni? Légy Párttag!
Szeretnél a kórházban 2 ágyas szobát? Légy Párttag!
Szeretnéd, hogy ne kelljen gondolkodnod? Légy Párttag!

22 év után Ismét Hódít a Kommunizmus Újraélesztett Szellemvasútja!
Gyerekek nézzetek be, aztán ha nem döglötök bele, legalább másoknak jó lesz!
NEM KELL A DIKTATÚRA!
EZ A HARC LESZ A VÉGSŐ::::"

GazElla 2010.07.03. 09:29:20

Te jószagú úristen!!!nem akarom elhinni hogy valaki ennyire hülye lenne....én komolyan félek!ezek vezetik ezt az országot???lezsibbadt az agyam...mint javithatatlan optimista, mindig azt hiszem hogy a zemberek nem lehetnek ennyire idióták, de aztán mindig rá kell jöjjek, hogy dehogynem...még annál is ..

ezanevemeskesz (törölt) 2010.07.03. 09:47:15

ki volt az a szerencsétlen hülye aki viktorra szavazot??? szégyen ez az ország.

"Szerintem szólni kéne nekik, hogy Steven Colbert is csak marhul, mielőtt még hadat üzenünk... "

az még szép lenne, komolyan. comedyt bezárják, az összes humorral foglalkozó műsorral együtt. szánalmas. undorító ország.

szevasztok.

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.03. 21:48:47

@ezanevemeskesz: Statisztikailag minden három hsz-ből kettő a fideszre savazott: ...

basszus, én szerencsére a harmadik voltam :-))

maholnap · http://koklerbroker.blog.hu/ 2010.07.03. 21:57:18

Bocs, javítok: a választási rendszerünk szerint nem kell még a szavazók 2/3-ának a szavazata sem a parlamenti 2/3-hoz. Ha 50 százalék felett hozzák az első fordulót, és akár ugyanilyen szavazati aránnyal az összes egyéni körzetet, megvan a 2/3. Most is csak a szavazók 54 %-a szavazott a Fideszre, s mégis meglett a 2/3.

És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a nemzethez tartoznak a nem-szavazók is. Óriási hibát követtek el, de ők is a nemzethez tartoznak. A választásra jogosultak mintegy 33 %-a szavazott a Fideszre.

Ettő az aránytól rakják most tele a médiák 100%-át ellenőrökkel, osztják szét a hatalmi és pénzgyártó pozíciókat, verik a nyálukat a "forradalomról", meg a nemzeti összefogásról.

"Tetszettek volna forradalmat csinálni!!"?? Nos, most tetszettek ők maguk!

nem1rem1 2010.07.04. 07:10:42

@Monsanto: A hír igaz. Mármint a helyreigazítási kérelem Dobi Ágnestől, a kormányzat nevében.

A Hírcsárda meg is tette. Olyan vicces, mintha csak ők írák volna azt is. Pedig nem.

Ugye, még te sem hiszed el, hogy hőn szeretett kormányod tagjai ennyire hülyék, és örökös miniszterelnököd szándékosan ilyenekkel veszi körül magát?

Pedig de. Elkeserítő, ebben egyetértünk.
süti beállítások módosítása