Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Orbán lelki társa

2010.04.22. 18:30 | szocdemman | 3 komment

Címkék: budapest választás orbán fidesz angyalföld 2010 xiii. kerület spaller

Igazat megvallva egy cseppet megszántam szerencsétlen Spaller Endre angyalföldi fideszes képviselő-jelöltet. Nem elég neki, hogy ő az egyetlen fideszes, aki nem volt képes megverni a szocialista ellenfelét, de még a technika is kibabrál vele élő adásban. Nincs annál cikibb, mint amikor élő adásban valakinek megszólal a telefonja, no de Spallernek sikerült ezt kétszer is eljátszania. Majd a fülig vörösödött politikus jobban járt volna ha hallgat, de az égést tudta fokozni… Többször kikapcsoltam, de nem akar kikapcsolni, nem baj kiveszem az aksit… most csörögjön… a helyzet kegyelem döfését a műsorvezető gyilkos mondata adta meg: erre a politikusra nem akarnak szavazni aki így ért a technikához!

Bár ismeretes, hogy a telefonokat általában ugyanazzal a gombbal lehet ki és be kapcsolni, nyilván ha valaki többször is kikapcsolja, azzal igazából újra bekapcsolja…. Spaller esetleges parlamentbe jutásával, vélhetően meg fog sokszorozódni a szavazás ideje, hisz a szavazógépeken 3 gomb is van…, no se baj a technika vérlegénye majd kiveszi az aksit… Mondjuk a kellemetlen tv-s incidens után egy bocsikát azért eltolhatott volna…

Mondjuk sajnálom, hogy az a fránya telefon pont akkor kezdet el csörögni, amikor is a képviselő arról kezdet el beszélni, hogy ők lesznek hatalmon és az ő programjuk fog megvalósulni. Már láttam a remény halvány csíráját kiszökkenni, hogy végre valami konkrétat is megtudunk a Fidesz programjáról… lehet, hogy pont Vitya hívta, hogy csak okosan! Mondjuk logikusabb lett volna, ha sms-t küld… De hát a Kubatov- beszéd óta tudjuk, hogy a mi Viktorunknak nehéz volt a faxot a e-mailtől megkülönböztetni és évekbe került mire megtanult sms-t írni.

A televíziós interjú haszna talán az volt, hogy Orbán és Spaller lelki társat találhat egymásban. Közösen, mindenféle értetlenkedő, pikírt megjegyzés nélkül fedezhetik fel a digitális világunk csodálatos alkotó részeit. Ha javaslom a politikus uraknak, kezdjék eme képzeleten túli fantasztikus túrájukat On/Off gombok rejtelmeibe bevezető résszel!
 

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr571943154

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő - Orbán internet 1.0 2010.04.22. 18:36:47

A vezér nem tudta, hogy az interneten két kattintással ellenőrizhető füllentése.                            &nbs...

Trackback: A saját kerületét fenyegette Spaller? 2010.04.22. 18:34:46

A fidesz egyetlen vesztesre álló országgyűlési képviselője, Spaller Endre kampányzárót tartott. A kerületi kampányrendezvények hangulatát felülről, színvonalát alulról suroló rendezvényt azonban nem Pataky "Isten, haza, asszisztens" Attila be...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

eml 2010.04.22. 19:00:07

Ez szánalmas! Ezt még parizerért se küldeném, nemhogy az érdekeim képviseletére a Parlamentbe!

Ibigoo · http://indafoto.hu/ibigoo 2010.04.22. 19:01:10

No és ő tud már sms-t írni?

serpentin (törölt) · http://www.bridzs.hu/ 2010.04.23. 22:03:41

egy igazi veréb, még mosolyogni sem tudtam a szerencsétlenen. sajnálom, hogy neki jutott Angyalföld...
süti beállítások módosítása