Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Brian a szociknak kampányol

2010.03.23. 11:58 | balközép | 16 komment

Címkék: választás mszp jobbik 2010

Rengeteg kisfilm terjeng az interneten, amelyeket lelkes pártszimpatizánsok csináltak. Ki ennek, ki annak a pártnak. Igazat megvallva, még nem találkoztam jó szoci kisfilmmel. Ez idáig!

Tény, ami eddig készült, azt is hülye, megtalálhatatlan nevekkel teszik fel. Hiába, a szocik nem az internet vérlegényei. Ez alól a mostani kisfilm sem kivétel: Brian Magyarországon a címe…, mert kinek jutna eszébe azt bepötyögni a keresőkbe, hogy Brian Magyarországon…

Mondjuk, ha úgy tölti fel a készítő, hogy „Mit köszönhetünk az MSZP-nek?”, akkor egy  internetre tévedő szoci is megtalálja, aki csak ehhez erre a három betűre keres … de hagyjuk.

A film ugyanis dicséretet is érdemel. Nem csak, hogy ötletes de egy hatalmas poénnal is zárul. A Brian élete című filmnek azt a jelenetét szinkronizálta alá, amelyik azt feszegeti, hogy mit köszönhetnek Brian tartományának lakói a rómaiaknak? No persze lefordítva MSZP-re. A végső poént nem lövöm le, inkább nézd meg!

Egy másik kisfilmet „Free Hélóta!” készítette, a Másnaposak című film egy jelenetét szövegezte le. Elképzelte, hogy Király András miért lett Jobbik szóvivő. A kfilmben nemcsak K. Andrást véltem fölfedezni, hanem Balczót és Vonát is… Ötletes Jobbik-paródia lett.


Hát jó szórakozást!
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr461862045

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egregor 2010.03.23. 13:43:19

Már a Juhtúbon is hazudtok, szocik :D

Itt a valóság, mit tett Pártotok és Kormányotok:
www.youtube.com/watch?v=2cX80z6TRc0&feature=related

ZöldMarci 2010.03.23. 13:47:28

@Egregor: Gery Greyhoundtól miért csak ezta videót idézed (ráadásul pont ezt a szelektív statisztikást)? A Vonás nem tetszik Jobbik-huszár?:

www.youtube.com/watch?v=N31EisYSgoo&feature=player_embedded

-Mi a véleménye a Jobbikos korrupcióról?
-A Jobbik módosítaná a földtörvényt...

Egregor 2010.03.23. 13:57:20

@ZöldMarci: Itt most a szocik hazudozásáról volt szó, egyébként meg beszélhetünk arról is.

Előtte azért válaszold meg kérlek ezt a három kérdést:

1. A Jobbik volt kormányon?
2. A Jobbik hány ezer milliárd forintos kárt okozott az országnak?
3. A Jobbik "himnusza" a több, mint 100 millió ember halálát okozó kommunizmus indulója, az Internacionálé, amivel a Jobbik egyértelműen kifejezi, hogy a 100 millió ember halálát okozó emberiségellenes ideológia, a kommunizmus szellemi örökösei?

ZöldMarci 2010.03.23. 14:03:03

Ha ennyire nem tetszik, ha a kedvenc pártodra rosszat mondanak és mindjárt eljutsz a kommunizmus nemzetközi áldozataiig, akkor minek fórumozol?
A "Mi éveink" videóról máshol már elmondtam a véleményem.

Cartman (ex Cartman) 2010.03.23. 15:40:39

Adócsökkentés? Szólásszabadság? Nyugdíjemelés? Autópályák? Elég szomorú, hogy nyolc év kormányzás után még egy másfél perces kisfilmet sem tudnak összehozni "az eredményeikről" hazugságáradat nélkül...

Frank'Leó 2010.03.23. 15:45:33

@Egregor: Kedves ifjú barátom, nagyon nem ismered a történelmet.

Az Internacionálé már a 19. század végén a munkásmozgalom dala volt (még Frankel Leó korában). Amikor még hírük sem volt a bolsevikoknak.

Azután jött az első világháború, hiába próbálták megakadályozni a munkáspártok, győzött a nacionalista butaság. Magyarország megkapta Trianont, Oroszországban (és kis híján Németországban is) győzött a bolsevizmus.

No, ezért nem okos dolog a nacionalizmus

És ezért volna jó történelmet tanulni. A másik párt gyűlölete nem pótolja az ismeretek hiányát.

Cartman (ex Cartman) 2010.03.23. 15:53:56

@Frank'Leó:
Akkor már csak egy kérdésem lenne: az Árpád-sávos zászló szerinted nacionalista jelkép, vagy sem?

Frank'Leó 2010.03.23. 16:09:29

@Cartman (ex Cartman): Okos a kérdés!
Az Árpád-sávos zászló - 22 másikkal együtt - magyar történelmi zászló, azok előtt esküszik föl a min.elnök is. Ott, az Országházban és a múzeumokban semmi gond.

De ugye tudod, hogy az elmúlt száz évben kik használták? Azok, akik kiszolgáltatták az országot a németeknek, akik miatt sok tízezer magyar katona halt meg értelmetlenül.

Szóval ha utcán használják: történelmi ereklye, vagy (tudatlan) politikai provokáció.
Sajnos sokan nem ismerik a magyar történelmet.

ZöldMarci 2010.03.23. 16:59:01

@Frank'Leó: Nocsak! A jobbos fiúk elmentek történelmet tanulni?

Cartman (ex Cartman) 2010.03.23. 18:45:18

@Frank'Leó:
Na, akkor kb. ugyanez vonatkozik az Internacionáléra is. Ha egy állampárt utódszervezete énekli, akkor az bizony politikai provokáció.

Frank'Leó 2010.03.23. 21:26:06

@Cartman (ex Cartman): Ajjaj!

Korábban az MSZP bűne volt az Internacionálé, most az Internacionálé bűne az, hogy az MSZP énekli. Hm.

Logikából is van még mit fejlődni! & És persze a történelem.

Egregor 2010.03.23. 21:48:14

@ZöldMarci: Köszi, ennyi elég is volt. Látom, a felelősség kérdésének boncolgatásánál már meg is akadtál.

Egregor 2010.03.23. 22:07:01

@Frank'Leó: Kedves ifjú barátom, had kezdjem én is így válaszomat, hiszen érvelésed demagóg, és veszélyes. A svasztika ősi, eurázsiai szimbólum, eredete a múlt homályába vész, de sok ezer éves biztosan megvan.
Napszimbólum, és keleten a forgásiránytól függően jelenthet pusztító, vagy építő erőt is.

Majd jött egy bizonyos Thule Társaság, és nyomukban egy bizonyos NSDAP, élén Adolf Hitlerrel.

Hogy-hogynem, azóta a svasztika nem tolerálható szimbólummá vált.

Hát így van valahogy az Internacionáléval is. Az, hogy mit jelentett eredetileg, már csak kultúrtörténetileg érdekes. Sokkal fontosabb, hogy emberek tízmillióit gyilkolták le politikai, társadalmi, faji alapon azok, akik himnuszukká tették. Igen, a kommunizmusba bőven belefért az antiszemitizmus.

Az első világháború nem nacionalista, hanem gazdasági okok miatt robbant ki. A nacionalizmus csak propaganda-célokat szolgált.

A nacionalizmussal semmi gond nincs. A sovinizmussal, na azzal már annál több.

A nacionalizmus azt jelenti, büszke vagyok a nemzetemre, és büszkén vallom magam a nemzetem részének.

A nacionalizmus tökéletesen megfér a liberalizmussal: USA, és a szociáldemokráciával: Svédország, is. A konzervativizmussal, prezidentális és parlamenti demokráciával magától értetődően.

Az internacionalizmus ezzel szemben egyetlen eszmei irányzattal, a kommunizmussal fér meg. Még a szocializmussal sem, mert az a társadalom, ami eldobja a nemzeti jellegét, megszűnik homogén társadalom lenni, és széthullik.

Ezt megértették az oroszok, megértették a kínaiak is.

Trianon oka pedig nem a francia-román összeborulás volt, és nem is a nacionalizmus: Az OMM túlságosan erős közepes birodalommá kezdett válni, ez pedig veszélyeztette a francia és angol birodalmi érdekeket, ezért úgy darabolták fel, hogy a létrejövő államok még véletlenül se legyenek se erősek, se homogének, de legyen egy helyi közös ellenségük: Magyarország. A heterogenitásukkal elérték, hogy a kényszerállamok még véletlenül se olvadhassanak egybe, se föderációt ne hozhassanak létre.

A kisantant nem az osztrákokat, hanem a magyarokat gyűlölte, mintha Magyarország önálló állam lett volna, és nem egy elfojtott szabadságharcot követő kényszerkiegyezéssel fél-szabadságot kapott vazallus állam.

Egregor 2010.03.23. 22:09:35

@ZöldMarci: A "jobbos fiúk" nem érnek rá egész nap piros bögrékért gyűjteni a pontokat...

Egregor 2010.03.23. 22:12:17

@Frank'Leó: Régi lemez, és szokás szerint csúsztatás. A nyilaszászló nem azonos az Árpád-sávos zászlóval, mert pl. a csíkok száma sem stimmel.

Aki szerint ez lényegtelen, az szerint a magyar nemzeti lobogó azonos a bolgárral, hiszen az is piros fehér zöld, csak nem ebben a sorrendben. :D

Cartman (ex Cartman) 2010.03.24. 12:48:10

@Frank'Leó:
Nekem van mit fejlődnöm logikából? Erre már csak ennyit tudok reagálni :DDD.

Veled valami komoly baj van. Kezeltesd Magad, hátha még van esély...
süti beállítások módosítása