Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Király András magyarázkodik

2010.03.22. 16:00 | partizano | 117 komment

Nem hittem, hogy Király András, lemondott Jobbik szóvivő füvezős és melegfelvonuláson bulizós képeit fokozni lehetne. Ahogy azonban a kuruc.infón megpróbálja maszatolni a kimagyarázhatatlant; az megfizethetetlen, bár a kuruc.info stílusa is felejthetetlen.

Kuruc.info: A közleményedben azt írtad, hogy a nyilvánosságra került képek "valóságtartalma ferdített". ... Milyen valóságtartalmat ferdítenek a képek, hogy lehet másképp értelmezni, ha két repedtseggű nyal-fal egy buzifelvonuláson?

Király András: A fölvonuláson szerencsére egyik "repedtseggű" sem nyalt-falt, nem kell sarkítani.

Kuruc.info: Több képen épp marihuánát szívsz. ... Ezek a botrányos képek nem tíz éve történtek, hanem 2008-ban, tehát nem is régen. Miért titkoltad el mindenki elől ezeket, súlyos károkat okozva pártodnak?

Király András szó szerinti válasza a képeken olvasható:


De íme szövegszerűen is, a teljesség kedvéért:
"Király András: Helyesbítenék: egyik képen sem látható, hogy marihuánát szívok. Egyiken sem. Az egyik képen ott egy cigi egy srác kezében, ami ugyanúgy lehet marihuánás cigi, mint kézzel sodort cigi, amit minden hazai boltban lehet kapni. A másik képen nem látszik, hogy mi történik, de a hírportálok pontosan tudják, hogy "shotgun" módszerrel füvezünk. A harmadik képre rosszakaróm pedig odafényképezett egy halom füvet. Mit bizonyít ez?

A kérdésre a válasz: igen, kipróbáltam a füvet. És most is tartom magam ahhoz, amit korábban nyilatkoztam: sajnos a legtöbb fiatal átesik ilyen fiatalkori bohém dolgokon, ahogy én is, csak én nem tagadom."

Kommentár helyett egy kis szippantás a Jobbik drogpolitikájából:

"Cím: A drogos bűnöző - [csak az tekinthető] beteg[nek], aki gyógyulni akar

... a könnyűdrogok legalizálásáért folytatott küzdelem egy globális folyamat része, amelynek során ebben érdekelt körök saját üzleti érdekeikből akarnak egy életveszélyes szenvedéllyel megfertőzni egészséges fiatalokat és hosszútávon meggyilkolni milliókat." Jobbik közlemény

Búcsúzóul pedig nézzük meg, milyen amikor Király András "azt mondja, amit érez":

 

Király András mellett van egy másik jófej Jobbikos is.

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr791858245

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Egy újabb jófej jobbikos 2010.03.23. 01:16:01

Múlt héten még úgy gondoltuk, hogy Király András (volt) Jobbik-szóvivő érdekes fotósorozata egyedülálló a maga nemében. Király füvezett, és nagyon jól érezte magát egy kanadai meleg felvonuláson - bizonyára kizárólag tanulmányi célból. A képek mellet...

Trackback: Nehéz lehet ilyenkor jobbikosnak lenni 2010.03.22. 18:42:15

A nemzettudat hanyatlóban van. Egyre kevésbé fontosak a hagyományok, a történelem, a nemzeti szimbólumok. Ezek nem csak a hétköznapokból, hanem az oktatásból, médiából, közéletből is kikopófélben vannak. Ha nem akarjuk, hogy a hazafiasság végleg eltűn...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pávor Jál 2010.03.22. 19:32:31

Ez mindenkit ennyire hülyének néz? Milyen közegben mozoghat, hogy azt képzeli, az emberek benyalják ezt a sok szart? :D

SimiTomi 2010.03.22. 19:35:25

@Jabszem Bankó: Biztos ott mindenki tudja a másikról, hogy kamuzik, csak nem beszélnek róla, jól. Bólogatnak egymásnak. Tudod, a császár új ruhája.

Bobby Baccala 2010.03.22. 19:35:39

lemondott pont... mi faszt kell még ezen rugózni?

warriorseby 2010.03.22. 19:46:06

április 11-ig még megér pá posztot a téma, nem unjuk áááá dehogy :)

ddance 2010.03.22. 19:46:17

@Bobby Baccala: Így van. Legalább a Jobbikban van következménye az ilyeneknek, más pártokban magyarázkodnak és a helyükön maradnak az efféle alakok simán.

Unommáazegészet 2010.03.22. 19:53:51

@ebedli: Nononononononono! Azért ne vedd egy kalap alá a joboldali embereket! Óriási a különbség egy szélsőség és mondjuk a Fidesz közt! Ne általánosíts, nem áll jól. És normális jobbikosok is vannak, ahogy gazember maszoposok és gazember szadeszosok is. Tudod, hülyék mindenhol vannak.

székasztal 2010.03.22. 19:54:25

még sok ilyen posztot, :)

BF79 2010.03.22. 19:57:16

@Bergeroth: A Jobbik.

jobbik.hu/rovatok/kozlemeny/a_jobbik_a_drog_legalizacioja_ellen

Ez az idézet a fentiek tükrében tréfás:

"Eközben a Jobbik szakértői számos kutatást összegeztek, melyekből kiderül, hogy a könnyű drogok fogyasztása kétszeresére növeli az elmebetegségek kialakulásának kockázatát (Hamburg), valamint már kis mennyiségben is agykárosodást és pszichózisokat válthatnak ki (Maastricht, Új-Zéland)."

Persze a kedves Jobbikos kommentelőknek kellemetlen az ügy ezért szeretnék mihamarabb elfelejteni. Más ügyeken viszont ők évekig is "rugóznak".

gitáros 2010.03.22. 20:06:07

Az megvan, hogy ez a poszt bevillant a Tényekben?
:)

székasztal 2010.03.22. 20:10:24

Meg le az rtéellel meg a tévékettőőővel :D egyre vicesebbek Vonalzó Gábortól

sanyisanyi 2010.03.22. 20:12:12

Na mi van, a napi 1 gyalázkodó poszt már nem elég?? Szánalmas a posztoló!!
És persze az index is, hogy ilyen szarokat pakol ki címlapra!

Bobby Baccala 2010.03.22. 20:15:27

@BF79:

a csávó egy láma, nem értem, hogy gondolhatta, hogy ez nem fog kiderülni. de legalább levonta a konzekvenciákat és lemondott nagyon helyesen.
szóval ez max király bandinak kellemetlen, nem a jobbikosoknak. jah és elég szánalmas ha ez a legkomolyabb ügy amin rugózni lehet. :D

Dr. Cica75 2010.03.22. 20:15:44

Nahát érdekes én ha beszívok nem vagyok fasz.

Alikam 2010.03.22. 20:23:36

@Bobby Baccala: nem árt megjegyezni, hogy ez a blog az MSZP-é, tehát egyértelmű, hogy rugózni kell a témán.

Alikam 2010.03.22. 20:25:56

@sanyisanyi: ki kell tennie, mert az MSZP valószínűleg jó pénzt fizet érte...

Gestas 2010.03.22. 20:26:09

Szerintem betépve ő sem fasz!
Mikor ártány módon"helótázik", akkor tök részeg.

székasztal 2010.03.22. 20:28:43

@Alikam: Én nem vok MSZP, még csak a szavazójuk sem, csak egy higgadt értelmesen logikusan gondolkodó fiatal. Mégis igazat adok azoknak akik észreveszik az álszentkedést a jobbiknál, és megírja a neten.

@sanyisanyi:
Addig lesz ilyen amig a kedves barátaid álszenteskednek, aztán meg még a magarázkodnak is, amitől mélg gagygibb lesz az egész. Vakok vagytok. Ezek nem állnának meg a cigányok leirtása után. Nem érted mi? .....alap h nem érted.

És ezeket a parlamentbe? Nem volt elég bohóc ott?

székasztal 2010.03.22. 20:31:30

@Gestas: Csináljon amit akar, érted, csak ne álljon már olyan mozgalom élére amibe nem illik bele a viselkedése által, és ez a többire is vonatkozik. Tudja már az ember hol a helye.

Alikam 2010.03.22. 20:33:50

@székasztal: hát az lehet, hogy te nem vagy az, logikusan már kötve hiszem, hogy gondolkozol, na mindegy.

az viszont tény, hogy ez a blog az MSZP-é.

Érdekes, hogy egy noname bloghoz futnak be a képek, egy noname blog tartalma jelenik meg az RTL Klub-on, az Index címlapján:)

Először azt hittem, hogy Tilos rádiósok, azoknak van iylen gyatra stílusa, és azok mesterien irtanák ki a keresztényeket, de aztán kicsit nyomoztam és mit ad Isten, kiderült, hogy az MSZP-é ez a blog:)

Hány Nokiás doboz kellett ehhez? Vagy weberi szívességből ingyé átveszik az itt lehozott anyagot?

Tényleg kíváncsi vagyok...

"azoknak akik észreveszik az álszentkedést a jobbiknál"

Igen kicsit ferdítve ugyan, de valóban észreveszik. Az mondjuk inkább sajnálatos, hogy csak a Jobbikkal meg a Fidesszel foglalkozik ez az úgynevezett blog:)))

Frank'Leó 2010.03.22. 20:39:09

@Bobby Baccala: Te miért bízol meg egy olyan pártban, amelyik nem tud találni egy normális szóvivőt?
Azt sem tudták eldönteni, hogy Budaházy hős, vagy menjen a francba.

Nem kellene rugózni tovább, ha lenne rendes válasz erre...

Alikam 2010.03.22. 20:39:16

Életveszélyes sérülésekkel, saját lábán ment el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra és kért segítséget hétfőre virradóra egy férfi, akit négyen támadtak meg és szúrtak hátba; a támadókat őrizetbe vették.

Egy 56 éves, vérző hátú megtámadott a Fejér megyei rendőrség biztonsági őreitől kért segítséget hétfőre virradó éjjel Székesfehérváron. Elmondta, hogy a Deák Ferenc és a Martinovics utca kereszteződésében megtámadták, a földre teperték, ütötték, rúgták, és kétszer hátba szúrták.

A szúrások a megtámadott tüdejét érték. A támadók elvették a férfi szatyrát, amiben egy üveg konyak és bor volt. A sérültet kórházba szállították - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A helyszínre küldött járőrök rövid idő alatt elfogták a tetteseket. Nem messze a támadás helyszínétől ugyanis feltűnt nekik, hogy az Erzsébet utcai társasházban csak egyetlen helyen ég a villany, továbbá, hogy a ház bejáratánál vércseppek vannak. Azok egészen a gyanúsítottak által használt lakásig vezettek.

A lakásban elfogták a 17 és 22 év között négy gyanúsítottat, akiknek egyike saját magát is megsebezte, miközben megszúrta a megtámadott férfit. Előkerült az italokat tartalmazó szatyor is.

A támadók ellen csoportos rablás és életveszélyt okozó testi sértés miatt indult eljárás. Az ügyet szakértők bevonásával vizsgálja a rendőrség, s kezdeményezték a négy fiatal előzetes letartóztatását.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2010.03.22. 20:44:46

@székasztal:

Tényleg :D

Te helóta geci te!!!! Hallod? Te helóta geci!!!!

ebedli 2010.03.22. 20:44:56

@Unommáazegészet: Hát bocs, de én semmi különbséget nem látok. Bayer, Kövér, Orbán, Vona, Pörzse ez mind egy társaság, még ha kamuból torzsalkodnak is egymással.
Félreértés ne essék, a komcsi bandát is ugyanúgy megvetem, mint ezeket.
Álszent, pénzéhes, kétszínű banda az egész magyar politikai "elit".

székasztal 2010.03.22. 20:48:35

@Alikam: Öszeesküvéselméletbe már roppantak bele páran idegileg. Sztem szívjál te is, az nyugisabb :)

És hírek vannak a hiradóba is, és szurkálás és idióták mindig is voltak s lesznek is.

És ja a piát is tiltsa be a jobbik, mert látod ezt is ittasan követték el.

Na meg az internetet is tiltsák be, te meg húz el a liberális mádiaplatfromról, vagyis neked is értthetően, ne netezz mert az is liberáll, te nagyon okos :) Tisza Kína :D

székasztal 2010.03.22. 20:52:44

@ebedli: jól írja!!

Én sem más párt melett állok ki, bugykókáim, csak nem teccik a gyűlölet párt.

Vmeik kommentelő azt irja egyik nap " na majd rádhívom a csendörséget csak várd ki míg győz a jobbik"

"Győz" érted 2/3 os lesz, hát hóóógyne :D

Csendörség hát hóóógyne :D

Kalmár 2010.03.22. 21:04:18

@Avatar:" Mikor jön a nem tüdőztem le?"
Azt hiszem a : "de nem nyeltem le" után....fúj

bucek 2010.03.22. 21:05:30

Olyan mint a pártja...ejakulációs váladék.Csak így finoman.

Unommáazegészet 2010.03.22. 21:10:58

@ebedli: Azért sok a különbség.... de nagyon.

Unommáazegészet 2010.03.22. 21:12:28

Imádkozzunk Király András lelki üdvéért. Persze ki az, aki életében nem volt egyszer sem bunkó, vagy részeg, idióta, vagy álszent?

Unommáazegészet 2010.03.22. 21:13:34

És ha most azzal jön valaki, hogy ő nem, na azt nem hiszem el. Dúró Dóra a tévében azt mondta, hogy sohasem volt részeg. Valahogy....

Bergeroth 2010.03.22. 21:14:46

@BF79:
"Eközben a Jobbik szakértői számos kutatást összegeztek, melyekből kiderül, hogy a könnyű drogok fogyasztása kétszeresére növeli az elmebetegségek kialakulásának kockázatát (Hamburg), valamint már kis mennyiségben is agykárosodást és pszichózisokat válthatnak ki (Maastricht, Új-Zéland)."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Egy milliárd százalékig biztos vagyok benne, hogy ezt egy 1920 körüli orvosi könyvből másolták ki! :DDDDDD
Nincs azaz isten, hogy ezt egy mai, kicsit is intelligens ember elhiszi! :DDDDDDDD
Úristen bazmeg!!! :DDDDDDDDDDDD

soproni1 2010.03.22. 21:17:58

Az a Jörg Haider osztrák politikus is "jobbik szóvivő" volt. Az is csak akkor derült ki ( nekünk), amikor egy "jobbik" bárból ment a halálba.

vauvauvau 2010.03.22. 21:27:51

Az első képen nem nyalta a Szóvivő urat a másik úr, csak isteni imákat mormolt, nézzétek meg, a nyakában van a kereszt.

székasztal 2010.03.22. 21:34:26

@Unommáazegészet: te se érted, Persze mindenki kihág. De nem megy utána papolni hogy olyat nem szabad.

Mint a pedopapok esküszöm XD Az úr így meg úgy, aztán rámegy a gyerekere.

Lefty (törölt) 2010.03.22. 22:07:26

UnALMAS EZ A sok Jobbik fikázás!!3 hét és megya levesbe az összes károgó.Undorító ahogy az RTL meg a TV2 ma esti hiradóban is művelt.Csak a Jobbik.

Átvitel honvéd 2010.03.22. 22:20:35

Mennyire olcsó, gusztustalan, és igénytelen...

Legalább csendben kussolt volna, azt is csak halkan...

SaPi · http://www.tk2.hu 2010.03.22. 22:23:11

Régi sláger után szabadon:

"Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én!
Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség!
Seggbebasznak a gumibottal, az Orbán kormány bosszút forral!
Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én!

Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint Méhn !
Ne szívjál füvet, elvisz a rendőrség!
Szavaztál volna a szebb jövőre, vehetnél füvet hétvégére!
Ne szívjál füvet, mert olyan leszel, mint én!"

agoo 2010.03.22. 22:26:48

@Bergeroth: kommunizmus???

persze tudom én, hogy nem arra gondoltál....

A szerkesztőhöz szögezném a kérdést: ez az elmúlt 7 napban hányadik Jobbik és azon belül Király András fikázó poszt? Nem kaptál még aranyeret a sok erőlködéstől?? Irgalmatlan színvonaltalan az egész blog, dehát értem én, hogy kellett egy oldal, ahol kedvetekre köpködhettek kedves szoci szavazók, ha már egy tisztességes kampány újság készítésére is alkalmatlanok vagytok.... Bár ami azt illeti, annak a pár ezer, kihalófélben lévő vén nyugdíjasnak és tanulatlan, szemellenzős ifjú szocinak felesleges bármit nyomtatni.... Jön a Jobbik és ti meg csak rettegjetek tovább szerencsétlen idióták...

StavrosMenace 2010.03.22. 22:33:41

fostalicska csókosblogfőoldal, unalmas ez a gandzsa padavan már

Rézműves Latoya Benett (törölt) 2010.03.22. 22:45:19

Szerintem szabad emberként mindenki olyan rendezvényeken vesz részt, amilyenen akar. Szomorú, hogy ezért magyarázkodnia kell. Csupán azért, mert lefotóztatta magát ökörködve homókkal. Meg bedrogozva, haverral. Meg óbégatott a videókban, amin röhögtem. Ő az első, vicces jobbikos figura. Vona is lehetne az. Végülis miért tart ott az ország, ahol? A melegek és drogosok miatt?

mokas_gizi 2010.03.22. 22:53:04

Azért elég szánalmas, hogy index főoldal tele van ilyen és hasonló szándékos lejárató kampányokkal naponta már tényleg minimum 5 új cikk születik valakik nagyon félnek...!!!

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.22. 23:18:45

De tényleg tök nagy bajban lehet csórikám. Jézus Krisztusnak nem elég szálkás, Leonidasznak nem elég kigyúrt, Jim Morrisonnak nem elég vagány, Kosútlajosnak nem elég karizmatikus. Akkor mi a picsával csajozzon. Igen, egyrészt azzal, hogy buzi - ez mindig bejön, és tudom miről beszélek - másrészt azzal, hogy nemzeti radikális. Ez csak a munkásparaszti származású emócsajoknál érv igazán (gimi harmadikkal bezárva), de azok aztán szopnak mint a veszedelem, kettő helyett is. Bár ebben személyes tapasztalat híján nem vagyok egész biztos.
De egyébként nem a jobbikot járatja le, hanem a tisztességes buzikat és drogosoat, akik szóbaálltak egy karrierszélsőségessel, ami csúnya és buta dolog.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.22. 23:25:30

A jobbikot egyébként se lehet lejáratni. Az egy neonyilas párt, aminél mélyebb 2010 környékén nehezen képzelhető. Esetleg egy emberevő szekta. Bár ott több mentő körülmény is szóba jöhet. Persze ezt a gimislányok nem tudják - milyen jó, hogy a királyandrások csak egy részüket dugják meg. Lányos apaként szörnyű arra gondolni, hogy egy nap... de nem, ez túl szörnyű. Ezt hagyjuk. Az én lányom szűz marad. király andrástól szerencsére majdnem biztosan.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.03.22. 23:26:56

Nme hiszem, hogy Király András vétke el tudná homályosítani a sok maszopos és szadeszos gazember bűneit.
Csak meg kell számolni, hogy hány politikus ül börtönben, vagy indult ellene büntetőeljárás, MELYIK PÁRTHOZ tartoznak őkelméjék, és mindjárt világos minden.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.22. 23:29:37

@Epikurosz: nem is kell neki. Csak arra világít rá, hogy a jobbik kb. hülyepicsa szinten reális alternatíva a kommer gazfickókkal és libsi üzlettársaikkal szemben.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.22. 23:32:05

Az egyébként, hogy a magyar nép hülyepicsaként viselkedik, nem új dolog a történelemben.

SimiTomi 2010.03.22. 23:33:41

@Epikurosz: Nem kell, hogy elhomályosítsa. Csak tűnjön fel mindenkinek, hogy azon az oldalon is gazemberek vannak.

Fideszman 2010.03.22. 23:59:24

Féljetek csak, lógni fogtok egytől egyig, ez a blog is be lesz szüntetve. Rohadt gyűlöletkeltő uszító komcsik.

OftF 2010.03.23. 00:14:48

Hát hölgyeim és uraim, a jobbik akármennyire is mossa kezeit, ez bizony egy ordas nagy cumi.
Tök mindegy, hogy hogy keveredtél kabátlopási ügybe, ezzel már kár mit csinálni, ez ilyen.
De nyugi, lesz még 2-3 hasonló, Vityka előhúzza 1-2 héten belül a dossziéből, aztán kaparnak majd a 5%-ért.

OftF 2010.03.23. 00:16:09

mint a szadeszos kollégák

sivatagi n. 2010.03.23. 02:21:37

Dicséretes, hogy van néhány komcsi , aki szorgalmasan olvassa kuruc.infot és még blogot is ír róla :)

gareet 2010.03.23. 03:14:21

Inkább lennék komcsi(ami nem vagyok), mint hogy olyan sötét legyek mint Ti akik bedőlnek a jobbkinak. :-P

filepista 2010.03.23. 03:26:11

Tisztelt Blogüzemeltetők!

Miután ezt a témát megunták, elvárnék egy videóösszeállítást Iványi Gábor magát lelkésznek mondó polgártársunk magyargyűlölő kijelentéseiről is! Mondjuk azt, amikor a turult egy" gülledt szemű szárnyas tojóként " aposztrofálja.

Csak úgy, a kiegyensúlyozottság érdekében.

levi009 2010.03.23. 03:29:03

Ratyiknak nincs helye a Jobbikban! El is lett hát hajtva, ahogy illik!
Igazából az országban sem lenne helyük, mert a MAGYAROK szerint ez Magyarország, ami a MAGYAROKÉ; elQró és bolsi társai szerint pedig Kurvaország! Buziországról eddig még nem hallhattunk. Ha mégis lesz ilyen, - valami aberrált okból kifolyólag, - az szaporulat hiányában egy emberöltőn belül úgyis kihal. :)
Nem kegyes a sors hozzátok, ratyisztániak!

Mellesleg a Jobbik abban különbözik a többi bűnbandától, hogy náluk nincs helye az ilyeneknek, addig a többiben pacsipartival egybekötött beismerő bulikon magasztalják az efféle nyomorult aberráltakat.

bandigyerek 2010.03.23. 06:19:09

lehet hogy csak nekem, de a hangról a fiatal Cserhalmi György ugrik be. amúgy a helóta nem volt rabszolga.

carppy 2010.03.23. 06:58:16

Hat ez tenyleg szanalom mar, ami itt, az indexen, meg az rtlen es tv2n megy...Aki mar eldontotte, hogy kire szavaz, nem hiszem, hogy ilyen dolgok miatt megvaltoztatja donteset.
Egyebken a kep, amin a fu szerepel, az hogyan kotheto barkihez is? Mi alapjan azonositottatok be?
Na mindegy majd huledezzetek 3 het mulva, asszem akkor nektek lesz piros lap es kotras a palyarol :D

Chaoyang · http://xiongyali.blog.hu 2010.03.23. 07:21:01

Sok mindenben egyet tudok erteni a Jobbik programjaval, de ez a drogpolitikai hozza allas es a magyarazat is hulyeseg. Nyilvanvalo populizmus, a tudatlan neptomegek fele egy gesztus.

... a könnyűdrogok legalizálásáért folytatott küzdelem egy globális folyamat része, amelynek során ebben érdekelt körök saját üzleti érdekeikből akarnak egy életveszélyes szenvedéllyel megfertőzni egészséges fiatalokat és hosszútávon meggyilkolni milliókat.""

A konnyu drogok tiltasa sokkal nagyobb erdekkorok miatt altalanos a vilagban. Eleg csak a gyogyszeripari oriasokra gondolni akik egy termesztes antidepresszans helyett kemikaliakkal tomik tele a vilag populaciojat. Ami persze szinten fuggoseget okoz csak sokkal karosabb a szervezetre mint a termeszetes es testsajat marijuana. A faiipar es papir ipar, pontosan tudjak, hogy a fu evelo noveny, olcso termeszteni es meg a sivatagban is megterem, teljes mertekben kivalthatna a papir gyartasahoz hasznalt fat, ami ugye evtizedekig no es draga.

Mint kabitoszer nos, sokkal kevesbe kartekony mint az alkohol vagy a ragaszto es mindkettohoz egy perc alatt hozzajut barki. A fut nem lehet tuladagolni, ergo gyilkolni sem tud ahogy a kozlemeny allitja. Nem ugy mint az alkoholt ami millio-egy csaladi tragediaert es autobalesetert vagy egyszeru mergezesert felelos.

Remelem Vona Gabor majdan fuggetlen szakertokre bizza a torveny alapjaul szolgalo hatastanulmanyok kesziteset es nem tudatlan nyugdiijjas nenik kegyeit keresne hanem az igazsagot es a joletet mindenek elott.

Kheopsz · http://giza.eg 2010.03.23. 07:40:53

"Hamis cetlikkel bukott az MDF vasi listája"

"A tiltás ellenére terjesztik a Narancsvidéket"

Így minden oldalról szemezgetünk... :))

Rob67 2010.03.23. 07:43:11

@volánrulz: "2009 november15 azelőtt nem volt sok köze volt a Jobbikhoz..."
De most van :)
Én kurvára nem ítélem el a csávót, ha kipróbálta kipróbálta. Buzikkal fotózott, rendben. Semmi baj.
De...
Ha utána kiáll és az ellenkezőjét mondja, na az gáz. Nem is gáz, annál sokkal több.
Jelzi egy adott ember szavahihetőségét, ami ebben az esetben zéró. Ez nem politológiai/politikai kérdés, szimpla erkölcs: ne hazudj.
De jelzi a Jobbik politikájának a színpadi jellegét is, felhívja a figyelmet a populista és hangzatos lózungra, ami mögött semmi nincsen a tömegek megnyerésén kívül.
És hát ugye kézenfekvő: ott ahol bármilyen fejes lehet az aki csak úgy csinál, de nem az aminek mondja magát...
Ez azért ez a legerkölcsösebb, legmagyarabb párt esetében aláássa a bizalmat.

2010.03.23. 07:45:50

Megcsalás... Kábítószer... Terrorizmus...
Ezek mind azok a dolgok, amiket a Jobbik körül szétfolytak.

És utána jön kőarc Vona Gabriella és beszél olyanokról, hogy becsület, erkölcs és ilyesmi.

Vicces-e? :D

Másik vicces fele a dolognak, amikor jönnek a kemény kommentelők, és elkezdik marni az indexet, meg a blogot, meg a kurv* anyját is, hogy "mindennapi Jobbik fikázás megvolt".
És a Jobbik-közeli oldalakkal meg blogokkal, ahol naponta 5x jelenik meg olyan poszt v cikk, amiben mindenki mást marnak ami nem Jobbik?
Azzal nincs gond kisgyermekek?

Rob67 2010.03.23. 07:47:19

@filepista: Gondolom a Kurucon felleled néhány példányban :) Ez az úság ilyen, az meg olan :)
Ha arra leszek kíváncsi akkor oda megyek. Gondolom a szerkesztő az én kedvemért nem rak be liberális anyagokat majd...
Ez akkora baromság volt, hogy a röhögéstől frankón magamra borítottam a kávémat :)

Kheopsz · http://giza.eg 2010.03.23. 07:48:07

Vajon az maszop mennyit fizet ezért a blogért számlára?
Van egyáltalán számla erről?
Vagy pedig pártberkekben készítik, mintegy "munkaköri leírásban meghatározott" propaganda-anyagként?

kovácspéterke 2010.03.23. 08:08:48

Vajon, ha ez nem derül ki, akkor továbbra is remekül elláthatta volna a szóvivőséget, és mindenki elégedett lett volna vele? Mert, ha igen, akkor nem tudom, hol érzékelhetőek a Jobbik szerint a marihuána káros hatásai. Ezek szerint ugyanis itt van egy fiatal, aki kipróbálta, nem lett tőle semmi baja, sőt egészen magasra vitte a szélső jobbon. Tehát a marihuána veszélye mennyire valós, ha komolyan belegondolnak? Ja, hogy azt nem szokták.

Kheopsz · http://giza.eg 2010.03.23. 08:18:15

@Hivatásos beszólóművész:

"Megcsalás... Kábítószer... Terrorizmus..."
Most itt az szdszről beszélsz? :)

frompearly 2010.03.23. 08:19:30

@Hivatásos beszólóművész: figyi ,Te ész!
Szerinted melyik a nagyobb probléma ,egy új párt szóvivőjéről kiderül ,hogy X éve fűvezett vagy az hogy ki akartak fizetni mondjuk a semmire 35 milliárdot sávolyon az adónk pénzéből ,vagy az hogy az Mszp erős embere hagyó miklós and CO. több százmilliókat vettek ki a bkvból az szdsszel karöltve?soroljam még ? ...Te okos felnőtt!

Kalmár 2010.03.23. 08:20:36

Király András szivárványhídként ível az Árpád sávos zászló erdő felett.
Az esetet pont olyan hitelesen magyarázza a Kuruc infó, mint Fletó az öszödi beszédet.
Király nem meleg, csak megfigyelte a deviáns csürhét Fletó pedig igazság beszédet mondott.

mojoking77 2010.03.23. 08:26:07

Tiszteletem,
Nem olvastam vegig a hozzaszolasokat, plusz -hala az egnek- eleg tavol vagyok, hogy ne igazan erintsen az otthoni szardobalas, csak egy kerdes. Ezek szerint a Jobbik a marihuana fogyasztas harcos ellenzoje?
Komolyan nem tudom, ezert kerdem.
Udv:

Gy

frompearly 2010.03.23. 08:29:51

@mojoking77: ha ezen a blogon akarsz tájékozódni ,hogy a jobbik minek az ellenzője ,akkor rossz helyen jársz...javaslom a honlapjukat...

gorcsev54 2010.03.23. 08:43:20

@Hivatásos beszólóművész: Egyáltalán nincs kemény hozzászólás,
de talán lehetne a többiekkel is foglalkozni-nincs olyan párt vagy akármi ahol ne lennének ilyen emberek,de azért számomra fontosabb, hogy kik mennyit loptak a közösből.Ja és ki az a Vona Gabriella? Mert én még Mesterházyt is annak ismerem és nem sza...-
házy-nak.Az Index meg olyan amilyen.Nem muszáj sem olvasni sem írni.
Április 11.-én mindenki okosabb lesz- meglátjuk a hozzászólásokat akkor.

prostatikus vogon jeltz (törölt) 2010.03.23. 08:44:16

Ejnye bejnye, soha nem tanultok a történelemből...
Ha egy hitelét vesztett politikai erő valami ellen kezd kampányolni akkor pont az ellentétes hatást váltja ki.
1994 pont így győzött az MSZP.
Amíg az MDF oldaláról nem indult egy mindent elsöprő lejárató kapmpány és a vízcsapból az jött hogy az MSZP gonosz, az MSZP kb 15-20% között volt.
Az MDF kampánya felhízlelta 50% fölé.

Most ugyanezt játszátok ti is.
Úgyhogy kérnék még sok sok ilyen blogbejegyzést, olyan jó látni ahogy vágjátok magatok alatt a fát.

Muad\\\'Dib 2010.03.23. 08:45:43

Qrva jó ez a blog. Sugárzik belőle a kádári kiszes tukkóság. Hajrá index! Még sokáig pakolgatjátok ki ezt a valamit a címlapra és tényleg beelőzzük a maszopot...

mojoking77 2010.03.23. 09:09:13

@frompearly: Annyira azert nem erdekel ez az egesz..
Egyszeruen furcsallom. A legtobb otthoni ismerosom, aki az utobbi idoben ragyogyult a Jobbikra, anno jobban, vagy kevesbe, de benne volt a fuves temaban..... Na mindegy, nem az en dolgom

Samuzia 2010.03.23. 09:16:53

@Unommáazegészet:
Most bebizonyítotad, hogy nem vagy különb ember még nála sem. Grat!

Samuzia 2010.03.23. 09:24:20

A jobbikot gyalázók 90%-a mély intelligencia hiánnyal küzd, ha ez a balos és libsi oldal akkor inkább a jobbik, olyat kérnek számon egy másik emberen amit ők megnyíltan hirdetnek és szeretnének. nem fura senkinek?
Hangvétel pedig minősíti a posztolókat, a vélhetően jobbik pártiak sokkal kulturáltabbak mint az ellenfeleik, a hozzászólások ezt bizonyítják. Akkor kitől féltsem ezt az országot?

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.23. 09:39:21

Politikai hovatartozástól függetlenül szeretjük, mikor mosdatja a szerecsent a jobbik, én élvezem. Az egész világ tudományos elitje elhatárolódik a büntetőpolitikától. Csak a nomád szittyák, feudális államok hisznek a börtönmesében. Én a tudományban hiszek. Lóháton nem lehet Izraelt megfélemlíteni. Jó lenne a jobbiknak is a jelenben élni.
@Samuzia: Szent szűzlyukú samuzia, csak neked:
Pörzse hőbörgött mert leszedték a kultúrházban a plakátjait a fidesz rendezvénye miatt, de a kuruc óriásplakát összefirkáló versenyt hirdet? Ájjunkmánmeg ősmarhák, ez kampány? mikor a saját seggetekbe dugják a nagy magyar kardot, amit előrántottatok, az fáj igaz? De minek forgat kardot az akinek a kapanyél is feltöri a kezét? Szóval elfogadom kulturált plakátfirkálók, és kulturált merénylők közössége vagytok, nem tudom, mert nem járok közétek, egyet viszont igen:
A mai jobbik a kiöregedett munkásőrök, munk nélküli biztonságőrök, vagyonőrök, motoroshordák, és bukott egzisztenciák, lsd:( morvai nyert pereinek számát) gyűjtőhelye. Szerintem az áll jobbikosnak, aki nem kell a munkaerőpiacon az ördögnek sem. Összeállt a szenny, és lőn a jobbik.
És végezetül a számomra legkedvesebb vona kép alább:
m.blog.hu/dr/drogosokugyvedje/image/vona7.jpg

Alex3000 2010.03.23. 09:39:27

Szerintem a füvezés nem nagyobb bűn mint milliárdokkal megkárosítani az országot....

kzoltana 2010.03.23. 09:41:45

Ma még nem tudhatjuk, hogy a Jobbikot a kontraproduktív balliberális propaganda mellett mennyire „nevelte fel” a gyurcsányista titkosszolgálati háttér; csupán a máig fajult helyzetet látjuk. A Fidesz alternatívája a fennálló káosznak – a Jobbik nem; a Fidesz demokrata – a Jobbik az alkotmányt is tagadja; a Fidesz országépítő hajlandóságait ismerhetjük – a Jobbik sötét ló.
www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=822&tema_id=39

gaiushun (törölt) 2010.03.23. 09:47:06

@levi009: Tudtad, hogy a beteges homofóbok igen jelentős része látens meleg? Szóval mikor outcome-olsz, baby ?

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.23. 09:56:35

@Babu2000: Akkor arra adj válasz kedves babu200 hogy miért adott a fidesz 2 év 6 hónapot nekem egy spangliért(0,1g kender, azaz 0.00013 gramm THC) 2002-ben? 3 liter pálinka orálisan halálos, ezzel szemben 600.000 gramm Fű, azaz hatszáz kiló fű!!!!! egy órán belüli elszívása halálos. Na hol itt a tudomány? nem a politikusaink agyában az tuti.
Ennek ellenére 1924-be megy vissza a viktorunk amikor az otthoni pálinkafőzést újra engedélyezné.
És hogy a maszop is kapjon, mielőtt lekomcsiztok: 2010: foodapest: 9 díjat zsebelt be a magar pálinka, "kiválló magyar élelmiszer" címen. Ejjnye kiválló? élelmiszer? egy égetettszesz, aminél a pszichoaktiv határérték és a halálos dózis között csak 20 szoros a szorzó? ugyanez a fűnél 100 ezres szorzó? óistenem viccesország , palléros pálinkatanács , 21.században, ahol tudjuk hogy a szesz addiktivitását nemzetközi egyetemek 8-asra teszik(a heroin 9, kávé 5 a fű meg 3, a cukor 2.) Miheztartás végett.
Mégegy, én is szeretem a szeszt, megiszom, voltam már olyan részeg hogy vittek, de sosem hellótáztam cigányoztam, vagy verekedtem. Minden tudatmódosító a személyiség rejtett elnyomott szegmenseit tárja elénk. Király egy agresszor, önkényuralomra vágyó majom.

Bobby Newmark 2010.03.23. 10:01:05

@Bobby Baccala: "lemondott pont... mi faszt kell még ezen rugózni?"

Mert nagyon jól tudjuk, hogy _bárkinél_ lehetne ilyen "stiklit" találni, ha keresnénk. Kb a Jobbik felét el lehetne kaszálni füvezésért, a másik felét meg garázdaságért.

Ha mindenki lemondana ilyesmiért, akkor ott maradna a párt egy szál ideológiában, ellenben tagok nélkül.

Mert álszent képmutatás az egész, erkölccsel, ideológiával, vallással együtt.

És rugózni meg azért kell rajta, hogy az egyszerűbbje is felfogja, hogy ez a helyzet. Még 50 év rugózás, és talán felfogjátok ti is, hogy miről szól a politika. Mondjuk addigra meg lesznek új naívkák...

altgr 2010.03.23. 10:02:14

ja kérem ezt eddig nem istudtam, hogy itt is van liberális tagozat.
Na akkor én is a JOBBIK ra fogok szavazni.
Ibolyka elvesztettél :(

levi009 2010.03.23. 10:10:03

@gaiushun: Ezen már én is gondolkodtam... de most komolyan. :)
Így látatlanul nem lenne szükséges saját magamat ámítanom. De akárhogy is alakultak az állapotok, valahol mégsem éreztem késztetést a saját nemembélihez közeledni. Sajnálom cukorfalat, máshol kell próbálkoznod! :)
Mellesleg felőlem becsszóra úgy buzulhattok, ahogy akartok, csak csináljátok diszkréten és ne provokáljátok vele a heterókat. Viszont tudom, hogy ez úgysem fog nektek menni, mert valahol beteg az agyatok, így inkább csodálkoztok rajta, hogy a többség megvet és gyűlöl titeket. Vegyétek már észre, hogy csupán csak eszközök vagytok a Világpusztító Globalisták kezében, akik talán még tőlünk is jobban megvetnek titeket.
Inkább próbáljatok meg egy picit gondolkodni és ha nem hallattok magatokról, a kutya sem fog veletek foglalkozni. Vagy mégiscsak így kívánatos számotokra? Mert ez esetben is lenne mondandóm, de azt nem fogod kitenni a kirakatba!

espadazo - Játékbolt: · http://aruhaz.nettfilm.hu 2010.03.23. 10:20:47

Az első képen szemmel láthatóan elkülönül a fura fiúktól, akik meg akarják győzni, hogy menjen velük szobára, de látni a szemén, hogy udvariasságból nem bikacsöközi meg őket.

A második képen az undorát fejezi ki, csak a fotó egy olyan műfaj, ahol elkapott mozdulatok rosszul is elsülhetnek.

A harmadik képen csak az előzményeket láthatjuk, később csontig lerágta a fekete fiatalembert.

A negyediken eléggé el nem ítélhető módon nem segít a lánynak, akinek pedig beleszorult egy vázába az orra, és azt melegítéses technikával próbálja eltávolítani.

Az ötödik képen, barátja tanítja fűszállal trombitálni.

A hatodikon ezen technikával duettet adnak elő, amely egyedül álló a maga nemében.

A hetediken fejjel lefelé van a teve!

A nyolcadikon pont megütötték a fotóst,de még esés közben tudott egyet exponálni. Sajnos a képen nem látszik a pofozkodó.

gaiushun (törölt) 2010.03.23. 10:23:27

@levi009: Óh, nem kedves barátom, nem erről van szó. Csak arra gondoltam, nem szükséges ezzel az agresszióval takarni még magad előtt is a nemi orientációdat, heteróként simán elfogadnám, hogy a fiúkat szereted. Biztos megtalálnád a lelki harmóniádat, ha nem kellene hazudnod sem magadnak sem a külvilágnak.

Samuzia 2010.03.23. 10:26:41

@Natural:
Meglepődnél ha tudnád kik jobbikosok mielőtt nekem esnél ÉN nem, de a kultúra mindenkire vonatkozik. Rád is. És a megszólításod amellyel illettél csak engem igazol.

Bobby Baccala 2010.03.23. 10:26:47

@Alikam:

jaaa akkor nincs több kérdésem :D

@Frank'Leó:

borókai óta mutass nekem egy normális szóvivőt. az a kérdés hogy te milyen pártban bízol? mert abban semmi meglepő nincs ha sok ember egy olyan pártban bízik ami nem vett részt a nokiadobozolásban :D

@Bobby Newmark:

ha keresnénk minden pátot el lehetne ilyen alapon kaszálni.mindenkinek vannak hibái, kinek nagyobb kinek kisebb. és bocs ha én úgy gondolom hogy a hélótagecizés meg a rotyogás a kisebbek közé tartozik. még egyszer mondom lemondott,end of story.
mutass nekem kiss elemér óta még egy mszpst aki lemondott ha kiderült vmi disznóság. és ne gyere a gyurcsánnyal mert az se önszántából tette.

"Mert álszent képmutatás az egész, erkölccsel, ideológiával, vallással együtt."

melyik párt nem képmutató?

még szerencse, hogy te és a hozzád hasonlók tudják mi a politika. dejó bazmeg :D

további jó rugózást! sőt határozzuk meg ennek a posztnak a rugóállandóját! :DDD

yasodhara 2010.03.23. 10:42:03

Tiszteletem..Hulye Jobbikosok , Jobbikos Hulyek

vrehehehehhehehehehehe

Samuzia 2010.03.23. 10:47:53

@yasodhara:
Építő jellegű volt! Grat!

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.23. 10:48:41

Lemondott, slussz,passz. Nem ő az első, és nem az utolsó. Zsíros fazék szaga terjeng a levegőben. Szent erkölcsös imádkozó jobbik sem különb a deákné vásznánál.
Ez is csak egy csapat, aki populista dumával akar közel kerülni a tűzhöz.
Szerintem ha morvainak vagy vonának feldobnák a labdát, hogy kiskorú homofóbokkal kell hálni a kormányrakerülésért, azok is megtennék ugyanúgy, ahogyan megtették a mostani politikusaink 20 évig. Erről szól a politika. Kurvulás konzummódra.
Vona is lepippantaná kövért egy miniszteri bőrfotelért cserébe.
Így megy ez nemzeti-kommunista-radikális oldalon egyaránt.

De nem ezért szeretjük a politikát? Minden nap megnevettet a sok hívő, mindegy hogy ideológiában vagy kereszténységben hisz .
Csak azt nem tudom hogy van e homokos gárdaruha a 2010-es kollekcióban? Szittyák küljetek linket. Ja és érdekelne hogy van e jobbdíler, aki csak a magyar földről termelt kiválló, de vietnámi adalékot nem tartalmazó gyöpöt árul?

Bobby Newmark 2010.03.23. 10:55:42

@Bobby Baccala: Ja, az összes többit is el lehetne kaszálni, bizony.

Nekem meg azzal van tele a faszom, hogy erről szól a politika, nem a szájbabaszott ország irányításáról.

Ellenben ezzel a húzással pont az MSZP és SZDSZ szintjére süllyedt a Jobbik.

SZDSZ, mint a korrupció ellen leghangosabban rikoltozó tolvaj geci.
MSZP-s szóvivő, aki a baloldali értékeket prolizással nyomatékosít.
És most a Jobbik, aki nagyjából halállal büntetné a füvezést, ha lehetne, közben meg a szóvivője kereskedelmi mennyiséggel flangál.

Szépen illik a többi közé.

Baj, hogy egy kurva szavukat nem hiszem el ezeknek sem?

Szerinted fog valaha valaki 20 évet kapni a 20 évért? Akár egyetlen egy ember?
Fogja ezért valaki a Jobbikot felelősségre vonni? Ha nem kaszálnak el senkit törvényesen 20 évre a választás után, akkor az vehető megszegett választási ígéretnek, és bekasztlizandó Vona 20 évre?

Bobby Newmark 2010.03.23. 11:02:38

@Natural: Bizony elkélne a piros-fehér-zöld szalagos, zárjegyes, kunsági zöldség!

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.23. 11:13:07

@Bobby Newmark: Látjátok ahelyett hogy vona gabri hozott vona a cigányoknak egy zsák kender magot, hogy legyen mit kapáljanak, inkább ígéretet tett, ha övé lesz a hatalom, akkor mindenkit leültet, aki nem tetováltatja a tarkójára a betyársereget.
Ezért mondom hogy hatalomvágy, és nem tenni akarás. A jobbik sem kenyeret oszt a cigánynak, vagy tart előadást a lopás, játékgépezés, munkakerülés társadalmi kárairól, inkább fel-s alá menetel, hogy gyakorlott uralkodója lehessen ennek a talpalattnyi földnek. Nem tesz javaslatot az eltorzult társadalom megjavítására, csak fényezi a seggét, amit annyira de annyira vágyik beletenni a nagy székbe. Persze jó dumával meglehet vezetni az összes vagyonőrt és festőmázolót, de mindenki látott már karón varjút.
Szerintem egy ennyire gyenge szellemi tőkével, és ilyen átlátszó moralitással felvértezett szittya sereg a parlamentben úgy jár mint a mesebeli holló, akinek sajt van a szájában, és örül magának a fa tetején. Arra jár a vörös, vagy narancs róka, beleköt és az első szóra kiesik a nagy magyarország alakú sajt a szájából. Szóval a jobbikot nagyon megszivatja a két nagypárt.

maribacsi 2010.03.23. 11:29:57

Bravó PIROSLAP !
Keresgéljél még az IWIW-en hátha találsz még egy két rosszarcú jobbikost, és tegyél még alájuk keményen.Valószínúleg bármennyit keresgélnél, más pártból semmiképpen sem találnál ilyen arcokat.A erölködésed rendkívül bárgyú.

appa68 2010.03.23. 11:33:40

Hülye gyerek hülye posztja egy hülyegyerekről.

Egyébként a buziképeken látszik, hogy pózol.
Tudjátok mit jelent? Pl. amikor a csajok odaállnak a szobor mellé és megfogják a farkát. Meg ilyesmi...

Szánalmas, de minden nap megnézem...

yasodhara 2010.03.23. 11:43:52

@Samuzia: koszonom,de az idezetet loptam..

amugy meg le a padlola minddel ! Londa blbl gazemberek!

mezogazdasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag
oktataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaas
egeszsegunkre.

nem erdekel ki buzi,ki sziv,az mar bant ,ha a gyerek nem tud fejlodni,mert csak a gazdag gyerekek fejlodhetnek.....meg az is ha az oregek ehesek,de gyogyszerre,meg szamlara ko a zse, es itt nyammogunk ezen a hulyen.rajtunk mar csak a batman segithet vreh

Pislogó Pincekulcs 2010.03.23. 11:49:47

Persze mindent meg lehet magyarázni. Nem is cimborái neki a felvonulók, csak pózolt mellettük. Nem is szívott, illetve csak boltban kapható cigarettát, amit minden dohányos úgy szív, hogy egymással szemben állva, két kézzel takarjuk a dekket.

De nem furcsa az egy picit, hogy az egyik oldalon csak mindenre elszánt, nemzetrontó, hazaáruló bérencek vannak, míg a másikon kizárólag szent, erkölcsös, tiszta hazafiak? Aztán ha egy szent, erkölcsös, tiszta hazafiról kiderül, hogy érdekes dolgokat művelt, akkor egy kézlegyintéssel elintézzük a dolgot, az egész felhajtást az ellenfél aknamunkájának számlájára írva.
Hogy is van ez?

Bobby Newmark 2010.03.23. 11:55:18

@Natural: Na ez az, ha nem egy dilettáns whist-list lenne kikiáltva programnak, meg ha az a program egyáltalán valami megoldásfélét vázolna, akkor esetleg elhinném, hogy ők nem csak a jelenlegi divatirányzatot meglovagló populista mocskok. Így nem.

@appa68: Szerintem is pózol, de CSAK AZ UTOLSÓ KÉPEN.

szavazzfasszal · http://szavazzfasszal.blog.hu 2010.03.23. 12:12:36

Jézus ereje, mennyi komment :) Király András talán most rákap a még keményebb drogokra.

Hajrá Bandi!
De aztán majd ne felejts el Fasszal szavazni!

Natural · http://delta9thc.blog.hu 2010.03.23. 13:17:17

igen, igen--igen,igen
Az imába foglalt jézus krisztus mélyen hithű gyülekezete sem vette volna a szájára ezt a homokos narkóst, ha a párttársai nem dobálnák a szerelmeit az andrássyn, de mivel ez a tökös szittya banda mindenkit megölne, deportálna gázosítana aki nem heteró, vagy nem jézus vérével oltaná a szomját, ha épp kábulni akar, ezért felhödült a "proletár posztkommunista agymosott tömeg". Ugye megesik hogy a szentek is beleszarnak a ventillátorba. van ilyen. Mélyen vallásos, tiszta lelkű szentfazék. Vona a másik mélyen keresztény a hímtagjának változásait ecsetelte az iwiwen, persze a kuruc tagadta, és állította hogy hamis a levél. Adatbázis-szakemberek állítják hogy valódi levelezés.
Engem egy érdekel: Mire gondol vona amikor este a szentatyához imádkozik? Mikor megbocsájtást kér istentől, mert csalja a feleségét.
Mire gondol Ballóné, amikor imádkozik az ágy lábánál? terrorszarbudaházi kiszabadítása nem bűn? vagy feloldozza magát az imádságával?
És mire gondol a deviáns agresszor kiskirálybandika, ima közben, mialatt a thcval feldúsult fikát keni az ágy lábához? mert ez bocsánatos bűn? buzikat dobálni, fegyverrel fenyegetni rettegésben tartani nem bűn?
Miért nem kenyérrel dobálózik a szent jobbik? miért? miért?
süti beállítások módosítása