Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Pont egy hiszti végére.

2010.03.06. 00:27 | szocdemman | 1 komment

A hiszti

És a pont:

A piroslap nem hivatalos blog. Egy blog. Baloldali, szociáldemokrata, baj? Semelyik párthoz szervezethez nincs köze, 8-an írjuk. És mindegyikőnk politikai elfogultsága, érdeklődése más mértékű!

Nézzétek, a blogunk már minden volt, volt LMP-s, Kommunista, Societasos, MSZP-s, SZDSZ-es, párt blog, Fideszes, Fizetett... Jobbikos azért még nem.

Mi simán szociáldemokraták vagyunk, és Kéthly Anna tevékenységét követjük egyedüli iránytűként. Rá lehet büszkének lenni! (ha nem ismered járj utána)

A blog semmilyen politika szervezettől nem kap utasítást mit írjon, mit ne írjon.

Amúgy leszarjuk kihez, mihez köttök.

Ez volt az egyik.

A másik amit én személy szerint leszarok az a nagy fene szerzői jogok. A Piroslaptól is egy csomó cikket vettek már át hivatkozás nélkül... Ha nem volt ránk hivatkozva, max dobunk egy mailt, de még legtöbbször annyit sem. Nekem kurva mindegy ki írja meg azt a véleményt, értéket, álláspontot amit gondolok, gondolunk. Örülök neki ha többen azonosulnak velünk, pont mindegy minket mennyien néznek, mennyiszer vagyunk Indexen, ki mennyire ír jól és ki vesz át kitől... ha többen olvassák azt, amit gondolunk, az csak azt jelenti nem vagyunk egyedül. És igen, mi is szoktunk átvenni.

Az sem különösebben szokott minket érdekelni, hogy ki és mit trackbackel ránk.

Egy biztos ha a magyarinfo.blog.hu ilyen nagy barátja és védelmezője a szerzői jogoknak, akkor vegye le a Creative Commons címkéjét és írja ki, hogy a kalózpártiság helyett mégiscsak az Artisjust szereti.

Úgy gondoljuk az internet elég tág, és jól megférhetnek egymás mellett a vélemények, és sok értelme az olyan típusú hisztinek, hogy "ezt én írtam, nem is" nincsen. A kinek nagyobb az aranyfallosza játékban nem veszünk részt!

Sajnáljuk. Tévedtünk.

Piroslap

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr401812905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BéKu 2010.03.06. 08:52:46

Alapvetően nem értek egyet az ebben a blogban leírtak nagyrészével (Kéthlyt viszont tisztelem), viszont amit most leírtál az igaz.

Ezt a lopás témát meg rendkívül kétszínű dolog felvetni pont az LMP-től (tudom, a magyarinfo írói "csak" szimpatizálnak az LMP-vel), mivel pont az LMP-sek csinálják a kalózpártot...
süti beállítások módosítása