Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Komoly bajban a Jobbik

2010.02.25. 09:35 | partizano | 462 komment

Címkék: választás jobbik csalás

A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges minimális ajánlószelvényt sem. Így a párt értékes töredékszavazatoktól eshet el.

A hírt azt is alá támasztjaa, hogy egy a párthoz közel álló „hír”portálon segítséget kértek ezekben a kerületekben a szimpatizánsaiktól. Ebből arra lehet következtetni, hogy a napokban ezeket a kerületeket jobbik aktivisták, és azoknak álcázott gárdisták fogják ellepni.

Érdekesség még az is, hogy Józsefvárosban már az időközi polgármester választáson sem indult Jobbikos jelölt. A tavaly ősszel tartott választásokkor felmerült az is, hogy a hajdani MIÉP-es, fideszes Kocsis Máté jó kapcsolatot ápol a VIII. kerületi Jobbikkal, és rábírta a csoportot, hogy őt támogassák. Ám most az a tény, hogy a Jobbik küszköd ebben a kerületben, azt a teóriát erősít, hogy offline minimális az új radikális párt támogatottsága.

A Jobbiknak ez nagy égés, hisz a fenti kerületben igen magas a roma lakosság száma. Úgy látszik, a kommunikációjukhoz nem sikerült megfelelően megteremteni a közeget, pedig internetes agitprop tevékenységük, pont ezt kívánta elérni. Tény, hogy az interneten erős a párt, de a valóságban jóval gyengébbek. A parlamentbe jutásért küzdő új erő, tüntetései, demonstráció is ezekben a kerületekben voltak főként. Az itt élők testközelben láthatták azt, hogy kik is ők, és talán ezért nem szeretnének nekik hatalmat adni.

A magát már második erőnek kikiáltó párt, csupán kommunikációban (dumában) erős. Hisz egy újabb problémával nézz farkasszemet. Az országos választási bizottság véleménye szerint, ugyanis törvénytelenül gyűjtötték az ajánlószelvényeket. A választási törvényt nem betartva, munkahelyeken is gyűjtöttek ajánlószelvényt. Az ügyet igyekeznek bagatellizálni, pedig a fenti kérdésről, még 1989-ben népszavazás is döntött, és ennek szellemében készült el a választási törvény ezen passzusa. Ha a bíróság helyben hagyja az OVB állásfoglalást könnyen lehet, hogy a pártnak meg kell semmisítenie az összes ajánlószelvényét, de a választási csalás útján összeszedeteket egész biztos.
 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr941788820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egregor 2010.02.25. 18:29:05

@levvente: Szlovákia, Olaszország: belügynek tekintik. Olaszországban még fasiszta párt is működhet, Angliában meg olyan, amelyik az ember színét fehérben határozza meg.

Egregor 2010.02.25. 18:30:34

@873ujr3rk: Szerintem csak erőt gyűjtenek.

dtk74 2010.02.25. 18:37:40

@Egregor: Kizárja a nem törvénytisztelőket? Tehát aki engedély nélküli tüntetésen vesz részt, engedély nélküli szervezet ruháját hordja, jogtalanul igényel vissza Áfá-t, befolyással üzérkedik, lop, csal, röviden, megszegi a törvényt? Vagy csak azt aki a nem szimpatikus törvényt szegi meg? Mert akkor kérdem én, mi a különbség? A tényeknél maradva, mellébeszélés nélkül...

dtk74 2010.02.25. 18:39:02

@Egregor: Már nem, pár hete bírósági ítélettel kötelezték őket az alapszabály módosítására, mire az volt a reakciójuk hogy Ok, és ezután senki nem mondhatja, hogy ők rasszisták. Ennyit az egyenes beszédről és gerincességről. Ugatunk, míg le nem pisszegnek, akkor igazodunk. Bátor.

Sirappa 2010.02.25. 18:39:55

Nem olvastam végig, a kommenteket, de valakinek feltűnt h a gárdás kép az Photoshoppal nagyon csúnyán torzítva van???

Hahó emberek, ennél még a 5 éves húgom szebb "módosítást" csinál. Ha már átveritek az olvasót, csináljátok rendesen:)

Erkölcsileg bukottak vagytok, ha ilyen képet ki mertek rakni!

dtk74 2010.02.25. 18:39:56

ps. Az angol fehér ember pártról írtam az előzőt

Egregor 2010.02.25. 19:12:47

@dtk74: Az, aki zsidókat bújtatott, amikor törvény szerint jelenteni kellett volna őket a Gestaponak, az törvényt szegett?

Igen.

Jól tette?

Igen.

A politikai elnyomás szülte fasiszta törvények be nem tartása olyan morális fundamentum, amelyet eltagadhatsz, de akkor te a Gestapo pártján álltál volna...

Egregor 2010.02.25. 19:14:20

@dtk74: megváltoztatták a papírt. Otthon meg kitörlik vele a seggüket. Semmi sem változott, csak a hatalom sikerrel elérte odakint, hogy még legitimebb lett a valóban szélsőjobbos párt.

zoliopata 2010.02.25. 19:15:42

@Oreg: Remelem tartanak majd puskat a hulye fejedhez!

dtk74 2010.02.25. 19:17:48

@Egregor: Demokrácia volt a zsidóbújtatás idején?

nem

demokrácia van most?

igen

szeretnénk ha így maradna?

Én igen.

ps. Egy engedély nélküli tüntetést akkor is pártolsz, ha nem azt mondják amit te szeretnél hanem mondjuk kommunista tömeggyűlés? Az emberek egy csoportjának riogatására létrehozott szervezet betiltását egy kalap alá veszed a népirtás ellen küzdőkkel? Nem kevered te a két oldalt?

bozoa 2010.02.25. 19:18:21

Távozásul annyit szólanék, hogy pár héten belül, amikor letelik a kopogtatócédula-leadás határideje, egy Canossa-járás a cikk szerzőjétől igazán jólesne. De ha nem teheti az erkölcse miatt, akkor pedig ne választási csalásról írjon amikor húsvét után egy héttel a Jobbik sikerétől lesz hangos a sajtó.

johnyB 2010.02.25. 19:22:52

mért megy ez az indexen? majdnem egy hónappal a leadási határidő előtt a jobbiknak elegendő cédulája van az országos listához, és kevesebb mint 40 választókerületben kell már csak összeszedni az elegendőt.
és egy ilyen nulla szar blogot kitesznek, "komoly bajban a jobbik" aláírással?
ez komoly?
ennyire még sosem égett az index mint most, ezekkel a bérelt választások előtti felfutásaival

dtk74 2010.02.25. 19:25:47

még egy kérdés.
Ha úgy érzem, hogy a fasiszta kormány túl sok adót szed be, ami megélhetésemet, családom fenntartását veszélyezteti, akkor jogos adót csalnom? Mert ha igen, akkor itt senki sem tolvaj ha így tesz, mindössze morális fundamentalista.
Ha úgy érzem hogy egyeseknek túl sok jutott, másoknak (uram bocsá' nekem) pedig túl kevés, mert a fasiszta kormány nem tart gazdasági rendet, akkor elvehetem tőle? Tőled is? Nem azért mert raboló lennék én, Isten ments, csak ha úgy érzem hogy orális fundamentalista vagyok?
Ha a fasiszta kormány nem vereti szájba a barmokat akik nekem nem tetsző nézeteket hangoztatnak, és nem áll ki az általam fontosnak tartott dolgokért, akkor szájba verhetem morális fundamentumom teljes tudatában az illetőt büntetlenül? Esetleg alapíthatok rá egy szervezetet is, nehogy falka nélkül engem viszont szájbaverjenek amúgy immorálisan? :-)

sprenczl 2010.02.25. 19:28:47

Hmmm Budapesten már 18 jelöltük kapta meg az indulhat-nyilvántartásba vett státuszt, csak a pontos helyzet végett...:
www.valasztas.hu/hu/parval2010/351/351_0_index.html

dtk74 2010.02.25. 19:30:18

Nyerjen a Jobbik. Aztán mutassa meg. Alakítsa át az európai agrártámogatási rendszert, dádázza meg a multikat, ölelje keblére az oroszokat, állítsa helyre Nagy-Magyarországot és a többi. Aztán lássuk mi sül ki belőle.
A baj az, hogy csak ellenzéki programot készítettek, a mit kellene csinálni programot, sok ha-val, és kevés folyamatábrával. Ha nyernek, majd kitalálják. Attól félek ha a győzelem esélye témaként felmerül, akkor örökbecsű Hofi szavaitól hangos a Jobbik vezérkar gyűlésterme, :
- Isten ne adja elvtársak!

El Curros 2010.02.25. 19:31:14

Teljesen világtalan írás.....
Szerintem a "szerző" múzsája:maga bolgár györgy.
...esetleg egy és ugyanaz a "két" személy.(?)
Ha lenne még nap-kelte,ott biztosan felolvasnák!De a klub rádiónál még befutó a szöveg.(mihancsik zsófika és társai,de ne hagyjuk ki az "mr1"-et sem,rovó attika és barátai is szívesen beszerkesztenék ezt az elfogult dumát-jelölnék meg,mint hiteles véleményt)

szvsz:hihetetlen primitív,kishitű,csúfolódó,kárörvendő duma.
Persze a végén az nevet,aki....

II.Briandrew 2010.02.25. 19:33:41

@gorcsev54:

csak azt várnám, hogy elmondja valaki, akár te, hogy mi volt olyan szörnyű az orbán-kormányban? ami miatt mondjuk te szarban tapicskoltál...és kellőképpen ismerem a jobblikot, még mikor kollégiumi beszélgetésekből elindult barátom, aztán kicsit elfajult és azt mondtam, hogy köszi, ebből én nem kérek és nem adom a nevem a zsidózáshoz, a gyűlölethez...hiába raktak össze jó programot, ha a stílussal és a virtussal mindent elcsesznek!

bozoa 2010.02.25. 19:36:47

@dtk74: Gratulálok, ha regisztráltál a societas oldalon, akkor csak a mai napon összekommenteltél egy pólóra valót!
Kár hogy fingod sincs arról, hogy a Jobbik programja évek óta készül, összefüggő folyamatokat feltételez és mindent az oktatásból vezet le. Főmotívum: ami a nemzet érdekét szolgálja, támogatandó, ami ellene van, leszavazandó.
Ha ennél tudsz jobbat, akkor gyere elő vele, sőt függetlenként jelöld magad, vitassuk meg. Hátha te leszel a következő önkormányzati miniszter 2032-ben.

II.Briandrew 2010.02.25. 19:37:40

@El Curros:

még ha a szerző elfogult is, nem épp hátrányos az embernek, ha foglalkozik a tényekkel is a pártpropaganda rózsaszín szemüvegét levéve olykor...

sprenczl 2010.02.25. 19:40:24

E poszt nem tér ki arra, hogy területi és országos listát simán állíthat a jobbik, és a szavazatait is ott fogja elsősorban összeszedni a kb 10-15%-hoz, és ez a lényeg. Az egyéni jelöltjei 1-2 vidéki kistelepülést leszámítva nem nyerni indulnak...

bozoa 2010.02.25. 19:42:19

@II.Briandrew: Könyörgöm, olvasta valaki a Jobbik programját vagy csak hasból írogattok? 88 oldal olyan soknak tűnik? Hiszen már a 10% teljesülésével is hatalmasat lendülne előre az ország.
A Jobbik nem koporsópénzt ígér, hanem munkát és megbecsülést, akkor is ha ez mostanában nem divat. A munka értelmet ad és magasabb szintűvé teszi az emberi létet. Aki nem dolgozott soha, az még tanuljon, vagy vegye tudomásul hogy alacsonyabb szintű az élete.

gogo boly 2010.02.25. 19:42:33

BLLOGGEREK! NE HIGGYETEK senkinek mert amikor a" Politikai Elllit "bekerül a Parlamentbe, teljes AMNESIABAN esnek ertem ez alatt ahazugsag halmazt. Lasd az emult 20 evet!!!!!!!!!!!!!

gogo boly 2010.02.25. 19:44:44

@bozoa: Arbeit Macht Frei!!!!!!!!!!!!!!!heil...............?!!

dtk74 2010.02.25. 19:45:31

@bozoa: Sztán ki dönti el mi szolgálja a Nemzet Érdekét, így nagybetűvel? Majd lesz egy központi bizottság, vagy egy nagyfőnök, vagy hogyan? érdekelne a szavak mögötti tartalom.

bozoa 2010.02.25. 19:45:46

@szocdemman: Sőt, maga Vona Gábor személyesen törte fel, miután végzett a Ferenciek terén és összegyűlt a bűnös Belváros-Újlipótváros 750-ik jobbikos kopogtatója is.
Ügyetlen próbálkozás az alkotmányos rend megzavarására, ülj le, elégtelen.

II.Briandrew 2010.02.25. 19:46:09

@bozoa:

olvastam...és? össze kéne fosnom magam tőle??? nem! sok támogatandó dolog van benne, de vedd tudomásul, hogy nem ez fog dönteni, hanem, hogy milyen a pártod vehemenciája...megmondjam? végtelenül unszimpatikus! szóval csak azért, mert ok a program, attól még nem lesz szimpatikus a zsidózás, a cigányoktól tisztítsuk meg az országot és hasonló, színfalak mögötti retorika!
másnak is van értelmes, használható programja, pl a fidesznek, javaslom olvasd el azt is, bár fölösleges, ahogy elnézem!

bozoa 2010.02.25. 19:48:13

@szocdemman: Sőt, maga Vona Gábor személyesen törte fel, miután végzett a Ferenciek terén és összegyűlt a bűnös Belváros-Újlipótváros 750-ik jobbikos kopogtatója is.
Ügyetlen próbálkozás az alkotmányos rend megzavarására, ülj le, elégtelen.

@gogo boly: Arbeit Macht Frei! Igenis van értelme, kérdezz meg erről egy dolgozni vágyó, több hónapja munkanélküli barátodat, már ha van ilyen.

dtk74 2010.02.25. 19:50:12

Kizárólag a magyarság felemelkedését fogom szem előtt tartani. Mindent ennek rendelek alá. Megvédem a magyar gazdákat a külföldi befolyástól, újra naggyá teszem a Magyar nevet. Visszaadom a népnek az önbecsülését, amit elvettek tőle elmúlt időszak vérzivataros évtizedeiben. Megállítom az emberek és az ország eladósodását, és a nemzeti vagyon elherdálását. Nincs pardon, aki nemzet ellen tesz, annak nincs helye a társadalomban.
Elég ez programnak? Csak azt ne kérdezd hogy akarom csinálni, azt majd kitalálom ha megválasztanak. Ja és, nem olvastam a 88 oldalt, ezért bárminemű hasonlóság a véletlen műve.Vagy nem.

bozoa 2010.02.25. 19:54:03

@II.Briandrew: Ja, hogy pofára osztályzol? Fura ez az egész, mert azt gondolom a Fidesz-szavazók nagy része jót akar és szereti a hazáját, de a vezérkartól bűzlik az egész, fontos pillanatokban nem a jó gombot nyomják. A Jobbik vezetése eddig tiszta, ha tetszik ha nem, nem cigányoznak és zsidóznak, viszont a szavazóik felháborodásukban megteszik, dehát szólásszabadság van azt hiszem és ugye tudjuk hogy nem csak a jobbik szimpatizánsai közt vannak antiszemiták ill. rasszisták.
S kérlek mutass nekem olyan videót az elmúlt időszakból, amin Vonát vagy Morvait zsidózni, cigányozni látod!!!! Nem tudsz, de beszélnek cigánybűnözésről, meg fehérgalléros bűnözésről, meg multinacionális tőkéről. A kettő nincs átfedésben, csak az alacsony energiaszintű felhasználók számára.

II.Briandrew 2010.02.25. 19:55:07

@dtk74:

ezt mondja a fidesz is és ezt csinálta 1998-2002 között is, de nekik most tombolni van kedvük! szomorú!

dtk74 2010.02.25. 19:57:56

@bozoa: Változik az ember, hiába. Morvai például aki pár éve még a melegházasságok mellett érvelt, most más húrokat penget.
Az ember fejlődik, változik, igazodik. Fellép a politikusok ellen, majd politikussá válik. Így megy ez.

gogo boly 2010.02.25. 19:58:44

@dtk74: Vona gabika NEMZET VEZETöööö!

II.Briandrew 2010.02.25. 19:59:25

@bozoa:

drága barátom! legalább magad ne csapd be azzal, hogy téged csak a "program" győzött meg, ne áltassuk itt egymást ilyen legendákkal. persze fontos az üzenet, a program, de messze nem ez fog dönteni. a jobblikot a keserűség és az elmúlt 8 év ámokfutása keltette életre, aminek áprilisban vége lesz hála Istennek és onnantól meg lesznek számlálva a jobblik napjai is, akár tetszik, akár nem! mert az a "tömeg", akit ti most megnyertetek, nem olvasta ám a 88 oldalt, ugye te sem hiszed! azért voksol rátok, mert tombolni akar, odacsapni, de ez a hév hamar elillan ám, miután kezdenek majd szépen lassan(!) rendbe jönni a dolgok!

dtk74 2010.02.25. 20:01:39

@gogo boly: Majdcsak kiderül, hogy van egy szeplőtelen fogantatás eredményeképpen született vezér... Valamiben hinni kell, mert ha nincs hit, akkor nincs más hátra, lehet gondolkodni. Az meg köztudomásúan fárasztó. 10-ből 10 politikus párttól függetlenül nem javasolja.

kicsi11 2010.02.25. 20:03:27

Én pl. szeretném, ha a börtöntöltelékek dolgoznának, és nem az én adómból etenénk őket, fűtenék a cellájukat és kapnának konditermet.

bozoa 2010.02.25. 20:05:52

@dtk74: Helyesbítsünk: a bűncselekményt elkövető politikusok ellen. Tudomásom szerint ő nem az, és már nem is Balóné.
Ja, és igenis van olyan hogy személyiségfejlődés: a melegházasságot egyszerű szabadságjognak titulálni súlyos bűn egy olyan széteső társadalomban mint a mienk, ahol a gyerekek buzizzák és cigányozzák egymást.
Mondom: minden a felvilágosult oktatással kezdődik és igenis erre VAN programja a jobbiknak. Nem kötelező a hittanóra, de kötelező erkölcstan, azt hiszem ez mindennek az alapja. Ja, és biológiaóra keretében szót ejteni a nemi identitásról, azok előfordulásairól és csak ezek után tíz évvel engedélyezni a házasságot, mikor már felnő egy olyan generáció aki érti hogy mi is ez.

gogo boly 2010.02.25. 20:07:26

@dtk74: Ha a hazudozasok hitet adnak, uccuneki.

bozoa 2010.02.25. 20:09:42

@kicsi11: jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf
Program 63ik oldala, lap alja.
Gratulálunk, ön egy potenciális Jobbik-szavazó.

bozoa 2010.02.25. 20:11:19

@II.Briandrew: Még szerencse, hogy mi nem vagyunk ilyen pesszimisták. Majd a tények beszélnek, mi legalább tiszta szívvel számoltatnánk el és vissza is hívnánk az alkalmatlan tisztségviselőket. Ja, hogy ettől rasszisták vagyunk? Vállaljuk.

dtk74 2010.02.25. 20:12:10

@bozoa: Miért pont tíz év alatt értik meg? Ez a szám honnan van? Saját tapasztalat? Ha igen, miért gondolod hogy másnak ez nem 5 vagy 20?
Mit tartalmaz az erkölcstan? Milyen végzettséggel lehet majd tanítani? Hány éveseknek, milyen óraszámban? Miben lesz más mint a most is meglevő osztályfőnöki óra, vagy az állampolgári ismeretek?
Hogy érted azt, hogy széteső társadalom vagyunk? Milyen jelek mutatják ezt számodra? Milyen lenne egy ettől jobban működő társadalom?
van pár kérdésem ha nem baj...

II.Briandrew 2010.02.25. 20:15:50

@bozoa:

"tiszta szívvel elszámoltatni....rasszisták vagyunk" ez a kettő nekem nem fér meg egy lapon, ne haragudj!

dtk74 2010.02.25. 20:16:52

Önfenntartó, a rabok munkájából magukat fenntartani képes börtönöket hozunk létre a jelenlegi, bűnözők továbbképzésére szolgáló, kvázi wellness létesítmények helyett. - idézet a Jobbik programjából.
Kérdések:
- Hogyan?
- Hol?
- Miből?
- Milyen munkákat végeznek majd?
- Ha termelnek, akkor mit, és kinek tervezik eladni?
- Hány ágyas szobák lesznek?
- Milyen szabadidő tevékenységek?
- Marad a börtön elnevezés, vagy bevezetjük a munkatábor nevet? (ez valahonnan ismerős)
és egy plusz: Ezek hallottak már arról, hogy a börtöneinkben 130-200 százalékos a zsúfoltság? Magyarul a négyágyasra tervezett szobában rosszabb esetben 8-an vannak. Ez aztán a wellness. :-)

II.Briandrew 2010.02.25. 20:19:44

@dtk74:

belerokkan ebbe a sok kérdésbe...fölöslegesen nyúzod! :)

dtk74 2010.02.25. 20:19:57

@bozoa: ja, és még egy részlet a Jobbik programból:
A politikusi hivatást az elmúlt évtizedek végletesen lejáratták. A politikus szó szinonimájává vált a gazembernek, nem ok nélkül.
- akkor most mi ellen is küzdenek a Krisztináék?

dtk74 2010.02.25. 20:21:05

@II.Briandrew: Ha elkezd gondolkodni, akkor nagyon fog engem utálni. Ahogy én utáltam a sokat kérdező, és anyagot számonkérő tanáraimat iskoláimban. Őket utólag szereti meg az ember.

kicsi11 2010.02.25. 20:22:40

@dtk74: Nem tudom sajnálni őket. :((
Nagyon sok szegény embernek nincs mit enni, és a nem tud fúteni.
Persze ha van, aki adója 1%-át nekik adná!

dtk74 2010.02.25. 20:23:38

jobbik program 3.
Az MSZMP és a KISZ országos vezetőit törvényi úton zárjuk ki a közéleti szerepvállalás olyan magasabb fórumairól, mint a polgármesteri, országgyűlési képviselői, miniszteri, kormányfői vagy államfői tisztség, továbbá államigazgatási szerv és állami vállalat bármilyen vezetői tisztsége.
- visszautalnék a korábban bevágott listámra, a Fidesz vezetőinek pártállami szerepvállalásáról. Ezek szerint a második, vagy harmadik helyre készülő párt hiszi, hogy ő majd kizárja a jó eséllyel magasan elsőként végző vezérkarának egy részét a politikából. Ti is hiszitek?

II.Briandrew 2010.02.25. 20:24:40

@kicsi11:

értem amit írsz, de elég nagy naivságra vall, hogy majd jön a jobblik és hipp-hopp, megold mindent a lehengerlő programjával és a még lehengerlőbb stílusával...haha!

kicsi11 2010.02.25. 20:26:21

@II.Briandrew: és az eddigi parlamenti pártokban bízni nem naívság?

gogo boly 2010.02.25. 20:26:53

@kicsi11: Budahazi ,Zuslag ... Szombathelyen piheni ki faradalmait.Ahol öt tenisz palya .nyolz kezilabda palya es konditerem ,könyvtar,internet,legkondis zellak varjak a" VELETLENÜL" beteröket.AZ ado FIZETÖK penzen!???????????????Nem semmi@kicsi11???

II.Briandrew 2010.02.25. 20:28:02

@kicsi11:

1998-2002 között a fidesz megpróbált valamit és eljuttatta az országot Európa élvonalába, 2007-ben euróval fizettünk volna....ezen szeretnek az emberek jótékonyan átsiklani! a többi leszerepelt, naja...

bozoa 2010.02.25. 20:29:53

@dtk74: Örülök a kérdéseidnek, lassan már képviselőjelöltnek érzem magam, vagy szóvivőnek vagy mifene.
A 10 év nem egy konkrét szám, csak kell ráhagyni egy kis időt, de akár egy egész emberöltőnyit is, 20-25 évet, míg megértik az emberek hogy homoszexuálisnak lenni egy veleszületett állapot, ebben a minőségben tud valaki kiteljesedni, és boldog párkapcsolatot élni. Ha meg akarja adni neki a társadalom a házasság jogát, akkor megadja. Legalábbis én népszavaztatnék majd ebben a kérdésben, de nem most, amíg sokan genetikai korcsokat látnak, és ezek nem feltétlen jobbikosok, hanem akár gyurcsánynak tapsoló nyugdíjasok is lehetnek.
Az erkölcstan alapvető jogokat és kötelességeket oktatna, hogy nem a bőrszín a lényeg, meg a drága cuccok, meg a pénz, hanem az ami a fejünkben van, és hogy legyünk türelmesek egymással meg ilyenek, nem tudom, nem vagyok pedagógus. Valami ilyesmi, és ez egyfajta pluszóra lenne az osztályfőnöki óra mellett/helyett. Akkor lenne a leghatékonyabb, ha felsőbb évesek tartanák alsóbb éveseknek, nem pedig idősebb oktatók.
Az állampolgári ismeretek órát nekünk a történelembe darálták bele, mert kevésnek bizonyult az óraszám, úgyhogy nem tudom az milyen lett volna.
S hogy miért vagyunk széteső társadalom? Még kérded? Mikor mást sem látok, hallok hogy egyre több ember önző módon csak magára gondol amikor ikszel, vagy cselekszik? Hogy azt látom, diákok és szüleik pofozkodnak tanárokkal? Hogy azt kell hallgatnom a hírekben, hogy a nyilvánvalóan teljesen hülyének nézett nyugdíjasok felállva tapsolnak egy bünbandának amelyik szétlopta a nehéz munkával felépített országukat?

dtk74 2010.02.25. 20:30:12

Jobbik program 4.
A rendőrség gépjárműparkjának lecserélése, egységesítése is indokolt. A gépjármű-kiválasztás és megrendelés során – a korrupció kizárása érdekében – biztosítani kell a közbeszerzési folyamatok átláthatóságát.
Új, a jelenlegi elvárásoknak megfelelő egyenruhát kell rendszeresíteni. A rendőrség által használt felszerelést korszerűsíteni kell, a beszerzésekre pedig elengedhetetlen a megfelelő forrás biztosítása.
1. hogyan, érdekelne a tervezet
2. miből lesz fedezet?
Az államnak vannak bevételi forrásai, elsősorban a monopóliumok és adók. Tehát a plusz kiadáshoz több adó kell.

kicsi11 2010.02.25. 20:31:01

@II.Briandrew: De azért Seres Mária népszavazási kezdeményezését a Kormánypártokkal össecsókolózva húzta keresztül!

bozoa 2010.02.25. 20:32:31

@dtk74: Meg kell tisztítani a politikus szót a pejoratív szinonímájától. Ez csak felelősségteljesen, alázatos munkával lehetséges, ami a népnek gyümölcsözik.

II.Briandrew 2010.02.25. 20:32:41

@kicsi11:

ne tereljünk...mi rosszat tettek ők a saját 4 évük alatt? erről volt szó! és utána arról, hogy miről is beszélsz te pontosan?

bozoa 2010.02.25. 20:33:06

vagyis nem szinonímájától, hanem értelmétől, bocs

sick fuck (törölt) 2010.02.25. 20:36:48

@II.Briandrew: Igen a FIDESZ megpróbált valamit, megszerezni a határontúliak szavazatait az állampolgársági akciójával, ami a történelem legundorítóbb húzása volt. Csak erre játszottak, nem nemes célok vezérelték őket soha. Szégyen az ilyen párt, nem éltetendő.

bozoa 2010.02.25. 20:36:59

@dtk74: Tévedés, pénz rengeteg van, csak a jelenlegi pártok elkorrumpálják a hivatalos becslés szerint 15, alapos gyanú szerint 55-65 százalékát.

dtk74 2010.02.25. 20:37:12

@bozoa: visszafelé reagálnék. Rossz hír, az ember magára gondol, ez a túléls alapja. A társadalomra csak elsősorban annyira, amennyiben szüksége van rá (védelem, szolgáltatások, stb.) A szocializmus, az egyén a közösségért eszméje által ihletett rendszer megbukott. ez van.
Az általad erkölcstanhoz említett dolgokat ma is oktatják az állampolgári ismeretek, és osztályfőnöki órák során, sajnos kevesen figyelnek oda rá, és van ahol az órák megtartását sem veszik komolyan. Kérdés, hogy aki eddig nem értette, vagy nem oktatta, az miért fogja, ha a tárgynak megváltozik a neve. Amennyiben pedig nem értesz valamihez, akkor ne akard megreformálni, először ismerd meg, tanulmányozd. Pontosan ezzel szúrta el a szadeszes brigád is az oktatást. Mondom ezt 8 pedagógussal a szűkebb családomban.
A homoszexuálisokat illetően nagyjából egyetértünk, leszámítva a népszavazást. Mert esetleg azt is meg-népszavaztathatnánk, hogy az emberek akarják-e, hogy a házasságban élőknek plusz jogaik legyenek azokkal szemben akik csak élettársi kapcsolatban akarnak élni. Nem mintha bajom lenne a házassággal, élő reklám vagyok, hiszen a harmadik boldog házasságomban élek.

dtk74 2010.02.25. 20:38:44

@bozoa: Mi támasztja alá 15, vagy az 55-65 százalékot? Mi alapján számolta ezt ki valaki? Milyen hivatalos szervezet tette közzé ezt a hivatalos számot?
Komolyan érdekelne a válasz.

kicsi11 2010.02.25. 20:40:20

@II.Briandrew: arról, hogy már őket is csak a székük meg a pénztárcáijuk érdekli.

II.Briandrew 2010.02.25. 20:41:15

@sick fuck:

:) vicces vagy!

érvelek akkor a jobblik nyelvén ugyanúgy én is, ok?

ha a cél a fontos: jobbliknak az a fontos, hogy magyar legyen minden és mindenki(ami amúgy ok)...hogyan? ki a cigányokkal, zsidókkal és a többi és a többi...a cél szentesíti az eszközt? merthogy mindig ezzel jöttök!

ha ezen logika alapján vesszük, nem kéne felhozni, hogy miért csinálták volna!
amúgy meg hagyjuk már az összeesküvés elméletet a határon túli szavazatokról, mert mindannyian tudjuk(még te is szerintem), hogy ez max jelképes lett volna, szavazni nem szavazhatna, max csak akkor, ha állandó, bejelentett lakcímmel rendelkezik!

erről ennyit!

dtk74 2010.02.25. 20:42:19

@gogo boly: annyira nem összkomfortos, ráadásul nem az adófizetők pénzén épült, hanem magánbörtön. A belsejéről pár sor:
fehér fal, vaságy, natúrfa asztal, pár szék, vasszekrények a személyes holmiknak, mosdó, wc, zuhanyzó. Az ablakokon vastag rács, sűrű drótháló, a padlón nem túl szívderítő, barna járólap. A szórakoztatásról tévé és börtönrádió gondoskodik.
Ennyi. Akinek ez vonzó, kérezkedjen be.

II.Briandrew 2010.02.25. 20:42:43

@kicsi11:

mint a jobblikot is az fogja érdekelni, amint megérzi a pénz édes illatát...ez már megint csak naivság, hogy a jobbik majd úgy fog ott ülni, mint valami szeplőtelenül fogantatott szent csapat...ez az év vicce, komolyan mondom!

KaPé 2010.02.25. 20:43:21

Az első bekezdésig bírtam a helyesírási hibákat. Aki nem tud írni, miért erőlködik?

kicsi11 2010.02.25. 20:44:32

@II.Briandrew: Lehet, de egy próbát megér.

sick fuck (törölt) 2010.02.25. 20:46:55

@II.Briandrew: Nem írtam, hogy jobbikos vagyok, nem értem, honnan veszed. Mindenki tudta akkor is, hogy erre ment ki a játék, kár szépíteni a múltat. Mindegyik pártnak volt esélye bizonyítani. Leszerepeltek. Vége.

II.Briandrew 2010.02.25. 20:49:23

@sick fuck:

"mindenki tudta"? szerintem csak azt akarták, hogy mindenki ezt tudja...és meg is lett az eredménye, leszavazták és a határon túli emberek azóta nagyot csalódtak bennünk, anyaországi magyarokban...

@kicsi11:

persze, megér...be is jutnak, ez nem kérdés, de nem az én szavazatom fogja bejuttatni, az tuti! :)

II.Briandrew 2010.02.25. 20:51:01

@sick fuck:

ja, bocs...a lényeg kimaradt...mondd, te nem olvastad a kommentem végét? még ha nem is vagy jobblikos, bocs...vagy téged ilyen törvényi akadályok már nem is izgatnak, csak juj, jaj, jönnek a határontúliak, majd ők döntenek helyettünk meg megeszik a kenyerünk és elveszik a nyugdíjunk...komolyan?
itt legyen vége a kettőnk vitájának inkább! :)

bozoa 2010.02.25. 21:09:19

@dtk74: Nincs forrásom a pontos százalékokra, megfogtál. Ha nem tapasztalod a saját bőrödön akkor szerencsés vagy. Csak arra gondolj, hogy hogyan működhetnek állami rendszerek sokkal gördülékenyebben, mint nálunk, jóval alacsonyabb adóterhek mellett. Mi mással magyarázod, mint a nagy államadósséggal és a rengeteg zsebretett pénzzel?
A völgyhidaink, autópályaalagutaink, alvállalkozóink, hálapénz nem korrupció? Iszonyat méreteket ölt, csak még nem volt aki belenézzen és ki is tudja teregetni ezért csak becsléseket hallani.

sivatagi n. 2010.02.25. 21:10:25

Mi ez az idióta kommer blog? :DDD

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.25. 21:15:37

@dtk74: "Az államnak vannak bevételi forrásai, elsősorban a monopóliumok és adók. Tehát a plusz kiadáshoz több adó kell. "

Ugye az meg sem fordul a buksi fejedben ,hogy van ahol lehetne csökkenteni a kiadást?Minden kiadás ami van teljesen költséghatékony ugye?Hatékony és megmásíthatatlan és kell és jár!
úgy "szeretem" ezt a "logikát".

"2. miből lesz fedezet?"

www.youtube.com/watch?v=B_YC35Rckfs

1:30 -tól ,csak egy példa.

Egregor 2010.02.25. 21:17:27

@dtk74: Nincs demokrácia most. Féldiktatúra van, jogállamiságnak láttatva.

A demokrácia intézményei jórészt haldokolnak, már-már teljesen le is álltak.
Embereket politikai indokokkal hurcolnak meg, zárnak előzetesbe, tartóztatnak le.
Belügyminiszter nyilvánosan bizonyítékot hamisíthat.
A hatalom a szabadság ünnepein kordonokkal zárkózik el a néptől.
Ártatlan embereket vernek össze a nyílt utcán a rend őrei, miközben a bűnözők megyényi területeken terrorizálhatják a lakosságot.
A korrupció olyan mértékben átitatta a teljes államapparátust, hogy csak azokból az esetekből lesz egyáltalán bírósági ügy, amelyek politikai leszámolás miatt pattannak ki.
A lakosság egy részét faji alapon diszkriminálják pozitívan.
A lakosság egy része faji alapú gyilkosságért csak felfüggesztettet kap, míg ha ezen rész ellen követnek el egyszerű, nem faji alapú, súlyos sérülést nem okozó bűncselekményt, azért letöltendő jár.
Be lehet tiltani politikai mozgalmakat koncepciós eljárással, kizárólag politikai okokból, olyan indokkal, amely legalább féltucat egyéb társadalmi csoportra is érvényes.

Soroljam még?

Tehát: nincs demokrácia. Az már csak álca és ürügy. Ha pedig a legújabb tiltó törvény hatályba lép, a demokrácia végképp megszűnik létezni, hiszen megszűnik a szólásszabadság, egyszersmind törvényi erőre emeli a rasszizmust, és a faji kiválasztottság eszméjét.

II.Briandrew 2010.02.25. 21:18:20

@Blás Sailor von Wolfhausery:

én meg azt a logikát szeretem, hogy mintha nem is lett volna orbán-kormány, ahol gatyába rázták a gazdaságot, mert ugye az nem igaz, az humbug, bezzeg a megváltó jobblik! na az majd mindent rendbe tesz egy perc alatt és itt lesz majd a kánaán!

Joe84 2010.02.25. 21:24:16

Vörös Budapesten nehezen gyűlik, de ne aggódjatok kedves kommunisták, össze fog gyűlni.
19,45,56 után már eltakarodhatna ez a gusztustalan vörös moslék Magyarországról és leginkább a fővárosból!

II.Briandrew 2010.02.25. 21:25:46

@Joe84:

és akkor a kommunisták után máris jöhet a másik szélsőség...hála az égnek, ebből nem sokan kérnek vidéken sem! :)

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.25. 21:26:19

@II.Briandrew: Hogy ezt az én hozzászólásomból ,hogy hoztad össze talán még magad sem tudod.Vagy mostantól minden alkalommal ha megszólal valaki, el kell rebegni egy imát a dicsőséges négy évért?

Kicsit túlzásba viszed mostanában...

II.Briandrew 2010.02.25. 21:28:36

@Blás Sailor von Wolfhausery:

persze, erre ez az egzakt válasz...jólvan. hagyjuk is egymást békén!

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.02.25. 21:44:24

@II.Briandrew: Nem értem miféle választ vársz arra a színvonaltalan fröcsögésre.

/óóó köszönjük szent Orbán a dicsőséges négy évet ami értünk tettél,Allah növessze nagyra a szakálladat!/

Így megfelel?

bastian 2010.02.25. 22:04:18

Örvendjetek csak zsidók, nemsokára vége a pünkösdi királyságnak. Azt hiszitek az ország csak a belvárosból áll? Az a tiétek, nem vitás, ki is költöztünk onnan...

II.Briandrew 2010.02.25. 22:08:19

@bastian:

többek között ezért szarnak az emberek a 88 oldalas jobblik programra, mert a háttérben meg ez megy! nekem is elegem van a néhány(és nem mindegyik, kollektíven)zsidó ember ámokfutásából, de ez a retorika barátom hitlerrel együtt megbukott úgy 60 éve...nem baj?

bastian 2010.02.25. 22:36:29

Nem a retorika a fontos, hanem az igazság, ami mögötte van. Az pedig nemhogy nem bukott meg az elmúlt 60 évben, hanem egyre jobban kiteljesedett, ennek isszuk a levét, ha esetleg nem vetted volna észre. Persze egyeseknek fáj az igazság, de hát arról meg nem mi tehetünk...

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.02.25. 22:45:14

@bastian: Egyesek csak hülyék, mások meg bántársak. Nehéz külünbséget tenni.

troll · http://picsogo.blog.hu/ 2010.02.25. 22:45:53

bűntársak és különbséget :)

harcsabajuszos 2010.02.26. 10:27:55

@bastian: Élj egy kicsit fiacskám, nézz körül a világban vagy csak beszélgess tapasztaltabb emberekkel, hogy felfogd, miről szól a világ és hogyan működnek a dolgok.
Hidd el, nem szégyen tanulni.
Amit csinálsz, az ostobaság.
Nem a közzsidók az ellenségeid, hanem azok, akik eladták bárkinek az országot - tudod, akik a parlamentben ülnek. Őket kérd számon és fenyegesd, mert ők a felelősek.

harcsabajuszos 2010.02.26. 10:30:05

@II.Briandrew: Megosztanád velem a jövő heti lottószámokat is, ha már ilyen jól a jövőbe látsz? Köszönöm.

harcsabajuszos 2010.02.26. 10:32:11

@II.Briandrew: Volna...volna...lehetőségük volt. Azóta békés együttértésben ülnek a parlamentben és szavaznak meg minden országellenes intézkedést.
Egy kutya fattya.

harcsabajuszos 2010.02.26. 10:59:00

@AnnaKarenina: Erős szavak ezek egy hölgy szájából, mint vérgőzös.
Én szeretek rendben élni, ahol a törvények mindenkire vonatkoznak, s ahol a munka és a tanulás morális kötelesség.
Ha a munkától és tanulástól elszokott csőcseléket nem sorolja be senki a társadalomba és nem adja vissza a morális alapokat, hamarosan megtapasztalhatsz egy olyan világot, mint Argentinában, némi önbíráskodással fűszerezve, de az nem fog tetszeni.
Szeretnéd?
A parlamenti pártoknak még címszavakban sincs elképzelésük, hogyan volnának képesek megoldani a problémát, amit ők idéztek elő az ország tudatos lezüllesztésével és szétverésével.
Eljött a kemény kéz ideje, hogy az ingyenélőket felszámolják és beindítsák az életet.

harcsabajuszos 2010.02.26. 11:03:20

@zoliopata: Gondjaid vannak a szövegértelmezéssel kisfiam? Látom, hogy te a hőbörgő anarchisták közé tartozol, de néha olvass is, mielőtt írsz.
Egy oldalon állunk,de én már kinpttem a hisztizésből. Ezt a harcot nem nyered meg kiabálással, inkább készülj észérvekkel.

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.02.26. 12:46:12

@AnnaKarenina: Értem. Tehát alkotmányos alapjogokkal élni szerinted jogi csűrés, csavarás, és örülhetnénk, hoyg megtehetjük.
Több tárgyalni valóm Veled nincs.

felhaborodas 2010.02.26. 12:53:53

Azért az mszp is s..rban van néhány helyen! mi lesz ha elfogynak a nyuggerek? béreltek valahonnan?

Ui. jól fogynak a bögrék?

newtehen (egyszerű mint a faék - de működik) · http://avie.freeblog.hu/Files/tehen.jpg 2010.02.26. 13:00:56

@dtk74: Nem mindenhol kerül án 10000 Ft-ba egy kukás mellény, csak mert rá van írva, hogy POLICE

Orbán Castro Rákosi Viktor , "itt az idő" elhúzni! 2010.02.27. 20:55:32

A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges minimális ajánlószelvényt sem. Így a párt értékes töredékszavazatoktól eshet el.

A hírt azt is alá támasztjaa, hogy egy a párthoz közel álló „hír”portálon segítséget kértek ezekben a kerületekben a szimpatizánsaiktól. Ebből arra lehet következtetni, hogy a napokban ezeket a kerületeket jobbik aktivisták, és azoknak álcázott gárdisták fogják ellepni.

Érdekesség még az is, hogy Józsefvárosban már az időközi polgármester választáson sem indult Jobbikos jelölt. A tavaly ősszel tartott választásokkor felmerült az is, hogy a hajdani MIÉP-es, fideszes Kocsis Máté jó kapcsolatot ápol a VIII. kerületi Jobbikkal, és rábírta a csoportot, hogy őt támogassák. Ám most az a tény, hogy a Jobbik küszköd ebben a kerületben, azt a teóriát erősít, hogy offline minimális az új radikális párt támogatottsága.

A Jobbiknak ez nagy égés, hisz a fenti kerületben igen magas a roma lakosság száma. Úgy látszik, a kommunikációjukhoz nem sikerült megfelelően megteremteni a közeget, pedig internetes agitprop tevékenységük, pont ezt kívánta elérni. Tény, hogy az interneten erős a párt, de a valóságban jóval gyengébbek. A parlamentbe jutásért küzdő új erő, tüntetései, demonstráció is ezekben a kerületekben voltak főként. Az itt élők testközelben láthatták azt, hogy kik is ők, és talán ezért nem szeretnének nekik hatalmat adni.

A magát már második erőnek kikiáltó párt, csupán kommunikációban (dumában) erős. Hisz egy újabb problémával nézz farkasszemet. Az országos választási bizottság véleménye szerint, ugyanis törvénytelenül gyűjtötték az ajánlószelvényeket. A választási törvényt nem betartva, munkahelyeken is gyűjtöttek ajánlószelvényt. Az ügyet igyekeznek bagatellizálni, pedig a fenti kérdésről, még 1989-ben népszavazás is döntött, és ennek szellemében készült el a választási törvény ezen passzusa. Ha a bíróság helyben hagyja az OVB állásfoglalást könnyen lehet, hogy a pártnak meg kell semmisítenie az összes ajánlószelvényét, de a választási csalás útján összeszedeteket egész biztos.

gogo boly 2010.03.02. 20:03:03

@dtk74: honnajd tudod? A magan penzek nem a BKV,MAV stb -böl valok??????????????? vagy? Talan a 3 Müszak megtakaritasaibol!szüke beton.TV es Radio nelkul az lenne a tuti.de nem felek attol hogy ajo magaviseletert Internet is jar a " betegeknek"!!!!!!

Dr Minimum 2010.03.09. 16:06:54

176
Weheheheheeeee. Baaaalfaaaaasz XD
süti beállítások módosítása