Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Vigyázat, netkampány zajlik!

2010.01.21. 10:37 | szocdemman | 44 komment

Címkék: jobbik cigánybűnőzés netkampány

"A mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát"

Pierre vagyok, 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy virágot szedek neked. Julcsi amióta Interneten keres társat pontosan tudja, hogy az előbbi üzenetet lehet, hogy a szeplős Ödönke írta neki, a 6-os SZTK szemüvege mögül hunyorítva, a szomszédos Szentkirályi utcából. De nem csak a párválasztóknak kell kérkedve fogadnia a hozzá érkező üzenetek szándékát, hanem a pártválasztóknak is. Ugyan is kőkemény netkampány zajlik. Obama óta tudjuk, hogy politikai szempontból is fontossá vált az Ineternet, de nem mindegy milyen célokra használjuk!

Héten a csodálatosan pártfüggetlen jobboldali „nemnetkampányt” folytató bogokon felháborodva közölték: Az MSZP ifjúsági szervezete, a Societas netkampányba kezdet.

Kevés dolog van amitől hányingerem lesz. De ezek között a képmutatás ott van. Olyan ez, amikor a prostituált lány eljátssza, hogy szűz. A vájtabb szeműfülű Internetezőknek eddig is feltűnhetett már, hogy a jobboldalt régóta szervezetten vesz részt az Internetes téren. Ha tetszik politikával fertőzi a közösségi oldalakat fórumokat, bogokat.

Na de ha itt tartunk, akkor nézzük a gigaradikál „egyretöbbenvagyunk” Jobbikot. A nagyon tiszta erőt. Segítséget adhat nekünk a netkampány kézikönyvük, amit a Jobbik képmutatásából kiábrándult egyik tagúk ködöt meg nekünk. Az igazi kiábrándulást nála a keszthelyi Jobbikos politikusbűnöző lecsukása jelentette.

„A Jobbik népszerűségének növeléséhez nagyban hozzájárul, ha a különböző nyilvános, internetes fórumokban politikai álláspontunkról eszmecserét folytatunk. ….mindenki saját szavaival is megfogalmazhatja álláspontunkat, sőt ez utóbbi talán célszerűbb is, mert nem azt látják benne, hogy „pártkatonák” bemásolják a szöveget!... Érdemes még a településünk fórumain képviselni a Jobbik álláspontját, rávilágítva egyes helyi problémák és a Jobbik nézetei közötti összefüggésekre pl. a helyi cigánysággal kapcsolatosan felmerülő problémákra reagálva” Az is kiderül, miért is oly fontos a Jobbikosoknak a helyi oldalak: „2010 őszétől a saját településünk önkormányzatában is ott ülhessenek a jobbikos képviselők”

Persze a Jobbik a civil szektort sem tiszteli: „Fontos lehet még egyes együttesek vagy civil szervezetek honlapjain fórumozni, és hangoztatni a Jobbik által képviselt értékrendet, persze ne úgy, hogy túlzásba vigyük azt, és ezzel ellenszenvessé váljunk.”

Aki kampányol, az ugye elfárad. Pihenés képen kell egy kis játék:” Kicsit más témájú oldalakon is találhatunk a Jobbik iránt fogékony embereket. Ilyen lehet többek között a www.honfoglalo.hu és a www.hodito.hu játékportál is. A hódítónál már az ország névből sok esetben lehet következtetni az illető politikai identitására is.”

„Szintén fontos odafigyelni arra a lehetőségre, hogy számos hírportálon hozzá lehet szólni a cikkhez. … is, és jó, ha látják, hogy sokan vannak, akik megvédik a Jobbikot, Magyar Gárdát.”

Kiderül, hogy a "cigánybűnözés" is inkább "politikai lehetőség", mint probléma a Jobbiknak. „Ezen kívül érdemes például az interneten futó cigánybűnözéssel kapcsolatos humoros vagy éppen elrettentő híreket ismerőseinknek is elküldeni, hiszen közvetve ugyan, de a mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget. Ha minden héten kapnak valamilyen cigánybűnözésről szóló hírt, akkor egyre komolyabbnak látják a problémát” (!!!)

Magyar Büntető Törvénykönyv: 269. § Aki nagy nyilvánosság előtt
a) a magyar nemzet,
b) valamely nemzeti, etnikai, faji, vallási csoport vagy a lakosság egyes csoportjai ellen
gyűlöletre uszít, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Ha már tudjuk ezeket, akkor lehet blogot is írni: „A blogok szubjektivitása miatt érdemes sokszor nem politikai jellegű témákról is írni, hogy olvasóink jobban megismerhessék a szerző értékrendjét és gondolatvilágát.”

És a közösségi portálokon is folyik az ideológiai mantra:” Amikor kap egy üzenetet, ami a Jobbikkal kapcsolatos, továbbadhatja azt például az üzenőfalán. De Ön is készíthet ilyen körüzeneteket: találjon ki valami ütős címet, keressen hozzá egy hírt és egy linket, helyezze egymás alá és írja oda: add tovább!.... Az iwiw rendszerében lehetőség van vélemény írására más felhasználókról. Minden felhasználónál az üzenőfal alatt megjelenik néhány frissebb vélemény az ismerőseiről. Néha írjon véleményt 1-1 Jobbik alapszervezetről vagy Jobbikhoz köthető felhasználóról, hogy az azokról szóló vélemények mindig felül legyenek.”

És ha ez nem elég: „Egy másik módja ezen honlapok népszerűsítésének az, hogy könyvtárakban, internet kávézókban stb. helyeken beállítjuk kezdőlapnak ezek közül valamelyiket, és így az utánunk jövők is akaratlanul megnézik a honlapot, és biztos lesz olyan közöttük, akit érdekelni is fog. Ez persze csak addig működik, míg valaki át nem állítja, de semmi akadálya, hogy többször is eljátsszuk ezt.”

A kézikönyvet elolvasva egy kicsit furcsa lett a szájízem. Szöveg környezetében, módszereiben az alábbi fim jutott eszembe:

 

 

Hát, ha ilyen a szebb jövő milyen lehetett a Kádár rendszer??!

Jobbik netkampány kézikönyvének letöltése

 

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr891689631

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Jobbik önleleplezése 2010.01.21. 16:57:44

Ungváry Krisztián a kádári állambiztonságról szóló könyvében így ír arról, hogy kiket tekintenek szerzőtársával, Tabajdi Gáborral ügynöknek: "...azt nevezzük hálózati személynek, akit az ebből szempontból leginkább kompetens szervezet, az állambiz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

böhömúr 2010.01.21. 13:11:01

ez elég brutális főként ha belegondolok hogy cigányokat gyilkoltak meg, és azért mert a jobbik kommunikációjához teremti meg a befogadó közeget.

atokby 2010.01.21. 13:15:01

Ez tényleg így sokkoló, amúgy a kézikönyvbe ez szó szerint benne van megnéztem mert letölthető

böhömúr 2010.01.21. 13:18:48

igen a kézikönyvben van sok érdekes dolog... amúgy csodálkozom hogy nincsenek itt a jobbikos hadak pedig már ilyenkor itt szoktak lenni.... várjunk csak erről mit is ír a kézi könyv??

" Az elkötelezett szocialista szavazók által olvasott fórumokba pedig kár írni, mert annak csak meddő vitatkozás a vége"

hm értem

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.01.21. 13:20:59

a kézkönyvben sok érdekes dolog van valóban, de ez az egész olyan nagyon büdös szaga van nem??:)

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.21. 13:52:40

Hát azért mindenképpen profibbnak tűnik, mint ami a szociktól kikerült. A jobbik sajnos nagyon profin kommunikál.

szocialdemokrata 2010.01.21. 13:53:36

"Ha viszont értesülnének mindezekről és arról a világképről, ideológiáról, programról, amelyet a Jobbik képvisel, könnyen lehet, hogy a későbbiekben nyomon követnék a párt tevékenységét, sőt mielőbb a hazai törvényhozásba szeretnék látni a Jobbik tagjait."

Nem lehet hogy inkább a törvényhozás előtt?

Egyébként érdekes a kézikönyv, és már megint ott vagyunk hogy nembiztos hogy minden tiszta a Jobbik háza táján nekem ez mindenesetre furcsa. De hát a magyar történelem sok mindent megélt már volt nyilaskeresztes pártunk is most itt van a kettős-keresztes.

ZöldMarci 2010.01.21. 14:13:56

Jobbik:" Az elkötelezett szocialista szavazók által olvasott fórumokba pedig kár írni, mert annak csak meddő vitatkozás a vége"
@böhömúr: A vitában még érvek is előkerülnek és akkor kiderül, hogy nemcsak hangyaszorgalmú igazmagyarokból és őket kizsákmányoló svábzsidórománcigányokból áll a világ. Akkor meg bukik a jobbik szofisztikált programja a "szerbia a szerbeké". Vagy az innen van www.hhrf.org/nepujsag/99apr/9nu0414t.htm ?

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.01.21. 15:38:15

Obama a kampányát online nyerte meg, az, hogy valaki ezt itthon is adaptálják, már egyből gáz? Nem hiszem.

A módszereikben sem találtam semmi olyasmit, ami nem lenne törvényes, vagy Heuréka élményem lett volna utána.

Tegnap láttam egy MSZP-s jelölt csodásan hatalmas reklám plakátját az Árpád-hídi metró megállóban, amin Facebook és Twitter ikon volt kint a neve alatt... Na EZ ciki :D

szpal 2010.01.21. 17:08:05

fú de durva, hogy egyesek az interneten is kampányolnak! szörnyűűű! ha ott a Btk-d, hogyhogy még itt vagy, s nem a rendőrségi feljelentést írod? Hülyeség amit írsz, szánalmasak vagytok.

nüs 2010.01.21. 17:11:17

ha jól látom a "balközép" is netkampányt folytat.

én például többet ütközöm csak a piroslap hirdetéseibe mint az összes Jobbikosba.

lassan kitörlöm azt az ismerőst aki bepakolja a piroslapot 2naponta üzenőfalra iwiwen.

nüs 2010.01.21. 17:16:13

Kovács Ádám A cikk lerántja a Jobbikról a leplet!!! Nagyon durva csak erős idegzetűeknek! Ha téged is másold be az üzenő faladra ezt a szöveget! piroslapok.blog.hu/2010/01/21/vigyazat_netkampany_zajlik

Lovastengerész 2010.01.21. 17:43:18

csak azt nem értem hogy ez a dolgozat mér kerüli ilyen kínosan a kuruc.info említését?!
Köztudomású hogy ők csinálják, csak hivatalosan még soha sem vállalták föl.
ögyes...

Lovastengerész 2010.01.21. 17:50:47

csak a PC kedvéért:

www.magyarhirlap.hu/belfold/elso_feladat_az_elso_hazugsag.html

ez van kéremszépen, 2010.

lehet fölháborodni, de ez a valóság.
nyilván nem lehet megtiltani.

N.Imre 2010.01.21. 18:00:32

Már láttam az SZDSZ néhány évvel ezelőtti -- mai szemmel még meglehetősen amatőr -- bértollnok szervező anyagát, azután a Societas mostani anyagát, és most a Jobbikét. Az innen származó szabályrendszer alapján valószínűleg lehetne írni egy "bértollnok szűrő" programot, és csak a maradékot olvasni.
Remélem ez a bértollnok invázió nem fog szétverni minden normális beszélgető fórumot, ellenkező esetben a következő negyedévben nem lesz érdemes fórumot és blogot olvasni.

kuki123 2010.01.21. 18:15:39

@ZöldMarci: Jobbik:" Az elkötelezett szocialista szavazók által olvasott fórumokba pedig kár írni, mert annak csak meddő vitatkozás a vége"
vitatkoztam mszp-sel tök fölösleges időpocsékolás annyira elvakultak az mszp irányába hogy a puszta tényeket sem veszik észre...pl hogy egy baloldali pártban csak milliárdosok vannak..de meg vannak győződve arról hogy igen a szegény emberekért mindent...bla...bla
meg sem akarják hallgatni a másik oldalt a másik félt hátha még sem úgy van mint azt ahogy a magasztos és csupa nagybetűs PÁRT és GYURcsány Ferike és haveri köre mondja...eszükbe sem jut hogy esetleg orruknál fogva átbasszák őket...
főleg úgy hogy egy halom kétes ügyben piszkosak a kezeik de legalább is felmerült a nevük...

Ellenben a Jobbikosok azért kicsit eszesebbek
Eleve legalább meghallgatják hogy mit mond a baloldali...

gondol el hogy mi történne ha Vonáról vagy a most kiválasztott emberekről valami súlyosabb dolog. A jobbik e téren penge élen táncol, könnyen sok szavazót veszthet...és ezt nem engedheti meg magának

azt hiszed adnának a Jobbiknak ezer meg egy esélyt???..lófaszt
egy csomó Jobbikos ismerősöm itthagyna az országot mert ha a jobbik is korrumpálódna kurvára semmi értelme itt maradni ebben a tovább rothadó mszp-fidesz gödörben

Úgy hogy a Jobbikosok bíznak hogy szavazatukkal végre egy olyan párt kormányozhat akire mindig is vártak....de ez nem azt jelenti hogy elment az eszük
Jelent pillanatban nincs oka egy Jobbikos szavazónak ne bíznia a párt vezetésében és embereiben

Sok ember most úgy érzi hogy a Jobbik az egyetlen esély, a 4 parlamenti párt 20 éves szarakodása elég volt az embereknek

Továbbá azt a jobbikos vezetőt azonnal felfüggesztették, volt egy időszak főleg 2009 tavasz előtt amikor a párt még túl kicsi volt és túl sokan léptek be gyorsan és átcsúsztak az ellenőrzésen nem megfelelő emberek.
Egyébként nem ő az első csak szólok...bár a többi eset nem volt ilyen súlyos inkább csak összeférhetetlenségi ügy vagy nézet eltérés...legtöbbjüket kibaszták a picsába vagy mielőtt kirakták volna őket és botrány lett volna belőle ők maguk mondtak le, léptek ki..
Sokuk egyébként volt fideszes mszps erről ennyit.

Hihetetlenül nagy problémát és presztízsveszteséget okoznak a Jobbiknak ezek az ügyek.

DE gondolj bele mekkora korrupció és bűnözés lehet az országban, ha még ide is sikerül bejutni ilyen senkiháziaknak...el lehet képzelni milyen akkor a többi párt?

gaen 2010.01.21. 18:23:11

hát engem különösebben nem érint M.o. politikai helyzete, és erre az oldalra is véletlenül tévedtem, de nem tudom megállni , hogy ne írjak valamit. Elvtársak! Értsék meg, önök NEM fontosak! Az a huszonegynehány akasztófa virág, akiknek vagy akik ellen önök ezen a ránézésre nyilvánvaló politikai megrendelésre készült oldalon kampányolnak Önök semmit nem jelentenek.
Ha változtatni akarnak, akkor kerüljenek pozícióba, és itéljék őket halálra. Hidjék el, senki sem fogja Önöket megvetni miadta.

minimalista 2010.01.21. 18:23:21

A cikk írója és moderátora is megérdemelne egy piros lapot, meg mellé egy-két jókora pofont a hányadék helyesírása miatt.
Még a blog címe is hibásan van leírva.
Igazi népművelők vagytok, már látom.

John Preston · http://johnpreston.blog.hu 2010.01.21. 18:29:21

@cukicica: nem ők csinálják. A kuruc.info főszerkesztője egy miépes 20 év körüli srác. Másrészt a zsidózás, és cigányozás ilyen formájával nem értenek, nem is érthetnek egyet. Szerintem.

magyalka 2010.01.21. 18:29:22

ami itt folyik már önmagában egy netkampány, a szoci oldalon...
Nem?
Mit fáj neked, ha más is ezt csinálja.
szerintem gusztustalan akárki hergeli a népet. Márpedig ti sem maradtok le a jobbikosoktól.

ben2 2010.01.21. 18:34:17

Úgy látom beindult a Jobbik vs. MSZP második helyért való küzdelme ezúttal a neten, a "ki buktatja le hülyébben saját fórumtrolljait" kategóriában. Tényleg szükség lesz a célfotóra mert a Societas és a Jobbik jelenleg fej-fej mellett halad.
Míg háborog a másik pofátlanságán, azáltal igyekszik elfogadhatóvá tenni a saját hülyeségét, hogy bebizonyítja, hogy a másik is azt csinálja. Innentől megy át az egész mulatságosból szánalmasba.

magyalka 2010.01.21. 18:35:14

Na, a másikon zárolták a hozzászólást...
Szóval a Societas bögréért netkampányoltat.
A jobbikosok legalább szívből, elhivatottságból teszik ugyanezt..........

Piréz Vitéz 2010.01.21. 18:48:25

Na végre valakinek eszébe jutott, hogy a jobbiknak is volt ilyen útmutatója. Eszem megállt, hogy az utóbbi napokban minden jobbos oldal azzal volt tele, hogy a szocik teleszemetelik a netet, de senki egy szót nem szólt arról, hogy jobbereknél ugyanez dívik.

Mondjuk azon lehet vitatkozni, hogy mi a rosszabb, amikor agymosott droidok meggyőződésből osztják az észt fórumon, vagy amikor aprópénzen megvásárolt hadak...

Amúgy meg ez nem csak a politikai reklám sajátja, sajnos elképesztő mértékben kezd minden fórumba, blogba, webes dologba beépülni az egyre fifikásabban bújtatott reklám. Nem véletlen hogy számos oldalon pl. alapból bármilyen link tiltva van a hozzászólásokban.

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.01.21. 19:48:23

Mi is netkampányt csinálunk:)
Kattint a www.ejatekok.com oldalra:)

Hihi

kitvalasztanal.hu - Választási tippért notebook! · http://www.kitvalasztanal.hu 2010.01.21. 20:14:49

Hát, Én meg úgy vagyok vele, hogy inkább neten spam -eljenek. A postaládám úgy érzi jól magát ha üres. Se csekk, se kampány anyag.
Valaki gondolja úgy, hogy bármelyik párt más módszereket alkalmazna mint a többi? Ugye nem?

Jobbik nem csak netes dolgokban képmutató. Szinte minden amiért támadják úgy van le kommunikálva, hogy tagadják (jobb esetben), de mégis éreztetik, hogy azért csinálják.
Elég csak arra gondolni, hogy kampányolnak törvényességgel és támogatják a gárdát.
A netes embereik viszont teljesen korrektek. Max. a szimpatizánsaik trollkodnak.

hitelflotta.hu · http://hitelflotta.hu 2010.01.21. 20:39:35

Egyáltalán minek már a kampány ?

Úgyis csak idegesítő ! Szerintem küldjenek spam e-mailokat... törölni nem nehéz :)

hitelflotta.hu

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.01.21. 20:45:09

Na hát attól szarnátok csak be ami az MSZP kampányforgatókönyvben benne van. Hogy hogyan lehet zsarolni a média szereplőit, meg a keveset adakozó cégeket a különböző APEH-től szerzett kimutatásokkal, stb. Ahhoz képest a Jobbik kampány kézikönyve szerepjáték ovodásoknak...:)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.21. 20:48:25

@kitvalasztanal.hu - Tippelős választási oldal: "Elég csak arra gondolni, hogy kampányolnak törvényességgel és támogatják a gárdát."
Hallottál már olyanról, hogy polgári engedetlenségi mozgalom?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.21. 20:50:31

szocdemman: Már látom, hogy meglesz az a bögre! Hajrá, én szurkolok!

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.01.21. 20:50:43

@cukicica:
A kuruc.info-t az NBH müködteti az SZDSZ támogatásával, hogy a szélsőséges jobboldali csoportok mozgását, kapcsolati hálóját és viselkedésmintáit feltárják. Ennek érdekében az NBH nemkevés Agent provokateur-t épített be a kurucinfo-ba, akik eseményeket híreket generálnak, majd az alapján monitorozzák a viselkedésüket és a hozzászólókat. Valamire való Jobbik szimpatizáns még véletlenül sem megy a kurucinfóra.

helota (törölt) · http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/images/biggestsecretbook42.jpg 2010.01.21. 21:07:04

Az is tévedés, hogy a Jobbikosok mind jobboldaliak. 50%-uk jobboldali, 30-40% baloldali és meglepő de minden hatodik Jobbikos liberális elveket vall. A jobbik politikai behatárolása nem az ami ma megjelenik róla a médiában. A média megpróbálja a magyar politikai közéletet jobb és baloldalra kettéosztani. A Jobbik szimpatizánsai antiglobalisták. Vagy enyhébb esetben alterglob-ok. És az antiglobalizmus meg az alternatív globalisták nem jobb vagy baloldal kérdése, bár elmondható, hogy az antiglobalisták inkább jobboldaliak, az alterglobok pedig inkább bal de nem ez a meghatározó.
Az antiglobalizmus egy olyan új politikiai trend, ami a nemzetközi undergoundból növi ki magát napjainkban a szemünk láttára.
Jellemzői:
a nemzetközi forró tőke elútasítása
a multik elutasítása
környezetvédelem
szabad forráskódú szoftverek használata
a fáljcserélők támogatása

Ezek mind ott vannak a Jobbik programjában, mégpedig kiemelt helyen. Ezért én inkább antiglobalista vagy alterglob pártnak hívnám a Jobbikot.

Ugyanez jellemző az LMP-ére is. Mindkét párt az újjonan születő nemzetközi globalizációkritikára épülő politikai szemlélet szülöttje.

Ha a Jobbik igazi jobboldali párt lenne, esélye nem lenne a Fidesz mellett.

szocialdemokrata 2010.01.21. 21:37:12

Nem értem a szociknak miért lenne jó az hogy weboldalakon a kuruc.info stílusában irkálnának? De kérdezek mást is a rendszerváltás után volt már olyan hogy baloldaliak kifütyültek volna valakit vagy szétverték volna a fővárost esetlegesen félkatonai szervezetet hoztak volna létre? Én ilyenre nem emlékszem. Mellesleg az van hogy a Jobbik csinál valamit és egyből az jön de az mszp is csinálja. Igen így megvan oldva ha kiderül valaki egyből rámutatunk a másikra h de ő is olyan és akkor minden rendben van. Még ha az a másik ártatlan is.

Lovastengerész 2010.01.22. 17:15:01

@helota: ezt valamelyik tréningen tanították?

pír 2010.01.22. 18:47:21

@gaen: " nem érdekel Mo. politikai helyzete"

Ez nagyon sajnálatos, mert akkor valószínűleg az sem érdekli Önt, hogy miért annyi a fizetése amennyi és miért annyi pl. az osztrák hasonmunkát végzőé.

segíts magadon, isten is megsegít!

szocialdemokrata 2010.01.22. 23:41:20

@TaTa86.: Én egyébként neked drukkolok mert látom annyira el vagy foglalva a bögre kérdéssel biztos szeretnél egyet. Ha saját pártod (Jobbik) nem is ad bögrét akkor írj bátran a heti hetesnek ha jól tudom van nekik egy bögrés játékuk talán neked is adnak egyet.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.23. 19:01:49

@szocialdemokrata: Jobbik:" Az elkötelezett szocialista szavazók által olvasott fórumokba pedig kár írni, mert annak csak meddő vitatkozás a vége"

Erről ennyit.
Én csak szórakozásból írogatok ide(, tudom, tudom ihatnék is az legalább látszik rajtam), illetve segítő szándékból.

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.01.23. 23:49:01

@TaTa86.: jéééé 2 nap alatt sikerült megfejtened, hogy mi miatt nem sajátittotad el jól a leckét:D:D

szocdemman · http://www.piroslap.hu 2010.01.23. 23:51:36

@helota: miért most van?? vagy a fidesz mellé készül?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.24. 01:12:05

@szocdemman: Az nem lehet, hogy tényleg nem vagyok netaktivista?

pír 2010.01.26. 15:45:43

@szocdemman:
esélye mindenkinek van, majd a jövőben eldől.
Az pedig nézőpont, hogy mi van alul és mi felül, esetleg mellett.
Az Etiópok, Brazilok, Argentínok lehet úgy látják, hogy Albánia Mo. felett van. Hogy is van ez?

2010.01.26. 20:58:33

Ilyen kormány mellett még hisztek a baloldalban? Nem vagyok jobbikos, de, hogy vannak még elvetemült balimádók az túlzás:D

societas...FAIL...

Mr.Brooks 2010.02.05. 12:58:02

pff szerencsétlenek!
A tisztánlátáshoz talán ezt is nézzétek meg:

kepviselofunky.blog.hu/2010/01/18/akkor_most_ez_lesz_aprilisig

A Jobbik kiadványa legalább jól össze van szedve és nem hemzseg a helyesírási hibáktól... az mszp még ebben is totál alja...
De nyaljátok csak nyugodtan a seggüket és közben szidjátok a Viktort ezerrel, egy baloldali választópolgár javarészt csak ezt csinálja;)
Nem vagyok sem jobbikos, sem fideszes amúgy.

Vincenzo90 2011.05.22. 22:25:34

Ha-ha, ki az az ostoba, aki ezt beveszi? Az nem járt még Jobbik alapszervezet közelében, aki ilyen marhaságot benyal.
süti beállítások módosítása