Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

A radikáljobbos antitroll troll

2010.01.28. 11:24 | szocdemman | 1 komment

Címkék: politika komment troll kommentelő

http://kimgrahamstudios.com/images/troll-15.jpg

"a nagy trollozásban gyakran elfelejtődik, hogy miről ismerkszik meg a magyar troll. (Az angolszász troll más, mert az nem politizál, hanem vitát akar szítani). A magyar troll igazi ismertetőjegye, hogy ismétli, ismétli, ismétli azt a kevés érvét, ami van."

 

Nagy (mű)felháborodást keltett a Societas netkampánya. Kérem itt a neten véleményt mernek nyilvánítani és közben akár száz (!) bögrét is kioszthatnak. Még a Fidelitasokból alakult Utolsó Figyelmeztetés/Reakció/Mandiner is politikai trollozást kiáltott.

Nem különösebben zavart senkit, hogy korábban a Fidesz "bajtársi szövetségese" és "szellemi forrásvidéke" a KDNP ifjúsági szervezete révén szintén netkampányt szervezett. (Az IKSZ még a kommentálandó honlapokról is iránymutatást adott). Persze ne felejtsük el a magyar közélet "egyedül nem nemzetellenes erejét" (c Vona Gábor), a Jobbikot sem. A Jobbik netstratégiája konkrétan törvényellenes uszításra buzdított. Szerintük azért kell a cigány ügyet online témává emelni, mert " a mi kommunikációnkhoz teremtjük meg a befogadó közeget." Az, hogy ezzel megoldáskeresés helyett csak gyűlöletet szítanak az se baj.

Persze a nagy trollozásban elfelejtődött, hogy miről ismerkszik meg a magyar troll. (Az angolszász troll más, mert az nem politizál, hanem vitát akar szítani). A magyar troll igazi ismertetőjegye, hogy ismétli, ismétli, ismétli azt a kevés érvét, ami van. Persze a jobboldaliaknak átsiklottak afölött, hogy egy baloldali kommentelő éppen a témához szól-e hozzá vagy ismétel, megkapta, hogy "Societasos troll". (Szerintem még sosem gondolták, hogy ilyen sok tagja lenne a Societasnak:-).

Ma azonban a trollozás számomra új csúcsot ért el. Megismerkedtem egy radikál-jobbos "Anti_troll" trollal. Ismérjétek meg ti is:
 

De ne ítéljünk elsőre! Nézzük meg bővebb véleményét is.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr81708663

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "a trollokat el kell pusztítani"..."a trollokat ki kell irtani"...Hitler is igy kezdte 2010.03.21. 11:34:37

Eretnek, kulák, osztályellenség, sárga csillagos... A magyar Wikipedián a "Troll" a kirekesztés kifejezése és jele. Minden demagóg zárt közösségnek, így a Wikipediát kisajátító klikknek, akiket én hitkomisszároknak neveztem el, szüksége van ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.28. 18:30:03

Ez inkább a pornórobotokra hasonlít, azok nyomják így.
süti beállítások módosítása