Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Lehet más a cenzúra

2014.01.07. 22:57 | partizano | 54 komment

Schiffer András pártja megint cenzúrázott. Pedig az egy évvel ezelőtti pártszakadás óta parlamenti küszöb alatt vergődő párt problémáit már nem lehet kommentek cenzúrázásával elfedni. Ertsey Katalin parlamenti képviselőjüket már meg se hívják a kongresszusra, Vágó Gábort indulását pedig sunyi módon akadályozta meg a párt választmányának többsége a kongresszus akarata ellenére. Az LMP-ből nagyon kiábrándult Varánusz blog összegezte is a helyzetet"Ismét eldőlt egy kérdés: nem csak a politika,  a politikai helyosztó sem lehet más. ... Az LMP-nek rosszabb, hogy lassan már a kutyát sem érdekli. A párt felszalámizása után a megmaradt ismert arcok kinyírása elég sajátos, de legalább gyomorforgató kampánytechnika. A Papcsák egyetlen valamire való ellenzékének számító Várnai László koncnak odalökése után kinyírták Vágó Gábort is..."

Szóval ma kitiltották Schiffer András facebook-oldaláról az újságírót, aki sérelmezte Vágó Gábor listáról való lehagyását. Majd a cenzúra-botrány kirobbanása után Schiffer leereszkedő stílusban, csak kegyesen engedte vissza. A Hír24 cikke:

A sajtószabadság nagy harcosaként hirdeti magát az LMP, ehhez képest cenzúrázza a neki nem tetsző kommenteket a Facebookon - derült ki ma.

Munkatársunk Vágó Gábor távozása kapcsán írt egy véleményt Schiffer András nyilvános posztjához, melyben kollégánk azt fejtegette - teljesen kulturált módon -, hogy az LMP ezzel az utolsó esélyét is elvesztette ahhoz, hogy bekerüljön a parlamentbe. Emellett egy másik posztnál ugyancsak Vágó-témában sérelmezte, hogy Schiffer etikus magatartást kér számon a sajtótól, miközben továbbra sem vált meg attól a Ladányi Attilától, akinek a cége egy korrupciógyanús tenderen nyert 220 millió forintot. A tendert azóta lefújták, Ladányit viszont nem tették ki a pártból.

A második kommentet már el sem tudta küldeni kollégánk, mivel letiltották. Érdeklődésünkre Schiffer András közölte, hogy valóban törölték a hozzászólást, a miértre pedig az volt a válasz, hogy "gondolom a fikázó kommenteket törlik".

Schiffer azt is elismerte, hogy kollégánkat egy az egyben kitiltották a pártelnök oldaláról, egyben megnyugtatólag közölte, hogy már újra hozzászólhat, mert a pártelnök leszedte a tiltást. ...

Persze a saját oldalán dönthet úgy valaki, hogy nem szeret bizonyos kommenteket (főleg, ha az trágár, uszító, stb.). De az LMP a részvételi demokrácia kiterjesztését, "Demokrácia 2.0."-át ígért. S tudjuk, hogy nem ez az első alkalom, hogy a Schiffer-pártban cenzúrázzák a nekik nem tetsző véleményt. A cenzúráról szóló Hír24 cikk alatt is beszámolt erről egy kommentelő, aki elmondta, hogy nem szokott közönségesen írni.

Pár hónapja pedig az LMP facebook-oldala közzétett egy interjút, amelyben Schiffer a HírTV-n kritizálta a baloldalt. Amikor valaki ezt szóvátette, eltűnt a kommentje. Majd a komment eltűnését firtató komment is eltűnt. Végül az admin arról hazudozott, hogy azok nem kritikusak voltak, hanem "nyomdafestéket nem tűrő stílusúak" voltak. Balszerencséjére a kommentek le voltak mentve, de se a cenzúráért, se a hazudozásért nem kért senki bocsánatot.

LMP_Lehet_mas_a_politika_cenzura_Schiffer_Andras_kritika_facebook_oldal_eltunt.pngA komment törlésére rákérdező kommentet is törölte az LMP

2010 óta egyébként a Piroslap facebook-is profilja Piroslap Péter is ki van tiltva az LMP facebook-oldaláról. Pedig mi csak megkérdeztük, hogy miért vádolnak minket azzal, hogy "ollóztuk" cikkünket.

LMP_kimoderalt_Piroslap_hozzaszolas_demokratikus_moderalas_takart_nev_facebook_cenzura_kitiltas.JPGEz a kérdésünk miatt vagyunk 2010 óta kitiltva az LMP facebook-oldaláról

Schiffer-pártjának apró hazugságai, cenzúrái talán nem is érnek meg egy ilyen hosszú összegzést, de mégiscsak ez a párt ígérte, hogy Lehet más...

Ui.: Az köztudott, hogy Orbán-facebook oldalán az egyik legkeményebb a véleménycenzúra, egyik szerzőnket is kulturált ellenvéleménye miatt tiltották ki.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr185745587

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.01.08. 06:39:18

Én ki vagyok tiltva az MSZP Facebook oldaláról.

Whatewer 2014.01.08. 07:47:36

@Brendel Mátyás: Évek óta az első helyes lépésük.

toportyánzsóti 2014.01.08. 09:51:11

Tojásfejű értelmi sérültjeink saját sírjukat ásták meg az 5%-os bejutási küszöbbel,ezen már csak a tejszínhab a győzteseket premizáló mandátum elosztás.E kettő együttesen az oligarcha diktatúra alapja,gratula!

evolvált 2014.01.08. 14:43:29

Világbotrány! Egy facebook admin törölt egy kommentet!
Látom beindult a kampány, az MSZP házi blogja is megkapta az ukászt az LMP nyírására.
Fogjátok már fel, ha felgyújtjátok magatokat, az LMP akkor sem fog csatlakozni a múmiakoalícióhoz!

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.01.08. 14:44:56

Ezt az álellenzéki pártot a Fidesz hozta létre és segítette be a parlamentbe. Vezetőjük Orbán volt jogi képviselője, aki jobbikos képviselőkkel röhögcsél és kokettál. Schiffer ezidáig egyetlen akciója: még az előző ciklusban följelentette Gyurcsányt korrupciós ügyben (Sukoró), de a lassan 4 év alatt Orbánt a tengernyi hivatallal való visszaélés, korrupciós, nyílt köztörvényes bűncselekmények megalapozott gyanújával egyszer sem.

Ez a párt 2014-ben ha úgy adódna, símán összefeküdne a Fidesszel. De nem fog, mert Orbánnak már nincs szüksége rá, és be sem jut a köv. országgyűlésbe.

evolvált 2014.01.08. 14:51:41

@Republic Forever!: Mint mindannyian tudjuk, ez ordas nagy hazugság. Lehet hogy múmiakoala a saját anyjával is összefeküdne, de az LMP kapcsán van egy kis bibi, ugyanis amikor a kongresszusukon kimondták, hogy B14 húzzatok a vérbe, azt is kimondták, hogy egyik jelenlegi parlamenti párttal sem bútoroznak össze.
Ez van srácok...

Mária 2014.01.08. 14:58:29

Hogy lehet azt túlélni, ha valakit kitiltanak Schiffer András Facebook-oldaláról?

Én biztosan beleroppannék :DDDDDDDDDD

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.01.08. 15:00:57

@evolvált: Vagy egy olyan hazug alak vagy, aki adja az ellenzékit, közben a kormány maradását kívánja, vagy egy vaksüket idióta, aki nem látja, hogy az lmp egy álellenzéki bútordarab. Útóbbi esetben csak sajnálni tudlak.

evolvált 2014.01.08. 15:03:53

@Republic Forever!: Vagy olyan, aki a te gondolkodási korlátaidon kívül esik :)

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.01.08. 15:06:29

@evolvált: Mondom, csak sajnálni, de méginkább szánni tudlak.

evolvált 2014.01.08. 15:13:17

@Republic Forever!: Az előbb sem érdekelt, nem véletlen nem reagáltam rá, ugyanakkor kiváló példája annak, hogy amikor ha nincs érv, jön a személyeskedés!
Ha ezen sikerül végre túllépnünk, a lényeg az, hogy no para, az LMP a rohadt naranccsal sem bútorozik össze, ahogy múmiákkal sem.

2014.01.08. 15:15:17

ha az LMP áprilisban nem éri el az 5 %-ot, 600 millió állami támogatást vissza kell fizetniük
mondta tegnap valamelyik fideszes csicska
ha ez igaz akkor schifferkének ideje gyűjtést rendeznie

Lesz még Magyar Köztársaság 2014.01.08. 15:24:57

@evolvált: Nincsennek érvek? Érvekkel kezdtem. Ezeket próbáltad megcáfolni első nekem fűzött kommentedben a magad kis szánalmas módján.

Mert érvként elintézted azzal, hogy a kongesszusuk kimondta, nem állnak össze más pártokkal.

:DDDDDDDDDDDD

Mint amikor Kövér arról beszélt '98-ban a választások előt, hogy nem állnak össze a kisgazdákkal. Vagy még mikor Magyar Bálint-ék még a választások előtti hetekben is arról nyilatkoztak, hogy nem lépnek koalícióra az mszp-vel.

Istenem, te tényleg egy szánnivaló félelmetesen naív lélek vagy.

Karcolt lendület 2014.01.08. 16:10:20

@Republic Forever!:
Milyen érvekkel? Ami konkrét hazudozás?
Meglehetősen sok ügyben tettek Schifferék feljelentést a Fidesz alatt/ellen is, az hogy ezekről nem tudsz, a te tájékozatlanságod.

Velesi Gusztáv 2014.01.08. 16:15:31

Engem a Kapcsolatról dobtak ki de nem azért, mert "fikáztam", hanem azért, mert le találtam irni,

1) elvteen idiótaság nem csatlakozni az lmp kezdeményezéséhezz csak azért mert a jobbik csatlakozott (azót acsatakoztak ők is)
- na ekkor kezdtek "csócsálni" "pszichokommandót" küldtek rám, de ezzel felsültek, mert nem vagyok rá vevő

2) leirtam mi az oka annak, hogy az MSZP reménytelen helyzetből indul a választáson (konkrétan: az, hogy azokban a korosztályokban ahol erős, ott tarol de ahol gyenge, ott nagyon gyenge -10- ésvagy a Jobbik tarol: egyszerűen nincsenek se növekedési se mozgósitási tartalékai).

na erre kidobtak minden kommentár nélkül. persze azóta sem lettek népszerűbbek a lakosság soraiban, de ez nem izgatja őket.

Egyébként nem kell meglepődni. Tulajdonképpen ősznte elismerés,ha kidobnak valahonnan :DDDDD

Mondjuk a fentiek alapján ahhoz azért pofa kell és jó vastag bőr az emlitett pofán, ha egy emeszpés amiatt panaszkodik mert valahonnan kidobták.

Karcolt lendület 2014.01.08. 16:16:57

@h.kovacs:
Úgy tűnik, a fideszes csicskák azt sem tudják, mit szavaztak meg.
2% alatt teljesítő egyéni jelölteknek kell visszafizetniük a támogatást illetve ha egy párt visszavonja a listáját.

doktor.dikhed 2014.01.08. 16:20:59

Az LMP is hibázik rendesen, de valljuk be ezek nem említhetők egy lapon az ország gazdasági, kulturális és morális tönkretélével (MSZP, FIDESZ).

Egyelőre ne írjuk le őket.

eßemfaßom meg áll 2014.01.08. 16:21:05

én ki vagyok tiltva a comment.blog.hu-rol. Gondolom ez már maga a viktatúra

eßemfaßom meg áll 2014.01.08. 16:24:45

Jut eszembe, pár rendszeresen indexcímlapos legdemokratább blogra (democrat meg francse fogja a sok majmot megjegyezni) eleve nem is lehet kommentelni.

evolvált 2014.01.08. 16:26:55

Úgy látom, még mindig nem sikerült túllépni a személyeskedésen, nem baj, majd nem veszek róla tudomást. :) Egyébként elárulom, attól, hogy egymás után sokszor szánalmasnak nevezel, még nem lesz igazad!

Lássuk az "érveidet": "Ezt az álellenzéki pártot a Fidesz hozta létre és segítette be a parlamentbe." Ez nem érv, hanem egy állítás, amit semmivel sem bizonyítasz.
"Vezetőjük Orbán volt jogi képviselője, aki jobbikos képviselőkkel röhögcsél és kokettál." Ez egy csúsztatás, egyrészt mert Schiffer egyszer, egyetlen ügyben, még Védegyletesként védte OV-t, de amit írsz, azt sugallja, mintha ez egy hosszú, folyamatos kapcsolat lett volna. Másrészt valóban, leül és szóba áll a Jobbikos képviselőkkel, ahogy a többiekkel is. Mi ezzel a gond?
"Schiffer ezidáig egyetlen akciója: még az előző ciklusban följelentette Gyurcsányt korrupciós ügyben (Sukoró), de a lassan 4 év alatt Orbánt a tengernyi hivatallal való visszaélés, korrupciós, nyílt köztörvényes bűncselekmények megalapozott gyanújával egyszer sem. " Az, hogy ez lett volna az egyetlen akciója, elég nagy butaság, ha visszakeresel a sajtóban, elég sok ügyet vitt, és ha neked a feljelentés jelenti az akciót, abból is volt pár (az egyik az utóbbiak közül pl. a zuglói hangfelvétel kapcsán történt). Ne aggódj, ha lesz olyan, amit konkrétan Orbán követ el, és jó eséllyel bizonyítható, ő is fel lesz jelentve.

Akkor hol is vannak az érvek? Hát sajnos sehol.

Mi köze ahhoz az LMP-nek, hogy mit ígért Kövér meg Magyar 20 évvel ezelőtt? Elárulom, semmi. Akkor meg hogy jön ez ide?

Most próbálják besározni az egyetlen tiszta parlamenti erőt, az LMP-t. Ezt tartom én bűnnek.

2014.01.08. 16:34:44

@eßemfaßom meg áll: én speciel törölném az összes blogot, ahol nem lehet hozzászólni, vagy törölgetik a hozzászólásokat, vagy előmoderációt alkalmaznak. A blog, mint a webkettő egyik alapköve, éppen pont a kommentelésről szól, ha nem lehet ezt megtenni, akkor pusztán egy noname senkiházi cikke van, az meg kit érdekel.

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.08. 16:54:01

"miért vádolnak minket azzal, hogy "ollóztuk" cikkünket."
Talán azért, mert a posztok többsége innen-onnan ollózva készül, 1-2 sornyi átvezető szöveggel.

fillérbaszó vadász 2014.01.08. 16:55:44

Engem a Millások tiltottak ki. Ami annak a fényében hogy ők a szólásszabadság hirdetőinek vallják magukat, hát, egy kissé cinkes. :)

bivalybasznád 2014.01.08. 16:59:23

kedves lmp!
elmehettek a faszba (jajj ez meg a nyomdafesték). a fideszből tökéletesen kiábrándult szavazóként egyértelműen kínálta magát a rátok való voksolás. nom most már nem ez a helyzet. ugyanolyan faszok vagytok, mint a többi!
csőváztisztelettel:
-1szavazótok

Online Távmunkás · http://onlinetavmunka.blog.hu 2014.01.08. 16:59:25

@shitgun: Bizonyos helyzetekben érthető a kommentek törölgetése, azonban a politikai és céges oldalaknál ezzel többnyire visszaélnek.
Az én blogomon is volt olyan bejegyzés, amiben egy mindenhol reklámozott munkalehetőségről rántottam le a leplet, hogy hazudnak és valójában MLM-es munkákra toboroznak hálózatot. A sok becsapott ember a bejegyzés alatt kezdte az érintett céget szidni, valamelyik komment csak egy szimpla anyázás volt...

2014.01.08. 17:19:25

"Most próbálják besározni az egyetlen tiszta parlamenti erőt, az LMP-t. Ezt tartom én bűnnek."
Nap vicce kategoriaban is osztanak Oscar-dijat?

Okkoskka 2014.01.08. 17:48:03

"Sajtószabadság - Az állampolgári jogok egyike, a sajtó útján való szabad, hatóságilag előzetesen nem ellenőrzött és korlátozott véleménnyilvánítás."

Tudja csorbítani az LMP a sajtószabadságot? Nem, mivel nem hatóság. Ha kimoderálod ezt a kommentet akkor az nem a sajtószabadság törése. Nem mondom, hogy szép, de az itt hallatszott indok baromság. Ha mondjuk egy párt betiltaná a narancssárga póló viselését, akkor az hülyeség lenne, de nem önkényuralmi intézkedés. Egy párt azt csinál a saját facebook oldalán, amit akar. Erre lehet mondani, hogy nem tetszik, de ez nem a sajtószabadságot csorbító intézkedés. Nincs olyan (vezető) politikus szerintem széles e világban, akinek ne moderálnák a Facebook falát. De tessék ellenpéldákat mondani.

Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · http://www.youtube.com/watch?v=Fe_6EavXIwA 2014.01.08. 17:58:33

Ugye próbáltad már az MSZP-t fikázni az MSZP facebook oldalán ?

Vagy GYurcsányt a GYurcsányén ?

Neem ?

Pedig még csak rosszat se kell szólni, elég ha nem nyalsz be tövig, már repülsz.

♔batyu♔ 2014.01.08. 18:12:37

Na akkor itt most lehet szemezgetni, kik cenzúráznak. Avagy a blog fogalma balliberáliséknál:)))

szuverén: Liberális, SZDSZ-es vonal. Nem lehet hozzászólni.
Democrat és Demokrata: Liberális, elég primitív, SZDSZ-es. Egyikhez sem lehet hozzászólni.
Szembesités: Liberális. "Hagyjuk a tényeket szóhoz jutni", ami alatt persze szerény barátunk, saját véleményét érti, Hsz. lehetőség magától értetődően nincs.
Kényszerbagoly: Bajnaiék, liberális, de olyan is, nem lehet hozzászólni.
Véleményvezér: Balliberális. Szerintem a ballibsik sem lepődnek meg, hogy nagyarcú kollégájuk gondolataihoz ők sem szólhatnak hozzá.
Comment.com: Balliberális, nem lehet hozzászólni.
Átlátszo.hu: Ballib blog, primitív cenzúrával, azaz elég ha sejti, hogy más véleményen vagy, repcsi.
Mos Maiorum: Liberális, nem lehet hozzászólni.
Ványa bácsi: Vérlibsi és ha eltérsz a primitív libsi paneloktól, már tenyerel is a kitiltom gombra. (További nehezítés, hogy a liberális panelok kb. 20 évesek)
Dr. Erőss Gábor: Új, bal, zöld - Ősrégi ballibsi lehet új szerkóban, kitörési pályákat keresve.
Liberalisok blogja: A név nagyon is találó, mert hozzászólni nem lehet.
Nertars. Liberális bérblog, vagy nagyon fel van háborodva, vegytiszta igénytelen fideszfika. Elég egyértelmű, hogy nem lehet senkinek hozzászólni.
Kritikusok. Balliberális. Szóhasználatában kb. 20 évvel van lemaradva. Nem meglepően, nem is lehet hozzászólni.
Kettős mérce: Balliberális, de lehet kommentelni. Viszont ha a kommentek nem értenek egyet a poszttal, letiltja a kommentelést.
IFL, az őszinte gazdaság: Liberálisan őszinte, ami azt jelenti, ha cáfolod repcsi, hülyén is mutat a három db. árválkodó primitíven helyeslő hsz. Nem írja ki, hogy "moderál".
Örülünk Vincent: Ballibsi és cenzúrázott. "Ha tudnák szegény hülyék, hogy a rezsimváltás után el fogjuk kobozni Turulmadárék szervereit és egyesével levadásszuk az összes náci trollt. ;-)" (A "szegény hülyék" persze tudják (volt már tapasztalatuk magukkal, vagy másokkal), ezért is elképzelhetetlen az, hogy a szavazók kb. 40%-a bármikor is efféle "demokratákra" szavaz).
BuzásAnnaBlog: Magát jogvédőnek álcázott, nem túl bonyolult libsi. Nem kell jobban bemutatni, ismered ezt a feltehetően fizetett, vagy pártkarrierre törekvő típust. Hsz. erősen cenzúrűzott, érdemes elolvasni, miket enged át, nagyon gáz.
Ertsey Katalin: Liberális, nem lehet hozzászólni és mint a libsik, ő sem csak demokrata, de végtelenül szerény is, azaz irdatlanul nagy arca van. Semmit nem veszítesz ha kihagyod, az SZDSZ kapcsán jól ismered ezt a típust.

felcsutisuttyo 2014.01.08. 18:26:11

A Schiffer...mehet a levesbe...vagy meget máris jelentkezni a zsinagógába munkáért, mert nem lesz parlamenti képviselő. LMP nem jut be. Egyébként is ez a Schiffer tök olyan, mint a Pető Iván....göndör a haja, bólogat a fejével össze vissza amikor beszél.....hát a " cerkája2 meg körbe van " faragva:))) hehe

OftF 2014.01.08. 19:00:53

Ahogy látom, szerencsétekre az eredetileg törölt komment nem lett lementve :)

kalandfereg 2014.01.08. 19:11:02

Pártközeli ismimtől tudom, hogy ami miatt Vágó Gábor távozott, az létező jelenség, az LMP-ben mindig különös hangsúlyt kapott a helyezkedés, az erőviszonyok menti kivir-kavar, a tolakodás, a személy saját magának előtérbe helyezése, hogy úgy mondjam.
A lényeg meg rég elfelejtve, hogy egyszer régen azzal indultak, hogy lehet más.
Hát sajnos az derült ki, hogy ha valakitől, akkor az LMP-től kurvára ugyanolyan maradt... béke poraikra.

nyugdíjas hosszúpuska 2014.01.08. 19:19:28

A régi időkre vissza tekintve úgy ítélem meg,hogy Schiffer is az Orbán seggéhez közelállók táborát szaporította.Mit lehet gondolni?"KUTYÁBÓL LESZ SZALONNA"Az LMP szétverésében,megítélésem szerint igen jelentős szerepet játszott.Most meg lóbálja az agyát.Csak arra vigyázzon,hogy ne hogy nagyon összezavarodjon.Megítélésem szerint nem lesz velük gond,mert nem fognak bejutni a parlamentbe.IRÁNY A SüLYESZTŐ !!!!! Ott a helyük

Sírköves Slomó 2014.01.08. 19:55:38

@kalandfereg:

Mindenkinek az elejétől világos hogy nemlehetmás. Ezért ők sem rosszabbak másnál. Csak bénábbak.

Ott volt az esély az SZDSZ hulláján megélhetett volna a ződpárt. De nem jött össze, vége.

Sírköves Slomó 2014.01.08. 20:12:16

Erről is hazudott a maszop:

index.hu/kultur/media/2014/01/08/hitelkonstrukcioban_vette_meg_a_tv2-t_simon_zsolt/

Miután az MSZP-Együtt-PM január 3-án azt követelte, hogy a ProSiebenSat.1 hozza nyilvánosságra a TV2 eladásának minden elemét, a TV2 szerdán újabb sajtóközleményt adott ki, melyben azt írják, hogy

"a ProSiebenSat.1 olyan „vendor loan – eladói hitel” konstrukcióban adta el a céget, amely alapján a vevők az eladási árat bizonyos, a szerződésben meghatározott idő alatt törlesztik. Az eladásban harmadik fél, vagy harmadik félhez köthető finanszírozó nem vett részt. A 100%-os Management Buyout (MBO) a nemzetközi normák szerint történt”.

evolvált 2014.01.08. 20:13:40

Jó így olvasni az ellendrukkerek vágyálmait, de pár hónap és majd megtudjuk bejutnak-e vagy nem. 2010-ben is sikerült alul mérni az LMP-t a tisztelt közvélemény-kutatóknak, előtte nem sok esélyt adtak, és mégis 7,5% lett.
Mondjuk jó lenne ha összeszedné magát a párt, mert van hova fejlődni!

zobod 2014.01.08. 20:24:20

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: a legsunyibbak a magukat függetlennek hazudó blogok. Engem a bajnaista, cinikus módon ténytárnak nevezett blog tiltott ki. Kulturáltan fejtettem ki véleményem, de az ügyeletes cenzor úgy ítélte meg, hogy a kommenteknek nem a hozzászóló véleményeket kell tükrözni, hanem a cikkben írtakat visszhangozni.

kalandfereg 2014.01.08. 20:36:00

@Sírköves Slomó:
Azzal vitatkoznék, hogy nem lehet más, úgy általában. Ugyanis vannak országok, nem is messze, ahol kurvára MÁS. Ott sem a társadalom elitje a politikus, mármint mentálisan, ez szinte törvényszerűség. De ott a legrosszabb pillanat olyan, amennyire jót itt még nem pipáltunk.
És az LMP valóban nem rosszabb a többinél, de mivel a generálszínvonal kurva alacsony, ezzel nem igazán dicsértük őket. Sajnos annyira a nulla a mérce, annyira erre vagyunk mi itt szocializálva, hogy még azoknak sem sikerült egyelőre, akik azzal indultak, hogy ők majd megmutatják.

De én optimista vagyok, ki fog ez alakulni, elég hozzá pár százezer ember, aki külföldre megy és meglátja, hogy tényleg mennyire másképp is fel tud épülni egy társadalom. A legtöbben előbb-utóbb visszajönnek és azt mondják, hogy hűbazdmeg. És ez el fog indítani egy változást, sőt már el is indult, de évtizedekben lesz mérhető, mire észrevehető eredménnyel jár a folyamat.

Sírköves Slomó 2014.01.08. 20:39:53

@kalandfereg: 'Ugyanis vannak országok, nem is messze, ahol kurvára MÁS.' - egyáltalán nem. Csak magasabb életszínvonal mellett leszarják a marakodást. Egyébként a jól keresők itthon is leszarják, proli tempó olyan dolgokkal foglalkozni amire a legkisebb befolyásod sincs és nem is lesz soha. Mi ezt még szokjuk nyugaton rég tudják.

Én azt mondom ez csak pénzkérdés. Egy szegényebb családban több a veszekedés. Jó hogy sokan világot látnak legalább megtanulják hogy nem kell a parasztnak politikával foglalkoznia.

asz0089 2014.01.08. 20:42:38

Én már nagyon régóta ki vagyok tiltva az LMP és Schiffer oldaláról is és úgy, hogy még csúnyát sem mondtam. Sőt, éppen ezt fejtegettem, amit tulajdonképpen fentebb is. De ez volt vagy 1 éve. Természetesen vissza is vontam az addigi szimpatikus kis kedvelésem. Mára azonban egy széthullott viccpárt lett az LMP, tehát mindegy. Döglött kutyába nem rúgok bele.

B.Ú.É.K! 2014.01.08. 21:04:44

Azért annak örülök, hogy ez a Moszados Várnai nem lesz a továbbiakban az LMP -ben. Vágot távozását viszont én is sajnálom.

turbocat 2014.01.08. 21:05:37

egyszerű a történet...., Schiffer annyira nárcisztikus, hogy legszivesebben magával dugna......., csakéncsakéncsakén.......

B.Ú.É.K! 2014.01.08. 21:06:59

@turbocat: Ebben sajnos van igazság

Brix 2014.01.08. 21:20:59

Valamelyik politikai erőnek nagyon csípi a szemét az LMP és megpróbálnak botrány hangulatot kelteni.
Pedig, semmi sem történt , Vágó Gábor nem tartotta a párt alapszabályát, a jelöltállítás feltételeinek időben nem tett eleget , nem jelent meg a párt munka kongresszusain. A vidéki feltörekvők meg kaptak a hibákon és kiszorították

gnme 2014.01.08. 21:29:46

Schiffer nem tett semmit azért, hogy a cukorbetegeknek jobb legyen

tehát a családom (kb. tíz fő) nem szavaz rá

majd szavaznak másra

Utluk Feri 2014.01.08. 21:46:37

@turbocat: viszont ezzel együtt is ő az egyetlen pártelnök aki nem ajánlotta fel a segglyukát egy nagypártnak pár képviselői helyért. ugye gordon? ugye benedek? Mindenki ference meg most valószínűleg a klasszikus "annyi helyet a dk-nak, mint az együttnek" mottóval áll elő ami akkor is győzelem, ha visszautasítják.

egysmás 2014.01.08. 22:20:33

@Brendel Mátyás: Én meg az ateista blogról.
na bumm.

Boli – Ch.T. is, meg hát! 2014.01.08. 22:33:24

@Whatewer:
:))) Yesss...
Sose gondoltam volna, hogy valamiben ezekkel egyet értek.

Brendel Mátyás · http://ateistaklub.blog.hu/ 2014.01.09. 13:33:24

@egysmás: így van, ott is van némi moderáció. nem is én írtam a cikket, és nem is értek egyet a "kitiltottak X.Y.-t a Z blogról vagy oldalról" jellegű reklamálós cikkel. ebből egyedül kicsinyes cikket csinálni.

nemecsek ernő áruló 2014.01.14. 09:26:15

@evolvált: Orbán Viktor is mondott már olyat, hogy a Kisgazdákkal nincs az az isten. Schiffer Orbán gyermeke.
süti beállítások módosítása