Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Molnár Gyula a bíróságon (+videó)

2013.11.02. 13:54 | balközép | 4 komment

Szerdán meg volt Molnár Gyula korábbi újbudai polgármester másodfokú tárgyalása. A bírósági ítélet tartalmaz finoman szólva is furcsa "szakmaiatlanságokat"  A másodfok egy szakmai alkalmatlanság miatt 2004-ben elbocsájtott tanú vallomására alapozta jelentős részben az ítéletét, aki olyan személyekre hivatkozott pl. akik soha nem is dolgoztak az Újbudai Önkormányzatban. Persze, azt ne is firtassuk, hogy  egy 2004-ben kirúgott valaki, hogy tud tanúskodni egy 2006-os fejlesztés kapcsán?

Az is érdekes, hogy az ügyész saját maga mondta el, hogy a fejlesztés kapcsán minden lépés jogszerű volt és az önkormányzatot nem érte vagyoni kár. De még is jogszerűtlen volt az egész. A kérdés költői: Hogy lehet valami jogszerűtlen, aminek minden lépése jogszerű? 

Az első fok bűncselekmény hiányában Molnár Gyulának adott igazat. Másodfok meg nem. Így a végső döntés a Kúria kezében van.

Molnár Gyula Facebook oldalán hozta nyilvánosságra a bíróságon elmondott érveit. A posztjában azt kérte mindenki, döntse el, hogy helyesen járt-e el az Öböl fejlesztése kapcsán. Íme, Molnár Gyula záró beszéde: 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr245611457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ostvan2 2013.11.05. 18:57:25

Sokszor nem tetszik, ha a Bíróság ún. jogszolgáltatást végez igazságszolgáltatás helyett, ám az még mindig jobb, mint ha politika megrendelésre dolgozik.

Szúrófény 2013.11.05. 18:57:45

Ady Endre:
"Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója... Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen A magyar társadalomban, mint minden fenékig romlott társadalomban privátim, kis körökben, bizalmas tereferék közt vidáman és szemérmetlenül szoktuk tárgyalni mindezt. Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek. Ady, Menjünk vissza Ázsiába! 1902

pilincka 2013.11.05. 18:58:04

Kivételesen most nem a cikk tartalmára teszek megjegyzést, csupán annyi a közlendőm, hogy a "bocsát" igét mindenkor "j" nélkül kell helyesen írni.
Szeretném, ha ez az egyébként igényes oldal erre is figyelmet fordítana.
A cikkel kapcsolatban annyit, végre elértük az 50-es évek lényegét,(komcepciós perek halmaza) remélem előbb-utóbb én is visszatalodom az akkori éveimre.

mitmiért? 2013.11.05. 18:58:18

Ha ez igaz, akkor aki megkente, az a bizonyos nagyvállalkozó, hogy lehet még szabadlábon?
süti beállítások módosítása