Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Bye Alex beszól azoknak, akik neki beszóltak

2013.06.27. 12:45 | balközép | 74 komment

Bye Alex a következő terjedelmesebb posztot osztotta meg Facebookon:

Netán én írtam SMS-t Matolcsy Györgynek, hogy küldjön már nekem valami elismerést, mert lassan két hónapja hazajöttem, és hivatalosan senki nem mondta odaföntről, hogy 'jaaa, amúgy tökjól szerepeltél töki."
Miért háborít fel egyeseket az, hogy egy ilyen Nemzetközi zenei versenyről tizedik helyezéssel hazaérkező, anyanyelvén megmérkőző előadót, egyfajta elismerésben részesítenek? Ezt tényleg őszintén kérdezem. És hogy jön aztán ide érvként az, hogy mi az, hogy én kapok egy ilyen elismerést és sokan mások meg nem kapnak? Ehhez nekem mi közöm van?
Nem én kérek semmiféle elismerést, meg díjakat, amelyeket kapok. Azoknak a sorsáról mások döntenek úgy, hogy kiérdemeltem. (Leginkább TI kedves közönség már azzal, hogy annyi, akkoriban híres énekes ellenében, engem küldtetek ki a malmői mérkőzésre.)
Egyáltalán nem nagy szám egy ilyen jellegű (és témájú) eredmény után kapni egy ilyenfajta elismerést. Akkor sem, ha CSAK protokoll van mögötte. Ez teljesen normális szerintem ebben az esetben.
És tudjátok mit nem értek még? Miért van az itthon, hogy a megválasztott képviselőket, politikusokat, pénzembereket, állandóan mocskolják, pocskondiázzák, és közben meg a demokrácia csorbulásán siránkoznak? Hogy lehet az, hogy ezek az emberek mind olyan sok rosszat tesznek a KÖZVÉLEMÉNY SZERINT velünk, ámbár ugyanazokat az arcokat látjuk ugyanott évtizedek óta. Hogy van ez? Kire haragszotok ti akkor, amikor az én eredményeimet vonjátok kétségbe, és egy Matolcsyt dobáltok sárral, hogy ő aztán nem ért semmihez, pláne nem a zenéhez? Kire vagytok dühösek? ByeAlexre? Nem hiszem... Másokra? Mindig másokban keresendő az ok? Akkor is, ha klaviatúrát ragadtok és vérző ujjakkal fejezitek ki az oldalamon, hogy hablabla, nem érdemled meg, blablabla, adófizetők pénze, sablablabla trafik vagy nem is tudom én micsoda...
Fel szokott az merülni bennünk esetleg, hogy a problémáink gyökerei bennünk, magunkban vannak elásva? Amíg nem ébred rá a kollektív tudat erre ebben a csepp országban, addig bármilyen énekest is fog kitüntetni egy politikával foglalkozó, ismert arc napjainkban; addig mindig mögöttes összeesküvéseket fognak odalátni... Pedig nincs. Ismétlem: NORMÁLIS történés az, ami épp most történt meg velem. Én így érzem, vonják csak egyesek kétségbe, ez egyszerűen egy teljesen triviális történés ebben az esetben.. Én magam is tisztelettel osztottam meg a történetet tegnap veletek, és ezért is fűztem akkor az egészhez annyit, hogy "köszönöm, nagyon szép." Mert a történet ennyi, és nem több.
Aki pedig, még mindig ugyanazt a Kátét mantrázza: jöjjön el a koncertekre, és hallgassa meg a többi nótám is. Merthogy, van azért egy pár, és nem csak egy. Ennyit szerettem volna elmondani... És hogy egy közhelyet is eldurrantsak: Akinek nem inge...

Nos, Kedves Alex!


Az a helyzet, hogy erről nem Te tehetsz, de a mostani kurzus  szinte csak haveroknak ad bármit is. Oké, Te nem vagy haver és reméljük nem is derül ki, hogy az vagy.

· 1 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr405380459

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Taroltunk az Eurovízión! 2013.06.27. 21:06:09

Rövid Tomi Bevallom című dala tarolt Malmőben a '13-as Eurovíziós Dalfesztiválon! Exkluzív felvételek és az utca hangja. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.          

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fejesrob 2013.06.27. 15:43:03

Olvastam az Index cikkét, hogy fel van háborodva a "szakma" mert a srác percenként tízezerért áll ki.

Mintha ez meg lenne tiltva a többinek?

Azt is olvastam, hogy Majka fel van háborodva, mert By Alex megelőzte a Youtube-n. Én By Akexet ismerem, de ki az a "Majka'?

Fejesrob 2013.06.27. 15:44:21

"s tudjátok mit nem értek még? Miért van az itthon, hogy a megválasztott képviselőket, politikusokat, pénzembereket, állandóan mocskolják, "

Na ezt nem kellett volna, ez már nyílt antiszemitizmus:)))

SemBoga 2013.06.27. 15:46:35

" jöjjön el a koncertekre, és hallgassa meg a többi nótám is."

youtube-on megvolt - tuti nem megyek byalex koncertre, mert kritikán aluli volt a produkció

Fejesrob 2013.06.27. 15:50:44

Azért is jó ez a blog, mert az index cikkében én azt olvastam, hogy a ByAlex válaszképpen "trollkodott" a saját blogján, itt pedig most be van idézve.

Ez kurvára nem trollkodás, hanem teljesen normális válasz.

sírjatok 2013.06.27. 15:55:46

"Ez kurvára nem trollkodás, hanem teljesen normális válasz. "

DENEMIS MERAZORBÁÁÁ' AHIBÁÁÁS!!!

emzéperiksz 2013.06.27. 15:58:36

Nem érti ez a szerencsétlen Bye Alex, hogy Matónak jegybankelnökként maximum a pénzügyi kultúrában nyújtott érdemekért kellene díjakat osztogatnia eminens diákoknak, elemző újságíróknak és hasonlóknak.
Bye Alexeknek és más egyslágeres előadóknak Zimány Linda meg egyéb celebkék szoktak díjat adni a Bravó újság díjátadóján 12 éves picsák sikítozása közepette, és ez így is van jól.
Amikor a jegybankelnök Zimány Lindának hiszi magát, az MNB-t meg Bravó újságnak, az finoman szólva is vicces. Persze a piros pöttyös seggű japán gyerekek, az agysebészek, a láthatatlan siker, a hángérien feritél, a szimpliciti és a többi után nem kell csodálkozni, ha az egykori jobbkéz továbbra is fullba nyomja a kretént.

Fejesrob 2013.06.27. 15:59:44

@sírjatok: Vedd be gyorsan a gyógyszereidet és elmúlik.

Fejesrob 2013.06.27. 16:01:11

@emzéperiksz: Ja, a csákó ünnepélyesen adja vissza a díjat, mert pár faszinak itt az Indexen nem tetszik. Látszik, hogy van esze, mert ebbe olyan magasról szarik bele, amilyen magasról csak tud.

sírjatok 2013.06.27. 16:03:08

@Fejesrob: ORBÁ ORBÁ ŐAHIBÁS VÉRFARKASSÁ VÁLTOZ MEGESZI BIALEKSZET444!!!

Fejesrob 2013.06.27. 16:04:10

@sírjatok: Elég jól látszik, hogy a csókának akkora a nyilvánossága, hogy nem igazán szorul Orbán védelmére.

emzéperiksz 2013.06.27. 16:09:06

@Fejesrob: Nem tudom, mit csináljon a díjjal, szerintem semmit sem kellene vele csinálnia. Én a helyében amúgy csodálkoznék, hogy ezt így most hogy?

De annyit azért igazán észrevehetne, hogy Mario Draghi sem tüntette ki soha Adriano Celestanót, Ben Bernanke sem adott díjat Lady Gagának, és Mervyn King sem Katy Perrynek. Ennyi. Ezeket a figurákat a jegybankelnökök jegybankelnöki minőségükben nem díjazzák, mert nem az ő dolguk, a jegybankok szellemiségével, a hivatalukkal nem nagyon egyeztethető össze ilyesmi. Magánemberként lehet járni a koncertjükre persze, csápolni is lehet akár, de az más.

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.27. 16:09:56

Engem nem különösen érdekel, milyen díjakat oszt Matolcsy és mit kap ByeAlex, de most hogy együtt felmerült ez a két név, mindkettő ugyanannyira ért a dolgához, ByeAlex énekelni, zenélni nem tud, Matolcsy meg a gazdasághoz nem ért.

barli 2013.06.27. 16:13:35

@sírjatok: engem gyíkká változtatott!

Fejesrob 2013.06.27. 16:16:05

@emzéperiksz: Ennek egyszerűen nincs jelentősége. Nincs leírva az, hogy Matolcsy adhat e valakinek díjat, ergo adhat, az pedig tökmindegy mások máshol mit csináltak. Matolcsy eleve nem hivatalos díjat adott, hanem egy ezüstérmét, meg egy emléklapot.

Vihar ez egy pohár vízben.

barli 2013.06.27. 16:16:38

amúgymeg hajrá Alex. Nem a hangodért, de szeretünk :)
Ha nem kapott volna semmit, akkor az lenne a baj. Ha többet kapott volna, de mástól, akkor meg az. Szerintem a DJ Jeszenszky elvtárs van a dolog mögött, mer az artisjus meg nem kapott.

órarugógerincű felpattanó 2013.06.27. 16:27:48

Nagyon nagy. Mert az előző kormányok nem a saját holdudvarukat tüntetgették kifele :D

És nem kell jönni a hülyeséggel, hogy ez nem menti a mostaniakat, csak azért írom, hogy ez hogy merül egyáltalán fel, mint jellegzetesség.

Fejesrob 2013.06.27. 16:30:24

@órarugógerincű felpattanó: Ráadásul nem Kossuth díjat kapott mint pld. Farkasházy, hanem egy ezüstérmet. Értékben pár tízezer Ft., díjként abszolut noname.

Patreides · patreides.blog.hu 2013.06.27. 16:39:38

Matolcsy György tegnap kitüntette Johann Sebastian Bach-ot, aki meglepetten, de örömmel és hálásan fogadta a kitüntetést. Az ősz mester elmondta, ezek után reméli, az egész világ elismeri majd a művészetét, és bár Matolcsy kitüntetésére még távolról sem tartja magát méltónak, de ígéri, az elkövetkező években kemény munkával mindent megtesz azért, hogy beváltsa a nagy államférfi és közgazdasági géniusz megelőlegezett bizalmát.

emzéperiksz 2013.06.27. 16:48:27

@Fejesrob: Végül is igazad van, kevés jelentősége van gazdasági, művészeti vagy bármilyen szempontból. A Matolcsy-emlékérem nem lesz olyan kitüntetés, mint a Grammy, Bye Alex meg nem fog hozzátenni se pro, se kontra az árstabilitáshoz semmit. Tényleg vihar a biliben, ha úgy vesszük. Ettől függetlenül az eset annyira abszurd, szereptévesztéses, hogy röhöghet rajta az ember nyugodtan. Ugyanúgy, ahogy pl. a Gyurcsány-táncon is röhögtek sokan, vagy Schmitt Pali vaníliás karikáin.

Leone_510 2013.06.27. 16:50:35

igaza van Alexnek, és ha mindenki aki elmegy a koncertjére azt tuti név szerint fogja ismerni, hiszen nem nehéz azt a pár nevet megjegyezni :D

emzéperiksz 2013.06.27. 16:53:56

@Fejesrob: "díjként abszolut noname"

Hát, pont ez a lényeg. A jegybankelnök számomra ott van egy ország top 3 embere között a miniszterelnök és az államelnök mellett. Általában minden országban így gondolják. Az ilyen emberek ne osztogassanak noname díjakat, ha díjat adnak, annak legyen azért valami súlya - ezt várná az ember.
A noname díjakat osztogassa továbbra is Kiszel Tünde meg Rubint Réka, ez az ő világuk.

skovalsky 2013.06.27. 17:03:15

"de a mostani kurzus szinte csak haveroknak ad bármit is." mert a másik kurzussal nem ugyanígy volt mi? idióta

_most_ 2013.06.27. 17:28:34

mondjuk én tényleg nem értem, hogy a jegybankelnök miért ad kitüntetést az eurovíziós dalfesztiválon elért helyezésért, ez megint valami unortodox gazdasági program? :D

Gyurma73 · https://plus.google.com 2013.06.27. 17:32:34

Európában lett 10.ahol azt sem tudják ki az a Matolcsy,de az átlag ember Orbánt sem ismeri..Bye Alexet viszont igen:-)

dr. Aullah 2013.06.27. 17:56:36

@Gyurma73: Tényleg? Mondjál már legalább három előadót, akik most az eurovisionon felléptek... na kb őt is úgy ismerik, mint mi a többit.

szandé 2013.06.27. 17:57:35

Ha egyszer megismer ez a kis pletykás falú, akkor jó ha lepörög róla minden rossz, mindegy mit mondanak, ha beszélnek róla az már jó, Ő más mint a többi , olyan szeretnivaló egyéniség, de hát, mindenkinek más az izlése.

Elijah_Baley 2013.06.27. 18:05:54

ezt most nem vágom, bájaleksz fideszes, vagy mi ?
inkább elempés fejcsije van, de oda se neki, még kinőheti, jóravaló srácnak tűnik...

nyervi (törölt) 2013.06.27. 18:26:28

menjenek a koncertjére??? elég volt belőle anno az a röpke kis részlet is, amelyiken olyan angyalian énekelt Charlie nótát :D
egyébként egy 10. hely mitől akkora durranás? pár hónap oszt ő is lecseng, utána meg már örülhet, ha nem neki kell fieztni hogy felléphessen, mert énekelni vagy zenélni nem tud :)

bkkzol 2013.06.27. 18:29:24

eszem a lelkét ennek a tehetségtelen paprikajancsinak! az egojával pótolja a "hangját" és "tehetségét". különben meg szép műsor a majka-aleksz szócsata, gondolom előre megtevezték a futtatói

Jóléti Dán Kekszesdoboz 2013.06.27. 19:12:37

Savanyúak vagytok, valszeg már elég fiatalon mert otthon is ezt láttátok. "eszem a lelked kisfijjam hogy nem eszed meg a parízeres kenyeret". Fú, micsoda szocreál sorsok verődhetnek össze egy ilyen posztkomcsi blogon.

pajaci 2013.06.27. 19:29:04

Az lenne a hír, ha a zalex tüntetné ki matelcsít, mert 10. helyen vagyunk gazdaságilag az unióban.

samot 2013.06.27. 19:34:50

Hàt pàran sàrgasàgot kapnak(tak) az irégységtöl!:)Szànalmas tehetségtelen parazitàk!
A fikàzàsban viszont sok vilàgbajnok van itt is!

dr Smittpálelnökúr 2013.06.27. 19:37:18

@Fejesrob: Ez a barom ugyanannyira nem szarik bele, mint te. Ugyanis, hozzád hasonlóan egy seggfej.

Az MNB elnöke milyen alapon, milyen felhatalmazás alapján díjaz egyzs kategóriás senkit?

Shopping 2013.06.27. 19:39:38

Na maradjunk annyiban hogy bájalex a zenéhez TEHETSÉGTELEN.

Egy száma volt, amit elszavalt, ennyi.
Egy év múlva annyit fogsz tudni róla, mint most VV Béci-ről.

Pont ezért gáz hogy kitüntették. Egy percember, tehetség nélkül.

Shopping 2013.06.27. 19:40:56

@samot: Nagy a baj! Keress orvost.

röf 2013.06.27. 19:51:45

Nosza pöcsök. Indítsátok jövőre a mégsem menekült Gerendás Pétert.
Itt egy Gerendás-szintű nóta:
www.youtube.com/watch?v=QNqgUZHcSY4

2013.06.27. 20:06:22

Piroslap!

Egy ilyen levél után azt írod hogy "Oké, Te nem vagy haver és reméljük nem is derül ki, hogy az vagy."

Elolvastad egyáltalán? Hát milyen komolyabb bizonyíték kell még?

Olyan mélyen benyal a kormánynak, ahogy csak egy haver teheti.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:08:44

Nevetséges és szánalmas, hogy mindenből politika van csinálva. Nem mindegy, hogy mi Alex politikai álláspontja?

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:09:59

@Shopping:

A legtöbb eurovizió fellépő nem világsztár. Viszont Alex jó volt, megérdemelten nyert ilyen kiemelkedó helyezést.

2013.06.27. 20:10:44

Nem mindegy, nyilasmisi. Árnyalja a képet kissé, ha valaki fideszcica.

2013.06.27. 20:11:49

Szerintem is jó volt! ByeAlex a hipsterek Uhrin Benedekje!

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:12:32

@De gustibusaut bene, aut nihil:

Nem lehet tudni mi a politikai nézete. Egyetlen közéleti fellépése, melyen látták az antiszemitizmus ellenes felvonulás volt.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:14:18

@Gyurma73:

Pontosan! Hány magyar tudja, hogy ki a norvég vagy a bolgár kormányfő? Mondjuk 1 %. Na, pont ugyanennyien tudják Norvégiában és Bulgáriában, hogy ki az az Orbán.

2013.06.27. 20:15:08

Amíg meg nem támadjuk őket

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:16:36

@Albert György:

Egyedi produkció volt, sokaknak tetszett, ezért a jó helyezés. Én is rá szavaztam, eddig sosem szavaztam még magyarra.

doktor.dikhed 2013.06.27. 20:16:41

Ez egy meglepően nyílt és értelmes válasz.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.27. 20:20:52

@Albert György:

Az égvilágon semmi jelentősége annak, hogy fideszes-e az euroviziós résztvevő.

2013.06.27. 20:29:21

nem az ojróvíziónál lényeg hogy fideszes-e.

Kapott a kancsal fasztól egy néptáncos plecsnit.

Most avatták fideszessé

mer köll nekik a kanpányba.

Mindfield 2013.06.27. 20:32:07

Az az igazság, hogy én már össze vagyok zavarodva. Nem szeretem ByeAlex-et, nem szeretem Matolcsyt. Viszont két olyan okból, amikhez egymásnak semmi köze nincs. Hogy kerültek ezek mégis össze? A mai Magyarországon már tényleg bármi lehetséges!

Elijah_Baley 2013.06.27. 20:33:15

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: finoman utalni póbáltam arra, mennyire nevetséges egy popzenészt, akinek amúgy semmiféle politikai szerepe eddig nem volt, ilyen kontextusba helyezni
asszem nem jött össze, bár ez nem meglepő, idehaza lassan minden ugyanarra a témára fut ki :)

Indriq 2013.06.27. 20:52:36

Major Benedek miért nem kapott matelcsy érmet? végülis csak EB futam győzelmet hozott össze a kamionosoknál...
bájalex azért kapott érmet, mert személyesen matelcsynek tetszhetett a 70 milliószor elhangzó kedvesem. De ha neki tetszik, hívja meg egy sörre, vagy adjon neki a saját pénzéből egy ajándékcsomagot vagy bármi lószert, de ne az MNB adja neki ezt... Az MNB a munkahelye és nem a tulajdona...
Ahogy ez a kretén reagált, az meg teljesen jó iskolapélda, hogy kell hülyének lenni... fogja fel, ha így kap elismerést/kitüntetést, akkor jogosan fognak kételkedni a megérdemeltségében.

Ad Dio 2013.06.27. 20:56:54

Személy szerint kiütést kapok a ByeAlextől, de felőlem az tünteti ki aki akarja.

Ha a jobboldal ezentúl ha ki akar záratni valakit a baloldal kegyeiből, azt ki kell tüntetni, vagy meghívni kávézni...

Még el sem ült a szárszói fiaskó által felvert por... ennyire fokozódik a nemzetközi helyzet?... ennyire muszáj mindent harci színekben látni?...

AskmeLater30 2013.06.27. 20:59:31

Úgy bírom ezeknek a celebeknek a felháborodásait, rettentő mulatságosak. Kedves Alex, aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha... Ennyi.

cso zsi 2013.06.27. 21:00:20

Egyszerűen arról van szó, hogy a kúrmányból valaki olvasgatja a blogokat, megnézi, hogy mit rühell a nagy átlag, milyen pozitív változásokat hozna létre a blogközösség, és akkor mindennek az ellenkezőjét, csakazértis...
Ne a szomszéd tehene dögöljön, hanem te is, meg a szomszéd is.

­DezInf 2013.06.27. 21:13:58

MSZP-s taknyok hápokgnak, és mindenkinek beszólnak akik képviselik az országot.

Azoknak is akiknek semmi köze a politikához azon túl hogy kitüntetést kaptak.

Ugyanezek tapsikolnak ha az MSZP ex-komcsikat és ex-ügynököket díjaz.

1000rörö 2013.06.27. 21:17:38

Drága Alaex! Nem az a baj, hogy te nyertél dolgokat és ezért beletartozol azon kevesek táborába akik normális gázsit kapnak, hanem az, hogy egy szerencsétlen kancsli aki nem ért ahhoz amit csinál még ebbe is bepofátlankodik. Bár minden embernek jobb lenne ha a zeneiparban ténykedne tovább. A koncertjeidről meg csak annyit, hogy egy klasszikust idézzek "Cliff Richard forog tőled a sírjában, pedig még meg sem halt a fószer".

cso zsi 2013.06.27. 21:23:16

@1000rörö: Bájalex alapvetően nem nyert semmit. Tizedik is csak azért lett, mert olyan csapnivaló volt a felhozatal, hogy az első húsz helyezést ki sem lett volna szabad adni.

OrangeOrder · http://orangeorder.blog.hu 2013.06.27. 21:51:28

Kemény sztori. Ne merj szóba állni a fideszesekkel - ha nem határolódsz el tőlük mindennap, akkor szétszednek a demokraták.

Ennyike!

Tfilgol 2013.06.27. 21:55:50

Míg a kuka kutyák a gumicsontot rágják
A karaván szépen halad tovább!

Cimili 2013.06.27. 21:55:58

Szerencsétlen. Énekelni nem tud, de hőbörögni azt már igen.

zobod 2013.06.27. 22:15:54

A baloldali gyűlöletgépezet egyik leghitványabb húzása viszlátsanyit azért támadni, mert a Matolcsy vállon veregette. Bezzeg ha visszaszólt volna, hogy nem kell a fideszes nagyember elismerése neki, akkor azonnal az ő arcképét ragasztottátok volna a gumibabáitokra.

KopaszMercis 2013.06.27. 22:35:53

Edda Ákos Demjén BiAlex...

Jobboldali "zene"... hiába, ennek a balkán cigány higfos népnek ilyen jár....

Igénytelen zenének még csak nem is csúfolható szar...

nincs1itt 2013.06.27. 22:43:52

Kedves Csá' Sanyi. Nem nyertél te az égegyadta világon semmit! A 10. hely a futottak még kategória. Amúgy hangod nincs, eljáccottad a hüjét, hogy "mi az a hipszter", amikor éppen olyan fazon vagy. Szóval, ne értetlenkedj, meg izé... hogyisvanez, mega politika. Nem!!!
Gyengécske, egyszámos "előadó" vagy, aki aki még az első harmadba sem jutott be! Fogadd el, hogy maradsz ugyanaz a senki, aki voltál...
Matolcsy meg úgy jön a képbe, hogy teljesen hülye, úgy gondolta, hogy a MNB feladata ezüst(ez ugyi a szokások szerint a második! helyért járó fokozat) érmet adjon Neked!
Ne értetlenkedj tovább, süllyedj el oda, ahol eddig is voltál!

nincs1itt 2013.06.27. 22:45:46

@KopaszMercis: Ezt akartam mondani, de finomabban...
Cigány stílus, tolvaj tempó, maffia módszerek, ez ma Mo.!! A kínai gagyit már otthon is tuggyák az ilyen Csá'Sanyik, meg eddák, meg a többi hulladék...

nincs1itt 2013.06.27. 22:48:16

@zobod: baz+, hallgass egy kis Seasick Steve-t, meglátod, hallod, hogy ki a zenész... egy niemandot, "kitüntetett" egy még nagyobb niemand... hova lejjebb???

zobod 2013.06.27. 23:24:55

@nincs_itt: Roppant releváns mércét sikerült felhoznod.... értsed már meg, ez amit a byealex csinál nem művészet hanem showbiznisz, ő sem művész hanem egy előadó akinek a lényege hogy szórakoztasson. Ha Matolcsyt, akkor őt. És ha örül neki hogy sikere van, akkor ne jöjjön már itt a sok idióta fideszfóbiás díszfasz hogy így a sanyi meg úgy a sanyi mert ez csak tisztán politikai alapon történő fikázás. Annál meg tényleg nincsen lejjebb, ha egy előadót azért szólnak le, mert hogy van fideszes rajongója. Talán még az jöhetne, hogy a narancssárga szín a szebb, vagy a piros?

DezInf 2013.06.28. 07:50:26

@­DezInf:

@­DezInf:

Mi van kis nácikok klónom?
Beszólok Fejesrobnak, oszt rögtön megjelensz lejáratni ?

Hányni lehet tőletek,mocsok fidesznácikok :))

Nicktolvaj fideszférgek...

( mivel egy lusta nicktolvaj vagy és két helyre is ugyanazt másoltad be, hát én is másolom a véleményemet rólad te kis fideszpöcstalicska.. :)

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.28. 08:58:51

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Annyiban egyedi, hogy az Euróvízión az volt, de valójában az ilyen nem tudok énekelni, de húdealternatív vagyok típusú produkciókból rengeteg van itthon is, máshol is. Ilyen alapon mehetett volna Uhrin Benedek is, ő is egyedi lett volna. De pl. anno volt egy év, amikor a finnek Lordit küldték, az is bőven egyedinek számított, de ők emellett zenében sem voltak nullák, így aztán megérdemelten nyertek (más kérdés, hogy egy rakás befutott vagy be nem futott zenekart lehetne mondani, amelyek sokkal jobbak náluk, de soha nem kerültek a Eurovision közelébe).

Ensiada Arkoveitie (törölt) 2013.06.28. 09:03:15

@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Nem ismered a mondást? Aki kurvát dugják, ezen ne csodálkozzon, a celebek meg megosztják a közvéleményt, tehát annyian fikázzák, mint amennyien dicsőítik, ezért ne csodálkozzon, ha fikázzák.

maxval, a gondolkodni igyekvő birca · http://maxval.co.nr 2013.06.28. 11:03:50

@Ensiada Arkoveitie:

Az Eurovíziós Dalfesztivál nem énekverseny, hanem alapvetően egy sóműsor.

bauchi 2013.07.21. 16:11:43

Balibsibibsik,Orbán ellen el kell indítani bájlexit.Már úgyis azt hiszi magáról,hogy énekes,bajnai meg politikus,tukacs meg szimpatikus.
süti beállítások módosítása