Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Embertenyészet

2013.04.12. 01:26 | Tucker Dávid | 9 komment

Címkék: balog zoltán nemzeti együttműködés rendszere

mass_weddng-4.jpgNem kell megijedni, a helyzet reménytelen, de nem súlyos. Valószínűleg csak arról van szó, hogy a Fidelitasnak elfogyott a kólapénze, és rájöttek, hogy állami forrásból is lehet bulizni. Mert el nem tudom képzelni, hogy ezekre az állami társkereső hepajokra a biodíszletnek odavezényelteken kívül ki menne el? Akinek eddig nem volt társadalmi élete, annak ezután sem lesz, akinek meg volt, annak meg lesz továbbra is - legfeljebb egy másik országban. Kiváltképp, ha a program gyászos sikertelensége miatt kötelezővé tennék a részvételt, mint a tánciskolákban (ott legalább táncolni megtanultak), és az alaptörvény szerint is csak az számítana családnak, ahol apuci és anyuci egy ilyen párválasztó bálon ismerkedtek meg, és a frigyre Balog Zoltán is áldását adta. Sőt lehetne nagy, tömeges esküvőket tartani, mint valami távol-keleti szektában, ahol maga a vezér dönti el, ki kivel fog összeházasodni. (Képet lásd oldalt, forrás: Guardian.) Vagy vehetnénk példát a náci Németországról is, ahol a szimpatikus árjákat kiválasztották és egymással csináltattak velük gyereket, hogy biztosítsák a faj fennmaradását. De azt legalább komoly, tudományos(nak vélt) előkészület előzte meg, nem pedig csak egy légből kapott ötlet a sok közül, hogy mégis hová lehetne még menekíteni az állami vagyont? Például egy embertenyészetbe, ahol csak bevizsgált és jóváhagyott egyedek hozhatnak létre megfelelő utódokat, akikre majd ezt az egész NER-t lehet majd hagyományozni? Mert ugyebár minden rendszert ezer évre terveznek - ahogy ezt Sonnenschein néni is megmondta A napfény ízében. A jövő tehát elkezdődött, csak még pár ilyen eszement ötlet, és ez is jó rövid lesz.

"A szép csajokat úgyis lenyúlják."

· 2 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr325217838

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

puszt 2013.04.12. 03:34:02

Adalék. Keressetek rá az RTL ma esti (csütörtök) híradójára -www.rtlklub.hu/most/-. Nézzétek az új tantárgyról való tudósítást, (meditálás, kb. a 17.ik perctől) az egész osztályt altatják. Csak nekem rémisztő? Ez nem a szuggerálás előszobája?
A gyerek haza jön, oszt szembeköp, hajrá FIDESZ? Már a gyereket is ki kell menekíteni ebből az országból?

toportyánzsóti 2013.04.12. 10:29:11

Ezek megint lenyúltak ötletet rákosi pajtástól?!

BigPi 2013.04.12. 12:41:43

@puszt: Megnéztem, ezt a fajta meditációt legalább 25-30 éve be kellett volna vezetni. Az igazán felháborító, hogy most kerül rá sor. Ez a olyan minden napi tudásnak kel lenni, mint a helyes higiénia oktatása és használata.

Ami szomorú, hogy nekünk annak idején, csak az érettségi előtt tartottak egy-két órás felkészítést. Azt is egy fiatal tanár ön szorgalomból.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.04.12. 12:44:51

elvégre valahol a kárpátiának is fel kell lépnie, nem???

épészmérnök 2013.04.12. 13:04:21

A meditáció önmagában szép és jó. Ám egyetértek puszt-tal: egy elnyomó jellegű intézményben, mint az iskola (ne tessék hörögni, ez intézményszociológiai megállapítás, a börtön, az iskola és a kórház tartozik ide, ahol az egyén ilyen-olyan oknál fogva ki van szolgáltatva, alá van vetve másoknak), tehát az iskolában a meditáció egyenes út az agymosáshoz, csak az egyes tanárok tisztességén múlik, hogy kihasználják-e az alkalmat. Márpedig ahol nincs intézményes korlát, ott előbb-utóbb bekövetkezik, amitől félünk.

Nap Pali 2013.04.12. 13:55:27

HÖk szervezés lesz ez a fiatalok párosító programja?

a beatricének meg üzenem: Pistának jó lesz!

Nap Pali 2013.04.12. 13:59:36

amugy én a programnak azon a részén szeretnék részt venni
ahol a keresztyény ellenes szexuális bűnöket mutattyák bee !

Mrs.Columbo 2013.04.12. 14:04:18

@épészmérnök: Nekünk anno ('90-es évek eleje) általános iskolában (hagyományos iskola, semmi exra, csak elég alternatív volt a tanító néni) volt minden reggel az első óra elején 15 perc. Szerettük és semmi agymosás nem volt benne. Akkor különösen jót tett, ha dolgozatot írtunk első órán és mindenki be volt sz.rva.

Lent es fent (törölt) 2013.04.12. 16:52:38

Jé, ez a szemetblog meg letezik?
süti beállítások módosítása