Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Fideszes képviselő: kuss Tétényi Éva (+videó)

2013.03.22. 11:16 | balközép | 30 komment

Címkék: esztergom

Van egy kevésbé jó hírem, ha megnézed Esztergomban hogyan viselkedik a Fidesz, hát így fog majd 2014-es vereségük után országosan is. Semmi önkritika és semmi változás. Ők mindent jól csináltak és csak azért vesztettek, mert mások hazudtak. Pedig jobboldalt is igen nagy szükség volna egy vezetősorcserére, ha nem nagyobb, mint amennyire az MSZP-ben volt 2010 táján. Nagy különbség a két "nagy" között, hogy az MSZP úgy 8 évente lecseréli politikusait a Fideszt 25 éve, 1988 óta ugyanaz a koleszszoba vezeti. A "mi makulátlanok vagyunk" mentalitás miatt képtelen a  jelenlegi kormánypárt a valódi megújulásra és a korrekcióra..


Persze ennek a videónak, azon túl, hogy látjuk, hogy egy képviselő milyen primkó tud lenni más értelme is van. Érdemes azt időnként megnézni, hogy milyen gyenge minőségű emberek képviselnek minket az önkormányzatokban. Hogy, a fickó komolyan gondolja, hogy azt mondja a polgármesternek, hogy kuss, kidumálhatja magát és jó fej. Vagy, hogy egy fitnesz központ elfér egy 5 négyzetméteres női wc-ben. Talán ha sok ilyen videó kerül napvilágra létre jön egy olyan tudatos választói réteg, aki nem csak egy fénykép és egy logó alapján húzza be az ikszet. Talán. 

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr205162239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kerdesek05 2013.03.22. 12:54:18

Nem értem az esztergomiakat.
Miért nem lázadtak már fel ekkora tahó képviselő testülettől és csináltak maguknak új önkormányzati választást!

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2013.03.22. 14:25:49

@kerdesek05:

Konkrétan milyen lázadásra gondolsz? Ha a képviselő-testület maga nem áll fel, akkor a választópolgárok akármekkora hányada sem képes semmilyen törvényes módon új választásokat kiíratni, csak bűncselekményeket elkövetve lehetne (például zsarolással, emberrablással, gyilkossággal) ilyen helyzetet elérni. Nem tudom ki hogyan van vele, én örülök, hogy az esztergomiak nem nyúlnak ilyen eszközökhöz, szar lenne egy polgárháború közepén felébredni valamelyik reggel.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.03.22. 15:32:11

@cserepj: szerintem törvénysértésre, azaz forradalomra gondolt. és van olyan, amikor egy állam vagy város annyira működésképtelen, hog yki kell hajigálni a képviselőket az ablakon. van, amikor a törvényes működőképtelenségnél jobb a törvények megsértése, és a jogkövetés megtörésének kockáztatása. van egy bizonyos pont.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2013.03.22. 15:40:29

@rabelais:

Én nem érzem ezt a működésképtelenséget amiről beszéltek. Vannak viták, olyanok, amilyenek. Pénz nincs semmire, cserébe viszont már olyan sok dologra költeni sem kell (se kórház, se iskolák, se semmi). A civil társadalom működik, nagyjából annyira aktívan mint korábban, nem lett lényegesen rosszabb a városban az életminőség sem a szolgáltatások csökkenésével (oké, nyilván egy rétegnek kellemetlen, hogy nincsenek helyijáratok, de hát régen se voltak, és mégis túlélték őseink).

Ez most már 2014-ig biztosan így marad. Az esztergomiakat akkor tessék majd elkezdeni szidni, ha akkor is ugyanezeket az arcokat választják meg képviselőnek. Addig zéró beleszólása van a civil társadalomnak a közügyekbe.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.03.22. 20:56:17

@cserepj:

"oké, nyilván egy rétegnek kellemetlen, hogy nincsenek helyijáratok, de hát régen se voltak, és mégis túlélték őseink"

ok, lehet, hogy te akkor sem szeded fel az utcakövet, ha bevezetik a rabszolgaságot, mert régen olyan is volt, de azért ne csodálkozz, ha más nem ilyen bamba.

cserepj · http://latinpince.blog.hu 2013.03.22. 21:48:39

@rabelais:

Az ilyen kritikát majd akkor fogom elfogadni bárkitől, ha az adott illető több pert nyert Meggyes Tamás vagy az Esztergomi Önkormányzat (esetleg valamely szerve, cége) ellen, mint én 2008 és 2012 között. Egy tucat polgári per biztosan volt, de számtalan büntetőeljárás is folyt ellenem rágalmazásért, voltam rabosítva, bizonyos időszakokban hetente járkáltam kihallgatásokra a rendőrségre, Bayer hazudta tele a nevemmel a magyar hírlapot, Obersovszky rágalmazott minket jó pénzért a helyi tévén. Azután nem egyszer mondta ki konkrétan a bíróság, hogy amit leírtam az maga volt a valós tény. Nem hiszem, hogy nekem kellene bárkinek is felhánytorgatnia a bambaságot.

Ettől függetlenül az utcakő felszedést és a hasonló erőszakos cselekedeteket meghagynám a csőcseléknek. Elég nekem, hogy egyszer írtam egy cikket, amiben a Szent István Gimnázium törvénytelenül elbocsájtott tanárai melletti kiállásként a helyi adók meg nem fizetésére buzdítottam az esztergomi közvéleményt 2009 őszén (a törvénytelen kirúgást 70 millió forintos kártérítés megítélésével egyetemben évekkel később ki is mondta a munkaügyi bíróság) - úgy néz ki meg is lesz a jutalmam, mert törvény elleni uszítás miatt elsőfokon megállapította a bűnösségemet a bíróság (nem jogerős).

Vilmos Sándor 2013.03.23. 09:18:24

Tisztelt cserepj. Az utcakő felszedése nem csak a csőcselék feladata, ha egy szelep kidurran, akkor már a tisztességes embereké is! Mellesleg igenis buzdítani KELL az embereket arra, hogy ne hagyják magukat, akár POLGÁRI ENGEDETLENSÉGGEL IS HARCOLNI KELL AZ IGAZUNKÉRT! A helyi adók be nem fizetése is harc az igazunkért,ha nem tetszik az önkqrmányzatnak, akkor elmegyünk közmunkára, akkor röfögjön a fideSS-csürhe az ürü/lék/-jeivel együtt! Az nem baj az önkqrmányzatoknál, ha már annyira tele vannak az irodák, hogy az összes rokonság egymás pi...-ban van?

Vilmos Sándor 2013.03.23. 09:22:05

@kerdesek05: Mert jobb eltespedni a büdös mocsárban és nem csinálni semmit, mint KIÁLLNI AZ IGAZUNKÉRT ÉS HARCOLNI ÉRTE! Sajnos, ez nem csak Esztergomban van így, hanem az egész rothadt urambátyám ürü/lék/-ek által uralt qrva országban!

☉ ☾ 2013.03.23. 09:50:48

Ezek elmebetegek. Portásnak sem lenne jó ez a pali, de fideszes elmeszesedett agyú képviselőnek igen.
Tényleg ez kell a magyaroknak? Ennyire degenerált képviselők?

Tétényi Évának gratulálok, remekül kezelte ez a helyzetet, mint amikor egy kisgyerek butaságot mond és nevetnek ugyan az emberek, de nem haragszanak.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.03.23. 11:28:32

először csökkenteni kell az önkormányzatok számát a tizedére. vele együtt a képviselőkét is. előírni, hogy maximum 10% lehet minden testületben a versenyszférában korábban nem dolgozott egyének aránya. így bekerülhet, tudós, könyvtáros, tanár, ha nagyon akar. egyébként csak olyanok, akik legalább 5 év igazolt munkatapasztalattal bírnak a piaci szférában és van legalább 1 középfokú nyelvvizsgájuk. fizetéseket emelni, a versenyszféra átlagának úgy 150%-át adni. akinek ez nem elég, éljen meg másból. ha a város költségvetése pluszos, kaphatnak bónuszt. ennyi.

ezt mind meglehetett volna csinálni a 2/3-ad révén. más kérdés, hogy a fiúknak nem volt idejük, mert médiatörvényt és alkotmányt szerkesztettek, illetve háborúzni kezdtek a fél világgal és még recessziót is kellett okozni.

ők az ilyen simán tapló meggyes tamások és kálmán sándorok világában érzik jól magukat, nekik ez a politika. lehet dönteni jövőre, kinek kell ez.

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.23. 11:29:07

Én nem értem egyáltalán ezt a videót.

Miért kért elnézést a polgármesterasszony ?

Ettől a fideszestől ...

Miért nem dugják a fejét a női fitneszközpontba, hogy lássa, amire kiváncsi ?

én már a fény gyermeke vagyok 2013.03.23. 11:31:44

@kerdesek05: Mert az esztergomiak is pont ilyen fideszesek. Ilyen egyszerű.

balage_81 reloaded (törölt) 2013.03.23. 12:06:10

népszavazással nem lehet új választást kiíratni?

zocimikee 2013.03.23. 12:35:46

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem a polgármesterasszony mondta először, Kálmánnak, hogy kussoljon?
Ezt fejti ki Kálmán 1:35-nél, hogy ezután, a nő nemhogy nem kért bocsánatot, hanem kezen akarta csókoltatni magát.

Secnir 2013.03.23. 13:09:32

ez a csávó napközben kap maga mellé valami lámpás felvonulást, hogy lássák az emberek? mert ritka nagy sötétséget hordoz magában...

Secnir 2013.03.23. 13:11:04

@zocimikee:
hát ez az, hogy a csávó mondta, aztán azt képzelte, hogy a Tétényi mondta.

feketeesfeher 2013.03.23. 13:26:53

Ki a bánatos szent szar választ ilyen ökröket képviselőnek?

zocimikee 2013.03.23. 14:31:26

@Secnir: Dehogyis. A nő lekussoltatta Kálmánt és ezért nem kért bocsánatot. Ez nincs benne a videóban. A videó ott kezdődik, hogy Kálmán revansként azt mondja a nőnek, hogy nyugi, amit a nő nyilvánosan szóvá tesz, ekkor mondja Kálmán, hogy "mondhatta volna azt is, hogy kussoljon" reflektálva a korábbi sértésre. Ezt követően bő lére eresztve Kálmán előadja, hogy ilyet ő nem mondana magától, ebből derül, hogy volt előzménye a videónak.
Persze értem én a motivációját a videónak és a bejegyzésnek, hogy lám a fideszes képviselők annyira parasztok, hogy még egy nőt is lekussoltatnak. Manipulációból ötös.

tjunior 2013.03.23. 14:33:11

csúnyán ki lett röhögve a fideszes bácsi

balage_81 reloaded (törölt) 2013.03.23. 15:37:06

@zocimikee: semmiféle manipuláció nem szükséges, a videó önmagában elég. és mivel nincs megvágva, ki is derül belőle, hogy a faszi reagál egy korábbi kussoltatásra, tehát nem tudom miről beszélsz.

mindazonáltal a mélyen sötét meggyes egész intelligensnek tűnik e mellett a pojáca mellett, ami lássuk be, nem kis teljesítmény.

illetve az is világos, hogy ez a kálmán flörtölni is próbál a tétényivel.

rabelais · nacifacebook.blog.hu 2013.03.23. 15:40:39

@cserepj:

"Nem hiszem, hogy nekem kellene bárkinek is felhánytorgatnia a bambaságot."

ok, ez jogos, feltéve, hogy igaz, amit állítottál. de ebből ugye nem következik, hogy te bárkinek felhánytorgathatod, hogy radikálisabb nálad

itchap 2013.03.23. 15:43:27

Mocskos szarházi öntelt seggfej fideszes, azt hiszi, hogy bármit meg lehet tenni, mert a gazemberek pártja mögötte áll? Én sem értem, hogy eddig miért nem fogtak kaszát az esztergomiak és takarították el onnan ezt a rohadt bagázst! Szégyen a városnak, szégyen az országnak!

zocimikee 2013.03.23. 16:14:58

@balage_81 reloaded: szóval azt állítod, hogy nincs megvágva... :)

Lófasz a seggedbe blog.hu 2013.03.23. 16:32:17

Érdekes felvétel. Nem tudom sajnálni egyik oldalt sem, láthatóan nagyon jól elszórakoznak a megválasztott képviselők az emberek, az esztergomi emberek pénzén.

Hogy kinek a hibája? A jó ég tudja...

balage_81 reloaded (törölt) 2013.03.23. 16:49:33

@zocimikee: az a rész, amiből kiderül, hogy a gyökér egy korábbi megjegyzésre utal, amikor tétényi kussolásra szólította fel, nos, az a rész nincs megvágva. vagyis ez

"Persze értem én a motivációját a videónak és a bejegyzésnek, hogy lám a fideszes képviselők annyira parasztok, hogy még egy nőt is lekussoltatnak. Manipulációból ötös. "

baromság

zocimikee 2013.03.23. 17:12:34

@balage_81 reloaded: Értem én, csak akkor miért nem az a címe a posztnak, hogy Tétényi lekussolta fideszes képviselőt?

balage_81 reloaded (törölt) 2013.03.23. 17:55:37

@zocimikee: azért nem az a címe, mert egy önelégült kis tahó képviselőről szól. a "nyugi" egy hasonlóan udvariatlan megjegyzés, de párakat ez láthatóan nem zavar - úgyis mindig más a hibás. személy szerint híve vagyok a keményebb szócsatáknak, de ha a fideszes híveket ennyire zavarja a durva beszéd, mit keres még a kőbunkó tarlós a politikában? ő kezdte, csak szólok.

Sütemény1975 2013.03.23. 18:32:51

vereség 2014-ben? Ahhoz kéne egy erős ellenfél is, nem gondolod? Maszop, Milla, DK? kabaréba velük....

Makkasz 2013.03.23. 19:21:17

@Vilmos Sándor: @cserepj: Talán most a stadionépítések megakadályozásával lehetne jelezni ezeknek a vadszamaraknak Felcsúton, Debrecenben, Fradinál.

Makkasz 2013.03.23. 19:25:41

@Sütemény1975: Polgárok? Józan ésszel bíró emberek? Kabaréba velük?
Már most ott vagy birkácskám. Ekkora hülye majmokat mint a töketlen ostoba lázár, a vadbarom orbán, a buzi kövér még a föld nem hordott a hátán.

Nem hisz hogy az ellenzék fogja "legyőzni", egyszerűen az értelmes emberek, a megfáradtak, az agyonsarcoltak, a megalázottak, a megkeseredettek, akik jövőjét felélték a vadbarmok, akik vagyonkáját államosították, a jobboldaliak, a változtatni akarók fogják sárbatiporni az eszement balfaszkommandót.
süti beállítások módosítása