Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Szaniszlónak selyemzsinórt kötöttek a patájára

2013.03.19. 23:18 | Rabelais | 1 komment

Figyusz Szaniszló! Vagy Ferenc!

Már mindent kavarok, azt se tudom, melyik a kereszteneved. Szóval nem voltál te mindig ilyen hülye, de jó ideje az vagy. Mivel azonban én is jó ideje az vagyok, nem vettem észre, hogy az vagy, és hülyeséget csináltam. Jórégen nem nézem az Echot, mer visszhangos a kép. Szóval, nem csinálhatnánk vissza?! Szótaak... Hülyének néznek már az emberek. Bár... mondjuk... azért... így is... de...na... azért... mégis, izé. Tudod mit? Majd azt mondjuk, hogy összetévesztettelek a Jáksóval Jákival. Oké?

Köszi:

Zoli

A valódi levél kissé cirkalmasabban mondja el ugyanezt:

szaniszló.jpg

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr625149368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toportyánzsóti 2013.03.20. 10:23:44

Mátyás óta vesztes műmagyar egyedek,próbálják szisztematikusan vissza állítani hatalmukat Magyarország lakói felett!Nekik meggyőződésük szerint joguk van magukat eltartatni a nemzettel,kiszívni erőforrásait,elüldözni legtehetségesebb fiait,krumplisgödrökben égetni zsidót,románt ruszint!
süti beállítások módosítása