Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Az utolsó ember kapcsolja le a villanyt!

2013.02.15. 19:05 | Brendel Mátyás | Szólj hozzá!

Címkék: humor emigráció

2014. február 15.-e van, Szent Orbán és Szent Matolcius napja. Köszöntök minden kedves nézőt, önök a híradót látják. A KSH adatai alapján a mai napon hagyta el Magyarországot az utolsó angolul és az utolsó németül beszélő ember. Kormányunk forradalmi oktatáspolitikai reformja mellett ez a jövőben biztosítja, hogy kevesebb obstrukció, szabotázs akadályozza a Nemzeti Együttműködés Rendszerének továbbépítését. Egyúttal minimálisra sikerült csökkenteni annak lehetőségét, hogy bizonyos emberek állandóan nyugatra szaladgáljanak reklamálni, bemocskolni országunk hírnevét. Hasonlóan, az elnyomó, nyugati, multinacionális kapitalizmus befolyását is sikerült a legkisebbre csökkentenünk országunkra. Az angolul tudó utolsó távozó információink szerint szakfordító volt, és hullamosóként helyezkedett el Londonban, az utolsó németül tudó ember pedig azelőtt szállodaigazgató volt, most az osztrák 1-es autópálya pihenőhelyeinek közvécéit takarítja.

[Image]

A bevezetett kötelező latin tanításnak köszönhetően az ilyen embertelen jelenségek a következőkben nem ismétlődhetnek meg. Az Emberi Erőforrás Minisztériuma kiegészítő intézkedésként TEK-et hívja segítségül: a Rómában állomásozó állandó "Retiarius" egység feladata, hogy hazahordják a naiv, eltévelyedett, Cicerót szavaló polgártársainkat.

További kivándorlás már csak a környező országokba várható, sok magyar ember települ vissza a trianoni Magyarország területeire a kedvezőbb gazdasági lehetőségek miatt. A kormány a kettős állampolgárságról szóló törvénymódosítást nyújtott be, miszerint a kivándorló felvidéki, erdélyi, kárpátaljai és vajdasági magyarok elvesztik a magyar állampolgárságot, nem szavazhatnak, és hátramaradt rokonaikat einstandolják.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr675082504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása