Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Éhségmenet: LMP-s képviselő is csatlakozott

2013.02.09. 10:06 | balközép | 1 komment

Kecskemétnél csatlakozott az alföldi Éhségmenethez Vágó Gábor, az LMP parlamenti képviselője is, aki már tavaly is beállt egy szakaszra. "Azért csatlakoztam, mert ha a kiszolgáltatottak és szegények segítségért kiáltanak, akkor mindenkinek melléjük kell állni." Vágó Gábor Lajosmizséig tarot a menetelőkkel. (forrás: Facebook- Éhségmenet)


vagó560.jpg

Egyre több több szervezet csatlakozik az Éhségmenethez. A Facebook oldalra feltöltött fotókról kiderül, jelen van a Szolidaritás, a Societas-Baloldali Ifjúsági Mozgalom, a Vasutasok Szakszervezete. Vegyészek Szakszervezete, és az MSZP is. Közleményben csatlakozott az Éhségmenethez a SZEMA, a Vasas Szakszervezet és MEBAL is.


Az Éhségmenetet a Munkát, Kenyeret Egyesület, a Közmunkások Szakszervezete és a Munkásképviseleti Alapítvány szervezi.

Az Éhségmenet 2013 február 11-én érkezik meg Budapestre, 17 órára a Parlament elé, ahová egy szimpátiatüntetésre várnak mindenkit.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr505070653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

felcsutisuttyo 2013.02.10. 09:51:04

a Fideszesek arrogánsak..erről nem tudnak leszoknim,de nem kell csodálkozni,
hiába taníttatta az állam a 3 közjogi Buga Jakabot....látszik rajtuk, hogy arrogáns suttyók!
süti beállítások módosítása