Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Matolcsy, Orbán és a maják is válaszoltak a diákok követeléseire

2012.12.16. 16:59 | Rabelais | 3 komment

Címkék: vicc orbán humor matolcsy hírcsárda

eltolcsy.jpg
Matolcsy György ismét korszakalkotó írást közölt a Heti Válaszban, amelyben kifejtette a diáktüntetésekről való véleményét:

"Nem tudom, miért tüntetnek a diákok, 21-én úgyis világvége lesz".

Kifejtette még, hogy tovább kell vinni a kelet felé nyitást, egészen az unortodoxiáig, a soron levő lépés a maja kultúra , és aztán Kubán és az Azori-szigeteken át egészen az EU-ig lehet vinni a keleti nyitást.

Orbán Viktor közben azt nyilatkozta, hogy

"Ha a hétvégén nem is, de a világvége utáni napon mindenképpen kidolgozzák a megoldást, karácsonyig még lesz 3 nap."

Továbbá, hogy az egyetem ingyenes lesz 200 pont felett, de fizetős 500 pont alatt. Tandíj nem lesz, de díjat kell majd fizetni a tanokért.

Deutsch azt tweetelte, hogy ő sem érti a diákok felháborodását:

"Ha valaki csak a vécét akarja használni, az csak 200 forint lesz. Ennyit mindenki ki tud fizetni. Többet meg ki akar?! Én is csak a vécére jártam be az egyetemre."

Pokorni senkivel nem értett egyet, de a Fideszben marad.

(a rend kedvéért: a hír álhír, a képet pedig valahonnan letöltöttük, már nem emlékszem, honnan)

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr544968318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NIPREDIL 2012.12.16. 18:33:50

Sajnos manapság kissé nehéz eldönteni, mi a Hírcsárdás hír és mi a valóság! :-) Tulajdonképpen amit írtál, simán megtörténhet az utóbbi 2-3 év tapasztalatai alapján...

felcsutisuttyo 2013.02.16. 11:21:52

Maja világvége elmaradása és a Nemzeti ideiglenes kormány hírei:

Meg nem erősített hírek szerint a maja naptár által megjósolt világvége elmaradásának hátterében a magyar kormány hősies küzdelme áll! Jelenleg zajlik egy titkos nemzetközi sajtótájékoztató, amelyről sikerült néhány részletet megszerezni:

Orbán Viktor(minielnök) elmondta: a turul erejével számos kokit és sallert kiosztva legyőztük az ország ellen az elmúlt nyolcévben szőtt IMF-EU-maja összeesküvést, pedig még a diákokat is bevetették ellenünk.

Selmeczi Gabriella (kócos fogát kivillantva, pöszén ) kijelentette ,s kiemelte, hogy a világvége elhárítása óriási siker és ezzel egyben a nyugdíjakat is sikerült megvédeni végül felszólította a majákat és az MSZP-t, hogy hagyják abba az emberek félrevezetését.

Matolcsy György ( Kusza szemét kimeresztve) kifejtette miszerint Magyarország földrajzi elhelyezkedése miatt a maja növekedési centrumban is benne van így a válságnak ismét vége és a magyar tündérmese diadalmaskodott a maja spekuláns kalózok fölött. Továbbá mivel úgy tűnik, hogy a világon komoly piaci igény mutatkozik megbízható naptárakra, így úgy látja, hogy a Kiszel Tünde naptárak államosításával és globális piacra dobásával 2030-ra a GDP-nk megegyezne Kínáéval.

Pálffy István emelte poharát a kereszténység elleni újabb támadás sikeres elhárítására, s beszédében utalt a maja nép és a kereszténység régi, a spanyol konkvisztádorok idejéig visszanyúló kiváló kapcsolatára.

Semjén Zsolt tudomásul veszi, véglegesen és hivatalosan is lezártnak tekinti a témát egyúttal kezdeményezni a Fővárosi Állat- és Növénykertben található valamennyi Közép-amerikai állatfaj vadászhatóvá tételét.

Kövér László megpödörve az orra alatti súrolókefét, megállapította, hogy a maja világvége esetet az újságíró terroristák újabb ténykedésének tartja, és javasolja a kötél, „etika és erkölcs elv” követését az ügyben.

Martonyi János elmondta, hogy nem adjuk ki a majáknak Safarovot, valamint, hogy az erőfeszítéseink elismeréseként egy az egykori maja birodalom területén fekvő ország repülőterén leszállópályát fognak elnevezni Orbán Viktorról.

Varga Mihály csalódottságának adott hangot, mert a világvége elmaradásával a háztartási eszközök, így a hűtőszekrények és a televíziók amortizációja sem gyorsult fel ami jelentősen hátráltatja a lakossági fogyasztás növekedését.

Hende Csaba nézetei szerint a magyarok genetikailag világmegmentők, és a sas sast szül, nem például quetzalt.

Pintér Sándor kijelentette, hogy felkérése esetén két hét alatt rendet teremt az egész világon is.

ARogán Antal nem tartja túl udvarias dolognak, hogy a maják nem egyeztettek előzetesen a világvégéről, de 70 milliós államkötvény vásárlás esetén hajlandó volna nekik is állampolgárságot adni.

Szájer József a probléma okaként a kőtáblák elmaradt frissítését látja és a további hasonló problémák elkerülése érdekében a maják figyelmébe ajánlja az Apple cég kiváló termékét amellyel még az ércnél is maradandóbb műveket lehet alkotni.

Deutsch Tamás Twitter üzenetében arról érdeklődött, hogy „Ki a f..sz az a Maja?” és emlékeztetett rá, hogy ne kérdezzük meg a nagymamától, hogy mennyibe került a bejgli.

Kubatov Gábor büszkén beszélt arról, hogy igazgatói kinevezése eredményes volt. Megállapította, hogy sikeres volt a Fradi szurkolók bégető birkává, s potenciális szavazóvá nevelése. A Maják se tudják legyőzni már a Fradit.

Pataky Attila a Birkamenet élén menet közben egy bulvárlapnak adott interjújában elárulta, hogy a földönkívüliek útmutatása nyomán titokban már a békemenetnek kinevezett birkamenet tagjaival végeztek olyan szakrális gyakorlatokat amellyel lehetővé vált a maja vérmágusok fenyegetésének elhárítása. A Dankó Rádióban hamarosan magyar nótákat fog énekelni a történelmi tettről amely az Alkotmány illusztrációi közé is be fog kerülni.

Andy Vajna elképzelhetőnek tartja a story itthoni megfilmesítését hollywoodi sztárokkal pl. Orbán Viktor szerepében Mel Gibson, Jack Nicholson mint Matolcsy György, a Pitt-Jolie sztárpár pedig a Szijjártó - Selmeczi párost alakítaná (előtte természetesen mindegyiküknek alá kéne írnia a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot). A színházi változaton máris dolgozik Vidnyánszky Attila.

Schmitt Pál volt doktori disszertációja és néhány maja kőtábla között újabb jelentős szövegazonosságokat találtak.

Szúrófény 2013.07.21. 02:34:49

Jó duma:
a győzedelmesen rendszerváltó disznók együtt kártyáztak Pilkington gazdával, s a jószágok "csak álltak az ablaknál, bámultak emberről disznóra, disznóról emberre, de meg nem különböztethették őket."
(Utalás az Állatfarm regényre)
süti beállítások módosítása