Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

B.B. Kinggel és Mick Jaggerrel énekelt Obama

2012.02.23. 03:13 | ZöldMarci | 1 komment

Barack Obama megmutatta, hogy három év elnökség után is kellően laza tud lenni. A kedd esti fehér házi blues esten az énekesek invitálására Obama is beszállt kicsit az éneklésbe. A meglepetés-előadásra az est vége felé került sor, amikor a zenekar a „Sweet Home Chicago” című dalt játszotta. Chicago blues himnuszát ugyanis az évtizedekig ott élő Obama is jól ismeri.


Buddy Guy énekes tett egy megjegyzést arra vonatkozóan, hogy nemrégiben hallotta Obamát énekelni, és hogy nem kéne abbahagynia, mire Mick Jagger, a legendás Rolling Stones énekese átadta a mikrofonját Obamának, aki kétszer is elénekelte a „Come on baby, don’t you want to go” sorát a dalnak, majd a refrénnél újra magához ragadta a mikrofont.

 

„Ez a zene univerzális” – mondta Obama. „Senki nem mehet végig az életén öröm és fájdalom, győzelem és szomorúság nélkül. A bluesban mindez megjelenik, sokszor a dal egy sorában vagy hangjában”.

A blues koncert a „Fehér Házi Előadások” című műsorsorozat első epizódja volt, amely a Feketék Történelmének Hónapjának állított emléket.

Obama lazaságát és a hétköznapi emberek közötti természetes viselkedését persze a kampányban is próbálják kihasználni. Egy kép a várható jobboldali kihívójával, a szegényeket adóját növelni, a gazdagokét csökkenteni akaró milliárdos, Mitt Romney-val hasonlítja össze...

AP/atv.hu/Piroslap

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr914179139

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jenőke 2012.03.07. 04:49:16

HOVÁ LETTÉL KEDVES MÁTYÁS?
süti beállítások módosítása