Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Bréking: kiderült, puncskísérlet volt Orbán ellen

2012.02.12. 09:35 | Rabelais | 3 komment

Címkék: orbán puccs navracsics hírcsárda

Végre kiderült az igazság a puccskísérlettel kapcsolatban. Egy egyszerű félrehallásról van szó. A CNN nem akarta megpuccsolni Orbán Viktort. Valójában a BBC kínálta meg Orbán Viktort Brüsszelben egy riport alkalmával punccsal.

Orbán Viktor élesen utasította vissza az italt:

"A BBC javaslata sértés a magyar néppel szemben. Mink, magyarok csak a fajtiszta, magyar pálinkát szeressük, nem az ilyen kevert dolgokat."

És azzal laposüvegből, mellényzsebből kitöltött egy vizespohárba egy kis otthon főzött törkölyt, majd egy mozdulattal fel is hajtotta.

Hasonlóan Neelie Kroes kritikájára Navracsics Tibor a napokban ekképpen válaszolt:

"Mink ugyanis a magyar alkoholmányra esküdtünk fel. Ha a javaslatuk nem különbözik az alkoholmánytól, akkor elfogadjuk, és megváltoztassuk az alkoholmányt. De nem feltételezem az EU-tól, hogy olyan változtatást javasolna, amely változást jelent. Mert az úgy túl logikus dolog lenne ahhoz képest, hogy most mennyire alkoholmányos befolyás alatt állok."

Navracsicsot az ATV-ben is meginterjúvolták a puncskísérlettről. Kálmán Olga kérdésére így válaszolt:

"Nem vagyok Egerben, és nincs nálam az erről szóló lemez."

Arra a kérdésre, hogy "ki döntené meg Orbán Viktort" Ciccolina jelentkezett, de előre jelezte, hogy óránként harmincat kér, és a popó és naturfrancia felár. Viktor sokallotta az árat, így a puncikísérlet is kudarcba fulladt.

Az Andrássy úton eközben "spontán" tüntetés zajlott. Spontán módon éppen az Opera előtt találkozott össze egy kolozsvári, egy kassai és egy szabadkai busz, amelyben spontán módon kizárólag magyar, kormányszimpatizáns béketüntetők ültek. A rádióban hallván a híreket, hirtelen felindulásból elő is kapták a transzparenseiket, melyeken az alábbi felirat volt olvasható:

"Magyar fejbe magyar szeszt!"

gy.k. ez természetesen álhír

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr474096072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr.Wagner 2012.02.12. 14:08:04

Becarok, ezen röhögök már fél órája. Érdekes, a humoristák nem tudnak ilyent írni? Vagy ez nem is humor....? A Ciccolina, az meg a csúcs... hehe.
süti beállítások módosítása