Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Vona Gábor szerint Gyurcsány ellopta a sót

2011.12.25. 21:49 | Brendel Mátyás | 9 komment

 

Friss hír, hogy a Wikileaks által kiszivárogtatott telefonbeszélgetés szerint, amikor anno Gyurcsány Ferenc Facebook oldalán arról számolt be, hogy hogyan főz otthon madártejet, és erről a Piroslap be is számolt, akkor Vona Gábor erre nemes (?!) egyszerűséggel úgy reagált, hogy:

Gyurcsány Ferenc már megint ellopta a sót!

Vona Gábor Véleményéhez csatlakozott a Fidesz, az Index, a Hírszerző is. Sőt, még Babarczy Eszter is, akiről tudjuk, hogy tévedhetetlen.:) Úgyhogy garantált, hogy most is igaza van. Az LMP kifakadt, hogy ő volt ott előbb, Gaudi Nagy Tamás pedig hisztizett, hogy az ő ötlete volt, ő már az óvodában is madártejet akart főzni, csak magyar termesztésű vaníliát keresett hozzá.

Gyurcsány Ferenc válaszul sajtótájékoztatón közreadta a madártej receptjét, és rámutatott, hogy abba csupán egy csipetnyi só kell, annyi meg köszöni, van neki otthon. A vaníliát pedig nem off-shore cégtől importálja, megvan a számlája róla.

Vona Gábor elfintorodott, és a nem létező bajsza alatt egy megjegyzést tett Gyurcsányra, a madárra és az SZDSZ-re, mire Dúró Dóra a fülébe súgta, hogy a madártejhez nem kell madár.

A külföldi sajtóban ennek ellenére mindenhol az jelent meg, hogy Gyurcsány Ferenc nomád magyar szokás szerint madarat fej. A Fidesz azonnal tiltakozott is az országot lejárató szoci hadjárat ellen.

Viszont, ha Gyurcsány nem "lopta volna el a sót", akkor a külföldi média soha az életben nem értesül a különleges magyar receptről.

Jobbikos vélekedések szerint Gyurcsány ripacs módjára viselkedik. Ami a madártej főzést illeti, ott egy kicsit egyet kell értenem.

Komolyra fordítva a szót, ez a hír természetesen így álhír, és aki azt állítja, hogy Gyurcsány ellopta a showt, azt csak sajnálni tudom, mert roppant erőltetett, ferde látásmódja van. Én azt gondolom, hogy bárki csatlakozott volna az LMP akciójához oly módon, hogy csak a rendőrség és az LMP közé áll, azt mindenki elismerte volna. Gyurcsány egyetlen "bűne", hogy híres, a másik meg az, hogy gyűlölik. A zsigeri Gyurcsány-gyűlölet kritikájába most nem kezdek bele, de ha valaki gyűlöli, ismerje már be, hogy az a baja, és nem Gyurcsány mostani akciója, amely szerintem kifogástalan volt, és a showból amennyit csak lehetett átengedett az LMP-nek nyilatkozataiban, tetteiben.

És ha már ételeknél, meg Jobbiknál vagyunk, akkor még egy tömör megjegyzés: december 23.-án egy dolog történt biztosan. Ahogy szókimondóbb magyar emberek mondani szokták: elvált a szar a májtól.

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr453495586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kirsten 2011.12.26. 07:23:14

Én meg azt nem értem a Jobbik mit keresett ott. Hiszen ők tulajdonképpen orbán csicskásai, azonkívül nem is demokraták. Semmi keresnivalójuk a normálisan gondolkodó emberek, képviselők között. Gyurcsánynak, mint demokratának igenis ott volt a helye. Akár tetszik a jobbiknak és mélymagyarjainak akár nem.

márta)) 2011.12.26. 08:12:30

Brendel! Ön hatalmas tévedésben van . Mindentő- és mindenkitől függetlenül) közlöm Önnel, olyan ember nincs, ki tévedhetetlen, nem is volt soha.
Maradjunk ennyiben.
:(

igary 2011.12.26. 09:57:28

@márta)):

Mindenki tévedhet, addig rendben is van, de ekkorát? :-)
Én is szoktam, de be is szoktam ismerni! :-)

igary 2011.12.26. 10:00:14

A Jobbik és a "trendiszittyák" valóban mit kerestek ott? Ja, hogy ott sem voltak? Értem. Akkor kéretik a szájra zippzárat húzni. A nép ellenes cselekedetek, akarva, akaratlanul a "trendiszittyákra" is ugyaolyan hatással vannak, mint minden mafyarországi magyar állampolgárra. Jó reggelt!

Kaczor király 2011.12.26. 12:38:35

A cikk írója számomra teljesen érthetetlen módon védi a varangyot. Az LMP új párt, sokan nem is tudják, kik és mik valójában, de az elmúlt 8 évhez semmi köze. Azt a látszatot bizonyára meg is szeretné őrizni. Éppen ezért a háta közepére sem kívánta sem a DK-t sem pedig az MSZP-t. Ha így lett volna, szólnak nekik, de nem tették. Ahogy eddig egyetlen alkalommal sem bocsátkoztak semmiféle összefogásba a fent nevezett két bandával.
Az természetes, hogy Gyurcsány elvtárs mindenből próbál politikai tőkét kovácsolni, de hogy még Mesterházy elvtárs is megjelent a két ismert elvtársnő kíséretében... Több mint szánalmas!

Hogy Gyurcsány ellopta-e a show-t? Fele tudja. De legalábbis megpróbálta. Hogy a Jobbik nem volt ott? Még szép! Különben megfelezte volna a támogatottságát...

Mr.Wagner 2011.12.26. 12:56:55

Gyurcsány elismerte, hogy az egész az LMP érdeme, és ő csak csatlakozott hozzájuk. Ez így korrekt.

márta)) 2011.12.26. 15:02:01

@igary:

Jól vagy??? Írjál Nekem "normális " kommentet, vagy semmilyet!!!
OK??

amergin 2011.12.26. 17:29:19

@márta)): "olyan ember nincs, ki tévedhetetlen, nem is volt soha" - ez felteszem Babarczy "Teljesszívembőlgyűlölömgyurcsányt" Eszterre vonatkozott.

Nos, Babarczy Eszter tévedése nem az aprócska mellénézés kategóriába tartozik. Nem a kisebb tévedés műfaja. Hatalmas nagy benézés volt, ráadásul nem tudni, mennyi értelmiségit győzött meg ténylegesen arról (önmagán kívül), hogy a Fidesz kétharmados hatalom nem jelent veszélyt, hanem kifejezetten jót fog tenni az országnak. Ha akárcsak néhány százat is, már az is kevéssé megbocsátható. Ha néhány ezret, akkor az már ténylegesen megbocsáthatatlan.

Babarczy Eszternek vissza kellene vennie egy csöppet az arcából. Nem úgy viselkedik. Mea culpázott valamelyest, akárcsak mestere Lengyel László, (mielőtt nekiállnának kiokosítani, hogy Lengyel nem is Babarczy mestere, itt most a Gyurcsány-fóbiára és a Fidesz két harmaddal kapcsolatos nyugtatgatásra utaltam, mint közös momentumra).

Gyurcsányról vallott felfogásomat az előző poszton található hozzászólásomban közöltem - pontos szerepének megítélése (akárcsak Orbáné) egy nagyon aprólékos, nagyon óvatos, nagyon körültekintő elemzést igényelne.
Röviden így foglalható össze: Gyurcsány szerepe összes hibájával, bűnével, végzetes baklövésével és kreténségével együtt is inkább pozitív, Orbán pedig minden erényével együtt is inkább negatív.
süti beállítások módosítása