Hírek és kommentjeink

 

 

Piroslap on Facebook


Legutóbbi hozzászólások

Amikor a fideszes komcsi komcsizza az MSZP-t (+videó)

2011.11.21. 12:33 | balközép | 7 komment

Címkék: mszp fidesz mszmp

Egy biztos, ha ez a törvényjavaslat átmegy és tényleg megszavazzák a parlamenti képviselők, hogy egy diktatúra bűneiért egy ma működő demokratikus párt felelős, akkor én az AB-hez fogok fordulni. Egy, mert ez a kollektív. generációkon átnyúló bűnösség elve lenne. És ennek ma már más a kicsengése. Kettő. Nem egy közösséget kell felelősé tenni, hanem egyéneket. Ugye, Kövér elvtárs, Matolcsy elvtárs, Kerényi elvtárs vagy Pozsgai elvtárs? Mert, hogy a Fideszben ma már több a volt MSZMP-s KISZ-es vezető beosztásban, mint az MSZP-ben. Hopá...

 

És ezek a megtisztult kommunista urak szeretnének egy másik politikai csoport megbélyegezni. Hát lehet, hogy nem is a kommunista az undorító alak, ... hanem a fideszes kommunista.

Mert, hogy itt a Piroslapon is írtunk, közöltünk le dokumentumokat kettő közepes súlyú fideszesről, akik egykor büszkén építették a diktatúrát... Az egyik Czira Szabolcs, aki az MSZMP-ben Alapszervi Infó. felelős volt... (magyarul besúgó:)), A másik Tóth Imre Sarkad polgármestere... aki anno szívesen játszott komcsi hopmestert... Na az előbb említett két úr semmiért nem felelős, mert ma már a Fideszben építi a népfrontot.

Persze ez a törvény nem arról szól, hogy a valódi MSZMP-sek esetleges bűnőségét kimondják... mert, hogy őket aztán mindenűt lehet keresni, de gyakorlatilag az MSZP-ben pont nem. Ez a törvény arról szól, hogy a Fidesz legfőbb riválisát meg tudja bélyegezni. Kicsinyes. Ja és hogyha a felelősöknél tartunk, vizsgáljuk már meg ki a felelős azért, hogy a Szovjet csapatok bevonultak Magyarországra?

Ha, úgy hoznának ilyen törvényt, hogy maguknál egyetlen egy MSZMP-s nem ül, akkor sem értenék egyet az ilyen típusú megbélyegzéssel... de úgy, hogy hemzsegnek maguknál az ex-komcsik következik a kérdés: mikor távolítják el őket a Fideszből? Mikor vonják esetleg őket felelősségre? A válasz egyértelmű: soha. Pedig aztán ők is MSZMP-sek és attól mert ma Fideszesek még...

 

Kedves Fidesz urak!

Mi lenne, ha ez ilyen típusú bohóckodások helyet másfél év után, most már végre elkezdenének kormányozni? Erre aztán szerintem senki nem kíváncsi. Viszont a valódi társadalmi problémákról nagyon kevés szó esik. Értem én, hogy fontos, hogy ki legyen mondva, hogy Önök a makulátlan erő... de 2014-ben akkor is le lesznek váltva... hiába: trükkök százaival nem lehet elfedni a kormányzás hiányát és a politikai impotenciát. Nem ezt várjuk maguktól sem. Minden ilyen lépéssel azt az érzést erősítik, hogy a politikai elit messzire került a társadalomtól... Jelzem ez nem hungaricum... ilyen volt már más országokban is... hát csúnya pofára esés lett a vége!

· 3 trackback

Piroslap Twitteren Piroslap Facebookon Piroslap IWIW-en Piroslap Hírlevél
 

A bejegyzés trackback címe:

https://piroslapok.blog.hu/api/trackback/id/tr593400788

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A bűnösök országa! 2011.11.24. 21:36:05

Először arra gondoltam, hogy találós kérdésként felteszem, ugyan ki melyik országra tippel? De lemondtam róla, mert biztos vagyok benne, hogy mindenki elsőre kitalálná. Igen, Magyarország!Jó, tudom, egy ország nem lehet bűnös, de ha szinte az összes po...

Trackback: A Kedves Vezetőnek mégis van lelkiismerete? 2011.11.22. 12:43:57

Mindenesetre motoszkál benne valami. Legalábbis ez derül ki abból, hogy újra tollat ragadott és levelet írt a nyugdíjasoknak. A nyugdíjasok zöme persze nem kér ebből a levélből, de ez már senkit nem érdekel. Az nyilvánvaló, hogy nem is a szépkorúak meg...

Trackback: Hogy hívják az MSZP jövőbelátóját? 2011.11.21. 13:43:37

- Hogy hívják az MSZP jövőbelátóját?- ???- Baljós.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pityipalkó 2011.11.21. 14:05:27

Jajj,nem értitek az egészet ! Ezek az Elvtársurak annó azért épültek be az MSZMP-be,hogy belűről bomlasszák(Csurka után szabadon ).

shakter 2011.11.21. 17:32:14

Az biztos, hogy a fidesz televan gerinctelen csúszómászókkal.

hegyilány 2011.11.22. 08:09:01

Nahát! Nahát! Hogy mik vannak???!! Elképesztő. Ez valamiféle elterelő hadművelet? többek között arról, mennyire nem mennek jó irányba a dolgok.? Meg arról, hogy miért is van itt az IMF??
:)

derabitz 2011.11.22. 09:29:48

Pintér Sanya, Hoffman Rózsa már említést sem érdemel a dalban?

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2011.11.23. 09:25:48

Ajánlom mindenkinek a Klubrádió ma reggeli adásában elhangzott TGM interjút. Érdekes volt hallgatni, ahogy TGM szerint a fidesz a jogi hátterét készíti elő annak, hogy betilthatóvá váljon az mszp.

márta)) 2011.11.23. 13:43:56

"Egyszerű figyelemelterelés a Lázár János és Harrach Péter által jegyzett törvényjavaslat, amely az MSZP-t is felelőssé tenné az MSZMP hibáiért - mondta Bárándy Gergely az Egyenes Beszédben.
A szocialista politikus szerint a rendelkezés megbélyegez fideszes politikusokat is, akik egykor a pártállam valamely szervezetében dolgoztak és ma pozíciót töltenek be – példaként említette Schmitt Pált vagy Kövér Lászlót.
A politikus szerint a tervezet lényege, hogy az átöröklött pártvagyont el kell kobozni és a szervezetet – vagyis az MSZP-t – fel kell oszlatni.

Bárándy Gergely szerint ez a diktatórikus államokra jellemző, de a szocialista képviselő reméli, hogy nem erről van szó.
A pártvagyon felosztásra került – mondta Bárándy Gergely – de abból minden párt, a Fidesz, a Kisgazdapárt és természetesen az MSZP is részesült.
Ha az MSZP-t a törvény alapján feloszlatják, akkor elmondható, hogy megszűnt a demokrácia Magyarországon. Ha ez megvalósul, akkor a külföldi hatalmak majd eldöntik, mit kell tenni, az már nem a belpolitika körébe tartozik – tette hozzá Bárándy Gergely. ""

atv.hu/cikk/20111122_barandy_figyelemeltereles_a_lazarek_mszmp_tervezete

Ha valóban az lenne a cél, hogy feloszlassák a szocialista pártot, több kárt fog okozni magának a többségi kormány, mint amennyi politikai tőkét kovácsol belőle) illetve úgy gondolom, hogy semmit sem fog profitálni.
Akik a szocialistákat támogatják, akik elfordultak a Fidesztől, ettől a lépéstől nem fognak visszakozni")
hm?

Szúrófény 2011.12.25. 04:15:05

Több 100 ember kapott diplomát évente. Kikből lett "valaki"? A 3/3 volt a szükséges +! Ipari művezető se lehettél párttagság nélkül!
süti beállítások módosítása